Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All hail the double x!
Majdnem 4 nap alatt végigmentem rajta,kivéve az utolsó Brands Hatch futamot.<#violent>#violent>
Meg tudná mondani valaki, hogy mi kell ahhoz, hogy azt megnyerjem?
Igaz, még csak a 21. sofõrszinten vagyok.Lehet, hogy ez a baj?
Elõre is köszi minden hozzászólást.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
All hail the double x!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
arra van valami módszer, hogy az elején a nyelvválasztó képernyõt, meg az introt ne kelljen mindig végignézni?
Esetleg úgy megcsinálni, hogy egybõl a menübe lépjen a játék, tehát hogy a legutolsó mentést is alapból betöltse?
----------------
Én attól kapok idegbajt, hogy Nordschleifén tiszta kört kell menni... Persze kvalifikáció nincs, berak 10-12. hely környékére, elöl két LP640... verekedd magad keresztül a mezõnyön úgy, hogy ÕK ne jöjjenek neked - mert ahogy észrevettem, ha közel mész el mellette, akkor ha Te nem, õ ráhúz a kocsidra... - és ha ez sikerülne, akkor érd utol a két lambot. Na aki ezt kitalálta, ahhoz lenne egy-két szavam.
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
most hirtelen nincs idõm visszanézelõdni, ezért a gyors és egyszerû válasz reményében azt szeretném kérdezni, hogy hova ment a játék, mivel reinstall után szeretném folytatni a már elkezdett 'karrier'-emet.. 😊
elõre is köszi!!!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
asztat mondjátok meg legyetek szívesek, hogy kormánnyal játszanék, de nem lehet elindulni a startnál, mert nyomom a gázt felpörög, de nem teszi 1-be. ha manuálisan váltok esik a fordulat és visszarakja üresbe. illetve ha féket nyomom R-be teszi és megy hátra...
. : Z E L L E R : .

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Nekem csak egy versennyel gyült meg a bajom,arra sokat gyurtam,mégpedig "Lambóval 59mp belüli kört menni,már nemtom melyik pálya,de meghívásos az is
A többit én kimondottan nevetségesen könnyûnek tartom,bármelyik szinten,de ugyan akkor gusztustalannak az AI-kat.mert akármilyen szépen elõzõl,a következõ féktávon gond nélkül televág hátúlról..
Ezaz egyik alaphibája,ennek a primitiv szar játéknak,persze van még bõven,de nem tartok ismét élménybeszámolót..
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Én most játszom végig harmadszor,de csak azér,hogy minden 100%-on legyen.
Még 1 kanyarom és egy kipörditésem hiányzik,de azért is megcsinálom,ha még 5 billentyût kell szétvernem miatta,aztán "DELETE" és gyorsan elfelejtem,mert ennyire még egy játék sem mérgelt fel..
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
Amikor online játszok belépek az EA Messegerbe, megnézem a barátaimat hogy játszanak e.Játszanak,de nem "jelzi" õket.Az a "kis fej" nem fehér.Pedig játszanak.Néhány hete még nem csinálta ezt.Így eléggé zavar hogy ki mikor játszik,mert nem látom.
Tudtok segíteni?
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
Akkor pedig, már hozzá teszi az ember azt is, amit addig hajlandó volt megbocsátani.
Hozzáteszem, ha a fizikai motorhoz nem nyúlnak, csak alapból bekapcsolják az összes sebességet, (Úgy, hogy kikapcsolhatóak maradjanak!) akkor nem is lenne ez egy rossz játék. De így... hozzájön a teljes fantáziátlanság is... (Emlékszik még valaki az NFS Porsche havas, vagy sivatagos, erdõs pályáira...?)
Ugyan kérem. Nincs ez sem átgondolva, sem megcsinálva, csak kinyomtatva, bedobozolva. Mert MUNKA az MEGINT nincs mögötte. Illetve alig. Mintha az elsõ pár fázis kimaradt volna. Kigondolni, Megtervezni, Megcsinálni, (Ezek kimaradtak) bedobozolni, eladni. Na ezek megvannak...
http://www.freetvmaci.info/
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Bazzeg, ez NOOOORMÁLIS??!!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Windows 7et használok, fenn van a legújabb NVIDIA driver is, de semmi
Ha tud valaki segíteni írjon vagy ha valaki már járt így
All hail the double x!
All hail the double x!
Ha valamit várok, megjelenik, és kiderül, hogy teljesen szar, azonnal -fav.
<#conf>#conf>
All hail the double x!
Hiszen, ez egy "fél-szimulátor" játék és az milyen jó nekünk.
All hail the double x!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
(de pár honap bugjavitásra valóban beleférhetett volna)
Forza.
All hail the double x!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman