11230
  • RYO21
    Feltettem a patchet.
    Semmi változás. Új autók sehol sincsennek.
    És mindent oldalról mutat.
  • w77d
    1.8-as Astra TwinTopom beszippant 15 litcsit ha taposom neki XXXXD
  • [HUN]FaTaL
    Najó azért ez már atomtúlzás. :D
  • TitaniumRR #9733
    Ezt itt talán néhányan megeszik, de a subaruklub.hu-n azért ne mondd el... :)
  • IMYke2.0.0.0
    Neked írtam, persze :)
    A srácot nem ismerem - az autóját azonban tucatszor, ha nem többször láttam "pattogni" a Rákóczi úton és a Szalai Andráson :)
    Mondjuk, a motorháztetőn lévő légbeömlők, meg az aranysárga Subaru vinyl festés sokat dobnak rajta.
    Az egész olyan, mintha minden megerőltetés nélkül, alapjáratban menne 90-el a belvárosban :)

• Jacek
    miva? ezt nekem? de valszeg GSiZsolti az:P
  • IMYke2.0.0.0
    Pécsett él egy fiatalember, akinek mindig feltűnést kelt a "Subaru-kék" WRX-e. A hangja öblös, a toldozott-foltozott belvárosi úton* [merev felfüggesztése miatt] pattog, és a látványa csodálatos.

* = 2010-re állítólag egyetlen belvárosi útja sem lesz kátyús Pécsnek... meglátjuk.

• Jacek
    Azert ez mar vicc hogy Evo IX nm eszik 14-nel tobbet:D ja a nagyanyamnal ha elmegy a tescoba:D a 2500 IX siman 15-16 ha kicsit mokaztam! C2 VTS-em siman bedurrant 12-13 litert ha megyek vele, akkor most mi a WTF?????? 14 liter lol....
  • Jacek
    Marhasag? ki beszelt itt buburol? 220le! mitsu alpbol erosebb! az egyik versenyzo akinek szervizeltem anno a VII-es EVO-t elvitte szervizbe mert 23-24 volt a fogyasztasa, na ott is kiderult hogy hat ez ennyi:D

Es lehet hogy el lehet oblogetni 15 literrel, de erdekes modon a fos e30 325IX-em siman benyalta a 15 litert ha kicsit tempoztam vele! most akkor mi a marhasag?

Tudod mi az ALS? ha igen akkor tudod mert eszik 50-60 litert versenytempoban:D
  • SötétBarom
    Én beszéltem több imprezás arccal is (ilyenük volt), és egyik sem mondott 15-nél kevesebbet. Az egyik azt mondta, pest oda-vissza 2 tank Sopronból..

De a legvadabb az az egyik csávó hátsó ülése volt :DDD

• Black Ghost
    Marhaság, jó lesz az 12-15 liternek is, két évig hajtottam egy rovarszemes sti-t és a 15-höz már rohadtul gyepálni kellet szegénykét.

Havernak IX-es evo-ja van, még sose evett 14-nél többet.

Természetesen mindegyik gyári, mocit nem babráltuk.
  • [HUN]FaTaL
    Érdekes nekem nem fekete az ég, és semmilyen játékkal nincs problémám.
  • w77d
    ez a fék mondjuk eddig sem tudta nagyon megállítani a gépem XXXD
  • wednes
    Végre kivették az Nvidia féket a játékból. XD
  • w77d
    hát figyi... 50fps helyett 80-90 van XXXD
  • SötétBarom
    Amúgy most így peccs után 10/9 a játék (a mínusz egy pont az a matricázás elkúrása miatt jár.)

Meg is venném, ha nem lettek volna ilyen ordas parasztok.
  • SötétBarom
    4870x2-vel nyilván fasza :DDDD

De azért az erős, hogy egy patchtől 2x annyi lett az átlag meg a minimum FPS is. :DDD Sokat ebből te gondolom nem észleltél :D
  • w77d
    nekem nem fekete az ég, nem az ATI kártyával van baj... Én még egy hibát sem találtam a kártyámmal semmi játékban pedig gyakorlatilag minden gamet kipróbáltam XD

Nvidia egyértelműen megy a süllyesztő fele teknikailag, csak csalni és felvásárolni tudnak...
  • Benevolens
    én például utálom. Semmi nem megy rajt a tökéletesen. például ez sem. Fekete az ég
  • SötétBarom
    Minden épeszű ember tudja, hogy az ATi kártyái jobbak.
  • [HUN]FaTaL
    De megy is nem úgy mint a csoda amerikai vasak. Na off vége :D
  • Szabi1991
    na innentől usa vs európai verdák offok törlésre kerülnek... van arra is topik..
  • IMYke2.0.0.0
    A képnél maradva. Engem ez zavar az új BMW-kben:

• arty
    te itt izlésekről vitatkozol :O (amugy én is minden játékban az amerikai dögökkel megyek, de nagyon tetszenek az uj BMW-k is - ha lenne sok pénzem, mindkettő állna a garázsban otthon :) )
  • norbi2fraktal
  • IMYke2.0.0.0
    Imádom a BMW-k látványát - de tudom róluk, hogy a 90-es évek eleji arculatváltáskor komoly silányodás is beindult a cégnél: a tervezőt úgy rúgtam volna ki a picsába, hogy levegőt is akkor kapott volna csak, ha a mellette versenyt repülő veréb szájból-szájba lélegezteti!
    Még manapság is megdöbbent a "szemek" csúnyasága a jármű orrán.
  • Jacek
    A fikahoz egyebkent:) az USA autokhoz, az igaz hogy szarul fogyasztanak!

De a sok nagytudasu szerint mennit eszik egy japo turbo motor?????? EVO beszippant 20-25 litert! Motecel, ALS-el meg verseny tempoban 60-at:D:D:D:D:D
  • [HUN]FaTaL
    Jaja. :)

[/VITA]

Izlésről felesleges vitatkozni. :)

A patch miatt még nem tudom szidni az EA-t, mert annyira nem érdekel már a játék, hogy fent sincs, a patch meg le sincs töltve, de lehet kap még egy esélyt, mert alapvetően nem rossz. :)
  • w77d
    Na gyerekek vita OFF, szidjuk inkább az EA-t tovább a szivárványos kocsikat gyártó patch miatt XXXD
  • [HUN]FaTaL
    Ezt tekintve mégszánalmasabb, mert a BMW kevesebbet fogyaszt.

Semmilyen hatást nem gyakorolnak rám az amerikai autók, tehát csak a magad nevében beszélj. Nagyok, lomhák és sokat zabálnak.
  • bgabor
    Ja értem, ezt az ízlés dolgot magyaráztad az előbb. XD
  • w77d
    dehogy gyakorolnak olyan hatást, amire az európaiak nem képesek.. legfeljebb rád nem gyakorolnak olyan hatást XXD rám igen, ne nyilatkozz mások nevében XXD
  • bgabor
    Értem én, csakhogy énsem állítom, hogy azok (technikailag) jobbak lennének. Mégis azt választanám, mert olyan hatást gyakorolnak az emberre, amit az európai autók nem képesek. (nyilván ide nem értve a többség számára elérhetetlen luxusautókat,lamborghinit meg hasonlókat)
  • w77d
    érzelmek... szubjektív. Az én szívemet egy gyönyörű Merci vagy egy szép Lexus dobogtatja meg és soha sem vennék amcsi verdát.... Te másképp látod. De ezért még nem kell leugatni a másik felet, hogy nincs ízlése meg nemlátja át. Nem lehet ezt eldönteni. Szerintem egyértelműen az európai verdák a jobbak, szerinted az amcsik.. ez van, én tiszteletben tartom a véleményed, de attól még én nem fogom azt mondani hogy nekem az amcsik tetszenek. érted a lényeget???
  • bgabor
    Az lehet, de ezek technikai dolgok, az amerikai izomautók pedig ha belegondolsz egyértelműen az érzelmekre hatnak. Emiatt van az, hogy a 300 lóerős szürke bmw helyett én egyértelműen a 300 lóerős 2010-es Mustang GT-t választanám. (hiába elavult technológiailag a Mustang)

És mellesleg amerikában, ahol mindkét fajtát árulják, egy 300 lóerős bömös áráért három mustangot vehetsz. Vagy két GT500ast.
    Nem szabad elfelejteni, hogy az alap, V6-os Mustangot ötmillió forintnak megfelelő dollárért árulják odaát.
  • bgabor
    Nem ezt mondtam. Csak azt hogy ha ő nem lát a kettő között különbséget, akkor kommersz. De ez talán legyen az ő baja.
  • w77d
    Pont most mondtad ki miért jobb a BMW mint az amcsi... kevesebb űrtartalomból több lóerő... ennyi...
  • w77d
    nah de a régi amcsikat ne a mostani európaihoz hasonlítsd. Régen voltak gyönyörű és keggyetlen jó Mercedesek és BMW-k. Akinek egy kis szépérzéke van egyértelműen azokat mondja szebbnek. Meg menni is tudtak, nem hiába voltak már akkor túraautó versenyek meg egyébb profi versenyek Mercikkel BMW-vel és Ferrarival......
    A mai amerikai autógyártás meg egyértelműen az európai alatt van nincs mit vitatni ezen....
  • samsung123
    ez kicsit erős....ha nincs izomautód kommersz vagy:) van igazság amit irsz de nagyon sarkítasz. off vége
  • bgabor
    Hibának hiba volt, ezen nincs vita, ők is megszívták ezzel az első adandó alkalommal amikor hiány volt olajból('70-es évek). Meg is lehet nézni a hetvenes-nyolcvanas évek mustangjait. Hányadékok.

De attól még hogy hiba volt, az volt az autógyártás legszebb időszaka, és akinek van egy kis érzéke a stílushoz(nem úgy mint hunfatalnak), az észreveszi, hogy egy régi GT500-as/Dodge Charger/Plymouth 'Cuda mellett a mai "autók" sehol sincsenek.