11230
-
#7278 valszeg más kategóriában van -
USAMEN POWER #7277 Jól van öcsi! Akkor sem sorolható a lopás kategóriába. Lehet hogy a szoftverfejlesztők nem egyeznek bele, viszont a zenészek igen. Hopp a kiadók meg nem, (féltik a szaros pénzüket). Filmek, és a játékok terén nem tudom mi a helyzet... De elmondom neked mi a helyzet. Volt egy weboldal, ahol le lehet játszani zenéket, viszont mellette ott volt az ára is. Háth a nagy ... fogok perkálni a letöltéshez, leszedtem az orbit downloadert, és szépen megcsapoltam a weboldalt. Na ez a lopás. A filecserélés, ahol a felhasználók egymás között cserélgetik a filmeket, zenéket, játékokat, programokat, stb... az nem lopás ! Mellékesen még rengeteg letöltési lehetőség van, de meg lehet hogy az internetezők több mint fele egy aljas tolvaj ? Nevetséges. :) -
Dobronski #7276 Miért? Az egész nap belátszik, a "napsugár" meg a szemed miatt van, nem? -
#7275 fénytörés / fényelhajlás -
#7274 Hát. Sztem az elég fura hogy az autó tetején (belül) látszik a napsugár :) Legalábbis így képen furán hat. -
#7273 Heló, mér van az h ha megvettem az Audi R8-ast akkor nem enged az európai futamokon?(Az Audi ugye német szal az igencsak európai verda) -
#7272 sztem a napot kurvajól megcsinálták... meg h mikor merről süssön, hol/hogyan tükröződjön -
#7271 a nappal semmi gond. de hogy lejtőn az autó segge ül le...hát lol :D -
#7270 Jóvanna' semmi sem lehet tökéletes. Ennyi erővel a nap is elég érdekes.. Mintha a kocsiba lenne xD -
USAMEN POWER #7269 Ez van... Idáig egy álltalam játszott gamenél nem zavart be kodek pack. -
#7268 Tényléeg kicsit furi hogy a verda hátuja jobban üll mint az eleje -
#7267 LOOOL 3. kép - fizika FAIL -
#7266 1-2 kép csakúgy :)
-
#7265 biztos hogy hibás, nálam sem fagyott még ki, de a lenti grafikont nézve (1280x1024-ben játszom) a 4870x2-vel kb azonos fps-em van folyamatosan. szval itt komoly gondok vannak az optimalizálással (is) -
#7264 A vicc az egészben, hogy ahelyett hogy értelmes patch jönne, mondjuk egy optimalizáló, helyette, kidobnak egy olyat ami alap lenne. Szégyen. -
#7263 Én is ezt mondom. -
Pitti #7262 "Nincs ötletem, de az biztos, hogy ha a játék olyan szinten lenne "gyári hibás", ahogy azt előadjátok, akkor nálam is kilépegetne, fagyna, meg isten tudja még mi mindent csinálna. Ez logikus, nem?"
Nem, egyáltalán nem logikus. Ha 10-ből 7-8 gépen hibásan fut egy program akkor a programban van hiba. Természetesen ez összefüggésbe hozható különböző hardverekkel, de egyáltalán nem azt kell feltételezni, hogy 100 emberből 70 "csak valami elhanyagolt, minden szarral televágott fos rendszeren lámáskodik". Főleg nem ebben a stílusban!
Ez bizony "gyári hibás" mondom ezt úgy, hogy nálam sem jelentkezett még semmi hiba.
-
#7261 Még annyi hogy nekem most 4850CF rendszerem van és XP x64 alatt 1-2 verseny után baromira leesik az FPS már az menüben is, de egy ALT TAB megoldja. Win 7 X64 alatt pedig röhelyes akadásokat produkált -
#7260 ATI tulajok figyelmébe:
-
#7259 jók a tv beállításai. bár nekem a fényerőt fel kellett baszni, h ne fekete legyen a lelátó (filmezésre van belőve) -
#7258 valszeg a kontraszt miatt szebb. vagy szarul van beállítva a monitorod színe. -
#7257 nyomjá' esc-et mikor elkezd kapcsolódni... -
#7256 Az a furcsa, hogy itt monitoron (1280x1024) pixelesnek néz ki, fakó, szar. TV-n meg ha nem nézem nagyon a pixeleket keresgélve, simán azt mondanám, hogy hádé.. És kurva szép. Van valami tech benne biztos. (Beépített AA :DD) -
#7255 Nem logikus. Ugyanis elég sok hardver elem van, és lehet bizonyos hardvereken fagy/kilép/összeomlik.
Nálam menübe lépésnél fagyott, van akinek játék közben fagyott ki, és van akinek semmi baja.
Elkúrták az optimalizálást. Gyors munkának híg a leve. Tipikus NFS, a határidő sürgetett ki kellett adni, ezért nem volt egér sem a menüben és csak a patch hozta. PC csak harmadlagos. Tipikus EA hozzáállás. De te csak majmoljad őket és tömd a zsebüket. Ezért jó a warez, megnéztem, nem tetszett, nem veszem meg. HA valami tetszik, azt megveszem. -
#7254 Hi!
Nem lehet valahogy beállítani, hogy játék indításakor ne akarjon online csatlakozni? A tűzfalam megfogja, de akkor is meg kell várni, hogy időtúllépéssel megálljon. -
#7253 nálam se, nekem mindegy h 70 v 80 :) de ezen a tv-dolgon mégis mi olyan furcsa? tán túl jó a monitorod? vagy a tv a szar? :D -
#7252 Nem nagyon befolyásolja nálam a felbontás az fpst. Azért tolom ebben, mert ez a TV natívja. Ami viszont furcsa, hogy TV-n sokkal faszábban néz ki.. :o -
barmi #7251 Náalm meg 1024-ben is sokkal kevesebb. 18-28, Átlag 22 pfff... OMG -
#7250 baszki azt is nézzed már milyen felbontás :)
nálam 1920x1080-ban minden csutkán vannak ilyen számok :P -
#7249 Ebben max az a vicces, hogy a procim is gyengébb meg a VGA-m is :D
Én az overclock funkcióhoz hozzá sem nyúlok, így is b@szott hangos az egész cucc. :/ -
barmi #7248 Fölinstallálod oszt jónapot. ha pedig neadjisten nem eredeti a gamed akkor - ITT - tudnak neked segíteni ebben...
IMYke2.0.0.0 : Sajnos ja ... -
#7247 olyan érzésem van, hogy direkt bszták el, és már rég kész a peccs/fix, de még várnak kicsit, hogy a zenvidiát húzzák kicsit. -
#7246 nálam is ilyen fps-ek rohangálnak, de van hogy 60 körül van :) pedig levettem a vga-t 500/2000-re. de ha az OC profilt (800/4000) használom a vga-nál akkor sincs több fps-em -
#7245 Úgy, hogy nVidia megvette őket.
-
#7244 Kösz a választ!és ha a patch-et letöltöttem azt hogy rakjam rá ill bele vagymittom én XD -
#7243 Megtelt az NFS.Shift szoba , nyitottam egy újat , ide gyertek:
NFS.Shift2 - Jelszó nincs -
bgabor #7242 Itt volt az ideje. Edddig is elég gáz volt hogy egyes ATI kártyákon a játék egyszerűen nem indul, vagy 5 fps-el megy, míg az azonos súlycsoportban lévő nvidia kártyákon 30 fps-el szalad.
Azt hinné az ember hogy minden olyan videkártyán tesztelték a játékot az EA-s arcok amit a "supported videocards" listára feltettek. Nemértem hogy az EA erőforrásai mellett hogy fordulhatott ez elő. -
#7241 Tömegben bepusztul nekem is ne aggódj :] -
barmi #7240 Jó az fps. nálam ilynkor olyan 18-28 között lámáslodik... negyvennek még a közelében sem vagyok. -
#7239 ON