Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
* minõségire 15-30 ezerért nincs pénzem.>
* minõségire 15-30 ezerért nincs pénzem.>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
maxon 8xaa/16xaf mellett.
Bizonyíték:
Ezért is mondom h jó esetben (bár tudom h vannnak problémák) 1 középkatos gépen ez szûrések nélkül tökéletesen fut.
A menük és a körítés szerintem nagyon sovány és unalmas.
Az irányítás teljesen jó, hamar megszokható igaz köze sincs a szimulátorhoz, de legalább hamar könnyen el lehet szórakozni vele.
Nekem a verseny elõtti bejátszást is el lehet nyomni.
A többi meg so-so így van. De most már tudom, hogy messzire el fogom kerülni a Pc verziót (olyan konfigom van mint neked).
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Kifejtve:
* Amit a menüvel végeztek a fejlesztõk: botrányos
* A játék elején / meg úgy általában a kilépéssel tettek szintúgy!
* Utálom, hogy nem lehet a verseny indítás elõtti bejátszást átlépni!
* Az irányítás átszabásával szórakozás is röhejes kissé, 2009-ben.
* Arról nem is beszélve, hogy gyakorlatilag csak kormánnyal lehetne irányítani - gamepad és billentyûzet kilõve
A játék elejétõl direkt kikapcsoltam MINDEN segítséget - holott a tesztköreim szarul sikerültek.
Egyedül az automatikus kuplung maradt.
S NORMÁL szinten, billentyûzettel eljutottam a 7-es sofõrszintig. Fél este alatt. Ehhez persze, mikor lehetõségem lett rá, a játékbeli kormányt erõsen módosítanom kellett: alulkormányozottá kellett tennem, és a reagálását is 50% alá kellett vinnem - így nem csúszkált annyira az autó, minden egyes billentyû nyomogatásra.
A baj csak az, hogy az egész casual feeling - érzem, hogy a program csal azért, hogy ne töröljem a gecibe.
Természetesen, megmaradtak a jó öreg, újkori Need For Speed-es betegségek: a felesleges csicsa itt-ott.
Hál' Istennek, közel sem annyi, mint a többi mûanyag-NFS-ben, eddig.
Ha lenne kormányom sem nevezném szimulátornak ezt a játékot.
Inkább: olyan arcade játék, melyben szimulátoros jellemzõket loptak, hogy nehezebb dolga legyen a játékosnak, és így jobbnak érezze a játékot, mint ami.
S még mielõtt jönne az oltás: igen, valóban nem-megvett-változat van a birtokomban, de ennek örülök is.
Mert, nagyot csalódtam volna, ha a megvásárolt 11 ezer Ft-os szoftverem mellé még pluszban - ha élvezni is akarom a direkt csúszkálással büntetõ játékot - kormányt is vennem kell...
Szomorú ez.
ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED
Ezt a töltés témát énsem vágom,Crysis hamarabb betölt😄,de érdekes mert itt még a vinyó sem pörög nagyon,hogy a nagy mennyiségû adat miatt lenne amit a ramba kell tuszkolni,sztem egy peccs megoldja
Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit
http://www.tenke.hu
ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED
Alkalmi-ra raktam az irányitást meg Easy-re,és csak a gázt kellett nyomnom!Magától megcsinálta a pályát!Nagyon élvezetes!<#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Akik annyira dicsérik ezt a szarkupac játékot dobjanak már képet h megcsinálták a silvia-s Driftversenyt!<#mf1>#mf1>
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Béna vagy öreg, béna, nem a játék szar. Ez a game nekem inkább Toca World Touring Cars fless, az meg a kedvencem volt még az NFS elött, de nagyon sok benne a Grid koppintás, és akkor hova szarjak ? Van benne egy kis Pro Street is...
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
-irányítás katasztrofális csak kacsázni lehet az úton, pedig rászántam az idõt a beállításokra de hiába, ráadásul oda van írva a követelményekbe bill,egér 😊 egér hol? billel meg használhatatlan legalább ne hazudnának..
-grafika nemlenne rossz, megy is 50-60 fpssel, de néha leesik 15-20 ra gpu közel sincs 100%-on, töltési idõ szintén szánalmasan hosszú.. (ati)
A 1.5 éves Grid koppintása akart lenni, de az szinte mindenben veri grat ea
Várok egy echte-fasza setupot x360 padhoz 😊 Én sem bírok az aszfalton maradni 180 fölött.. :|
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
De kérdezem melyik idiótának jutott eszébe a kormányérzékenység opciót, a TUNING menübe tenni ráadásul egy almenübe, hát fasz a fülükbe.
Ha nem mondod hogy ott van sose találom meg.
Na szóval gamepadosok! vezérlés beállításoknál minden nullán, majd:
Tuning-gyorstuning-kormányzásiszög: az értéket vigyétek le 20-30 közé,
...és úgy fogjátok venni a kanyarokat mind ha dróton húznának. 😄DD
Teljesen korrektül van ez optimizálva. 😊
1-2 kép tõlem is. (bár nem nagyon szoktam 2 helyre rakosgatni, de most megteszem mivel eredetileg ide akartam xD)

ON: haladok, bár 3. szinten már inkább levettem normal-ra, de sikerült megcsinálni az európai ligát, amiben 3 driftversenybõl mindbe elsõ lettem 😄 kis tanács drift tuninghoz: gecikemény hátsó gumi, de az elsõ se legyen puha, diff-et pedig gyorsulás irányába, felfüggesztés keményre, és legyen jól megültetve a kocsi.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
szóval köszi 😊
All hail the double x!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Lenne egy kis gondom. Elindítom a gamet, rányomok, hogy new game bejön a felvezetõ videó. De amikor a videó végén azt mondja, hogy nyomás akkor nem indul a game, hanem újraindul a videó. Mi lehet a gond? Elõre is köszi.
Fék-gáz: 25-30% nekem így sokkal egyenletesebb a gyorsulás.
Holterekre csak azért van szükség hogy a apróbb mozdulatokra ne kezdjen hadonászni az autó.
És rosszabbul optimalizált, mint az Undercover volt, pedig annál a játéknál már nemnagyon volt lejjebb.
A legrosszabbul optimalizált játékok listáján felkerült a második helyre a GTAIV mögé.<#levele>#levele>
Holterek: 15-20%
Kormányérzékenység: szigorúan 0%
Fék-gáz: 50-75%
Nekem így már fasza.
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
egyrészt az ellenfeleim olyan durván lökdöstek, hogy valóságban egy életre eltiltanák még a matchboxtól is, másrészt képtelenség volt pályán tartani. 3. nekiugrás úgy kezdõdött, hogy 5. másodpercben olyan szinten nekilöktek a falnak, hogy erõsen jobbra húzott onnantól... az 5. mp-ben!
Nem szoktam szimulátorokkal játszani, de azért nem keverem a realizmust és a kezelhetetlenséget.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!