11230
-
#3795 hajnalig még várni kell mert akkor jön elvileg ;) -
USAMEN POWER #3794 World Online videokat elnézve, ez inkább egy új Carbon lesz. :))
A zene címét nem tudja véletlenül valaki ???
World Online Video -
USAMEN POWER #3793 Ez a Burnout Paradise elődjeire hasonlít. Azokkal meg Xboxon multiban qrwa jól elszórakoztam egy haverral. Ez egy más stílusú autós game, inkább a hülyülésre találták ki, az még nem jelenti azt hogy szar... De így hogy már tudom hogy milyen game, nem fogom kipróbálni mert ez a darálós műfaj tőlem már távol áll... -
#3792 thoéé:DDD -
#3791 thehut.com rol 8 ezerért házhoz kapod -
#3790 Türelmetlenek itt leselkedhetnek... jön-e már...
-
#3789 we are working on it -
#3788 Csak mondtam egy számot,hasraütés volt. -
#3787 2 hónap helyett talán 2 évet akartál írni nem?
-
#3786 hát az én 10kb/sec feltöltésemmel nagyon időigényes lenne feltölteni:D -
#3785 Aztán megveszed külföldön olcsóbban:D Vagy vársz két hónapot,míg itthon lemegy az ára 5ezerre:) -
#3784 de ha megveszed akkor van is warez verzió, szépen megcsinod alcohollal és feltöltöd nekünk :P -
#3783 hát én pedig erősen gondolkodom rajta. de am szerintem megvárom a warez verziót, aztán döntök. -
#3782 Ha nálunk kapni, akkor máshol is, akkor jöhet az a clonedvd! :) Ma már télleg kellene neki, ennyi pénzt meg nem adok érte, aki ad annak egészségére :) -
#3781 Gyártsák még, kírem szípen...
-
#3780 Mé nincs még reloaded v razor verzió? -
#3779 Állítólag sima SecuROM...
A netes aktiválásokkal tele van a t***m.
-
#3778 sima securom ha minden igaz -
#3777 Hát jah, 8000ezer lenne még talán gondolkódóba esnék, de igy...:S
Amugy mien védelem van a game-n nem tudja valaki? -
#3776 Hát ennyiért sose:
A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com
-
#3775 Akkor usgyi megvenni :) -
#3774 megjelent. cdgalaxisnál megvehető. -
#3773 FAQ: Dolphin FAQ
How do I get games for Dolphin?
Dolphin can currently only run "images", also known as ISO or GCM files, of Gamecube and Wii games, since a PC DVD drive cannot read the discs directly.
To make a game image, the easiest method is to install Homebrew Channel and the Wii Disc Dumper on a Wii, and simply copy the game to your PC over the network. Information about how to do that can be found on Google.
Why is Dolphin running so slowly?
We're working on it. It's not easy to get emulation of such advanced consoles running fast - we have to fake the entire console hardware in software.
Why is there no sound in Zelda or Mario?
For sound, the GC has a DSP, which is a small signal processor, and code running on it is called microcode. Most games use the "AX" microcode, which is fairly well understood and we can thus emulate it.
Zelda, Mario, Pikmin and a few others use a completely different microcode. To be able to run this, we need to complete the real low level emulation of the DSP. This is very hard since there isn't any 100% reliable documentation.
-
twi452 #3772 a wii exlusive játékokat nem lehet semmihez sem hasonlítani :D arra való amire a konzolt szánták, csak elindítod és ökörködik vele a család :D nem a hardcore-osoknak találták ki mint a másik 2-t :D -
Csokis #3771 Gamecube és Wii emulátor, KATT! -
#3770 wii emulátor -
#3769 mi az a Dolphin? -
#3768 lol. Burnout koppintás-e? -
RYO21 #3767 Szerintem jól el lehet majd vele szórakozni. (am látam már kb 6 videót a játékról) -
Csokis #3766 Ez is relatív, mert nekem jobban bejön (sok videót nézve róla), mint a shift. Kár, hogy nincs Wii-m, de remélem fog működni Dolphin alatt. -
#3765 A nitro az egy akkora kalap szar lesz h nem igaz...inkább adj hálát istennek hogy nem kell azzal a szarral játszani:D...láttál már video a nitrorol? http://www.youtube.com/watch?v=CzL1FrNE3xg nézd meg ezt...és elmegy a kedved mindentöl....semmi fizikája nincs a játéknak mintha vmi drot szálon lenne huzogatva az auto....ezt amolyan 1 gombos játéknak hivják mert csak az elöre gombot kell nyomni...és mégis igy is simán betod venni 400 al a kanyart hiába van surlodás ha pl korlátnak ütközöl:D -
ricsa008 #3764 most jáccotam egy kicsit az UC -el egész jól ment
de az idegesítet hogy mindig maga előtt töltötte be a várost
hátha minimumon ez is megmoccan majd ( esetleg dia :D) -
#3763 de a legtöbb videon be van kapcsolva és ez engem megdöbbent :) (mondjuk én még a hudot is kikapcsolom általában a játékokban, mert zavar) -
#3762 volt már olyan video ahol ki volt kapcsolva
#3758 valószínű hogy a Dolphin emu vinni fogja ( de engem nem érdekel a Nitro) -
#3761 és mindenki ennyire debil, hogy bekapcsolva hagyja?? -
#3760 a PS-ben is ki lehetett lőni, csak kikapcsolható már itt is! :) -
#3759 lehet, hogy a szamárvezető kikapcsolhatatlan? minden videot ezzel b*sznak el, annyira illuziorombolo ... -
RYO21 #3758 Lehet hogy egy kis emullációval, PC-n is birunk a NITROval játszni. -
#3757 csak a Nitro nem lessz PC-re ezek közül(Wii,DS) , World Online only PC,és NFS by Criterion Games PC,Xbox,PS3 -
xido #3756 óvatosan a friss címekkel,úgy rémlik minden cím egy platformé,nem lesz multiplatform a többiekből...