Need for Speed: Shift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

genRob
20%on van az érzékenység. Valóban így már egész jó a dolog. De persze meg kell szokni.

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

Csabesz6
Nem vészes szerintem, pedig szopat alaposan a gamepad, mivel elég húgyagyúan kezeli az analóg karokat, de meg fogom szokni szép lassan.Meghívásos cuccok eddig mind max csillag, pro fokozaton, manuális váltóval, ellenfelek asszem normalon vannak.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

HKS
még az elején járok nem rég oldottam fel a második szintet(autók , alkatrészek....stb)

padavanHUN
Ja, ott csak nyomni kell a gázt azt jó'van, mi? 😄

http://f1game.hu

padavanHUN
Na, ki hogy halad a Pro nehézségen? Kivi vagyok, hogy aki a legnehezebb fokozaton játszik, az mennyire izzad alatta. (Jómagam meglehetõsen. 😄) Szóval?

http://f1game.hu

Kösz. 4967 kommentet fogok visszaolvasni ki említette meg hogy miért fekete a képernyõ. szerintem ezzel az erõfeszítéssel rég leírhattad volna mi a megoldás. azért kösz.
Ezt a videót megnézve, kezd érdekelni az rFactor... Hogy lehet ilyenekben szerepelni ?

DJ RX7
jobb mint a grid, de az optimizálás szánalmas.

:3

Szvsz a GRID fényévekkel jobb ennél...

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

A fejlesztõk a realisztikára gondoltak, ha nem gondoltak volna billes irányitásra, akk nem lehetne billel játszani vele értelemszerûen. 😄 Másrészt ott a Tuning, igényeidnek megfelelõen beállítod az autót, azt szvsz... Még tipp is van hozzá, ami részemrõl qrwa jó, lentebb írtam is még véleményt róla...
másrészt nem elég hogy csak fékezel, a kanyarban nem is szabad folyamatos gázadást csinálni, fõleg egy erõsebb autónál... Az se mindegy hogy kormányzol/kanyarodsz. Senkit se akarok kioktatni, de próbálok értelmes segítséggel szolgálni.

Na itt kamuztam, a Ford full tuningos, megvolt az átépítés is, és több is van benne mint 500 paci, de majd megnézem. 😊 Végülis 300 fölött van a vége.

fék.. hát te egy zseni vagy -.-
fékezek rendesen, már szinte állok egy helyben de akkoris csak csússzkálni tud az egész. fejlesztõk biztos nem gondoltak arra h vki olyan maradi, hogy billel játszik autós játékkal -.-
FZoleee
én se tudok driftelni rendesen 😄
Sziasztok! Ez már egy normális NFS végre?
Érdemes kipróbálni?😄
Lehet tunningolni benne az autókat?
Jobb mint a Grid?

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Lejjebb ott a videóm is, nem megyek valami überprofin, de bizonyítja hogy úton lehet tartani billel egy 2-300 lovas gépet.

Cindas
eddig az összes nfs-t billel nyomtam;D már majdnem azt mondom hogy megszoktam vele..

a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?

Én is billel tolom, de tudok adni egy tippet ! 😊 Fék !

ToCsEk
hát bármit csinálok, egyszerûen lehetetlen driftelni, bal fent az a fos mi akar lenni?, megyek egyenesen gondol egyet és már falnak is csapódtam.

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

genRob
Ezek szerint akkor tuti. Ha te is billel tolod. :-)

Nem hiszem mert kellenek a csillagok. Én részemrõl nyertem már driftet, de még kipróbálom magam több pályán is. Én úgy csinálom hogy viszonylag nagy sebességgel esek be a kanyarba, onnantól finom gázadás, és kormányzás... Kéziféket nem ajánlom, ezért is érdemes erõs hátsómeghajtásos autót választani, ami már alapból csuszkál. A Ford ami nekem van megteszi. 😊
Másrészt a Tuningot ajánlom mindenkinek, azon belül is a Tippet. Qrwa nagy dolog az, segítségével beállítottam egy szar irányítású Nissan 350 z-t, és amit nem tudtam megnyerni versenyeket, azoknak megint nekiestem, és megnyertem mindet. 😊

genRob
Kb én is gy vagyok vele. Én sem vagyok egy nagy autós. :-) "ízin" nyomom neki és még mondom, 2-es szinttõl ahogy megnõ a sebbesség csúszok ki kanyarban mint a szél. :-)

Cindas
én 4 szint végén vagyok most és igen zavaró hogy 300al száguldok a pagazoni ellen és próbáljam az úton tartani a kocsit:S de valahogy meglehet oldani biztos..

Harmadik szintig viszonylag hamar eljutottam, de a második szint valamivel lassabban ment mint az elsõ.

Shep
Kapcsolj be segítõt én is ezt tettem, bá én amúgy sem vagyok autós játékokban pro. én normalban nyomom bill-el és nekem még így is elég kihívást jelent, fõleg az ilyen VS küzdelmek, a drift viszont még mindig esélytelen számomra 😊 Tényleg drift nélkül tovább lehet majd jutni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Olvass vissza kb. 1 oldalnyit a topikban és meglesz a válasz.

sziasztok! tanácsot szeretnék kérni.a gépem:amd 5600+,3Gg ram,ati 4830-as videokari. a gondom az volt hogy mikor az elsõ versenyen elértem az elsõ kanyarig kidobott h az exe hibát észlel.
tettem fel új rendszert,mindenbõl a legújabb drivert,directx-et.túljutottam az elsõ versenyen,mostmár a másodiknál csinálja ugyanezt.
szerintetek mitõl lehet? xp sp3-am van
genRob
Most nézem, hogy neked is kb ez a gondod ezzel. De ahogy nézem még nincs emgoldás. :-(

SLICK
egyébként játékmenet sokáig tart? szóval senki sem jár még a felénél a versenyeknek?
Ha néhány óra latt megint ki lehet akasztani akkor bekaphatják...

genRob
Sziasztok! Játszik itt vki billentyûzettel? Mert sajnos nekem az a tapasztalatom, hogy a 2-es szinttõl nagyon nehéz az irányítás. Mert ugye megnyomom az billentyût kanyarodáskor, megy egy jel és a kerék persze teljesen elfordul. Nem úgy mint mondjuk egy kormánynál ahol szinkronban van a a kormány elfordítása a kerék elfordulásával. A Korábbi NFS-eknél nem tapasztaltam ezt. Van egy régi MS kormányom de sajnos már nem tudom csatlakoztatni port híján.:-) Vagy van vmi beállítási dolog amivel ezt kilehet küszöbölni? Én próbáltam egy két dolgot finomítani, de nem vált be. Elõre is köszi a válaszokat! Üdv: Rob

off: vidi az elsõ versenyrõl.. <#buck>

SimaSuna
kis OFF:

Szombat -> 20:00
Simsporttv.com
HRC - BMW E92 - Oschersleben

ez a szimulátor 😊

ON
Cindas

pxxl
hál' istennek a valódi nitró hatás van mostmár, nem ez a hipertérugrás szerû gyorsulás minden motionblur-al eltorzítva hülyeséget... nem sokat, de gyorsít az autón.

All hail the double x!

Shep
Hát ez az én is elkezdtem, mondom kicsit felturbózom már ,de hát egy az, hogy rohadt körülményes és lassú az egész, másik meg ez hogy egyik oldalon kiszenvedtem egy tök jó lángot erre a másik oldalra nem tudom áttükrözni.

A játék csak nekem tölt aránylag sokat (tehát többször is lemegy ugyanaz a töltõ kép)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Willi Betz
<#szeret>

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Nascar van amúgy benne ? Azért lehet hogy megveszem...

Lacee86
Na kipróbáltam a driftet is. Hát, nagyon furcsa. Olyan, mint ha vmi láthatatlan erõ mindenáron el akarná forgatni a kocsit, vagy nemtom hogy fogalmazzam. Vmi kocsinál még hagyján, de vmelyiknél rettenetes. Én értem h csúszik meg minden, na de ennyire?! Na mind1, majd talán belejövök azért. Mindenesetre most úgy állok, h még ha meg is nyerem a versenyt, kb. 5x elbucskázok közben...
Amúgy sztem szép lett grafikailag. Én csak közepesen tolom, de még így is az. Hát még milyen lehet high-on.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Mennék szívesen, de nincs meg az rFactor...

SimaSuna
azért kihívnálak rF-ben 1 BMW Z4 vs Shelby GT küzdelemre 😊
Ezt nem vágom. Én mióta feltettem, egy fagyás, bug nem volt... Faszán müxik minden.
Annyi volt csak a telepítés után, hogy a tesztverseny elött folyton újrajátszotta a bevezetõ videót. Annak elég volt az hogy újraindítottam a gépet... szvsz.

de ugye vettél a kocsiba ? 😄

pff..

ezután a verseny után nekem is kifagyogat :-(

TaRka0107
tettem*

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

TaRka0107
Én a nitrot a kormányomra tette és amikor nyomom semmit nem csinál!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

A játékmenethez én annyit fûznék, hogy a második szintõl indul be a játék. 😊) Elsõ szint még csak lazulás.

Ami meg számomra érdekes, hogy a Fordom is megy 300 -at, és kíválóan lehet tartani. A Bugatti Veyron futamon, azt az autót meg már 200 nál is alig lehetett tartani, és úgy tudom hogy az megy 400 at. Képzelem hogy milyen lehet...

Én is gamepaddal próbálkozom. Az érzékenységet 25-30% körülire lõttem, be én is, kb itt a legjobb a kanyarodás. Lehet az a "gyors kormány..." beállítás a hirtelen kormánymozdulatra vonatkozik, (pl hirtelen manõver, kikerülés) Én legalábbis erre tippelek.

Black Ghost
Hát ez az... ,mi a fasznak kell pont ez elbaszni, amúgy a kormány se jó, ha egy kicsit nagyobbat mozdítok az analóg karon már alá is teker.

Vagy ez ennyire kormányra lett kitalálva? -de hát BOX-n is tolják pad-al.
Atikah
lehet voltmár. de egy mezei kormányt(ami nem forog 900°-ot) hogy állította be akinek szüksége volt rá?

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

DJ Skyline
eddig letoltam 3 versenyt, a tréninget, az utána következõt, meg az elsõt, miután megvesszük az elsõ autót. igazából az irányításra voltam kíváncsi nagyon, sanszos hogy kormánnyal fogom játszani, bill.-el nem egyszer volt, hogy keresztbe álltam pro szinten. 😄 jó lesz, örülök hogy végre felhagytak azzal az ortopéd irányítással, ami eddig volt az elõzõ részekben. grafika eléggé patent (bár az autókon lévõ matricák még mindig pixelsek, de igazából hidegen hagy ez a része a játéknak), hangokra nincs panasz. játékmenetrõl nem tudok még mit nyilatkozni 3 verseny után. de úgy látom végre van remény, hogy az NFS játékok ismét kulturált, minõségi darabok legyenek. elsõ lépcsõfoknak szerintem ez nagyon jó kezdet.

Csabesz6
ja, manuálisan:p

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"