Need for Speed: Shift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Egy NFSbõl kell kiindúlni<#eljen> ki nem szarja le hogy hogy néz ki konzolon? van ezerszer szebb, jobb, minõségi ótós konzolon, vagyis mondhatnám úgyis hogy A legszebb, A legjobb, de ezt te is tudod.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Medium vs High tesztet egyébként még tényleg nem csináltam, bevallom.<#fogmosas>

Bocs, félreolvastam 😄DDDD
Hiába, kevés alvással néha félreovasom a dolgokat 😄DD
At olvastam hogy nincs köztük (játékok közt) különbség, nem pedig hogy köztünk (tehát mi köztünk) 😄DD
Na mindegy, az elõzõ 2 kommentem tekintsd tárgytalannak, kitörölni már nem tudom 😄D

Akkor is az volt, hogy kis látótávolság és homályosabb távolabbi objektumok jellemezték a gyengébb verziót. Hiába is tagadod, tény. A közelebbi objektumokkal meg a szokásos szövegem volt, de hát le se írom, mert a sok konzolfanboy betámad megint, hogy hülye vagyok, azok a dolgok nem számítanak... Persze...
Szeritem zárjuk le a dolgot.

Nemár. Nem tudom miért tagadod le a tényeket. Legjobb példa a nemrég PS3-ra megvett NFS Carbon játékom. Ott 720p és noAA (legalábbis azt hiszem nincs) és mivel nem lehet az effekteket piszkálni, adott effektek VS 1200p 8xAA és High-ra tolva mindent olyan különbségek vannak, hogy el se hinnéd. 2006-os játéknál... De hát hiába mondom, szkeptikus vagy. Gyere ki hozzám, megnézed, és meglátod. Egymásmellé tettem a két megjelenítõt. Ide is leírtam pár hete. Ez van. Te szerinted nincs különbség, szerintem meg két másodpercen belül rámutatnál és sorolnád a különbségeket.

Black Ghost
"Egyébként is, jelenleg szarabb hardvereim vannak, mint egy éve, most csak egy GTX280-at használok egy 1200p-és monitorral"

Te szegény, hogy sajnállak. <#rinya>
arty
a felbontás és AA tekintetében nincs köztünk véleménykülönbség... a high vs. medium viszont egyelõre nem eldönthetõ 😊

Forza.

Jaj, most miért kell ezt megint felhozni? Tegnap lezártuk már. Nem lesz nagyságrendekkel szebb, nem lesz más, de mégis észrevehetõ lesz a különbség.

Egyébként is, jelenleg szarabb hardvereim vannak, mint egy éve, most csak egy GTX280-at használok egy 1200p-és monitorral, a kép, amit az Undercoverbõl nyomtam be pár hete, és te is mutattál tegnap, ezeken a hardvereken készült, 1200p-ben, mindössze 6xAA-val...
Ha meg lenne még a 2560x1600 monitorom meg a HD 4870 X2-õm, max felbontáson 16xAA+ simítással minden High-on jobban odabaszott volna az Undercoveres képem is, amit it annyira meglovagoltatot többen is...
Te is egybõl rámutatnál a különbségekre pl egy (720p 2xAA mediumon) VS (1600p 16xAA High-on minden effekt) között, ha egymás mellett lenne a két megjelenítõ egyazon játéknál. Ezt kár letagadnod, ez tény.

arty
De a felbontástól és extra AA-tól nem lesz nagyságrendekkel szebb! Nem lesz "más" játék, nem lesznek jobbak az automodellek! Közeledik a megjelenés, jönnek az egyre szarabb képek ... szokásos trend.

Forza.

passz 😄

Totti5
és az már biztos hogy nem lesz chockpit?

Epic Fail! <#idiota><#banplz>

Alexease
#1889😊
amit az oldalukon írnak.. "A Boxutcában szimulátorokat állítunk fel, melyek olyan élményt nyújtanak, mintha egy igazi versenyautóban ülnének."

Totti5
Mi ebben a lol?

Amúgy az EA javarészt PS3on demózik.

naja, ezért úgyse fizetek 2800Ft-ot.. xD
1990ért megvehetem a ProStreet-et ami még ért is vmit és tolhatom itthon kormánnyal, csak épp unalmas :/

Alexease
Szerintem, teljesen mindegy, hogy melyik fut rajta😊)))
Jah nem, ez tényleg az Undertróger.

Nekem a jobboldali gépen olybá tûnik, mintha az NFS Carbon futna, de lehet rosszul látom. 😄

5percet "játszottam" vele összesen, gyakorlatilag megnéztem az intrót amit nem lehet kinyomni.. és próbáltam kormányt beállítani majd delete.. xD
de ez nekem uc menûnek tûnik szal fail xD

Willi Betz
Szerintem az😄D

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

de amúgy ez nem az ándertróger ? o.0

szal ps-ek lesznek, nem ikszbokszok
itt van nagyobba is

Alexease
LOL! <#idiota><#zavart1><#zavart2>
reaper4
😄 késssz

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Mennyiért csórná el valaki nekem a lemezt és futna el vele? 😄
Vagy álljon oda egy rendszám nélküli furgonnal, egy sofõrrel, kiugrik hátul, elragadja az egész gépet, beugrik, elhozza hozzám, és majd itt kimûtöm a lemezt. 😄

ilyenek lesznek holnap a várba xD

LaszloLedzenyi
ez is ugyanolyan arcade lesz mint a többi volt.

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

eightmiles
X360, bár mostanában ritkán játszok bármit is.

Ok. Egyébként milyen platformon tolod?

eightmiles
Irónia volt, de biztosan tudod te is. Nekem konzolon a játékok többet nyújtanak, mint PC-n, maradjunk ennyiben. Én nem adatokat meg számokat akarok a képernyõn látni, hanem olyat, ami élvezetes.

Oké, padawan, most már azt hiszem jedi-vé értél, megkapod a lézerkardod, innentõl kezdve rám már nem lesz szükséged, csak hirdesd tovább az eszmét az Erõrõl. 😄D

eightmiles
PC-n ezerszer szebb lesz, majd rakok rá 64*AA-t meg minden jót, konzolon meg szar lesz akkoris.

😄D

eightmiles
Jaa, szar konzolos képek pfuj!

Egyébként nem tudom feltûnt e, de ezek a képek (is) 1280x720 felbontásúak.
Ez nem igazán tipikus PC felbontás, de abszolút tipikus current gen konzol felbontás. Ez is csak egy aprócska árulkodó jel lehet a képek hovatartozását illetõen, azt hiszem.

Totti5
a képre értettem azt h a modell rendben van, viszont a fények, színek nagyon nincsenek, ahogy eddig az összes képen ez volt a helyzet

SLICK
ok innentõl -fav 😄

ez a topik a többi nfs-éhez képest flame-ben szar 😄

Ilyet senki nem mondott.

eightmiles
Jah szóval minden kép és videó konzolos? Akkor AZÉRT olyan SZAR!! 😮

Ha már a Porsche Unleashed árkádos hangulatát hozza az irányítás, pár valós elemmel ötvözve, én örülni fogok. Végtére is NFS, ez nem lesz egy GTR Evo szint sem, abban biztosan vagyok. De hát az NFS rajongóknak sem hiszem, hogy ilyen szintû hc szim kéne, biztosan megpróbálják jól belõni az egyensúlyt.

Egyébként is, a gameplay videókat is csak konzolon mutogatták eddig, ahogy gondolom az országba is azon hozzák a kipróbálható tesztverziót a hó végén, hiszen "állószimulátorról" adtak hírt. Fail.
Nem tudom miért olyan elképzelhetetlen számodra, hogy ez nem PC-és képcsokor. Én gondolkozok, te meg csak szimplán hülyének nézel.

Totti5
a modellel van a legkevesebb baj...

<#wilting>

Willi Betz
<#hehe>

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

eightmiles
Jaj ne, ez is csak egy fos konzolos kép lehet, sok a cikk-cakk, ráadásul ilyen ótvar szögletes lámpákat is rég láttam....

Nem, mobiltelefonon.

Egszerûen tényleg nem tudok megbékélni ezekkel a jó öreg GTR2-õt idézõ autómodellekkel, amik a legutóbbi képcsokorral érkeztek.

eightmiles
Szóval szerinted is konzolon?