Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All hail the double x!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
NEW CONTENT/FUNCTIONALITY
- Increased the maximum number of online players from 8 to 12
BUG FIXES - CROSS-PLATFORM
- General game stability and performance improvements
- Improved car handling
- Fix for issue where some cars would bounce on their suspension during high load situations
- Fix for grass sometimes being displayed out of position
- Fix for intermittent incorrect driver duel results
- Fix for inverted balance slider operation
- Fix for online wins and losses occasionally being calculated incorrectly for drift races
- Fixed issue where loaned career car would inherit the player's career car tuning settings
- Fixed various usability issues with the advanced tuning screens
- Fixed lap timing for first lap of rolling start events
- Fixed car tuning settings sometimes not taking effect
- Fix to prevent rewinding past the start of instant replays
- Fixed car livery occasionally appearing all white during driver duel events
- Fixed incorrect screens being shown when player is disqualified
- Fix for occasional invisible opponents appearing during online drift events
- Fix for intermittent hang when skipping quickly through post-race screens
- Fix for intermittent hang when pressing X repeatedly in My Cars screen
- Fix for missing race groove on point-to-point tracks
- Prevented car livery resetting to default after an online race
- Fix for advanced tuning not staying unlocked on reload
- Fixed invitational event cars getting their setups corrupted and becoming undrivable (e.g. Veryon and Carrera GT)
- Fix for Lamborghini's having a low top speed when upgraded
- Fix for Corvette Z06 and Dodge Viper not able to move at the start of some events
- Fix for some upgraded AI cars bottoming out causing some instability over bumps
- Fix upgrade menu bug
- Fix for a force feedback strength settings save bug
- Fix multi-player settings for AI opponents and drift mode
- Fix for vinyls being incorrectly applied on rear wing
- Fix for a hang in lobby when accessing friend's list from car select
- Fix for profile load bug which skips save select menu when holding down Enter key
- Fix for jumping body parts when car resets
PC SPECIFIC
- Improved ATi graphics card support
- Improved dynamic vertex buffer usage (performance optimization on all PCs)
- Fixed crashes on certain PC configurations when changing shadow settings
- Fixed intermittent crash during first lap of races on certain PC configurations
- Disabled forced dampening for custom wheel presets on PC
- Optimized multi-GPU PC operation
- Fix for intermittent missing surface sounds on certain PC configurations
- Fix for intermittent black skies
- Fix for LAN menu hang for client when host quickly returns to main menu
kicsit megfarol jobbra balra a szemét, és ennyi
ha akkorát lökök rajta, hogy kiforduljon akkor menthetetlenül lemegyek a pályáról
nade péttyu! :-[
All hail the double x!
ezek a szemetek engem ugyan egy pöccintéssel kib@sznak a pályáról, de õket hiába lökdösöm taszajtgatom oldalról hátulról
ezek ragadnak az aszfaltra
így aztán elég nehéz a 4 ellenfélkipördítést összehozni
felraktam a legujjab n-vidia drivert és a játék közben kiírja a jobb felsõ sarokba hogy phisyx->cpu ezt mit jelent és hogyan lehetne eltüntetni mert nagyon zavaró!!
a 190.62 driverbe még nem csinálta de most már az újabbakban kirakja minden játéknál ami phizyx-et használ!!
kösz a segítséget!!
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
de õk inkább elviselik, hogy az anyukájuk folyamatosan csuklik
Königseggel: 385km\óra...de ez még csak az alsõ teszt volt szerintem meglesz a 400 is
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
S köszönöm, nagyon felderített az írásod - a stílus odavert!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
meg még a felmenõiket is ki kéne ásni és a hullájukat is kinyírni mégegyszer
még ezt a pofátlan csalást amit ez a játék mûvel a saját javára
persze az eddigi enefosok ugyanezt csinálták, úgyhogy nem tudom mit vártam
de legalább jobban példát vehettek volna a Racedriver grid-rõl, ha már úgyis azt másolták
ott érdekes módon meg tudták oldani, hogy nehéz is legyen, de ne legyen teljesen lehetetlen a gyõzelem
a meghívásos versenyek között a londoni aston martin verseny nehéz AI mellett egyszerûen nyerhetetlen
az "ugyanolyan" autók közül érdekes módon az enyémen kívül az összes többi hihetetlen kanyaríveken hihetetlen sebességekre képes <#bdead>#bdead>
tegye fel a kezét akinek sikerült, és árulja el hogy lehetséges gyõzni
röhej az is, hogy közepes AI mellett pedig olyan debilek az ellenfelek, hogy már az 1. kör közepén az elsõ vagyok és a végéig rájuk verek egy csomót
kicsit jobban beállíthatták volna ezeket az AI nehézségi fokozatokat
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Ebben igazad lehet, mert ha sokan megveszik, akkor azt fogja az EA hinni, hogy jól sikerült és a következõ NFS-t basznak majd megírni normálisra.
Vér Istvánka: (hú de jó név <#idiota>#idiota>)
Na ilyet már én is mondtam már párszor nem csak a shiftnél (legutóbb a Fuelnél). Volt egy mûsor nemrég a Discovery Worldon, Halálgépek címmel, amibe mindenféle ókori-középkori kivégzõ és kínzóeszközöket mutattak be. Na az emlegetett fejlesztõket oda kívántam volna ezekbe a masinákba. <#hehe>#hehe><#buck>#buck>
Nem egy helyen olvastam, hogy arról panaszkodtak, hogy kifizettek érte x összeget, erre állandóan kilép. 😊
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
hard fokozaton lehetetlen
akkor már persze a játék "kicsit" csal is a saját javára
csak azt látod, hogy ha valaki nem csúszik ki szemernyit sem csökken a távolság a közted és az elõtted lévõ között még akkor sem ha végig nyomod a tökéletes kanyarokat
ezt csak azért csinálták, hogy az embernek elfüstöljön az agya
Mondjuk én sem vettem meg, mégsem lép ki. <#miaz>#miaz>
Valahogy herótom van 5x elindítani, mire játszani is tudok.
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
All hail the double x!
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Forza.
2. Shift eleve DX9 tehát tökmindegy mit csinálsz, semmi köze nem lesz a DX10hez Vista/7 alatt sem.
http://goo.gl/gd6Zi5