Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
May the force serve you well!
<#schmoll2>#schmoll2>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Csak emellett a játék mellett hülyén néz ki az ultimate carnage 80fps-e... Ott ugye van bõven minek fizikát számolni.. <#szomoru2>#szomoru2>
upgradesben?
megvettem mindent és nem találom
Még csak Tier3ban vagyok lehet csak késõbb lehet?
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
offline account belépés is megszünt..
nem értem
Rohadtul zavar ez a jégpályásdi...
Szuper. Nem szeretnéd megosztani a tapasztalataidat? 😄D
Normalis ember, nem oltogatja a masikat, lenyegtelen hogy szimes, jatekos vagy arkados😉 Mindenki ugy hasznal egy programot, ahogy szeretne, nem hinnem, hogy valaki masnak az problemat kell hogy okozzon😊
Mindegyik NFS resz megosztja a jatekosokat, ez a resz meginkabb. Kicsit autosabb, szimesebb dolgot akartak, ez igy sikerult. Persze, messze nem lett szim, kicsit meg vicces az iranyitas, tulsagosan tapad, minden auto driftelni akar. De kisebb-nagyobb kompromisszumokkal, azert eleg jo lett. Meg en is tologatom, pedig szimes vagyok, bar a menu es az AI-beallitas nagyon konzolos/arkados.
De kiirtottam a videokat, logokat, lelottem a nyelvvalasztast (igy 3 Enter-rel es par masodperccel meguszom a belepest😛), es atirogattam a kormanykezeles/FFB file-t, es igy mar azert hasznalhato(bb).
Es persze tokeletesen, bug-mentesen, fagyas nelkul megy (friss driver-ek, DirectX, PhysX).
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Forza.
egyébként szerintem egész jól irányítható, nfs hez képest több mint jó, gtr 2, és richard burns rallyt -t játszva mondom ezt
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
Az elsõ tesztkört tudtam kipróbálni, egyszer elindult, de azóta semmi...
2 kérdésem van: a nyeremény autók (mustang, audi r8) hol a fenében vannak, másik a párbajon a viper, a corvette nem akar elindulni ez mitõl van?
Köszi.
NFS Shift: shift. exe - Alkalmazáshiba
A "0x00832103" címen található utasítás a "0xfffffffffc" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhetõ el a következõ mûvelet: "read".
2 Gb ramom van. Akkor ezt mégis hogy?! <#szomoru1>#szomoru1> Játék auto grafikai beállításait is visszavettem a legalapabbra (!), de még mindig ugyanez. <#help>#help>
Akkor innen

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Elõbb volt XP és 4850, mint Windows 7.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
2800 on picit belassul XPn win7el szépen megy. 4850
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"Na de vissza a vezetési élményre... Nehéz szavakba önteni a dolgot, mert az egész annyira hihetetlen, hogy még nekem, öreg rókának is elakadt a lélegzetem. A játék alapból mûszerfalas nézetet használ, amit én egyszer sem (!) váltottam át, annyira opcionális. A tükrökbõl remekül belátni, mi történik a kocsink fara mögött, míg mi elõre meredve elképesztõen igényes látószögbõl vizslathatjuk a pályát. A sebességérzet nagyon jó, ahogy gyorsulunk, belelapulunk a kormányba és minden kicsit elmosódik, de nem olyan röhejesen, ahogy az NFS:U 1-2-ben láthattuk. A kocsik törnek mint a chips, noha ennek sok hatása nincs a játékmenetre (lezúzni nem lehet õket), az ellenfelek meg hol ide, hol oda röppennek egy-egy csúnyább baleset következtében. Az irányítás billentyûzetrõl nagyon jó, egyenesen tökéletes, és bár mással nem próbáltam, nem hiszem, hogy bármivel is rosszabb lehetne. Egy szó mint száz, a Shiftben vezetni "öhöm és bodottá". Egyedül a driftelés hatott bénának, ami furcsa, mert az elõzõ részeknek egyedüli pozitívuma talán ez a mód volt, de minden nem lehet kiváló, ugyebár."
Kedves Cikkíró kolléga, biztos, hogy egy játékkal játszunk?