11230
  • oppenheimer
    írtad a shift 2 topicban, hogy pc-re is elérhető az a 2 dlc valamilyen módon amik csak x-boxra jöttek ki. felvilágosítanál kérlek?:D
  • kisbesi
    Fent van mind2
    De nem tudom hova kell a kulcsot beírni.
    Nem tud csatlakozni azt írja ,hogy a CD-kulcs nem helyes.
  • CamelX
    Overhaul moddal mi a helyzet? Eddig elkerülte a figyelmemet. Próbálta már valaki? Remélem nem olyan macerás és túlzottan korcsolyázós mint az eddigi sim modok amiket néztem
  • samsung123
    akkor rakd fel a másodikat is
  • kisbesi
    Fent van az 1.
    De nem értem hogy ezzel hogy változtathatom meg a termékkulcsot.
  • modelcar
    töltsd le a patchet
  • kisbesi
    Sziasztok.
    Most kezdetem játszani ezzel a játékkal, ezért még nem igazán tudom mi hogyan van.
    Arra lennék kíváncsi hogy másik felhasználom van a játékban és ezért online is de nem jó mert kiírja hogy a CD kulcs hibás pedig még be se írtam.
    Nem tudjátok hova tudom beírni?
    Előre is köszönöm a válaszokat.
  • SötétBarom
    Ez a beszéd:

Need For Speed: Shift 2

Dixie Flatline, 16:00 - PC X360 PS3 - Játék: Versenyautós - ADATLAP - (18 komment)

A Need For Speed: Shift-tel sikerült feltámasztania a teljesen kifacsart és meggyalázott NFS franchiset az EA-nál, s mivel az eladások igazán jók voltak, ezért biztosak lehettünk benne, hogy készül a folytatás. Biztosak, ám egészen idáig nem volt rá kézzelfogható bizonyíték.

Rees Savidis, az EA író/producerének Linkedin profiljában az áll, hogy egy 2011-ben megjelenő NFS játék karakterein és a játékvilág egészén dolgozott. Chris Mcclure, szenior programozó nem volt rest nevén említeni a projektet: Need For Speed Shift 2. Tehát jövőre érkezik a Slightly Mad által készített folytatás, úgy tűnik némi sztorival és karakterekkel megfejelve. Pont, ezt hiányoltuk az eredetiből.
  • modelcar
  • Mayorpapa
    50-es szintű vagyok, és a köv. bónuszautók vannak meg: Ford Mustang GT; Audi R8 LMS; NFS Shelby Terlingua; Porsche 911 GT3 RSR; Aston Martin Racing DBR9; Coke Zero Dodge VIper; Bónusz Porsche Cayman S. Csereautónál egy Mazda RX8-as és egy Maserati van
  • samsung123
    hanyas szinten vagy? milyen bónuszatók vannak meg eddig?
  • samsung123
    1.3 DLC 1.4 Fix
  • High end PC #10455
    Van már 1.4 is? Merre található?
    Kössz
  • Mayorpapa
    igen-igen, ezt tudom, meg is van az összes bónusz autó, még 2 db csereautó is, de ezek között nincs a BMW :( nem tudom, miért...
  • modelcar
    bónuszautóknál van
    gombokkal lehet váltani hogy utcai autók saját autóid bónuszautók meg csereautók.

a 9es gommbal meg a 0-val
  • ToMM23
    az 1.3 vagy 1.4 DLC packot hol találom ?:S
  • Mayorpapa
    hát, én akárhogy keresem, nem találom a gyorsversenynél sem, lehet, hogy még nem vált számomra elérhetővé?
  • samsung123
    nekem rendesen ír ki mindet a Ferrariknál...használd a DLC pack 1.3 vagy 1.4. hátha az a probléma.

ma értem el az 50 szintet jeeee:)

a jutalomautókat csak gyorsversenynél lehet használni!(elvileg van mod a karrierben is lehessen)
  • Willi Betz
    Dehogy nincs. Én már mentem vele:)
  • modelcar
    De benne van, csak nem lehet karrierben használni. Gyorsversenyben lehet használni.
  • w77d
    PC verzióban nincs benne az M3 GT2
  • ToMM23
    Sziasztok ! Olyan kérdésem lenne, hogy az átkonvertált DLC-s kocsik, főleg a Ferrarik, amint tuningolom ,többségük iszonyatos adatokat jeleznek ki. Ilyen 5000lóerő meg 18.000kg... stb. És nem jelzi ki a teljesitményét rendesen. Nincs valami javitás ezekre ?
  • Mayorpapa
    a BMW M3 GT2-es kocsit nem találom a játékban. Ez mikor "bukkan" majd fel? Már 50-es szintű vagyok, még ezután is fog "feloldódni" kocsi?
  • fekete0012
    hello itt egy hivatalos gépigény

Minimum:

* Pentium 4 3.2 GHz (3.4 GHz Vista esetén)
    * 1GB RAM (2GB Vista esetén)
    * 256MB grafikus kártya RAM Pixel Shader 3 támogatással (PCI-Ex)
    * 10GB szabad lemezterület
    * Windows XP SP3 vagy Vista SP1
    * 8x DVD meghajtó

Ajánlott:

* Intel Core 2 Duo 2.5 GHz vagy AMD 64 X2 2 GHz
    * 2GB RAM (3GB Vista esetén)
    * 512MB grafikus kártya Pixel Shader 3 támogatással (PCI-Ex)
    * 10GB szabad lemezterület
    * Windows XP SP3 vagy Vista SP1
    * 8x DVD meghajtó
  • samsung123
    én szerintem tehetsz egy próbát! "demot" tölsd le, szerintem van esély a lowon a türhető fps eléréséhez hd ready felbontáson...
  • fekete0012
    sajna nem mert a memoria nagyon kevés legalább 2 giga kell hogy fusson
  • Dupi30
    Sziasztok! Sima 2.5 GHz-s procin ATI Raedon X1650 ( 512 mb-s )vidi kártány 512 mb ram-on viszonylag régebbi gépen elfutna? nembaj ha lejebb kell venni a graf bol min el is jo csak jáccható legyen. Előre is köszi a választ.
  • High end PC #10440
    Köszi, de ne fáradj, azóta beleolvastam a fórumba, a kocsiról, sokaknak ütközik, a kocsival van a gond, remélhetőleg javítani fogják a napokban.
  • samsung123
    ismerem a progit jó is...csak az a baj, hogy nem egyenlő feltételek mellet játszok Tunnglén keresztül:( sajan ott csak a sinautózást ismerik..és idióták vannak a shiftnél:(
    Ezért akarok privátba, megbeszélve előre mindent egy értelmes magyar emberrel játszani, mert idáig 1x se tudtam online normálisan, élvezetesen versenyezni és már unom ezt...AI-t meg szintén unom...

10438:hát ha más autó megy akkor lehet nem nálad van a gond, nekem annyira nemjönnek be ezek a tipusú autók, forumban olvasgass amit linkeltél, hátha találsz megodást, de ha nincs...kipróbálhatom én is esetleg a te kedvedért, hogy megy e nálam
  • High end PC #10438
    Az Audi R15 típúsú LeMans-i versenyautót próbálta már valaki?
    http://www.nogripracing.com/details.php?filenr=27968
    Nekem valamiért kiakad a játék tőle, kíváncsi vagyok másnál is jelentkezi e ez a hiba. Minden más moddolt kocsi működik, még a Formula 1-es Ferrari is, csak ez nem :(
  • RYO21
    Mind2. Dragstert szeretnék csinálni az egyikből.
  • HUN BECSEHELY
    Hali.Csak egy ötlet.Ne foglalkozz a Hamachi-val.Ott mindig várni kell emberekre.A Tunngle jobb.Csatlakozol a szobához,aztán csók.Én minden játékot ezzel játszok.
  • samsung123
    optikailag vagy finomhangolni?

(valakinek hamacsin játszani lenne kedve?)
  • RYO21
    Az amerikai muscle kocsikat nem leeht valahogy tuningolni? Nincs valami custom save game?
  • samsung123
  • RYO21
    Kicsit feltuningoltam nálam a shiftet. (nem saját mod)

• RYO21
    Ezt próbálta már valaki? Csak felülírja, az egyik napaszakot, vagy hozzáadja 4iknek az estét?
  • samsung123
    http://www.megaupload.com/?d=463K7GS4 ez az 1.2 dlc..próbáld meg ezt
  • samsung123
    JA nem érhető még el...lehet egyszer, de nem tervezik:(
  • Mayorpapa
    ez le is tölthető már, mert én akárhogy néztem, nem találtam letöltési lehetőséget