11230
-
#3835 Mi ebbe a nagy cucc? Van a garázsban kettő....:D:D -
#3834 Megvásároltam. CD Galaxisban adják.
Gépigény teljesen jó, maxon minden és "folyékony", bár az élsimítást elfelejtettem rádobni. 8800GT-n, E6750-en, 3 giga rammal, Windows 7 alatt és barátian megy a játék. -
#3833 kis OFF, de ezt minden autóbuzinak látnia kell :D
Új Bugatti, 800-1000 körüli lóerő, 4 ajtó, W16
HOLYFUCKINGSHIT
-
#3832 Hajrá. Aktívan rFactorozom, méghozzá assists off-al,(csak sebváltó automata)tehát tudom, hogy miről beszélek. Amúgy én is rFactor buzi vagyok, de ez egyelőre nehezebbnek tűnik. Lehet, azért, mert abban én csak formaautózom, ezek a verdák meg teljesne más kezelést kívánnak meg. -
#3831 Ez neked honnan van meg?:D -
#3830 Megvetted? Hol? -
#3829 Gépigény milyen? Látom te is 1680ba tolod. -
#3828 kis AA nem ártana rá
amúgy jól néz ki -
#3827 Hát ez a 6 dolog így együtt nagyon szépen hangzik, de sajnos én még nem találkoztam ilyen játékkal. Amúgy egy ilyen átlag játékért (még ha viszonylag jó is) piszkosul sok 10k sztem.
Elárulod amúgy, mi az a 2 játék, amiért kiadnál 12 ropit? Ugye nem a NFS Shi(f)t az egyik? (Na ez csak szóvicc volt, nekem amúgy semmi bajom az eddigi NFS-ekkel sem.) -
#3826 Most kivivtad az "rFactorbuzik" haragját.. Minnyá jönnek a kommentek.. -
Bullitt #3825 Ahogy elnézem igen meg fogja osztani a játékosokat ez a Shift. Van, akinek tényleg tetszik, mert azt nyújtja, amit kell: szórakozást. Lesz, aki szidni fogja, mert semmi sem elég, mert NFS a neve és kapásból nem lehet komolyan venni... -
#3824 Nah majd kiváncsi leszek hogy azért az rFactort megveri e....Legyen úgy.. -
#3823 Néhány kép: (remélem, jól szúrtam be...)
-
Aztakurvaélet mekkora cucc ez már!!!!
Hát banyek, ha ez nehézségben nem veri agyon az rFactort, akkor megeszem a kalapomat. Ha kikapcsolunk minden segítséget, akkor ez szerintem tökéletes nyugalommal sorolható a szimulátor kategóriába - minden esetre szimusabb az irányítása, mint a szimulátornak mondott rFactornak. Ez bazeg, a legélvezetesebb NFS, amivel játszottam eddig, sőt, ez nem is NFS. Ez egy teljesen új brand a piacon, kár, hogy az NFS-jelzőt üzleti okokból oda kellett biggyeszteni.
Amúgy ezzel még nincs vége: Grafika kifogástalan, a törésmodell sem elhanyagolható és ami a lényeg: Ha töröd a verdát, akkor a menettulajdonságoknak a töréssel arányosan reszeltek. A tálalás kellőképpen komoly, nem infantilis barom menürendszer van, hanem egy teljesen ide illő opciós rendszer.
Ja, mindez pro fokozaton, segítségek nélkül, csúcsra tolt AI-val. Rohadt kemény versenyeket lehet így nyomni, az első pályaversenyen a legjobb eredményem 7. lett és az óta csak rosszabbodott Kajak át kell állni a formulagépes vezetési stílusról, nem lesz könnyű, de megéri. Ez eddig csúcs, eszméletlen nagyot alkotott a SMS!!! -
#3821 10k nem sok egy játékért, ha az:
1: megfelelő hosszúságú storyval rendelkezik, ezáltal hetekbe is telhet a végigjátszása, de ne is legyen unalmas
2: kornak megfelelő grafika, ami remekül optimalizált és gyengébb gépeken is képes futni.
3: kíváló multiplayer móddal rendelkezik. (bár én inkább single párti vagyok)
4: ha végigjátszod is, egyéb lehetőségeket is kínál a játék, hogy tudj tovább játszani. Ezáltal is megnövelve a játék időt.
5: szükség esetén a kiadó valóban törődik a játékkal és küld rendszeresen frissítéseket, esetleg kiegészítőket.
6: ez igazán csak számomra fontosabb, de ha van a játéknak már kiadott régebbi része és azt is rengeteget játszottam annak idején, akkor ez is dob azon, hogy megéri az árát
sztem ez a 6 alap feltétele annak, hogy 10k-t megérjen a játék. Manapság ilyen egyáltalán nincs sajnos. Bár most készül 2 game amiért habozás nélkül kiadnám akár a 12 k-t is -
#3820 Én igazából 3000-nél többet semmilyen játékért (még azért sem, ami nagyon bejön) nem adnék. Ezt is csak a multi kedvéért adnám ki. Szóval ezért nincs nekem 1 eredeti játékom sem. (Ja bocs, 1 van: amit a videokártya mellé adtak. Dawn of War vagy mi a fene, de az meg nem érdekel.) -
#3819 Én személy szerint nem is neked írtam...
#3818 ok. -
#3818 Játékon belül gondoltam:) -
Szabi1991 #3817 na most meg ne magyarázzátok nekem hogy miért jobb kormányos.. ma is láttam egy fekete db9-est Ferenc körúton..
én csak azt gondoltam a vidi alapján hogy hátha olyan mint az lfsben, hogy kiválaszthatod hogy jobb v. balkormányos legyen.. -
#3816 Namégegyszer.
Mivel angol autóról beszélünk alapból jobbosak, V8 Vantage ból is van balkormányos. Gondolom a videóban az angol verzió van belőle. -
#3815 Mivel angol autóról beszélünk alapból balosak, V8 Vantage ból is van balkormányos. Gondolom a videóban az angol verzió van belőle. -
Szabi1991 #3814 valószínű, de az én verzióm jobban hangzik.. :-) -
CamelX #3813 Mondtam volna hogy az Astonok jobb kormányosok, de ez így lehet helyén valóbb :P -
#3812 Szerintem a V8 Vantage jobb kormányos. A DB9 meg bal. -
Szabi1991 #3811 2ezret megér az MW, meg a PS is.. :D -
GPx8 #3810 Többen írták, hogy "ennyit nem adnék érte..."!
Ki mennyit adna egy új NFS játékért?
-
Szabi1991 #3809 létezne hogy lehet választani, hogy jobb v. bal kormányos legyen a verda ? :O
(mintha már lett volna vidi balkormányosról :O) -
GPx8 #3808 Többen írták, hogy "ennyit ne adnék érte..."!
Ki mennyit adna egy új NFS játékért?
-
Szabi1991 #3807 egy biztonsági másolatot is csinálhat... -
#3806 általában ott előbb adnak lemezt, mint dobozt/tokot... :D
Annó így vettem a Morrowindet is, utólag kellett menni a tokért, mert még nem jött meg... :D Szóval lehetséges, hogy ott már kapható, vagy valaki gyors ugorjon le megnézni :D -
USAMEN POWER #3805 Majd leszedem őket. :) -
Szabi1991 #3804 nem csak üres tok van kitéve ? :D -
Bullitt #3803 CD Galaxisban már meg lehet venni. :) -
#3802 ne aggodj, estére(vagy éjjel) fenn kell legyen, holnap jelenik meg:) -
#3801 hm látom a reloaded-es meglepetés a batman volt :( -
#3800 nekem megvan az oszes nem kell? -
USAMEN POWER #3799 Jaja most néztem bele, az elején van ez a szám...
Le is szedtem a Tokyo Drift zenéit.
A szám címe: DJ Shadow feat. Mos Def - Six Days The Remix -
#3798 Közel sem rázkódik ennyire...
Amikor elindul a gokartal akkor is rázkódik, pedig csak gurul.
Ezt a rázkódást vagy nem érzed. -
#3797 jaja :)
#3794 halálos iram 3ban volt ez a zene -
ricsa008 #3796 vagy majd élfélre mint a RE5