11230
  • w77d
    a videobeállítái profilokat kell váltogatni. Számmal jelzett a beállítások legtetején...
  • mardal
    Sziasztok
    Az élsimítást hogyan lehet állítani?Látom hogy ott van a felbontás alatt de állítani nem tudom sehogyan.
  • Jacek
    majdnem:)
  • arty
    lehet te eredetivel tolod vagy ésszel warezolsz, ha már warezolsz ;)
  • SötétBarom
  • Jacek
    ne tom mi lehet , nalam 4850 mondjuk spa/max enemy:) full graf es atom modra megy..
  • DJ RX7
    off topikban nézz át van hozzá crack. kell hozzá az is, másképp nem ér semmit a patch.
  • zoltang
    Nálam ez az új javítás nem hozott sokat. Az ati 4850 -el csak épphogy játszható. Azt vettem észre, hogy a 2 magos procim első magját használja csak. ???
  • zoltang
    Ne használd a törést, akkor nem lép ki velük játszva sem.
  • Mayorpapa
    érdekes módon nekem a 4 új autót kapásból berakta a karrieremben az autóim közé :) viszont ha azokat választom, a játék kilép exe hibával :( sajnos sima gyorsversenynél is ez van :(
  • Willi Betz
    Dirt 2 az látványban jobb mint ez. Leszámítva a fossárga képét. Deee összeségében kikapcsolódásnak az jó. Ez meg akkor ha minél jobb köröket akarsz menni valamelyik pályán.
  • Szabi1991
    élmény.. olyan érzés mintha tényleg az autóban ülnél.. -.-"

amúgy fizika is jó, hisz gyakorlatilag az R-Factor.. csak le van butítva :/
  • SötétBarom
    Ugh, te gecibuta vagy.
  • Laci82
    Ezt,hogy kellene értelmeznem?
    Le van írva ,ami le van írva,ergo pl egy Paganit ilyen könnyű irányítani.
    Asszem akkor a 11 éves unkaöcsém is autóversenyző lesz,hisz a Shift is egy igazi autóverseny élményt nyújt.
  • EmIn3m02
    -.-
  • SötétBarom
    Az hogy nem vagy képes értelmezni a szöveget, az maximum téged minősít. -.-
  • Laci82
    Mielőtt azt mondanátok csak félrebeszélek,ezt a nfs shift oldalán lehe olvasni szó szerint így:
    Kapcsolj a legmagasabb sebességbe! A korunk motorsportját tükröző, valódi vezetési élményt kínáló Need for Speed SHIFT játékot versenyzők készítették versenyzőknek. A Slightly Mad Studios által a Black Box stúdió executive producere, Michael Mann és az EA Games Europe vezető alelnöke, Patrick Soderlund közreműködésével fejlesztett Need for Speed SHIFT élethű és lenyűgöző vezetési élményt nyújt. A Slightly Mad Studios fejlesztői és designerei dolgoztak a kritikák által magasztalt GT Legends és GTR 2 játékokon. A Need for Speed SHIFT eddig példátlan hitelességgel reprodukálja a legmodernebb autókkal való versenyzés élethű érzését. A játékosokat lenyűgözően izgalmas funkciók lökik az akció közepébe, ilyen a döbbenetesen realisztikus belső nézetű vezetőfülke-kamera és egy vadonatúj ütközési mechanika, melyek a sebesség és a pattanásig feszült hangulatú autóversenyzés hangulatának egészen egyedi érzését eredményezik.
  • Laci82
    Azt nem mondtam,de a Dirt 2-őt nem is hirdetik úgy ,hogy realisztikus vezetési élmény meg szimulátor,mint pl a Shiftet,ami valljuk be,hát minden csak nem szimulátor.
    A Dirt 2 egy jó arcade játék,szórakoztat ,kikapcsol és gyönyörű.
  • w77d
    én eddig hangoztattam, hogy az NFS-ek szarok. Ez a rész viszojnt nem olyan rossz. Biztos, hogy megveszem majd a Dirt 2-t is de abban si biztos vagyok hogy nem sokkal jobb a Shift-nél... annak is annyi köze van a realisztikus vezetéshez, mint a kiherélt kutyámnak a baszáshoz...
  • Laci82
    A divatmajom szerintem te vagy.
    Évről-évre adod az EA alá a lovat ezek meg röhögve szembeköpnek a "játékaikkal".
    Sorozatgyártás ,egy nagy gépezet amiből sokaknak elege van.
    Elég ha csillog-villog,nem kell tartalom mögé a drága elbutított nép úgyis játszik vele hisz az új NFS az új FIFA mindig olyan menő.
  • batihu
    Ne módosíts a játékban a grafikai beállításokon, csak az .ini file-ban!
  • 2ba
    Próbáltam patchet is (1.02) hátha ... de az sem segített.
  • 2ba
    Miért van az, hogy NFS Shift has been installed + cracked. Működik is faszán pár napig. Aztán nemrég meg elkezdte, hogy játék on, menü ok, map betölt, race starts.... aztán pár méter vagy kanyar után gondol egyet és kilép... majd kiírja egy kis ablakban nekem, hogy a program működése leállt, és a Winfos megoldást keres a problémára, de persze op. rendszer lévén nem talál úgysem...
    Ezért kérlek ti segítsetek.

Nem tudom számít-e, de itt a cfg-m:
    Windows 7
    AMD X2 Turion RM74 (2.2 GHz)
    Ati Mobility Radeon HD4570 (512MB)
    4GB DDR2 RAM
  • Szabi1991
    passz, de így tuti olcsóbb :D
  • Willi Betz
    Már nem lehet kapni a Race07-el egybe csomagolva díszdobozban?
  • w77d
    én megvettem a Race ont is meg ezt is... szeretem ha teljes a sorozat :)
  • Szabi1991
    én ezt veszem meg sztem még a héten.. :)
  • SötétBarom
    Pf. Demo alapján még azt is erősen fontolgatom, hogy sávszélt pazaroljak rá..

Másrészt már hiányzott valami divatmajom nfsfikázó :DDDDD
  • Willi Betz
    Nos,arra azt tudom mondani,hogy trágya:D Gridre. GTR2 az jó.
  • Laci82
    Nyomuljon a Griddel,vagy GTR 2-vel
  • Willi Betz
    És az mit csináljon akinek nem fekszik a rally,ahogy pl nekem sem?!:D
  • Laci82
    Hehehehe megjött az év autós játéka.
    Tudom rossz topikba írtam ezt mert az nem az nfs hanem a Dirt 2.
    Szóval ne pazaroljátok az energiátokat erre a borzalomra tessék menni Colinozni.
  • tazis
    Mindig lefagy a játék töltés közben, van rá valami megoldás?
  • Jacek
    igy mar ertem:) hogy te a 14 litert 160 tempoval autopalyara irtad:) mert egy amcsi kocsi sem fog tobbet enni..

Bubu meg az EVO minek vesz valaki ha nem uti?
  • arty
    krekkeltre engedte rá a pecset. igy jártál ...
  • SötétBarom
    Ugyan ez volt nekem is.

Uninstall, install, patch 1.01 install, patch 1.02 install, 1.02 crack másol, játszik.
  • w77d
    akkor a crack lehet a bűnös...
  • RYO21
    Nem
  • Black Ghost
    Higgadjatok le, ti verseny gépeket hasonlítotok össze az amcsi utcai kocsikkal.

Mókázás alatt mit értesz, egy kis murva v. szerpentin, mert így nem nehéz, de ezt megcsináltam ezzel(2,3D) is, Győr-Veszprém (100-120km)+ 1 tonna a raktérben és meg is van a 20 liter (nyögött is a Bakonyba), amúgy meg eszik 9-10-t.

Mint mondtam utcai használatól volt szó és az amcsi kocsik 90-100-as normál tempónál esznek 20-30 litert, az itthoniak felét nem véletlenül szerelik át gázosra.

"Tudod mi az ALS? ha igen akkor tudod mert eszik 50-60 litert versenytempoban:D" ......-egy motorvezérlési technológia? :)

Javíts ki ha tévedek de az ALS-t is utólag rakod be, és mond mi a faszak egyutcai autóban a turbójukat minimalizálni, ez pályára de inkább rallyhoz kell.

160-as tempó Bubu-val Hegyeshalom-Bp átlag 14L százon, fater 850-se viszont a 32-t is megette.

Nem azt mondom hogy a két rízsrakétával nem lehet megeteti 25-t, de az már rég nem normál használat.
  • w77d
    eredeti a játékod?