11230
-
#10387 lemaradt hogy a játék parancsikonjába(jobb klick, tulajdonságok, cél) az exe után igy: SHIFT.exe" -loose szöveget kell irni (kötöjel elött van egy szóköz is)
sorry -
#10386 Persze, ha nem kellene már n+1. alkalommal egy ilyenhez regisztrálás... még ha ingyenes, gyors, bármi is.
-
#10385 Játék kicsomagolása!
innen letöltitek ezt game_unpack_v102.rar(1.2 patch legyen felrakva) és Shift-Unpack.zip -et.
Ezután mindkét csomag tartalmát a játék főkönyvtárába rakjátok, majd elindítjátok a shiftunpack.bat -ot felugrik egy ablak nyomtok egy gombot és kb 30perci dolgozik majd a játék kb 10giga lesz kicsomagolva és megjelennek a kicsomagolt mappák is!
nagyon egyszerű! -
DaniellT #10384 Valaki légyszi el tudná nekem magyarázni magyarul pontosan mit csináljak evel a DLC pakkal? Mert szar az angolom, nekem ez a kicsomagolás kínai. Köszi -
High end PC #10383 Te próbáltad már?
Valahogy nem tudom nekiálljak e, mert sztem el fogom baszni -
High end PC #10382 Kössz -
#10381 1. Make sure you have the latest version of QuickBMS.
2. Place it and its supporting files into the root of the Shift folder.
3. Open the command prompt (Start => Run => cmd), and navigate to your Shift folder.
4a. To unpack to the game folder, type the following remembering the full stop/period:
Code:
quickbms -o nfsshift.bms "Pakfiles" .
If you chose this option, go to 5.
4b.To unpack to a different location, type the following:
Code:
quickbms -o nfsshift.bms "Pakfiles" "<YourLocation>"
If you chose this option, you're done.
5. Rename the Pakfiles folder to whatever you like.
6. Edit your Shift shortcut so that it looks like this:
Code:
"X:\<GameFolder>\SHIFT.exe" -loose
-
High end PC #10380 Azt hogyan? -
#10379 NFS Shift BFF Tools - ez kelleni fog
-
High end PC #10378 Azt hogyan? -
High end PC #10377 De ahogy nézem nem csak a Ferrari DLC-ét tartalmazza hanem az Exotic Cars DLC-ét is, már csak rá kell jönnöm hogy működik. -
#10376 Akkor ki kell csomagolni a teljes játékot - ettől féltem.
-
High end PC #10375 Na most nem vágom mi van, bemásoltam mindent, nem történt semmi -
High end PC #10374 Nem, ahogy nézem kicsomagolva a DLC-ét, ugyanazok a mappák vannak, mint a Shift könyvtárban, szerintem csak bemásolgatós, mindjárt letesztelem, azért csinálok biztonsági másolatot, hátha elkeféli a játékot... -
High end PC #10373 Hú, azt nem tudom, most szedtem le, megnézem a readme-t -
#10372 Arra gondolok, hogy a játék moddolásához - hogy rendesen működjön - ki kell csomagolni a játék archívumait, majd a kicsomagolt anyagba bemásolni a módosított dolgokat, és csak így működnek a játékban.
-
High end PC #10371 Hogy mi? -
#10370 Akkor ehhez továbbra is ki kell csomagolni a teljes játékot? -
High end PC #10369 Ha jól értem elérhető a teljes Ferrari pack PC-re, egy modder által, Xbox konvertek:
http://www.nogripracing.com/forum/showpost.php?p=1130308&postcount=379 -
RYO21 #10368 Azzal próbáltam, de akkor sem megy. Bevilan egy pillanatra, és eltünik. Már az összeset kipróbáltam, de egyik sem jó. Pedig régen működött! -
#10367 eredeti exet rakd vissza(ha tört a játék) mielött telepitenéd a pathet. de lehet nem ez a gond. vagy feledatkezelőben nézd meg háttérben fut e, mert lehet eltünés után ott lesz -
RYO21 #10366 pls help!
Megpróbáltam feltenni a pacheket, de nem birom. Ahogy elindítom a progit rögtön eltünik. -
#10365 elérhető már valahol ez az új pack (Ferrari stb)? egyben le lehet már tölteni valahonnan? -
DaniellT #10364 Azzta!
PC rulz!!!
Szaros Xbox verziónak innentől nem lesz értelme :)
Szebb a grafika is PC-én, meg a plusz kocsik is elérhetőek már PC-én is, plusz a G27 kormány kezelés :) -
CamelX #10363 Köszi! Uhh, unpacked gamehez :/ akkor ezzel majd máskor xarakodok :) -
#10362 1194 kommentben van közvetlen link -
CamelX #10361 Azt írja a fószer h már nem dolgozik a modon és az általad linkelt oldalon nincs is letöltési url, gugli pedig csak az 5.0-t dobja ki max. Van valami konkrét linked 5.3-hoz, vagy fel tudnád tölteni vhova? Big thx! -
#10360 teszteltem! PLUSZ autóként jelennek meg ugy mint a Team race packenél, azaz egyből a garázsunkba landolnak. a lényeg hogy tökéletesek lesznek, mivel tényleg xbox konvertek, csak még bugusak.
Egy két saját kép!
ui:fizika moddal mát van élvezet vezetgetni(a g25-nek már van értelme) -
Szabi1991 #10359 -
#10358 csakhogy nem hivatalos DLC, hanem user által kreált ;) -
#10357 a ferrarik tuti külön autók, a exotic nem tudom mivel azért ez nem hivatalos DLC, csak átiratok.
innen tudjátok tölteni őket:fórumban vannak linkek még csak 2-3 autó érhető el teljesen, a többi bugos még...csak kicsi idő kérdése egy komplett pakk kiadása.
itt egy tökéletesen működó Alfa Romeo 8 -
#10356 mivel dlc, valszeg nem a jelenlegi autókat írják felűl velük -
#10355 és ezek ugye külön autók a játékban, nem pedig felülírnak valamit? -
#10354 És ezt már le lehet tölteni?(Ha igen honnan?) -
#10353 Készen vannak majdnem teljesen a PC DLC-k azaz a Ferrari/Exotic Cars, teljesen olyanok minta Offical lenne.
egy két kép lessétek meg!!! PC-ből(nem xboxból mert más kameraézet is van ami már moddolt és azt csak pn lehet)
http://www.nogripracing.com/gallery/showfull.php?photo=97629
http://www.nogripracing.com/gallery/showfull.php?photo=96970
http://www.nogripracing.com/gallery/showfull.php?photo=97630 -
#10352 sharp5.3 fizika moddal -
mardal #10351 Sziasztok
nekem olyan kérdésem volna hogy az élsimítást hogy lehet állítani,a grafikánál tudok mindent állítani de az élsimítást sehogy sem tudom megváltoztatni csak1-35ig azt hiszem van a beállítások. -
#10350 vissza kell tenni az eredeti exe-t -
Maci23 #10349 Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy leszedem az 54 megás patch-et de nem kezdi el telepíteni ha rákattintok az exe fájlra!
Már 2 letöltöttet megpróbáltam!
Valakinek valami ötlet esetleg?
Üdv! -
Szabi1991 #10348