11230
-
USAMEN POWER #3755 Mostwanted óta mindegyik rész koppanással végződött... :D A Pro, és a Carbon viszont bejött !!!
Undercoverrel is ellehetett szórakozni, habár ott magányos farkasnak éreztem magam egy fekete Ford GT 500 társaságában. :P De ha a Shift kula, még ott a Nitro, World Online, a negyediket meg nem tudom... A World Onlinera még nagyon kíváncsi vagyok, persze mind1iket kifogom próbálni. Meg háth valljuk be hogy nem hiába jön ki 1x -re 4 rész. Mindenkinek ki akarják elégíteni az igényeit, és háth akinek nem jön be az egyik, annak bejön a másik, talán mégse lesz nyalóka... -
#3754 fizikai modellezés, remek hangok, jó irányithatóság, igazi, fasza FFB, versenyélmény, fasza grafika. közel sem semmi... -
#3753 Valaki mondja már meg miért lesz ez olyan jó NFS? Mert van belső nézet? :D
Erre veri magát az EA, kb ennyi amit fel tud hozni újítás gyanánt. Ezért vették ki a mostani részekből a belső nézetet, hogy ezt el tudják adni. A pálya verseny meg halott, NFS-ekben. Fos Streettel is "bizonyítottak" hogy semmi hangulatot nem tudnak bele vinni.
Megint várja mindenki mint a messiást, és koppanás lesz a vége... -
#3752 Batman Arkham Asylum, miért??? azért mer ami kijött tele volt buggal -
Alblink #3751 Uh,az nagyon jo lenne,a resit azert toltom,de az nfs-t varom. -
#3750 milyen Batman? -
#3749 Fuck -
#3748 nem biztos még az, lehet hogy Batman jön -
#3747 kihalt a fórum:) mindenki a resi5-öt tölti? amugy elvileg ma jön a shift is -
#3746 nagyon lol: KOCKA -
#3745 -
#3744 -
#3743 linket -
#3742 kijött a resident 5 és igérnek még egy meglepit :) -
USAMEN POWER #3741 Toljad a Pro Streetet vagy a Gridet. Én is azokkal nyugtatom magam ! :D
Nameg TDU -val gamelek még... -
Petike125 #3740 LFS-nek nincs sok köze az NFS-hez... :) -
#3739 kész vége, ismét nagyon játszanék vele, nézegettem a videókat áá
tegnap is 1:30-ig voltam fenn, ez ma sem lessz másképp:D -
#3738 Semmit, ha lesz akkor az ugyis kapásbol 20 helyen fentlesz :) -
#3737 így van, de ha nem nfohump-ot kell nézni akkor mit?? rlslog,xrel-re lassaban teszik ki.. -
#3736 Szokásos blabla, tavaly is már rég telepitettem, mikor nfohumpon észbekaptak hogy van! :) -
#3735 Kezdődik -
#3734 LFS Drift biblia.
De itt az igazi szétvagdosva. Nézegesd!
Azt nem tudom, hogy milyen beállítási lehetőségek vannak ,de ha gondolod arra adhatok tippeket. -
#3733 Itt nézd ha itt fent van akkor megjelent -
#3732 de az nem bov :P -
#3731 Ja de. -
Petike125 #3730 Valaki tud valami tippet adni, hogy hogyan lehetne jól driftelni?
Kormánnyal valami kegyetlenül nehéz. Annyit szoptam vele h nemigaz...
Tuti h van valami trükkje és csak én vagyok a hülye hozzá
3. nehézségi szinten játszom, és meg kell hogy mondjam, néha rendesen megizzaszt a dolog.
Legutolsó verseny egy meghívásos volt, Veyronnal 1 kör Nordschleife-on, mezőny vége feléről rajtolva. vagy 20x kezdtem újra és csak utolsó előtti kanyarban sikerült az első helyre kerülni. Kegyetlen durva volt... :o -
Szabi1991 #3729 van ien kis sípszerű vmi amit ráraksz a kipufra és síkit mint a bov.. xD -
USAMEN POWER #3728 Most néztem az autó listát, és szomorúan láttam hogy Ford Mustang Cobra nincsen... :(
Pro Streetben a Speed Challenge versenyeket azzal toltam végig, egy kitűnően irányítható autó ! -
#3727 Nem. -
#3726 igen -
tom235 #3725 Seat ibiza-nál is hallottam, úgyhogy a subaru szerintem alap. -
#3724 egyébként ez a BOV csak turbós autóknál van igaz? -
#3723 Neem! Egyik külföldi torrent oldalon láttam, de leis szedték, gondolom fék volt! de aki ráér nézegessen körbe énis ezt teszem :) -
rumkola #3722 mert vége lesz a világnak vagy mi? :DD -
#3721 Aki már játszott vele:
Turbos autóknál (pl. Subaru Impreza), ha tuningolod van-e BOV "hu-tyu-tyu"? -
RYO21 #3720 szórakozol? az ilyesmivel nem szabad viccelni! -
#3719 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Need.For.Speed.Shift.Multi8.CLONEDVD-HKZonda
5,68GB -
Szabi1991 #3718 akkor nem.. -
#3717 a gépigény nem pontos, de minden esetre szép -
Szabi1991 #3716 sztem ő vágta össze.. :-)