11230
-
#6476 bazz nem rakta be a képet.. na még1x
-
#6475 Nem leszek sem gazdagabb, sem "nagyobb" stb., és nem védem, mert lesz jobb nekem, de
- ATI-nak milyen sunyi lépései is vannak?
- ATI miért is ad olyan technikai fejlesztéseket a közép- és felső kategóriában egyaránt, amit az ellenlábas csak a felsőben?
- Miért ébredt rá a fél világ, hogy nVidia mekkora csaló?
- Miért lett hirtelen "nem fontos" az nVidiának a DX11 (lásd a hivatalos nyilatkozatokat)?
Mert az ATI felhasználó barátabb, feltörekvő és éppen ezért minden szegmensben a legtöbben kínálni akar cég, mely csak nekünk jobb. Emellett, az elkövetkező időszakban érik be mindaz, ami miatt annak idején nagyon lemaradt, és a fejlesztő környezet is ráébredhet arra, hogy nem minden a GeForce körül forog...
-
:)))))
Igen, ez a hozzáállásuk nekem sem tetszik. Mit lehet tenni, tájékozódni kell. -
#6473 szia,
van egy haverom, aki kisbabákat fojtott vizbe, de olcson tud most videokártyát... érdekel? onnan vettema bátorságot, hogy "nekem mindegy" ;)
üdv,
a. -
Dobronski #6472 Pfffffffffffffffffffffff -
#6471 nvidiát? ilyen cégtől? aki azzal harcol a fejlődés ellen, hogy az elavult fosteknő 3x átnevezett szarjaihoz exklu ficsöröket vásárol? -
USAMEN POWER #6470 De most őszintén ? Ezt ki nem szarja le ? A sok atis gondolom... A játék jól fusson ez a lényeg, az nvidia is egy cég, természetes hogy meg akar élni, atinak is 100 hogy vannak sunyi lépései. -
#6469 A drift-tel még a kormánnyal játszók is szívnak.
Én billentyűzettel - mert az áll jobban kézre, a gamepad-emet nem nagyon erőltetem - nem is tudtam kezdeni a drift résszel semmit.
Ahogy a párbajjal sem.
Rohadt cheater AI...
-
Abu85 #6468 A sebességre rátérve az EA tényleg nem NV buzi. Régebben írták a gyártóknak a Shift problémáit. Az AMD most azért késik a driverrel, mert a fejlesztők tömegesen jelentkeznek be a DX11 támogatásért és ezekhez kell a driver. A 9.10-es driverre már hibátlan DX11-es funkcionalitás kell. -
Dobronski #6467 Azt vágom, elég lol. -
#6466 "Pusztán a teljesítményről és amit kínál."
Hát éppen ez az!
Az ATI eddig összes terméke sokkal kisebb erőforrással többet kínál, fejlettebb környezetben, több "feature"-rel, mint az nVidia!
S mi történik, a versenyben "jobban csengő" - és többet tejelő - kanadai cég vezet, mert minden cég / fejlesztő gárda és felhasználó zöldben látja a világot.
Legdurvább kampányuk a CryTek-et lefizető render reklámjuk.
-
tzolo #6465 A magával a játékkal nem lenne semmi bajom ha a drift nem lenne benne. Szerintem az egészet a driftel szúrták el. A többi játékmód élvezetes pro szinten gamepaddal.
A drift miatt nem lesz 100%-os. -
#6464 Gyerekek ezt a játékot adják ajándéknak a gamestar előfizetés mellé! mondom WTF?? Most vagy a játék, vagy az újság van ingyen XD -
#6463 Nem az érzelmekről szól ez. Az meg, hogy ki mit üzletel...... Pusztán a teljesítményről és amit kínál. -
#6462 Aki figyeli a híreket, a technilógiai fejlődést az tisztában van ezekkel. Nem kell hozzá egyáltalán belsősnek lenni.
(lásd Assasin Creed - egyik patchben benne volt a DX 10.1 támogatás ami az Ati kártyáknak ingyen adta a + élsimítást, hogyhogy nem a köv patchből kivették....) -
#6461 Rögvest fel is mondanék, ha az nVidia magyarországi munkatársa lennék - van egyáltalán ilyen itthon? -, tekintve az elmúlt bő 2 év általuk produkált malőrjeit...
Nem az üzleti részéről dumáltam eddig sem. Azt magasról leszarom, hogy mennyi mindent invesztálnak, erőltetik a CUDA-t stb...
Engem az zavar, hogy mesterséges visszafejlődést indukálnak, hosszú ideje.
S itt nem dominál az sem, hogy ATI HD4850-em van. Írnám ezt akkor is, ha S3-am, Matrox-om, vagy ne adj' Isten nVidia-m lenne!
-
#6460 crysis mennyi idős game?
Nincs több kérdésem :)
Nálam a főprobléma az ATival az volt hogy ha megjelent egy adott játék, 80% hogy valami gebasz volt vele.. Méltóztatták hónapok múlva javítani a problémát, akkor meg szinte biztos volt az hogy valami régebbi játék nem müxött rendesen.. az ami egészen addig jó volt :D
á mind1 hagyjuk, ne flameljünk. Kinek ez, kinek az :) -
#6459 Alul leírtam a véleményem. Az üzleti része nem érdekel. Ugy látom te valami NVidia belsős vagy, hogy ennyire tudsz mindent róluk. -
#6458 Nagy baj, hogy nem érdekel - vedd le a napszemüveged, legyen egy kis önérzeted, mert bizony, kőkeményen átb*sznak minden egyes nVidia termék szoftver-társításos* megvételekor!
* = nV terméken "jobban fut", ezért azt hiszed, nV terméket kell venned...
-
USAMEN POWER #6457 Szerintem meg ezt a témát nem is kell fírtatni... :) Mindjárt megjelenik egy raklap Ati párti, aki ezt sértésnek veszi, és elkezd offolni, meg hogy miért vegyetek Ati-t stb...
Engem spec nem izgat ez az Nvidia VS Ati vita, mert spontán csak felvágásról szól az egész a másik előtt hogy hú nekem ati hd 4870-em van, senki se pofázzon, mert egy hatalmas kocka vagyok és utálom az nvidiát stb...
Én részemről azt veszek ami nekem pont megfelel, qrwára leszarom a másik véleményét... Geforce 8600 GT-m van azt is leszarom, míg nem szarik be, vagy az új játékok több mint 50 % -a nem indul el rajta full graffon, addig én nem veszek újat, mert minek ?! -
Dobronski #6456 Nem tudom, frapsolok, várj. -
#6455 De látod hogy mindegy, ott vannak az élő példák:) -
#6454 4670-e 8xaa maxon... aztakurva... hány fps-ed van? 4? :D -
#6453 A "faszán fussanak" nem egyenlő azzal, amit valóban tudnának a "géjmek", ha nem az nVidia mondaná meg - pénz beszél, ugye - a fejlesztőknek, hogy mit szabad és mit nem implantálniuk a játék(ok)ba ahhoz, hogy a GeForce-okon úgy fusson, ahogy azt a "zöldszeműek" szeretnék - s ha lehet, közben jól kiszúrjanak a "piros ruhásokkal".
Összefoglalóan: technikai fejlettségben fél-egy éves csúszásban lévő cég, a pénz erejével erőlteti a szoftver iparnak, hogy az ő hardverein jobban fussanak a játékok, mint a fejlettebb és előremutatóbb ellenlábas hardverein.
Ez a nem mindegy.
-
#6452 ezaz. szal minek vegyen az ember ATi-t, ha úgy is az NV diktál?Engem nem hoz lázba, hogy melyik kártya hány tököm tudja mit tud, vigye szépen a játékot azt szevasz.Hogy milyen módszerekkel, az közel sem érdekel:) -
Dobronski #6451
Nem lesz ez így sokáig lásd. Crysis 2 -
#6450 Fejtsd már ki pls., hogy mi a bajod az Ati driverekkel? Ezt már más is mondta, de soha nem fejtette ki részletesen senki. Nekem ide-stova kb. 6-7 éve van Ati kártyám és soha semmilen bajom nem volt a driverrel. Ha egy játék nem működött megfelelően az soha nem a driver hibája volt eddig. -
#6449 nvidia pénzel -
Dobronski #6448 Pedig én nagyon ki vagyok békülve a CCC-vel, mert nagyon sokat szoktak javítani... pl a kártyám (4670) 9.2 óta (most 9.9) min. 30%-ot gyorsult... Crysisban még többet is. -
#6447 Én nem egy játékról beszélek hanem általában. Meg nem is a hiperszuper 1000wattot zabálo dupla, tripla szörnyetegekről. Az átlagos középkategóriáról. Szerintem meg az is egyértlemű, hogy az Nvidia inkább felhasználóbarát:) + Nvidiára inkább optimalizálnak. Az meg, hogy ök mit csinálnak iszonyat nem érdekel. Nem izgat az üzleti vacakjuk. A lényeg, hogy faszán fussanak a géjmek. -
#6446 Elhiheted, hogy 90%-ban ez áll a háttérben.
Elég, ha az elmúlt 4-6 évben [azaz az utóbbi időben felgyorsult, de akkoriban konzekvensen 2 éves intervallumban] fejlődő számítástechnikát figyelemmel kísérte az ember láthatta, hogy mi folyik hardver fronton (átnevezgetés, vásárlók szándékos megtévesztése) és szoftver fronton (driver cheat, fejlesztők lefizetése, DirectX verziók csúsztatása, elterjedésüknek akadályozása, legutóbbi nyilatkozatok nevetségessége): az nVidia leírja magát, jó időre.
-
Dobronski #6445 Sziasztok!
Nagyon jó lett az optimalizácia, mert minden maxon 8xaa mellett nagyon szépen fut a játék, és a gépem nem egy erőmű... (báreddig nem volt olyan játék ahol lett volna probléma, talán GTA4? az nem játék...)
A játék nekem annyira nem jön be, bár gamepad-al egész jó, kicsit a sebesség érzetet hiányolom, van hogy az érzem, hogy 20-al megyek, de nem. -
#6444 Sajnos nem mindig ez áll a háttérben ám :(
De tény hogy az nv keze is erősen bent a dologba. -
#6443 Én is inkább Nv párti vagyok.
Fejlettséget és műszaki adatokat tekintve jobb az ATi, ez nem is vitás.
De driverek még mindig... anni is sokat szívtam a catalystekkel (x1950; 2900) és még ma sem tökéletesek. Tény hogy jobbak, de még mindig van velük nyűg. (az Nv driverei sem 100%-osak, nem azt mondom. De mérföldekkel használhatóbb mint a catalyst)
Ez volt annak a fő oka, hogy nem 4870-et vettem... és khm.. nem bántam meg.
-
#6442 Úristen!
Tudod ki fog egy szaros játék miatt hirtelen - minden másban - klasszissal lemaradt GeForce-ra váltani...
[Olvass kicsit hardver híreket!]
Az a gerinctelen magatartás, amivel az nVidia lepénzeli a fejlesztő cégeket, eleve el kellene riasszon minden épeszű embert GeForce-ok sztárolásától. Csendben kellene maradni.
-
#6441 Általában az ATI-val van a gond. Ezért mondom, hogy érdemesebb Nvidiát venni. Lehet számokban jobb az ATI, de lényeg az fps. -
#6440 igen, ott fokozottan szar. de sokaknál nvidián is fagy, kilép, esetleg lassu :( a gta4 topikja volt ilyen, amikor az megjelent... -
#6439 próbáltam, de még utol sem érem xD
Ellenben a többit mind megcsináltam, de ez nem ment :) -
#6438 ehh.. ATi fronton nagyon elb*sztak valamit EA-éknél ez tény... -
#6437 nekem a rajtnál még 30-35, de elindulunk, az első kanyarban feltörlodott kocsikat előzve mindig 15-20 :(
aztán szétszakad a mezőny és megyek 35-60fps-el végig ...