11230
-
oppenheimer #10467 írtad a shift 2 topicban, hogy pc-re is elérhető az a 2 dlc valamilyen módon amik csak x-boxra jöttek ki. felvilágosítanál kérlek?:D -
kisbesi #10466 Fent van mind2
De nem tudom hova kell a kulcsot beírni.
Nem tud csatlakozni azt írja ,hogy a CD-kulcs nem helyes. -
CamelX #10465 Overhaul moddal mi a helyzet? Eddig elkerülte a figyelmemet. Próbálta már valaki? Remélem nem olyan macerás és túlzottan korcsolyázós mint az eddigi sim modok amiket néztem -
#10464 akkor rakd fel a másodikat is -
kisbesi #10463 Fent van az 1.
De nem értem hogy ezzel hogy változtathatom meg a termékkulcsot. -
#10462 töltsd le a patchet -
kisbesi #10461 Sziasztok.
Most kezdetem játszani ezzel a játékkal, ezért még nem igazán tudom mi hogyan van.
Arra lennék kíváncsi hogy másik felhasználom van a játékban és ezért online is de nem jó mert kiírja hogy a CD kulcs hibás pedig még be se írtam.
Nem tudjátok hova tudom beírni?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
#10460 Ez a beszéd:
Need For Speed: Shift 2
Dixie Flatline, 16:00 - PC X360 PS3 - Játék: Versenyautós - ADATLAP - (18 komment)
A Need For Speed: Shift-tel sikerült feltámasztania a teljesen kifacsart és meggyalázott NFS franchiset az EA-nál, s mivel az eladások igazán jók voltak, ezért biztosak lehettünk benne, hogy készül a folytatás. Biztosak, ám egészen idáig nem volt rá kézzelfogható bizonyíték.
Rees Savidis, az EA író/producerének Linkedin profiljában az áll, hogy egy 2011-ben megjelenő NFS játék karakterein és a játékvilág egészén dolgozott. Chris Mcclure, szenior programozó nem volt rest nevén említeni a projektet: Need For Speed Shift 2. Tehát jövőre érkezik a Slightly Mad által készített folytatás, úgy tűnik némi sztorival és karakterekkel megfejelve. Pont, ezt hiányoltuk az eredetiből. -
#10459 -
#10458 50-es szintű vagyok, és a köv. bónuszautók vannak meg: Ford Mustang GT; Audi R8 LMS; NFS Shelby Terlingua; Porsche 911 GT3 RSR; Aston Martin Racing DBR9; Coke Zero Dodge VIper; Bónusz Porsche Cayman S. Csereautónál egy Mazda RX8-as és egy Maserati van -
#10457 hanyas szinten vagy? milyen bónuszatók vannak meg eddig? -
#10456 1.3 DLC 1.4 Fix -
High end PC #10455 Van már 1.4 is? Merre található?
Kössz -
#10454 igen-igen, ezt tudom, meg is van az összes bónusz autó, még 2 db csereautó is, de ezek között nincs a BMW :( nem tudom, miért... -
#10453 bónuszautóknál van
gombokkal lehet váltani hogy utcai autók saját autóid bónuszautók meg csereautók.
a 9es gommbal meg a 0-val -
ToMM23 #10452 az 1.3 vagy 1.4 DLC packot hol találom ?:S -
#10451 hát, én akárhogy keresem, nem találom a gyorsversenynél sem, lehet, hogy még nem vált számomra elérhetővé? -
#10450 nekem rendesen ír ki mindet a Ferrariknál...használd a DLC pack 1.3 vagy 1.4. hátha az a probléma.
ma értem el az 50 szintet jeeee:)
a jutalomautókat csak gyorsversenynél lehet használni!(elvileg van mod a karrierben is lehessen) -
#10449 Dehogy nincs. Én már mentem vele:) -
#10448 De benne van, csak nem lehet karrierben használni. Gyorsversenyben lehet használni. -
#10447 PC verzióban nincs benne az M3 GT2 -
ToMM23 #10446 Sziasztok ! Olyan kérdésem lenne, hogy az átkonvertált DLC-s kocsik, főleg a Ferrarik, amint tuningolom ,többségük iszonyatos adatokat jeleznek ki. Ilyen 5000lóerő meg 18.000kg... stb. És nem jelzi ki a teljesitményét rendesen. Nincs valami javitás ezekre ? -
#10445 a BMW M3 GT2-es kocsit nem találom a játékban. Ez mikor "bukkan" majd fel? Már 50-es szintű vagyok, még ezután is fog "feloldódni" kocsi? -
#10444 hello itt egy hivatalos gépigény
Minimum:
* Pentium 4 3.2 GHz (3.4 GHz Vista esetén)
* 1GB RAM (2GB Vista esetén)
* 256MB grafikus kártya RAM Pixel Shader 3 támogatással (PCI-Ex)
* 10GB szabad lemezterület
* Windows XP SP3 vagy Vista SP1
* 8x DVD meghajtó
Ajánlott:
* Intel Core 2 Duo 2.5 GHz vagy AMD 64 X2 2 GHz
* 2GB RAM (3GB Vista esetén)
* 512MB grafikus kártya Pixel Shader 3 támogatással (PCI-Ex)
* 10GB szabad lemezterület
* Windows XP SP3 vagy Vista SP1
* 8x DVD meghajtó -
#10443 én szerintem tehetsz egy próbát! "demot" tölsd le, szerintem van esély a lowon a türhető fps eléréséhez hd ready felbontáson... -
#10442 sajna nem mert a memoria nagyon kevés legalább 2 giga kell hogy fusson -
#10441 Sziasztok! Sima 2.5 GHz-s procin ATI Raedon X1650 ( 512 mb-s )vidi kártány 512 mb ram-on viszonylag régebbi gépen elfutna? nembaj ha lejebb kell venni a graf bol min el is jo csak jáccható legyen. Előre is köszi a választ. -
High end PC #10440 Köszi, de ne fáradj, azóta beleolvastam a fórumba, a kocsiról, sokaknak ütközik, a kocsival van a gond, remélhetőleg javítani fogják a napokban. -
#10439 ismerem a progit jó is...csak az a baj, hogy nem egyenlő feltételek mellet játszok Tunnglén keresztül:( sajan ott csak a sinautózást ismerik..és idióták vannak a shiftnél:(
Ezért akarok privátba, megbeszélve előre mindent egy értelmes magyar emberrel játszani, mert idáig 1x se tudtam online normálisan, élvezetesen versenyezni és már unom ezt...AI-t meg szintén unom...
10438:hát ha más autó megy akkor lehet nem nálad van a gond, nekem annyira nemjönnek be ezek a tipusú autók, forumban olvasgass amit linkeltél, hátha találsz megodást, de ha nincs...kipróbálhatom én is esetleg a te kedvedért, hogy megy e nálam -
High end PC #10438 Az Audi R15 típúsú LeMans-i versenyautót próbálta már valaki?
http://www.nogripracing.com/details.php?filenr=27968
Nekem valamiért kiakad a játék tőle, kíváncsi vagyok másnál is jelentkezi e ez a hiba. Minden más moddolt kocsi működik, még a Formula 1-es Ferrari is, csak ez nem :( -
RYO21 #10437 Mind2. Dragstert szeretnék csinálni az egyikből. -
HUN BECSEHELY #10436 Hali.Csak egy ötlet.Ne foglalkozz a Hamachi-val.Ott mindig várni kell emberekre.A Tunngle jobb.Csatlakozol a szobához,aztán csók.Én minden játékot ezzel játszok. -
#10435 optikailag vagy finomhangolni?
(valakinek hamacsin játszani lenne kedve?) -
RYO21 #10434 Az amerikai muscle kocsikat nem leeht valahogy tuningolni? Nincs valami custom save game? -
#10433 -
RYO21 #10432 Kicsit feltuningoltam nálam a shiftet. (nem saját mod)
-
RYO21 #10431 Ezt próbálta már valaki? Csak felülírja, az egyik napaszakot, vagy hozzáadja 4iknek az estét? -
#10430 http://www.megaupload.com/?d=463K7GS4 ez az 1.2 dlc..próbáld meg ezt -
#10429 JA nem érhető még el...lehet egyszer, de nem tervezik:( -
#10428 ez le is tölthető már, mert én akárhogy néztem, nem találtam letöltési lehetőséget