Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Annyit tudok hogy valamint Notpad-al megnyitok és az értéket átírom 0-ról 1-re vagy fordítva.
plz help !!!
Gran turismo mod
<Én már az elsõ Drift után uninstallal ajándékoztam meg a játékot.>Én már az elsõ Drift után uninstallal ajándékoztam meg a játékot.>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
egy kis segitseg azoknak akik szinten szenvednek vele, en igy csinaltam: chevrolet camaro ss kocsi atepitve, tuningnal igy allitottam be: kormanyzasi szog: 21 , attetel: 1, kezelesi tulajdonsag 70, leszorito ero: 100.
taktika: rogton a kezdesnel max gyorsulassal szaladj bele az elotted levo kocsiba, igy eleg jo esellyel feldobod a levegobe es kis szerencsevel meg is van az elso kiprodites. Ezek utan nezz ki magadnak egy lassu autot akin megcsinalod a maradekot. En altalaban a mogottem indulo sarga elejut, vagy kicsit elottem balra a "hello kitty" -s kocsit probaltam. 😄 , ha mogotte vagy gyorsics kicsit huzodj kozel hozza oldalrol es amikor a te kocsid eleje eleri az o hatuljat (a te elso kereked kb az o hatsojaval van egyvonalban) akkor finoman huzd ra a kormanyt es adj egy kis gazt igy elkezded tolni kifele a hatuljat es ha szerencsed van keresztbe all, kozben kormanyozz ellen is illetve fekezz/engedd el a gazt igy palyan maradsz, mert ha te lecsuszol a palyarol akkor nem adja meg. fontos h, ne rantsuk ra a kormanyt ez nem nagyon vezet eredmenyre, hanem szo szerint toljuk a hatuljat, tehat az elejen finoman erjenek ossze a kocsik. ha mogotted vanm vagy kilokted egybol vard be en megalltam teljesen es nezd a tukorben mikor akar elozni es mar adj gazt, ha jol elkapod a ritmust akkor pont annyival eloz meg, hogy a te elso kereked megint az o hatuljanal van, igy ismet rahuzod finoman a kromanyt es gazt adsz, ellenkotmanyozol stb. ahogy fentebb leirtam. kanyarokban nem erdemes probalkozni mert 99.99% h te is kicsuszol csak egyenesekben, ezert kanyarban maradj mogotte es egybol gyorsicsd le az egyenes elejen, majd kezdodhet az egesz elolrol. arra kell meg figyelni h engedd be kicsit a palya kozepere es akkor kezd el kiporgetni, mert ha a szelen van akkor te is nagyob esellyel csuszol ki. a celegyenes eleg fontos resz, itt 2-3x is lehet probalkozni kiporgetessel, de a tobbi egyenesekben is van 1-2 esely.
nagyvonalakban ennyi, egy kis gyakorlassal jol ra lehet erezni, persze szerencse is kell boven, az EA elegge elbaszta a jatekelmenyt ilyen bonus feladattal.
remelem tudtam segiteni par embernek, sok sikert.
Apropó, az ablakos mód kikapcsolását is írta már valaki, de ezt se tudom hogy kell és a keresõbe sem találom..... egy kis HELP itt is jól jönne.
"**UNPACKED VERSION*****
(replace tyre files with the ones in the vehicles\physics\tyres) dir.
and the physicstweaker.xml must go to vehicles\physics."
Nos ha jól értem azt akarja, hogy a játékon belüli "tyres" mappába másolja a fájlokat. A gond az hogy nem találok ilyen mappát, másik verzió hogy nem jól értelmezem.
Aki használta/ja a módot vagy tudja mit kell tenni kérem segítsen, elõre is köszönöm.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
HELP! PLEASE!
Akkor kezdtél volna vele játszani, ha ebben a sorrendben haladsz:
NFS, NFS:SE, NFS2, NFS2:SE, NFS3:HP, NFS4:HS, NFS😛orsche, NFS:HP2, NFS:U, NFS:U2, NFS:MW, NFS😛S, NFS:UC, NFS:Shift.
carrier módban.
A problémám az, hogy minden versenyt teljesítettem fullra van az autó
tuningolva,már amennyire a 2. szakaszban lehetséges, de egyszerûen nem nyitja meg a 3. szakaszt. 2 hete kínlódom
már itt és nem jutok tovább. Nincs már több verseny,a befejezetleneket is teljesítetem.
Tudom, hogy nem ide való a kérdés, de a topic címébõl ítélve vannak biztos itt páran akik végigjátszották ezt a verziót is!
A segítséget elõre köszönöm!
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
- Kipörgésgátló Low: ez még a nagyon rakoncátlan hátsókerekes kocsikat is megfogja annyira, hogy ne kelljen küszködni
- Stabilitás ON - bár ez nem annyira fontos
- Kormányzási segítség OFF
- Fék-assisst OFF
- Váltó: én MANUAL-on nyomom
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Nekem mondjuk van hozzá kontrollerem, de sztem így érdemes játszani
- az autó vezetése belsõ nézetbõl pont jó, tehát ha a kanyart megfelelõ sebességben veszed, akkor egyáltalán nem csúszkál, szépen ívesen fordul, ellenben ha gyorsabban veszed a kanyart, elõjön az árkádossága a játéknak, de ez belsõ nézetben nem vészes.
- sztem külsõ nézetben viszont alig irányítható, legalábbis nekem. pl. GRID-ben az volt a jó, hogy a külsõ kameraállás fix volt, itt viszont amilyen buckákon áthaladsz, a kocsi is fel-le mozog, és ez számomra zavaró...persze ez volna a reális, de ez ugye nem szimulátor
- a fizika (úttartás, ütközés stb) hát nemtom....nekem a GRID-nél is voltak olyan gondjaim, hogy hogy mindig én pördültem ki, meg csalt az MI...so-so, sztem nincs vele gond, viszont szembetûnõ, hogy ha az ellenfelek hibáznak is, szinte azonnal menetirányba fordulnak, és már a nyakadban lihegnek...jah, és elég nehéz kipördíteni a kocsikat, még te is elég nehezen pördülsz ki, a kerékvetõk sem dobnak meg annyira, ugyanakkor ha elhagyod a pályát alig tudsz visszajönni, ami nehézzé teszik..
- ha a vezetési segédleteket nézzük, szintén nem reális a játék, mivel pl. Race 07-ben kikapcsolt ABS-el alig tudom kordában tartani a BMW-t, itt meg mindenféle gond nélkül megy
Szal nagyjából ennyi technikai oldalról, még vannak persze hiányosságai, pro-kontra hol jobb, hol rosszabb mint a GRID, sztem a belsõ nézetet leszámítva a GRID mindenben szebb....
Játékélmény tekintetében sztem nem rossz program a SHIFT, csak azért a GRID-ben ugye volt Formula, Go-kart, LeMans, WTCC...
Én még a DRAG-ot eltudtam volna képzelni, jah és a GRID-ben marha jó és élvezetes volt a DRIFT, ebben viszont ha jól hallottam elszúrták...
De a legjobb sztem a Car Battle mód a Shift-ben, amikor ketten avgytok a pályán, meg az igazán hosszú Nordschleife-i versenyek
Ha tanácsolnom kéne, én így érvelnék:
- A GRID-et meglehetne venni, megéri a pénzét, a SHIFT-ez viszont mindenképpen ki kell próbálni
És nem a realizmus és a fizika miatt, hanem hogy játékélményre elegendõt nyújt-e..
Szal mindenképpen DEMO!!!!!!!!!!!!!
Sztetek igazi versenyeken, mármint nem F1, hanem pl. WTCC, vagy LeMans Series milyen beállításokat használhatnak?
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Ha elég erõs VGA-d van akkor vannak modok, amikkel javítani lehet a grafikán, nagyobb textúra felbontás stb. Itt a fórumba párat be is linkeltek, persze a gépigény is megnövekszik.
Amúgy kísérletezgettem a segédletek ki-be kapcsolgatásával, és ugyebár a 4X4-eseket a legkönnyebb kezelni, míg a BMW-k ABS nélkül kipördülnek...szal meg kell találni a kompromisszumot, hogy ha izgalmas versenyt akarsz, megnehezíted a saját dolgod
Amúgy vannak benne dolgok, amik nagyon tetszenek, pl. hogy tuningnál nem mindegy mit építesz be, mert van aminél pl. a fékút növekszik, ugyanakkor a GRID-ben többféle stílus keveredett, és ott jobb volt a Karrier mód, mivel szponzori pénzt is kaptál, volt társad, ugyanakkor ebben jobb az autók irányítása belsõ nézetbõl, ellenben külsõnézetnél furán mozog a kocsi
Szal lényegében tetszik, de még a fizikát nem volt idõm megvizsgálni, igaz grafikailag lehetne picit szebb, mármint a matricák pl. nagyon kockásak...de amúgy jó
A gépemben két vinyó van, napokban újra raktam a rendszert (XP), és a játékokat így a PS-t is a csak háttértárként használt, D:\-re raktam.
A kérdésem az lenne hogy, azzal hogy a rendszer és a játék külön helyen van okozhat e lassulást, ugyanis a game felrakás óta szaggat és ilyen eddig nem volt.
A játék fullra grafon megy (kivéve AA, ez 2X).
Proci: C2D E6850 3Gz
VGA: 8800 GT 512
Memoria: 4 Gb
Help pls!
Amikor a 2. pályánál tartok és épp elkezdeném a játékot, akkor leáll egy ilyen indokkal: APPCHRASH
Mi a probléma? Elõzõ többi pályán simán futott...
Gépem:
VideoKártya: ATI Radeon HD 4350
CPU: Intel Duo Core 2.60Ghz (2magos)
Tg
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
szerintem ez lesz, vagyis reménykedem!
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD