Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Hiába, kevés alvással néha félreovasom a dolgokat 😄DD
At olvastam hogy nincs köztük (játékok közt) különbség, nem pedig hogy köztünk (tehát mi köztünk) 😄DD
Na mindegy, az elõzõ 2 kommentem tekintsd tárgytalannak, kitörölni már nem tudom 😄D
Szeritem zárjuk le a dolgot.
Te szegény, hogy sajnállak. <#rinya>#rinya>
Forza.
Egyébként is, jelenleg szarabb hardvereim vannak, mint egy éve, most csak egy GTX280-at használok egy 1200p-és monitorral, a kép, amit az Undercoverbõl nyomtam be pár hete, és te is mutattál tegnap, ezeken a hardvereken készült, 1200p-ben, mindössze 6xAA-val...
Ha meg lenne még a 2560x1600 monitorom meg a HD 4870 X2-õm, max felbontáson 16xAA+ simítással minden High-on jobban odabaszott volna az Undercoveres képem is, amit it annyira meglovagoltatot többen is...
Te is egybõl rámutatnál a különbségekre pl egy (720p 2xAA mediumon) VS (1600p 16xAA High-on minden effekt) között, ha egymás mellett lenne a két megjelenítõ egyazon játéknál. Ezt kár letagadnod, ez tény.
Forza.
Amúgy az EA javarészt PS3on demózik.
1990ért megvehetem a ProStreet-et ami még ért is vmit és tolhatom itthon kormánnyal, csak épp unalmas :/
de ez nekem uc menûnek tûnik szal fail xD
itt van nagyobba is

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Vagy álljon oda egy rendszám nélküli furgonnal, egy sofõrrel, kiugrik hátul, elragadja az egész gépet, beugrik, elhozza hozzám, és majd itt kimûtöm a lemezt. 😄

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Állítólag egy héttel korábbra tették a Shift megjelenési dátumát.
Ez nem igazán tipikus PC felbontás, de abszolút tipikus current gen konzol felbontás. Ez is csak egy aprócska árulkodó jel lehet a képek hovatartozását illetõen, azt hiszem.
Nem tudom miért olyan elképzelhetetlen számodra, hogy ez nem PC-és képcsokor. Én gondolkozok, te meg csak szimplán hülyének nézel.
Egszerûen tényleg nem tudok megbékélni ezekkel a jó öreg GTR2-õt idézõ autómodellekkel, amik a legutóbbi képcsokorral érkeztek.