11230
-
bgabor #9696 Úgy látom te alapvetően nem érted a különbséget amerikai izomautó és egy szürke, mindennapi, kommersz BMW között. Nyilván azért mert te magad is szürke, mindennapi és kommersz vagy. Gáz.
És mellesleg, zsenikém, az M3-asnak gyárilag több mint 500 lóerős a motorja. A Mustang GT változatának 300, az kétszázzal kevesebb. A non-GT változatú mustangban meg V6-os van, az csak 260 lóerős. -
mate317 #9695 szasztok!
ps3-játszok a sifttel ,de csomószor elmegy a kép, homájos lessz kis időig
másnak is szar a játék??????
H.E.L.P.! -
#9694 És mi a faszra mennek a baszott nagy nyomatékú autóikkal?:D Lassan olyan szarok az amerikai motorok hogy lenyomja a mustangot egy m3as bmw amiben fele akkora motor van. Mitől olyan nagy szám? Hogy sokat zabál?
A nagy fogyasztás persze hogy nem létkérdés, majd 15 év múlva már az lesz... -
#9693 Hosszú távon pedig az ilyen országok járnak jobban... Amerika is elkezdte ontani a kis teljesítményű alacsony fogyasztású autókat, mert rájöttek, hogy hopppáááá, ez nem jó sem a gazdaságnak sem a környezeti tényezőknek... Hidd el kb 10 év és az amerikai izomverdákat már csak könyvekből meg kiállításokon nézegetheted. Amerikának ez egy ilyen korszaka volt, de számtalan amerikai médiában leírták már, hogy tulajdonképpen hiba volt... -
bgabor #9692 Persze, mennyivel jobbak az alig 90 lóerős motorral szerelt low-end gépek amik a magyar utakat róják, mi? Ezt te sem gondolod komolyan.
Náluk azért eszik ennyit a motor mert egyszerűen nem tényező a fogyasztás. Ha nálunk se lenne lékérdés hogy 300 vagy 500 forint egy liter benzin, akkor nálunk se a 90 lóerős a wagonR,logan meg a többi hulladék szar lenne a fő autótípus. -
#9691 Felraktam az 1.02 patchet.Eszmeletlen jo!Frameszint rajtnal 4x ese,mas helyeken duplaja.Full grafon 60-140 FPS ! Nvidia mehet a p*csába a physx-evel es az elavult tecnologiajaval 1utt! -
#9690 nna ebbe belebotlottam én is. Ha gyors versenynél a Charger színét utcaira állítod, tehát nem versenyfestés, akkor elszáll a NFS egész színrendszere. Onnantól újraindításig egy kocsinak sem fogsz tudni utcai festést adni, mert mindegyik szivárvány lesz..... Bassza meg az EA, ez a patch egy nagy szar... -
Szabi1991 #9689 beakarja oltani a másikat.. azt saját magát oltja be.. ehh.. -.-' -
#9688 Jah, az 50litereket megzabáló amerikai hulladékok aztán az autógyártás csúcsai. LOL:D -
#9687 miért krekkeljem az eredeti játékom?? -
#9686 az 1.02 fényében remélem senkinek nincsenek kétségei arrók, milyen modszerekkel is igyekszik a féreg nvidia életben maradni az elavult kártyáival ...
nvidia/eagames -
#9685 és szerinted az átlag magyar ember tehetett arról, hogy ilyen kocsik voltak nálunk?? a lófaszt. Arról a szovjet ipar és a kommunista vezetés tehetett!! -
#9684 azaz arról van szó, de a tuning része body kit ugyhogy nekem igazam volt XD -
#9683 remélem Gone in 60 secs eredeti(!) változatát sokszor láttad! ;) -
RYO21 #9682 Disznóverő csatornán volt róla műsor. A műsor címe: Egyszer egy ilyet vezetni (balfasz magyarok erre fordították azt hogy: Rides)
Am chip foose tuningolta azt az autót amelyett a Tolvajtempóban használtak. Szóval se nem gyári, se nem body kit. Full tuning. -
#9681 samsung, ment PM! -
#9680 amugy a többivel egyetértek. -
#9679 ja sorry elírtam, szar ember vagyok:)
Amúgy a f@szt jött ki Elenor khm...Eleanor kinézettel a gyárból 1967-ben, ezt a bodykittet(eleanort) a film kedvéért találták ki és alkották meg. Még műsor is volt róla valamelyik ismeretterjesztő csatin. nézz utána kérlek. -
bgabor #9678 Az nem Elenor hanem Eleanor, és nem volt rajta semmiféle bodykit. Úgy nézett ki az 1967-es gyári GT500as. Úgy jött ki a Shelby gyárból, nem volt átépítve.
És egyébként a többi régi amerikai izomautóhoz hasonlatosan az egyik legstílusosabb autó amit valaha építettek. Vicces ha összehasonlítod a mai szánalmas kommersz egyen-autókkal amik az utakat róják.
Azt meg különösen szánalmas és k*rvára égő, hogy amíg mi magyarok fostalicska trabantokkal, ladákkal, skodákkal meg wartburgokkal égettük magunkat a 60-as években, ezek odakinn ilyen járgányokkal furikáztak. Most se javult sokat a helyzet, mert amerikában bárki megengedhet magának egy Mustangot, kis spórolással GT500-at meg Corvettet is, nálunk meg a három millernél ólcsóbb, kommersz, jellegtelen szarok uralják az utakat. Na mindegy. Szar ország, szar kocsik. -
#9677 akinek nem lehet tuningolni a verdákat az töltse le az 1.2crack-et. sorry hogy ide irom:)
amugy valami hihetetlen fasza a GT500 nyomni, egyet sajnálok nem lehet őket átépiteni, egy Elenor Bodykitt jol nézet volna ki rajta -
#9676 Köszönöm!Akkor felteszem! -
#9675 igen -
#9674 Alap verziós mentések jók az új patch-el? -
#9673 en eredetire raktam fel a patchet
elsore latta az autokat igaz csak gyors jatekba
de online akarok csatlakozni akkor azt irja ,hogy regi a verziom frissitsem -
Csokis #9672 Mini image-t kell használni, mert kellene hozzá nocd exe. Na, itt erről ennyit. -
rmx rider #9671 hát így ugyanúgy szaggat és lan sincs -
#9670 nekem sima alap játék crack-el ment. -
rmx rider #9669 felraktam 0-ról, felraktam az első és második patchet, most mit kéne tennem? DJ RX7 azt mondja nem kell crack. vagy akkor 1.1-es fixel próbáljam? bocs a warezért, sehol nem találok róla információt. válasz akár privibe jöhet -
#9668 azserossz XD -
#9667 Nekem meg némelyik szivárvány színű:D -
#9666 miafasz? én nem tudom őket tuningolni... -
#9665 Közben megjavult. Valamit csináltam vele és jó lett:) -
#9664 Akkor valami szar van a palacsintában,mert egy darabig tölt aztán abba hagyja és semmi. -
#9663 ez tévhit hogy a Win7-re hivatkozol..... nincs semmi gondja 64Bites 7-en jól megy, és 32-es XP-n is.... -
Csokis #9662 Köze nincs a Win 7-nek ehhez, mivel nálam nincs gond Win 7 x64 alatt. -
#9661 Feltettem ezt a DLC patchet,de nem indul el a játék. Lehet a Winfos 7 tett be neki? -
#9660 én is,:) nincs vele gond -
#9659 Autokat lehet single módban használni, én már tuningoltam is őket és jol muzsikálnak. -
#9658 Miért? Az eggyel még mindig többen játszanak. A ciklus meg ugyan az mint itt, csak ott színvonalasabb a tartalom. -
#9657 az új autók elérhetőek single módban is gyorsversenynél......