11230
-
mardal #10427 Sikerült kicsomagolni,de olyan probléma van hogy pár f430asnál a keréknél nagy fekete kocka van,ebből a dlc-ből is van valami újab aminél nincs ilyen hiba vagy valamit én szúrtam el de nagyon? -
#10426 gépfüggő:) de jelzi ha kész..eltarthat 1 orát is.... -
mardal #10425 Ez a kicsomagoló program jelzi ha készen van?Nekem kb 40 perce csinálja és még mindig fut,de csomó mappa megjelent már amibe a fájlokat kell bemásolni. -
#10424 SHIFT VERSENY FELHÍVÁS(hamacsin)
feltételek
-PRO modben(minden segítség off)
-Simesített fizikával(Real GT mod és Overhaul modból, ami müxik a DLCk-kel is. Elküldöm, hogy a feltételek egyek legyenek)
-Sok kört egy pályán (előre lefixált autókkal stb..)
-Fair játék
aki szeretne játzsani irjon, derót is tudok csinálni xp rendszerem is van. 1.5 hama kell.
(ui:neten nem nyomom mert, akkor hátrányba vagyok a kis "reális" irányításommal, meg kuplungolással hogy na, de sinautót nem vagyok hajlandó vezetni. ezért lenne jó hasonló beállítottságú pilótával(kal) játszani) -
#10423 Ezt ajálom neked!!! -
#10422 nekem bekerült a garázsomba egy 5-ös szintű Ferrari. Ezzel melyik versenyen tudok menni? Mert eddig sehol nem engedett elindulni...Csak a szabad versenyben lehetséges? -
High end PC #10421 Na, közben nem bírtam várni, és kipróbáltam, tényleg javított, ami hiányosságokat találtam az előzőben (autó kasztni festés, műszerfal hiányosságok), azt betömték a javított DLC-ben, nagyon jó lett !
Kíváncsi vagyok, vannak e minőségi, más játékokból moddolt kocsik is. Pl egy Murciélago LP670 SV-nek nagyon örülnék... -
High end PC #10420 1.2? Az újabb, mint ez?
http://www.nogripracing.com/forum/showpost.php?p=1130308&postcount=379
Ha igen, működik, hogy ezt is bemásolva jó formán felülírja az előzőt? Vagy ütközés lesz?
Kössz -
Szabi1991 #10419 -
#10418 Köszönet a nép nevében. Mondjuk épp tegnap töröltem le a játékot :) -
#10417 1.2(javított) DLC: http://www.megaupload.com/?d=463K7GS4 -
#10416 na mégegyszer! itt a DLC link:
http://www.megaupload.com/?d=MCCVU7EO
-
#10415 -
#10414 DE! de ne parázzatok már kibontástól 2 katt és kész...meg 30perc várakozás
ha adtok egy oldal linket ahová fel tudok tölteni 100megát konnyen, nekem megvan a dlc pak és feltöltöm. -
#10413 És ugye nem kell kibontani a gamet? -
#10412 Már megy. -
#10411 tényleg baszod :( nem is néztem....sorry
-
#10410 The file you are trying to access is temporarily unavailable. -
#10409 Teljes Ferrari és Exotic Car DLC! Hibátlan működő verzió!
DLC direct download -
High end PC #10408 Fura, nekem most is bejött a weboldal. -
#10407 azt írja már nem elérhető :S -
DaniellT #10406 Hú, köszi szépen a mentést! GT3 RSR -
#10405 ment a privát!...47 szinten vagyok:) 3 szint kell még a fullhoz:) az rád vár! -
DaniellT #10404 Ha szépen megkérlek, odaadnád a te mentésed? :S
Béna is vagyok szerintem, meg idő híjján is, leköteleznél, ha használhatnám. Porsche rulz, imádom a GT3 RSR-t.
Kössz -
#10403 meg kell nyerni őket! a szint emelkedésével oldodnak fel folyamtosan az a utók -
DaniellT #10402 köszi, most már csak a GT3 RSR-t nem találom sehol sem -
#10401 10400:ezeket az autókat, gyors verseny indításánál a jutalomautók között találod!
10399:a special edition nemtudok semmit sajna....hogy pc-n elérhető e ezek. -
DaniellT #10400 én nem csak a BMW M3 GT2-őt nem látom a kocsik közt....de a Maserati MC12 GT1-et se, a Porsche GT3 RSR-t se (csak a sima GT3 RS-t), az Audi R8 LMS-t se (csak a sima R8-at)
ezek a kocsik hol vannak?
Please Help Me!!!!! -
High end PC #10399 Konzolra a játék kijött Special Edition-ként is:
Special Edition tartalmaz:
# Hozzáférés BMW M3 GT2 autóhoz
# Hozzáférés Elite Series pályához
Ezt az autót és ezt a pályát PC-re hogy tudom megszerezni? -
#10398 Köszönöm a bizalmat - le is szedtem a cuccokat, és a név/jelszót nem jegyeztem fel/jegyeztettem meg a Tűzrókával.
Örök hálám! -
CamelX #10397 Sharp tyres modot én nem tudtam rendesen beállítani Formula EX-hez, mindig túlérzékeny volt, de ha van 1 szabad türelemmel teli délutánod akkor azt ajánlom :D amúgy meg Real Mod 2.0b, amivel nem kell semmit állítani és majdnem szimulátoros.
Jövő héten én is neki állok, írhatnátok azért addig tapasztalatokat, hátha az én dolgom is könnyebb lesz meg más is rá kap, addig van még 1 keményebb vizsgám (most héten már annak is örülök ha pár kör open practice-ra van időm/erőm GTR2-ben) :D -
High end PC #10396 Ideiglenesen odaadom a nogripracing accountom privátban, ha megígéred, hogy nem élsz vissza vele, mondjuk eddig se nagyon használtam, de tudom, hogy elsőre a regizés oda nekem is nehézkes volt valamiért -
#10395 Kicsomag toolst felteszed a kedvemért mondjuk a speedyshare-re? :) -
High end PC #10394 Működik!!! :)
Most már jöhet akármilyen konzolos kiegészítő a Shift-hez, biztos, hogy PC-re is meglesz, hála a moddereknek :)
Na, a napokban kezdem szimulátorosabbá alakítani a Shift-et, mert kezd a kedvenc NFS-em lenni.
Tudtok jó kis fizika modokat? Miket érdemes feltenni és miket nem?
A célom, hogy szimulátorossá változtassam a Shift-et, amennyire csak lehet :)
Kössz -
DaniellT #10393 Áá, eszméletlen jó, működik az összes DLC autó, és rohadj jók, látszik, hogy xbox360 konvertek, mert igényesek nagyon, látszik, hogy nem egyedi modok, nem tudom hogy tudták kiszedni az xbox360 kocsikat (talán egy warezolt xbox360 as nfs shift -nek a dvd lemezéről kiszedték szerintem) de a lények, hogy rohadt jók ezek a kocsik (főleg a Ferrari FXX és F50GT, Gumpert Apollo, SRL Stirling Moss, stb., csupa egzotikum :)) -
DaniellT #10392 A kötőjel előtt az idézőjel is ott van, mint az üzenetedben? -
DaniellT #10391 Én köszönöm szépen, ezért a DLC-kért megéri regisztrálni szerintem. :)
Még egyszer köszi az infókért! :) -
#10390 Segítek: "n+1 alkalommal"... népiesebben kivan már a t*k*m a sok regisztrálástól.
-
#10389 ha egy ingyenes reget nem birsz ki(ez már bonyulult), lehet hagynod kéne...az egészet, jobbat nemtudok...és szivesen :( -
RYO21 #10388 Most próbáltam másik windowson, azzel sem megy.