11230
  • samsung123
    JUHU kircsi lenne! Szerintem a legjobb mod az OVERHAUL 1.1 lett..már én is csak azt használom(egy két dolgot nem belőle, de ez a fizikát nem modosítja), ez a legszimesebb, itt csúszik, kipörög anélkül az autó hogy driftelne, vagy sinautó lenne.

szerintem Virtuál lanon használhatnánk az Overhault1.1-et DLC kocsikkal együtt!!!.
  • b-type
    Engem érdekelne...szintén szimes beállítottságú vagyok, és érdekel hogy mit lehet kihozni a shift-ből ezekkel az Overhaul, real mod2b, real handling mod, simulation SK, és Sharp modokkal.
    elkezdem kipróbálgatni, és tesztelni.
    Utána versenyezhetünk is, mert szvsz hasonló a hozzáállás.
  • Zsolt01
    Sziasztok.

Ismerősök hívtak pár napja, hogy nézzem meg a Need for Speed Shift most kapták, nem indúl!
    Indítási próbánál: Fekete képernyő és hibaüzenet, hogy hibát észlelt leállt!

- Eredeti, gyári játék
    - Gépigény rendben van szerintem, kb. 3 éves gép: AMD 3000 valahányas CPU (nem emlékszek pontosan), 1 Giga RAM, Ati x800 256 megás AGP
    - Xp prof sp3
    - próbáltam új Ati driver
    - DirectX -et játék lemezről újra tettem
    - HDD -n hely van pluszba
    - C és D partícióra is lett próbálva
    - Játékot újra tettem
    - CCleaner -el kipucoltam PC

Ugyan az a helyzet volt:
    ndítási próbánál: Fekete képernyő és hibaüzenet, hogy hibát észlelt leállt!

Mi lehet a probléma !?

Köszi előre is, ha valaki .... !
  • IMYke2.0.0.0
    Siklóson: 5.990 Ft.
  • CamelX
    Úgy az igazi szimulátoros :D legalább valóságos és számítógépes élmény is kb így hat :D
  • samsung123
    érdekes nem valmilyen kontroller zavar be? huz ki mindet! meg egérrel is lehet navigálni rakd fel az 1.2pathet!

Minden TESZKÓ-BA 1990Ft a játék(első kiadások is)!!!

• Akuma
    Sziasztok!
    Van egy olyan problémám, hogy nem tudok belépni az online módba! Bejelentkezés és regisztráció sem megy a játékból (weblapon ugyan regisztráltam), mivel nem veszi észre, hogy leütöm a karaktereket! A billentyűt érzékeli, legalábbis az irányokat, mert fel le ugrál a kurzor, de akármit írok, semmilyen betű vagy szám karakter nem jelenik meg!

Légyszí segítsetek mert már hajamat tépem :(
    Csak az online mód miatt vettem meg eredetiben és baromira bosszantó, hogy pont ezt a részét úgyszintén nem tudom használni... :(
  • High end PC #10500
    LSD trip diving, ez a nehezített NFS Shift mód :DDDDD
  • skyli991
    Úgy se jó, és csak kb 60 fokra melegszik fel. Minimumon is ugyanez.
    Nemtom h frissítsek -e drivert, mert minden más játék nagyon jó most. Amúgy egy acer 3820tg laptopom van és váltható videókártyás. Az acer honlapjáról raktam fel a 10.5ös aceres drivert és azt frissítettem 10.6-ra.
  • Jacek
    vedd vissza az orajeleket teljesen nezd meg ugy, catalystban
  • w77d
    túlmelegedik a kártyád és hibázik orrba szájba...
  • skyli991
    Lehet hogy ez a baj :D De más játékoknál nincs ilyen hiba :D
  • FSpofon
    válts külső nézetre, koszos a szélvédő
    majd esős futamon megtisztul
  • Jacek
    nekem ilyeneket akkor csinalt a videokartyam ha melegedett:D
  • skyli991
    A legújabb, 10.6-os van fent. Ennek a hibának mi a neve? És angolul? :)
  • Szabi1991
    huh :O

meg kéne próbálni a videokártya driverét frissíteni, hátha az megoldja.. :)
  • skyli991
    Nem látni semmit ezektől az izéktől, mintha a tárgyakból jönnének :D
  • skyli991

• Szabi1991
    milyen ? :D
  • skyli991
    Sziasztok! Miért ilyen nálam a játék? Felraktam az 1.2es patchet, anélkül nem próbáltam. Ati HD 5650 videókártyám van, medium grafikán 50 fps körül megy, highon nem mértem. Mit csináljak, hogy jól menjen?
  • Gabisan
    IdijoUuuutA!
    Kibaszott jot rohogtem!!!!
  • CamelX
    Nem progival, folpack-al max :D
  • Gabisan
    Ja koszi,azt tudom en is.De ha visszcsomagolom sokkal gyorsabban tolt be.Lehet valami progival becsomizni?
  • samsung123
    nem kell vissza csomagolni őket! csak a prancsikonban ezután be kell illeszteni az elérési út után hogy " -loose" azaz a exe" után hely(space) és loose -t kell beirni. ezzel inditani a játékot.
  • Gabisan
    hello.
    Es hogyan lehet ujra becsomagolni a file-okat,miutan hozzaraktam a Dlc csomagot?
  • Brinn
    Acer 7745G-434G1mnt.

Nem raktam fel semmit, egy kicsit feljebb húztam a grafot, de visszavettem és úgyis fagyott. Utána néztem, ki kellett törölni a documents/NFSS/grapichsconfig.xml-t. Így megy, de nevetséges hogy az EA nem basz vele semmit, már ősszel többen is jelezték EA fórumon a hibát, azóta is úgy van. Barmok...
  • Jacek
    egyebkent jo draga most a jatek 1990 a tecsoban:D legalabbis budaorson:P
  • samsung123
    akkor jelntkezz be? amugy pasz
  • kisbesi
    Eredeti...
  • samsung123
    mert, be kell jelentkezni hozzá a EA fiókba! és eredeti játék se árt
  • kisbesi
    Mért van az hogy amikor le akarom fényképezni az autómat hibát ír a játék?
    Azt írja hogy hiba történt a feltöltés közbe, próbálja késöbb
  • samsung123
    De mégis mit ir ki pntosabban? gondolom nem az hogy "játék valamiért megállt"
    A géped paramétereit ird le, vagy agyalj mit csináltál a harmadik iditás után, uj programokat raktál vagy drivert stb..
  • samsung123
    hali..én is G25 használok. holtjátékok legyenek 0% a gáz, kuplunk érzékenység 50% és a féké 40%. a gyors kormány érzékenység 0%. kicsit vedd lentebb a erővisszacsatolást is. mekkora kormányfordulattal játszol? az Overhaul mod belövi a kormányszöget és a kormányfordulatot is.
    De lehet manuálisan is, az autók tuning menüjében a kormányérzékenységet jobbra azaz gyorsabb reakció felé huzd(de ezt minden autónál egysesével be kell álltanod, ezt küszöböli ki az Overhaul mod.) másik pedig hogy a kocsiban látott kormány is annyit forduljon amennyit te fordítasz a valóságban. Ezt a manuálisan a kicsomagolt játék vehicles mappa ezen belül valamelyik autó és ezen belül cpt. fáljt megnyitni itt pedig a prop name="Max Steer Rot" data="135" értéket átirni a saját kormányod fordulás szögére, mindegyik kocsinál egyenként(de ezt is elintézi neked a Overhaul mod)

Ezekkel nagyon jol lehet irányítani a játékot természetesen minden segítség legyen off-on. én igy használom és olyan 300' fordul a kormányom.
  • mardal
    Sziasztok
    Segítséget szeretnék kérni hogy valaki egy jó beállítást tudna nekem mondani G25-ös kormányhoz.Nem igazán sikerül élvezhetőre beállítani a vezérlést.
  • Brinn
    Üdv!

Felraktam a játékot, az első 3 indításnál rendesen futott, de most a rajtnál kifagy. Nem ír semmi hibát csak annyit hogy a játék valamiért megállt. W7 HP x64 és 1.02-es peccs van fenn.

Vmi ötlet?
  • samsung123
    ez a két mod kombinációjából(real GT és Owerhaul) csináltam egy saját modot..ami szerintem egyesíti a két mod előnyeit. Ezzel autóznánk mindketten(elküldöm)vagy bárki mással még, de küldetem privátot..,
  • kisbesi
    Sziasztok
    Át szeretném vinni a játékot a másik gépemre csak nem tudom menni fog e.
    1 serialom van és ezzel egy DVD.
    1 serialt többször is fel tudok használni?
    Mert egyik gépen meg tudom csinálni hogy ne kérje a DVD t
    Szerintetek működni fog?
  • oppenheimer
    na, sorry, hogy szétfloodoltam a topicot:D

szívesen résztvennék a versenyben de ezt nem értem teljesen:
    "-Simesített fizikával(Real GT mod és Overhaul modból, ami müxik a DLCk-kel is. Elküldöm, hogy a feltételek egyek legyenek)"

most akkor mod nélkül, vagy ezzel a 2 moddal vagy mivan?
  • oppenheimer
    miután unpackoltam a játékot hogyan tovább? csak bemásolom a DLC tartalmát és már kész is?
  • oppenheimer
    visszalapoztam, megoldottam úgyhogy tárgytalan.