11230
-
#7318 ez egy sima költség (egyelőre max. várható veszteség), amit be kéne építeni pl. az internet árába.
mondjuk egy ilyen játék simán szerezhetne magának szponzorokat (shell v bridgestone...)
az autón látható matricák amúgy valós cégeket takarnak? én csak a momo-t ismertem fel, mert olyan kormányom van :)
de más játék is, egy fps-ben simán lehetne (mondjuk a betöltés alatt v szanaszét a falakon amerre mész) egy rágó vagy üdítőital reklém
sajnos ezt még senki nem ismerte fel, pedig sztem óriási lehetőségek vannak ebben -
#7317 Akinek olyan gépe van ami viszi ezt annak kuss. Ha mégse akar kussolni ezzel kapcsolatban, akkor a lent említett topikba kotródjon át, mert telibefosom, hogy mi a véleménye a témáról. Fejtse ki a megfelelő helyen. -
Dobronski #7316 #7314
-
#7315 Na had ne kezdjem ell sorolni hogy magyar állam a legnagyobb lopó gépezet.Ha te összegyüjtöttél egy házra valot ADOZOTT pénzböl felépited kis házadat de az meghaladja az x millio forintot fizethetsz plusz lukxus adot.Meg még lehetne sorolni az ilyen dolgokat öket miért nem bünteti meg senki és ez miért legélis?? -
#7314 Ameddig a Kasza Tibi szája sír a riportokban, hogy kevés az eladott példány, és hogy mennyi pénzt ellopnak tőle, az interjú közben a háta mögött meg ott figyel a hatalmas kert, azon a hatalmas háza egyike a hatalmas úszómedencével és a kitudja hányadik luxus sportautója, addig álljunk meg kicsit. Amikor tőlem úgy húzza a lóvét az állam, hogy már nem tud mit kitalálni, az egyszeri munkás ember gyakorlatilag éhen hal(nem hogy luxus dolgokra fussa neki) emberek feje felől veszik el a házat, na addig szerintem ez kicsit érdekes téma. Attól ezek a dolgok még nyilván lopásnak számítanak, de aki ezt tapasztalja az érti mit "beszélek"....
Bocs az OFF-ért. -
Dobronski #7313 #7306
-
#7312 Fáradjatok át a "Warez rossz" topikba HTX. -
#7311 Ezt a részt hogy rühellem, te jó ég :D Pedig nagyon fasza pálya lenne, ha itt nem pattognék neki rendszeresen a palánknak.. -.- Ha visszalassítok 140-150re akkor meg letol az AI a vérbe.. :c
-
USAMEN POWER #7310 Megyek barnulni waze. :D -
#7309 még lehetsz... -
#7308 Nem ök elopják . Ha meg nem adod leszurnak -
#7307 de ma már semmi nicsn ingyen úgyhogy lopsz ha ingyen viszed :D -
USAMEN POWER #7306 A fa.zért nem születtem cigónak !!! Nekik minden ingyé van ! -
Pitti #7305 Igaz ez elég off téma itt. De ez a fajta "lopás" a technika fejlődésével és az internet megjelenésével látott napvilágot.
Nem is olyan régen (80-as és90-es évek eleje) agyba főbe másoltuk a bakelit lemezeket kazettára. Vagy a rádióból vettünk fel zenéket. Másoltuk a műsoros videókazikat. Aztán fejlődött a másolásvédelem, viszont mégjobban fejlődött ezek kijátszása. Most pedig lopásnak hívjuk.
A legtöbb országban az átlagmelós apuci kb egy órás munkabéréből megveszi fiacskájának kedvenc játékát. Nálunk kb 2 napos munkabér.
Nem beszélve arról hogy egy audio cd 4-5000ft.
Na de nem offolok tovább :)
ON -
#7304 Ember én azt irtam szerinted amire te válaszoltál.Nem azt irtam hogy elopom hanem azt ha ingyen lenne. -
CamelX #7303 Pöppet nem igaz, mert ezt később meg fogom venni :) csak menjen lejjebb az ára. Megérdemli, csak azt remélem jönnek még peccsek hozzá! -
#7302 dobozért -
#7301 jó de ha van rá pénzem, amit nme sajnálok, akkor megvenném.
vissza kellene hozni a cserekereskedelmet :D adok 2 kenyeret a shift-ért. (annyit ér is) -
USAMEN POWER #7300 Ha én eredeti játékot veszek, azt valóban max az online játékért, és a dobozért teszem. :DD -
#7299 Ha mindenki így gondolkozna akkor holnap már egy szál gatyába sírnál a préri közepén mert elloptak mindent a fejed fölül... és még vigyorognál is hozzá hogy, ez igen, ezt így kell! -
USAMEN POWER #7298 Míg az internetszolgáltató leszarja, hogy hatalmas az adatforgalmam, addig no problem. De biztos hogy nem vagyok feltűnő, mert nem vagyok egyedüli torrentező. De amúgy még a rapidsearch is nagyon fasza. :) -
#7297 Egyébként meg lopás nem lopás tökk mind1 ha ingyen megtud az ember szerezni valamit nem fog fizetni érte. Ha pl kenyeret tejet stb ingyen megtudnám szerezni lennék olyan hülye hogy boltban vegyem meg pénzért. Nah ennyit a warezrol aki meg aztirja hogy igenis ö boltba menne kenyeret tejet venni az hazudik.Egyébként meg aki eredetit vesz aztz is csak azért veszi szerintem hogy tudja neten tolni de lehet hogy én tévedek.Bár már ezt is kijátszották hamacsival meg egyéb progikal. -
#7296 hát ez így van. az egész világ nagy lopós banda.
örülj neki hogy még nem jelentett fel senki és nem mentek ki hozzád. :) -
USAMEN POWER #7295 Nem lehet betiltani, mert rengetegen használják, van több 100 - 1000 torrent oldal a világon, és egy rakat program. Ha betiltanak egy programot, oldalt, akkor lesz 100 másik, csak egyszerű fellángolásból.
A kínához hasonló tűzfal rendszer bevezetése, meg a legtöbb országban agressziót váltana ki, szerintem. emberi jogok megsértése, stb... De úgy tudom hogy kínában is torrenteznek elegen. -
#7294 De azért nem lehetett minden boltban piát venni csak a csempészek voltak öket meg ha elkapták mentek a dutyiba -
Dobronski #7293 Betiltanák... ha tudnák... és a torrent oldalak is csak tárolják az a fájlt, ami a trackert tartalmazza, ők nem osztanak meg semmi illegálisat. Magyarországon is CSAK akkor büntetnek, ha te osztasz meg valamit. -
USAMEN POWER #7292 Sajnálom, akkor meg is van a válasz a nem rég feltett kérdésemre. Internetezők nagy része ezek szerint, sőt még ide sorolnám azt a réteget is, akiknek nincs internet előfizetésük, de máshonnan szerzik meg a zenéket, filmeket, stb... De akkor bővül a lista: A fél világ, kb. egy aljas tolvaj. Én is akkor az vagyok, még azon kezdek csodálkozni, hogy nem ülök börtönben filecserélésért. A legtöbb embernél, a gépen lévő filmek, zenék, programok össz értéke, elérheti talán az egy millió forintot is. Főleg azoknál, akik több ezer zenét, rengeteg filmet, stb... tárolnak a gépükön. De eggy milka ilyen kiadásokra ? Vegyek meg mindent eredetiben, mikor esetleg kenyérre kell. De ellehet rágni gondolom a winchestert is, pár gigától biztos jól lakok... -
CamelX #7291 Csak hogy 1 zenész ismerősömet idézzem: az ember lelkét nem lehet eladni (értve zenékre amiket ő ír). Aki meg másképp gondolkodik, a tömegnek gyárt hasznot lesve, az meg is érdemli. OFF vége részemről.
ON: Shelby műszerfala igenkomolyan néz ki! lehet veszek 1et :P -
#7290 hiába tiltották be akkor is volt alkohol csempészet. nem tudnák betiltani sztem a fájlcserélést. -
#7289 Én csak azt nem értem hogy akkor a filecserélö programokat miért nem tiltják be mint annak ideén az alkoholt -
#7288 pontosan. vadállat gépsárkány. én is ezt használom így kigyúrva. minap nyomattam is egy muvit róla. -
#7287 Enyém is igy néz ki -
#7286 igen, nem közvetve, de lopsz, mert nem vetted meg a jogot a használatára, tehát illegálisan van nálad/használod az a programot, filmet, zenét stb. és ez lopás. meglopod a fejlesztőket, a kiadót, a mindenkit akinek köze volt hozzá. -
#7285 Szerintem semmi baj vele, nekem tetszik :)
Am. ha jól vezethető és gyors autót akartok, akkor:
Alapból sem rossz, de így átépítve brutális gép :) -
USAMEN POWER #7284 Ennyi erővel akkor az is lopás, ha az egyik haverom átküld valami programot, zenét. Filecserélés leegyszerűsítve. -
#7283 hmm nekem csak alt+esc-el lép ki... -
#7282 de nyugodjál bele hogy ez lopás :D kár ezen vitázni. -
USAMEN POWER #7281 Milyen ronda az a Shelby, gyári festéssel. -
USAMEN POWER #7280 Alt + Tab a legjobb megoldás ! -
Dobronski #7279 Az.