Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
S bizony, így ez a játék nem lesz, és nem lehet túl sikeres.
Mert a NAGYKÖZÖNSÉGNEK, és nem a szimulátorosoknak készült és készül ez a sorozat...
S amíg nem lesz minden NFS játékosnak az asztalára MOMO-szintû kormány hegesztve, addig bizony ezen sorozat Shift tagja csak addig lesz népszerû, míg nem érkeznek az újabb versenytársak - GRID 2, DiRT2.
Mondom mindezt mindenféle felhang, fikázás nélkül!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ez az újgenerációs NFS-ek legjobbja. Magasan. Grid ehhez képest takonyszutyok.
http://f1game.hu
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Ha ki jön egy illegális versenyzésrõl szóló game, senkinek se tetszik, kijön egy szimulátor felé hajló game, az se tetszik senkinek. Végülis tök8 hogy mi jön ki, a legtöbben mindig csak fikázni fognak. Én is jöhettem volna 1000 féle problémával, többek között az irányítás terén, de háth idenyavajgás helyett inkább alkalmazkodtam, és lassan ott tartok hogy kiakasztottam a gamet, és várom az onlinet...
Az online az illegális versenyzésrõl fog szólni, a Nitron viszont kiakadtam, de le is szarom egyben Wii -re jött ki, meg még nem tom mire, habár Wii -n lehet hogy jót lehet vele játszani, de a darálás nem az én mûfajom.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Disabling Catalyst A.I. in CCC (9.9) did the trick for me. The frames completely smoothed out. Feels like I'm playing different game. I used to hit 15 fps lows now they don't go below 30fps with max settings and 2x AA using 1680x1050 resolution.
Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W
Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit
Egy nagy hibát követett el az NFS. Hajlik a szimulátor felé, meg pálya autózás stb... csak ez a játék soha nem errõl szólt, hanem az illegális versenyzésekrõl, és a tuningolásról ... Úgyhogy itt már ilyen szempontból bukta van.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Csak az elõdök fényében jó ez a játék, de amint jön egy kategóriájában újabb, ezt felejtjük/ik.
van még mit javítani ezen a mocin, tény (gondolom azt tudjátok hogy ez az egykori Ferrari Project nevû játék engineét használja 😊 )
Van itt valaki aki G25ötöt használ? Elkéne egy jó beállítás,mindig csak majdnem jó.
Spirit of Perfomance Koenigsegg
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Forza.
Újraindítás - nyelv kiválasztás (100. alkalommal - röhej, 2009-ben] -, töltés fél perc, menü kavarás, gombkiosztás machinálás = újabb fagyás.
Fenti mûvelet 2. alkalommal, mérgesen és láss csodát, sikerült.
Huh az biztos, hogy rettentõen érzékeny a cucc, szóval billes irányítás szinte halott...
Marad a kontroller.
All hail the double x!
Gondolom rövidesen jön a patch. (meg a catalyst hotfix 😄)
All hail the double x!
Azt megtudja valaki mondani, miért nem akar semmilyen mentési nevet elfogadni a gép? Egyszerûen semmilyen karakterre nem reagál a nfs menüje a mentési szekcióban, ergo így tovább sem tudok lépni...
Lehet balfax kérdés volt, na de ilyennel még nem találkoztam...
All hail the double x!
Le kéne már szokni arról h szapuljuk az NV-t..Ezek már nem az FX-es idõk h csalni kelljen a driverekkel.
Forza.
- hiába állítasz be 8xAA-t, igaziból 2-4x megy a képre (nvidiátol ilyen szintû csaláson nem csodálkoznék)
- nvidia 8xAA-ja ennyire randa
viszont legalább tartósan 60fps felett vagy + szép képek! 😊
Forza.
Legdurvább eset a carbon volt anno..
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Talán az októberi ati driver megoldja ezt a gondot..
Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit