Need for Speed: Shift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
nem mondok semmit, mert a végén megint nekem ugrik pár ember <#idiota><#hehe><#beka3>

All hail the double x!

Király a játék!!
Majdnem 4 nap alatt végigmentem rajta,kivéve az utolsó Brands Hatch futamot.<#violent>
Meg tudná mondani valaki, hogy mi kell ahhoz, hogy azt megnyerjem?
Igaz, még csak a 21. sofõrszinten vagyok.Lehet, hogy ez a baj?
Elõre is köszi minden hozzászólást.
IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

pxxl
ctrl-el gyorsan át lehet lépni a nyelvválasztót, auómatikusan magyart rak be, az intrókat meg asszem registryben ki lehet írtani. vayg talán az intró fájljait elpakolod onnan az is mûxik. nemtom.

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
Röviden: Nincs.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hi!

arra van valami módszer, hogy az elején a nyelvválasztó képernyõt, meg az introt ne kelljen mindig végignézni?
Esetleg úgy megcsinálni, hogy egybõl a menübe lépjen a játék, tehát hogy a legutolsó mentést is alapból betöltse?

----------------
Én attól kapok idegbajt, hogy Nordschleifén tiszta kört kell menni... Persze kvalifikáció nincs, berak 10-12. hely környékére, elöl két LP640... verekedd magad keresztül a mezõnyön úgy, hogy ÕK ne jöjjenek neked - mert ahogy észrevettem, ha közel mész el mellette, akkor ha Te nem, õ ráhúz a kocsidra... - és ha ez sikerülne, akkor érd utol a két lambot. Na aki ezt kitalálta, ahhoz lenne egy-két szavam.

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

arty
uj driver, uj directx, patch a játékra

Forza.

sziasztok!
most hirtelen nincs idõm visszanézelõdni, ezért a gyors és egyszerû válasz reményében azt szeretném kérdezni, hogy hova ment a játék, mivel reinstall után szeretném folytatni a már elkezdett 'karrier'-emet.. 😊

elõre is köszi!!!
HY,,,Valaki tudna arra megoldást mondani hogy mikor külsö nézetböl nézem a kocsit megjelenik egy kék kocka és vibrál mikor kanyarodok,,,,és ez csak külsö nézetnél van,,,,másnál meg rendesen ment ugyanerröl a dvdröl,,,hd4850 es kártyám van,,,,és xp alatt probáltam,,,valaki valami ötlet?THX

batihu
Be kell kalibrálni a driverben, combined pedals legyen off. Illetve a játékban ki kell választani a kormányod tipusát, ha nincs benne, akkor beállítod fék-fékpedál nyom, gáz-gázpedál nyom!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Ez nem csak a Corvette-nél van? Milyen kormányod van? Kiválasztottad azt a listából? Combined pedals be van állítva?

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Zeller01
Hey,

asztat mondjátok meg legyetek szívesek, hogy kormánnyal játszanék, de nem lehet elindulni a startnál, mert nyomom a gázt felpörög, de nem teszi 1-be. ha manuálisan váltok esik a fordulat és visszarakja üresbe. illetve ha féket nyomom R-be teszi és megy hátra...

. : Z E L L E R : .

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Annál van nehezebb is..
Nekem csak egy versennyel gyült meg a bajom,arra sokat gyurtam,mégpedig "Lambóval 59mp belüli kört menni,már nemtom melyik pálya,de meghívásos az is
A többit én kimondottan nevetségesen könnyûnek tartom,bármelyik szinten,de ugyan akkor gusztustalannak az AI-kat.mert akármilyen szépen elõzõl,a következõ féktávon gond nélkül televág hátúlról..
Ezaz egyik alaphibája,ennek a primitiv szar játéknak,persze van még bõven,de nem tartok ismét élménybeszámolót..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Csatlakozom...
Én most játszom végig harmadszor,de csak azér,hogy minden 100%-on legyen.
Még 1 kanyarom és egy kipörditésem hiányzik,de azért is megcsinálom,ha még 5 billentyût kell szétvernem miatta,aztán "DELETE" és gyorsan elfelejtem,mert ennyire még egy játék sem mérgelt fel..

modelcar
"hogy nemtudom ki mikor játszik"

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

modelcar
Sziasztok

Amikor online játszok belépek az EA Messegerbe, megnézem a barátaimat hogy játszanak e.Játszanak,de nem "jelzi" õket.Az a "kis fej" nem fehér.Pedig játszanak.Néhány hete még nem csinálta ezt.Így eléggé zavar hogy ki mikor játszik,mert nem látom.

Tudtok segíteni?

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

Dante73
Az az oka (nálam), hogy Tier2 közepéig, belsõ nézetben nem tûnik fel a fizika ... nem is tudom, mije. Odáig, valahogy sikerült elfedni a fizikai hiányosságokat. Onnan a sebesség nõ, és a fizika érezhetõen KEVÉSSÉ válik.

Akkor pedig, már hozzá teszi az ember azt is, amit addig hajlandó volt megbocsátani.
Hozzáteszem, ha a fizikai motorhoz nem nyúlnak, csak alapból bekapcsolják az összes sebességet, (Úgy, hogy kikapcsolhatóak maradjanak!) akkor nem is lenne ez egy rossz játék. De így... hozzájön a teljes fantáziátlanság is... (Emlékszik még valaki az NFS Porsche havas, vagy sivatagos, erdõs pályáira...?)

Ugyan kérem. Nincs ez sem átgondolva, sem megcsinálva, csak kinyomtatva, bedobozolva. Mert MUNKA az MEGINT nincs mögötte. Illetve alig. Mintha az elsõ pár fázis kimaradt volna. Kigondolni, Megtervezni, Megcsinálni, (Ezek kimaradtak) bedobozolni, eladni. Na ezek megvannak...

http://www.freetvmaci.info/

arty
ha fenn a peccs, lehet

Forza.

erieskrisz
hamachival lehet

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

offline lehet multizni? lanon vagyunk tolnánk nagyon 😊

Nekem még mindig csak egy jó AI szedáló mod kéne ahhoz hogy 10/10 legyen a játék, addig csak 7/10. Többi részébe nem értem még mindig hogy miért kell belekötni. Ez egy kormánnyal játszható arcade játék végre. Bár bevallom új patchet még nem mertem kipróbálni 😊 majd pótolva lesz

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

arty
tudod-e mi az a HYPE és hallottál-e már a gerillamarketingrõl?

Forza.

berczely
Hát én nem szidtam eddig hangosan de nekem nem az a baj hogy nem megy 120FPS-el hanem az hogy elég sokszor 12FPS megy!<#nemtudom>

Lacee86
Megjelent a játék: általánosan pozitív vélemények voltak róla, végre egy jó NFS. Eltelt pár hét: hát, már nem is olyan jó, pár ember szidja mint a bokrot, mert h ATI kártyája van és nem megy neki 120 FPS-sel meg mittomén bla bla... Megint pár hét eltelt: már ott tartunk, h gány, meg szutyok meg kuka.
Bazzeg, ez NOOOORMÁLIS??!!

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Pukkandur
A driftelõs részt leszámítva nekem kimondottan tetszik. Hozzáteszem, hogy kormány nélkül sztem játszhatatlan illetve nem élvezetes. De a mûszerfalas nézet, a hangok szuperek. Nekem az autó viselkedésével sincs semmi bajom, elõnyére változott az elõzõ nfs-ekhez képest. Nem egy vérbeli szimulátor, de szórakoztató és ez a lényeg, ugyanúgy kikapcsol mint a GRID. A szimulátorok (rfactor, GTR2, GTL, Race07, iRacing) után egy kis felüdülés. Ebbe nem kell sok idõt beleölni, ha van egy szabad órám megyek pár kört, míg egy rfactor futamra készültem 3-4-szer 2-3 órát.

Fehercsoki
SDKról vagy pályaszerkesztõrõl nincs hír?

SötétBarom
<#gonosz1>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Sziasztok egy oylan problémám lenne hogy a játék kifagy nekem betöltéskor.
Windows 7et használok, fenn van a legújabb NVIDIA driver is, de semmi
Ha tud valaki segíteni írjon vagy ha valaki már járt így
pxxl
<#nemtudom>csak hogy teljes legyen a repertoárom. eddig az összes nfst végigjátszottam <#idiota><#hehe>

All hail the double x!

SötétBarom
Na ezt fõleg nem értem, ha valami szar minek szopatod magad azzal, hogy végigjátszod? :|

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

pxxl
véleményem lehet róla. vagy nem? attól h szar végigjátszottam, és ha kell és tudok segítek másnak. -fav...majd eljön az az idõ is 😊

All hail the double x!

SötétBarom
Nem értem te miért írogatsz ide amióta megjelent 😄
Ha valamit várok, megjelenik, és kiderül, hogy teljesen szar, azonnal -fav.

<#conf>

pxxl
majd jössz támogatni <#nyes> a többiek eléggé eltüntek. gyanítom hgoy shift+del-el töröltek mindent ami shift-el kapcsolatos 😄

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
Vigyázz... kapod az oltásokat hamarosan...
Hiszen, ez egy "fél-szimulátor" játék és az milyen jó nekünk.

pxxl
áhh semmmi baja nincs tiptop kis játék 😊 azért zeng az egész internet, hogy mekkroa szar lett annak ellenére amit ígértek (megint)...de hát neked megfelel így. ok. legalább 1 emberért megérte az EA-nek kiadnia így. <#eljen>

All hail the double x!

BaliBoy
Tegnapig tudtam várni erre. Már a kukában van.....

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Lacee86
Milyen gányt, ember?? Ez miért gány?! :-O

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

arty
a driftelõs alap akkor is maradt volna, ez ugye a shift koncepcio része 😞

(de pár honap bugjavitásra valóban beleférhetett volna)

Forza.

IMYke2.0.0.0
<#eljen> Teljesen egyetértek.

pxxl
mondjuk ezt a fél évet eltölthette volna a programozók, testerek között is, és akkro nem egy ilyen gányt kapunk. <#szomoru1>

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
Igen, még úgy fél év, és használhatóan "semi-arcade"-os lesz a játék... <#hehe>

arty
nna, lassan kész a SHIFT 😊)

Forza.

a *.bin kiterjesztéseket hova kell másolni ha crakkelem?<#beka3>
Nagy kérdés, igazából mindenkinek. Ez vajon felülírja a Real Mod 2.0b értékeit? Vagy vajon teljesen összekuszálná egy elcseszett kombóvá? 😄 tudom, nem mind a fizikára vonatkozik, ha lesz idõm kipróbálom.

újraindítod a géped és sztem jó lesz nekem is ez a baja néha!!!!

helo. letöltöttem a gamet torentröl és maikor feltelepitettem és elinditottam a gamet fekete képernyõ jön be sejobra se balra. nemtudja valaki milehet a gond?
batihu
Végre! <#eljen><#taps>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

greg benz
Csak ennyi hibácska van?<#idiota><#idiota>

IMYke2.0.0.0
Konspiratív hangulatban vagyok: el is tudom képzelni a dolgot... 😊