11230
-
-
barmi #7237 Ha ablakban futtatod a progit akkor engedi a ctrl+alt+del feladatkezelőt és így be tudod zárni a shit-et és nem kell restartolni a gépet. -
#7236 amugy, vistán kikapcsolom a tüzfalat meg a v.irtot is, és mégsem látom a szervert, meg más sem az én szerverem :SSSSS ötlet? -
#7235 nincs olyan szoba, valami errort ir ki rá -
#7234 Sziaztok!Annyi szeretnék kérdezni hogy felraktam a játékot és sokszor befagy a játék(nincs rossz gépem :/)ijenkor nem lehet ctrl+alt+delet-et nyomni újrakell indítani a gépemet ez elég idegesítő tudnátok segíteni valahogy?Nagyon megköszönném!Sziaztok!várom a választ! -
Pitti #7233 Most láttam AMD Game Forumon, hogy az EA Support dolgozik az ATI performance problémán, előreláthatólag kb egy hetet kell várni a megoldásra...(patch vagy fix vagy mittomén)
Érdekes, azt akarják megetetni, hogy a játék kiadása előtt nem tudtak erről? Nem tesztelték volna ATI kártyákon? vicces... :)
Az eredeti post:
I was on EA Support live chat last night because I didn't recieve the Promo code for the Porsche Cayman S (which they resolved). Whilst I was there I asked about whether they were working on improving performance on ATI cards. He told me that they had had a lot of complaints and that their engineers were working on it.
Can't say fairer than that (although, yes, pre-release testing should have highlighted the issue). Time to stop throwing our teddies out the pram and have a bit of patience, its only been out max a week...
-
bgabor #7232 Tehát először megvádolsz minket, akiknek nem megy a játék, azzal hogy azért nem megy mert nem értünk a PC-hez ("vagy csak nem valami elhanyagolt, minden szarral televágott fos rendszeren lámáskodom"#7022), utána pedig előadsz egy olyan érvelést(#7208), amiből világosan kiderül hogy nem értesz se a PC-khez, se a PC-s játékokhoz.
Akkor itt most ki is az antitalentum PC ügyben? -
#7231 hogyan lehet hamachizni?
uj ea profillal? -
bgabor #7230 Nem logikus. Az okfejtésed akkor lenne logikus, ha konzolon nyomnánk a cuccot, és mindenkinek megegyező hardvere lenne. Akkor ha lenne egy hiba a játékban, az mindenkinél kijönne.
Teljesen más a helyzet viszont PC-n, ahol ezerféle videókártyát, sokféle processzort használnak az emberek, sokszor erősen elérő mennyiségű RAM mellett, háromféle oprendszeren. Egyértelmű, hogy ilyen környezetben ha valakinél jelentkezik egy hiba, az nem feltétlenül fog jelentkezni a totál más rendszert használó másik felhasználónál.
Te tényleg ennyire keveset tudsz a PC-s játékokról és a PC-kről, hogy egy alapvetően hibás gondolatra(a PCk mind tökugyanolyanok, ha nálam nem rossz másnál sem lehet az) építed fel az egész érvelésedet? Gyenge. -
bgabor #7229 "Megnézed ki kezdte a mai napon a komoly személyeskedést és a mocskos beszólásokat, vagy csak osztogatni akarsz, mert most úgy fúj a szél?"
Pontosan te kezdted, azzal az öntelt, ostoba hozzászólással a #7022-ben.
Arra az esetre, ha annyira öreg lennél már, hogy nem emlékeznél mit írtál fél napja:
"Kiválasztott vagyok? :D (vagy csak nem valami elhanyagolt, minden szarral televágott fos rendszeren lámáskodom?)"
Na ez volt az a kifinomult és mélyenszántó gondolat ami a fél fórumnál kiverte a biztosítékot. Szóval ne oszd az észt a magas lóról, meg játszad itt a megsértett 40 éves úriembert.
Annyi történt hogy te provokáló módon, magas lóról osztottad az észt, és sokan megszóltak emiatt, teljes joggal. Főleg hogy ostobaságokat beszéltél. Arra pedig még mindig nem sikerült érdemi ellenérvel válaszolnod, hogy sokakat miért vág ki hibaüzenettel az asztalre a cucc, amikor szerinted tökéletes és hibamentes a játék. (ugyebár ha visszaolvasol néhány oldalt, megfigyelheted hogy sokak EREDETI JÁTÉKKAL jártak így, szóval ez nyilvánvalóan nem a törés vagy a warez verzió hibája. Ezt már mind régóta tudjuk mi, akik a játék megjelenése óta olvassuk a fórumot.)
Szóval befoghatod a szádat nyugodtan, legalább nem jön ki több ostobaság belőle. Remélem én nem leszek ilyen korlátolt, magas lóról észt osztó idióta 40 éves koromra. Az ilyen viselkedés még egy 60 éves embernél is gáz. -
GPx8 #7228 "A torrentezés, egy külön kategória, semmiképp se sorolnám a lopás kategoriába. Lopás az, mikor a másik javait a beleegyezése nélkül elszeded, kisajátítod"
Jól van öcsi! Szerinted, hány szoftverfejlesztő cég egyezik bele abba, hogy a kereskedelmi terméküket torrentről töltögessék ingyé? -
#7227 Sikerült tegnap összehozni a hamachit , 5 en tudtunk játszani!
Csak 1.0.1.5 ös hamachival működik és hostolni csak XP alól lehet.
Ide tudtok jönni hamachin:
Szoba: NFS.Shift - Jelszó nincs -
#7226 Aha ja. Példának okáért a FEAR1-2, meg még valami monolith játék (talán a condemned) nem hajlandó elindulni ACE codec pack mellett. -
#7225 az a need for seed verzió? :D
amúgy ettől a patchtől nektek is csökkent a töltési idő? vagy csak nekem tűnik úgy? -
#7224 nincs sztem... 2007 lexus lf-a concept, ilyet látok -
#7223 Szerintem az, hogy próbálunk megoldást találni kevésbé spam, mint az, hogy ezer hozzászóláson át anyázzák egymást az emberek minden fórumban.
Meg talán, hasznosabb is. -
#7222 aza jó csak kékhalál után kapsz bele fájlt addig örülj mig üres :D -
#7221 Hát most erre mit írjak, akkor nem tudom, honnét tudnám, nem vagyok játékprogramozó. :D Úgy tartjátok a nyakamnak ezeket a kérdéseket, mintha én tehetnék arról, hogy nektek nem megy rendesen ez a játék és ezért máglyára kéne vetni engem... Ne már, várjátok meg az esetleges hibajavítást, addig meg toljátok a Fallout 3-at, a világ legjobb játéka, legalább jól szórakoztok a patch érkeztéig. Ennyit tudok mondani, már kajak én érzem magam szarul, amiért nem tudok megoldást javasolni. :( -
#7220 Nekem is 3 giga memom vann az nem lehet gáz -
#7219 Nállam az a mappa tök üres -
#7218 Szerintem itt a túlzott memória fogyasztás lehet a ludas esetleg, mert már egyre több helyen olvasom a 2 gigás gépekkel rendelkező embereknél, hogy x idő után kihal a Win. Valaki megnézte, 12 ellenfél esetében épp 2 gigát fogott le magának a játék. Na, hát egy 2 gigás rendszernél tényleg beteheti a kaput. Kell venni még 1-2 gigát oszt kész. Nálam 3 giga van berakva, nincs is gond. Win 7 alatt fut egyébként, talán ez is segíthet. Nem tudom, ha valaki ért hozzá, akkor az a SMS arcok, ha tényleg hiba van a játékban, akkor bizonyára már dolgoznak rajta, mi meg hiába okoskodunk-fikázunk addig, amíg ki nem jön az első értelmes hibajavítás. Egyetlen módja van annak, hogy senki ne idegesítse magát a rendszeresen fellépő hibákkal: A javításig nem erőlteti a témát és játszik valami mással, pl. a csőjáték betmennel, vagy pl. az értelmesebbje atommá falloutozza magát. :) Ha meg vezetni akar, akkor Gris, rFactor, sorolhatnám. A lényeg: Ezt mi itt nem oldjuk meg, tehát kár ezzel telespammolni egy a rajongói topicot. -
#7217 Kb annyit, hogy a Catalyst Control Center-rel akad össze.
Nyilván nálam Nvidia kártyával pontosan ilyen hiba nem fordulhat elő. -
#7216 minden kékhalálnak van egy minidumpja amit windows debugging toolsal kikel olvasni és abba van leírva a hiba pontosan -
#7215 Hát ja, csak biztos ugyanolyan oprendszert, ugyanazokkal a javításokkal, ugyanazokkal a driverekkel, hang/video részletes beállításokkal stb stb használják ? Aligha.
Egy apróság is lehet, amit mi másképp állítunk mint ők, s ez elég is lehet. Nem beszélve a különböző hardware-ekről.
De erre így rájönni....jó játék. -
USAMEN POWER #7214 Minden kék halálnak álltalában van egy kódja. annak a kódnak kell utánajárni, és meg van a hiba oka. -
#7213 Ebböl valaki leszüre valamit Esemény típusa: Információ
Esemény forrása: ACEEventLogSource
Esemény kategóriája: Nincs
Esemény azonosítója: 0
Dátum: 2009.09.22.
Idő: 23:57:29
Felhasználó: -
Számítógép: OTTHON-DAA63B4A
Leírás:
0000000046: 2009-09-22 23:57:29:906 iDEMDriverSettings.GetCRTControllerSupportedResolution failed with status -6
Error Called by: ATI.ACE.CLI.Aspect.DeviceCRT.Graphics.Runtime.RT_DeviceCRT::Parse processID:01540 threadID:( ) domainName:(ccc.exe ) assemblyName:(CLI.Aspect.DeviceCRT.Graphics.Runtime, Version=2.0.3512.36848, Culture=neutral, PublicKeyToken=90ba9c70f846762e)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
További tájékoztatást a súgóban talál a következő helyen: http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.
-
#7212 ez irály virágbolti verzió az mfs shit hasonlit nfs shiftre -
#7211 Elkaptam egy oriás szúnyogot megyek megis vacsizok most belőle mert nincsen pénzem ételre ráment mfs shit re :D LOLOL -
#7210 Én próbáltam elég sokat állítgatni, nem volt azzal sem probléma.
Ezzel nem azt mondom, hogy másoknál nem fordulhat elő bármi.
Nincs két egyforma rendszer szinte.
Tegnap a Batman c. játékkal szívtam például egy órát, mert olyan volt a hangja, minta húzná a szalagot a magnó, végül csak sikerült megoldani a problémát, de sokat kellett vele pöcsölni, mire rájöttem. -
oregon1987 #7209 Nekem is tökéletesen működik de ez a Drift egyszerűen rohadt szar lett benne, de a többi verseny király! -
#7208 Ha a játékban lenne valami kardinális programozási hiba, akkor az nálam is kijött volna, nem? Vagy velem valamiféle tech-csoda történt és folyamatosan történik? Hmmm? Kétlem. Nincs ötletem, de az biztos, hogy ha a játék olyan szinten lenne "gyári hibás", ahogy azt előadjátok, akkor nálam is kilépegetne, fagyna, meg isten tudja még mi mindent csinálna. Ez logikus, nem? -
#7207 Kösz nekem nincs vele különösebb gondom ha nem piszkálom a grafikai beállitásokat megy gond nélkül de sokk embert kibasz a gyárei demo hibaüzikell ezt nem értem -
#7206 A kék halálban nem hivatkozik valamelyik filera ?
Esetleg innen el lehetne indulni...
Nyilván összeakad a rendszereddel, de hogy ez most valamelyik driver, valamelyik háttérben futó egyéb alkalmazás, túlhúzás, s egyéb ezer ok közül melyik lehet, azt látatlanban nem könnyű megállapítani.
Nálam is tökéletes, semmilyen bug nem fordult még elő. 186.18-as Nvidia drivert használok egy SP3-as, naprakész XP-vel, hátha ez segít. -
#7205 De miért nem egy sima cfg file pl -
#7204 Örülök neki hogy neked jó én is leszarom hogyha ujra kell inditanom a gépet hogy játszani akarjak csak azt nem értem miért akarsz mindenklit arrol meggyözni hogy nem lett elbaszva valami játékon bellül. Bár mindenkinek jol futna a gépén -
#7203 nem megy az netre csak böngészővel nyitja meg net nélkül is ott nyitná meg :D -
#7202 Egyébként a graphic config file miért XLM és miért mászik a netre ha megakarod nézni -
#7201 Nekem sincs bajom senkivel, de nekem akkor is hibamentesen fut a Need for Speed: Shift. :) -
#7200 Ember értsd már meg nem velled van bajom de több száz vagy ezer vagy mittom én embernek nem lehet ugyan az a hiba csask ugy Olvastad a kiadott petch miket tartalmaz és hányan irták hogy az sem jó ez is biztos valamiu összeesküvés elmélett az EA ellen -
#7199 Tényleg nem.