Need for Speed: Shift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

emiatt nem csinálnak demot mert .......
IMYke2.0.0.0
A probléma ott van, hogy nem mindenki PRO fokozaton játszik, és nem mindenkinek van kormánya - vagy nincs kedve/pénze rohanni egyért a közeli boltba.
S bizony, így ez a játék nem lesz, és nem lehet túl sikeres.
Mert a NAGYKÖZÖNSÉGNEK, és nem a szimulátorosoknak készült és készül ez a sorozat...
S amíg nem lesz minden NFS játékosnak az asztalára MOMO-szintû kormány hegesztve, addig bizony ezen sorozat Shift tagja csak addig lesz népszerû, míg nem érkeznek az újabb versenytársak - GRID 2, DiRT2.

Mondom mindezt mindenféle felhang, fikázás nélkül!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Magnum PI
Nem vedd magadra de sajnos pont az ilyen hozzálás miatt szarok a mai játékok, a mai filmek, és a legtöbb mai termék mert a vásárlók inkább alkalmazkodnak és elviselik a gagyit ahelyett hogy nem vennék meg és akkor talán az gyártó is összekapná magát. Ez van. Én nem vagyok grid fant de az sok mindent elmond hogy a gridet sokan vették meg a demo miatt mert jó volt. Ezt viszonst sokan nem vennék meg ha lett volna demo.

padavanHUN
Napok teltek el és még mindig visszajárnak az emberek csak fikázni? Hmmm... Nagyon frusztráltak lehettek, nincs könnyû gyõzelem Pro fokozaton, meg figyelni is kéne minden mozdulatra, mi? 😄

Ez az újgenerációs NFS-ek legjobbja. Magasan. Grid ehhez képest takonyszutyok.

http://f1game.hu

Ulvar
Nem. Félreértettél. Nekem a kedvenc NFS-im ( 2001-tõl nézve, mert az elõtte szólok más más téma) szóval az U2, MW. Ezek nekem nagyon tetszettek és nem egyszer kiakasztottam. Most más irányba váltottak, oké, de...hát...nem érzem az igazinak. De ez persze csak én vagyok, nem fikázom az NFS legtöbb részét de a Carbon óta...hát...nekem nem tetszenek.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

A bukta szerintem ott kezdõdik, hogy nem hagyják pihenni ezt a játékot olyan két-három évre...
Ha ki jön egy illegális versenyzésrõl szóló game, senkinek se tetszik, kijön egy szimulátor felé hajló game, az se tetszik senkinek. Végülis tök8 hogy mi jön ki, a legtöbben mindig csak fikázni fognak. Én is jöhettem volna 1000 féle problémával, többek között az irányítás terén, de háth idenyavajgás helyett inkább alkalmazkodtam, és lassan ott tartok hogy kiakasztottam a gamet, és várom az onlinet...
Az online az illegális versenyzésrõl fog szólni, a Nitron viszont kiakadtam, de le is szarom egyben Wii -re jött ki, meg még nem tom mire, habár Wii -n lehet hogy jót lehet vele játszani, de a darálás nem az én mûfajom.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

pajti

Cindas
ez szép!

a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?

pajti

pajti

pajti

Magnum PI
Sajnos én estig dolgozok de esetleg ezt meg lehet próbálni:

Disabling Catalyst A.I. in CCC (9.9) did the trick for me. The frames completely smoothed out. Feels like I'm playing different game. I used to hit 15 fps lows now they don't go below 30fps with max settings and 2x AA using 1680x1050 resolution.

nálam megy rendesen win7 4870 8X 16X AA

Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W

bowari
Amúgy nekem soha nem fagyott ki még,win7 64bit rtm verzió...

Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit

Ulvar
Na háj. Hát én is leírom véleményemet. Abszolút minden kikapcsolva, amit csak lehetett...kormány beállítást még nem tudtam megcsinálni mert a francért nem tudtam...valamiért..na mind1. szóval billen próbáltam elõször, hát könnyebb lenne kormányon. Szóval totál alap RX 8 2. verseny Londoni hülyeség és megnyertem nem kicsit. Majd csinálok vidit ha sikerül beállítani a DFPmet. Gyönyörû a grafika meg minden.

Egy nagy hibát követett el az NFS. Hajlik a szimulátor felé, meg pálya autózás stb... csak ez a játék soha nem errõl szólt, hanem az illegális versenyzésekrõl, és a tuningolásról ... Úgyhogy itt már ilyen szempontból bukta van.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

IMYke2.0.0.0
Szóval, eddig velõsen: [bgnem jött be az EA minden számítása[/b].
Csak az elõdök fényében jó ez a játék, de amint jön egy kategóriájában újabb, ezt felejtjük/ik.

Magnum PI
a speed s. steeringet vedd le 0-ra. Én a gáz és a fék érzékenységet is levettem 25re. A kormányelfordulás szögét a profilerben állitsd be tetszés szerint és utána a játék ban a tuning opcio alatt állitsd be a kerékelfordulás szögét ugy hogy ha elosztod kormányelfordulás szögét akkor olyan 20-24 jöjjön ki. (pl 720/32) (persze lehet neked ezen majd még hangolnod kell). FFB erõ nálam 5ösön van, mert e fölött leborul a kislámpa az asztalról egy egy nagyobb rántás után 😊. Amugy elég elbaszott dolog hogy egy setup van összesen

Maxtreme
hát igen. Fõleg iylen felbontás mellett 😄
van még mit javítani ezen a mocin, tény (gondolom azt tudjátok hogy ez az egykori Ferrari Project nevû játék engineét használja 😊 )

Magnum PI
Én elég sokat játszok szimulátorokkal (gpl, lfs, rFactor és GTR2 fõleg), de nekem ebben a shiftben nehezebb összehozni egy gyors kört mint egy igazi szimulátorban. Szerintem ez azért van mert a kocsi pont olyan érzékeny a sebességre mint ahogy kell csak épen a fizikának nincs köze a valósághoz és teljesen irracionálisan kell beesni a kanyarokba. Ha rendesen fékez az ember mint ahogy illene akkor ugy seggbe tolja az ellen hogy csak pislog mint pocok a lisztben.

Gaben17
Hali
Van itt valaki aki G25ötöt használ? Elkéne egy jó beállítás,mindig csak majdnem jó.

Spirit of Perfomance Koenigsegg

norbi2fraktal
valaki legyen szíves feltenni a mentését, mer nem szeretném elkezdeni elõlrõl, PLS, mind 1 hogy hol tart

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

arty
egen, AA nélkül még rondább, de sajnos a korábbi képek alapján a 8xAA sem elég = béna engine

Forza.

Magnum PI
Nekem is ATIm van, 4850 Crossfire és alapból jól megy a játék (win7, 1920x1200, minden full 4xaa),de az ütközések 80%nál akkorát akad hogy hihetetlen. Érdekes hogy 20%ban tökéletes. Majd megnézem XP alatt is. Nem vagyok biztos benne hogy ez nem e valami driver bug lesz mert úgy tudom az x360ban ati vga dobog és a játéknak semmi baja

IMYke2.0.0.0
Nekem tegnap kétszer az irányítás módosításakor - gombkiosztás módosítása a kontrolleres bohóckodás után - fagyott meg: háttérzene ment, képen animált képek voltak, de a menü nem reagált: CTRL + ALT + DEL ---> Shift a picsba.
Újraindítás - nyelv kiválasztás (100. alkalommal - röhej, 2009-ben] -, töltés fél perc, menü kavarás, gombkiosztás machinálás = újabb fagyás.
Fenti mûvelet 2. alkalommal, mérgesen és láss csodát, sikerült.

tarti19
Megoldódott😛
Huh az biztos, hogy rettentõen érzékeny a cucc, szóval billes irányítás szinte halott...
Marad a kontroller.

pxxl
havernál is fagyogat nv 9600-on töltés közben. csak gép reset segít rajta. <#zavart1>

All hail the double x!

Smuge
Ez lehet azért van mert ékezetes user nevet adtál meg windows telepítésnél.

Maxtreme
NEM felejtettek el valami gáz van vagy a játékkal, vagy az ATi-s driverekkel. Am. Nv-n meg pl van akinél fagy xD
Gondolom rövidesen jön a patch. (meg a catalyst hotfix 😄)

Bocsi elrontottam😄 csak 2,7XD
pxxl
akkor úgy néz ki ánderkover óta elfelejtettek optimalizálni az EA-s kollégák? <#wilting>

All hail the double x!

tarti19
Hali
Azt megtudja valaki mondani, miért nem akar semmilyen mentési nevet elfogadni a gép? Egyszerûen semmilyen karakterre nem reagál a nfs menüje a mentési szekcióban, ergo így tovább sem tudok lépni...
Lehet balfax kérdés volt, na de ilyennel még nem találkoztam...

Maxtreme
ezt pofázom.. van akinél tökéletes (Ati tulajok) de van akinél borzalmasan szaggat.. gépe válogatja, teljesen független attól h milyen géped van (egy bizonyos szint felett természetesen... azé nem 9200se-re értendõ xD)

pxxl
az már bõven új világrekord <#hehe><#alien>

All hail the double x!

Maxtreme
az a gáz hogy a 22tonna séder, meg a highres textúrák miatt elég sok AA kéne ahhoz h ez "sima" legyen 😊

pxxl
hát nemtom nekem tökéletesen megy 1280x1024-ben fullon, még úgy is, hogy lehúztam a vga-t 800/4000-rõl 500/2000-re. 30-40 néha több fps-em is van mindig stabilan. <#fejvakaras>

All hail the double x!

Maxtreme
7.7ghz.. na aaaaz a nem mind1 xD

Maxtreme
Tess, 4890 AA nélkül, 1920-ban.

Le kéne már szokni arról h szapuljuk az NV-t..Ezek már nem az FX-es idõk h csalni kelljen a driverekkel.

nekem 2 magos 7,7ghz-es amd procival 2giga rammal és egy 4870es 1gbos vga-val ügyeskednem kell, és igy is hogy levettem az AA-t még mindíg belassul néha....röhejes
arty
ezesetben a játék "csal" (mint a grid, a kamu 16xAA-jával)

Forza.

arty
jobban mentek, de nvidián sem mentek olyan kritikán aluli módon, mint a mostani ATI-n ... :/

Forza.

Maxtreme
mono. Ez a game baromi recés. 4xaa-val mérföldekkel csúnyább. (és nem... nem, az nv hibája.. havernál atin is ugyanolyan randa 4xaa-val mint itt)

Maxtreme
jah... összeesküvés elmélet ofc :p

arty
két dolog lehet:
- hiába állítasz be 8xAA-t, igaziból 2-4x megy a képre (nvidiátol ilyen szintû csaláson nem csodálkoznék)
- nvidia 8xAA-ja ennyire randa

viszont legalább tartósan 60fps felett vagy + szép képek! 😊

Forza.

Maxtreme
Az eddigi nfs-ek meg ATikon mentek sokkal jobban, na bumm 😊
Legdurvább eset a carbon volt anno..

IMYke2.0.0.0
Nyugodj meg: nem az AMD hibája. Nvidia pénzelte a játékot azért, hogy szarul fusson BÁRMILYEN más VGA-n.

Ez így van, ezerszer szebb RE5 fullon szaladgál, de olyan gyors, hogy néha körbefordulok 2x, mikor megrántom az egeret. Ennél meg le kellett kapcsolni egy-két dolgot, de van amikor alulról szagolom a 25 fps-t. De az AA-ból nem engedek. Lehet az AMD hibája, nem tudom, de semmi olyan extra effekt nincs benne, ami belassíthatná.

streeter
Én Xbox-on próbáltam ki a játékot, de nem nagyon tetszik. Minden kanyarodáskor rögtön kicsapja a seggét elég nahéz irányítani. Amiér meg lehetnek kapni a pontot pl a driftelés az is elég fos lett mert úgy belassul a kocsi mint az állat. Még mindig olyan mintha egy darab téglát irányítanék. Az autó tuningolás mostmár kritikán aluli. Vettem egy S14-es Silviát már minden StageII-es visszamentem az elsõ részre megcsinálni egy pályát 5csillagosra és ugyanúgy ott hagytak mint amikor full alap volt a kocsi.....mi értelme van akkor. A ProStreet még játszható volt egy daraig sztem de ez a shift kritikán aluli lett. A belsõ nézet se segít a dolgon.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

bowari
Jól van neked Nvidia karid van,ez a játék meg inkább arra lett optimalizálva,érdekes más játékokat pl resident evil 5,batman,grid stb mindent fullon visz.A grid grafikája meg van ahol azért szebb is pl a milánoi és az okutamai pálya,mint itt
Talán az októberi ati driver megoldja ezt a gondot..

Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit

Csabesz6
erre már gondoltam én is😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"