Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
http://f1game.hu
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
másrészt nem elég hogy csak fékezel, a kanyarban nem is szabad folyamatos gázadást csinálni, fõleg egy erõsebb autónál... Az se mindegy hogy kormányzol/kanyarodsz. Senkit se akarok kioktatni, de próbálok értelmes segítséggel szolgálni.
fékezek rendesen, már szinte állok egy helyben de akkoris csak csússzkálni tud az egész. fejlesztõk biztos nem gondoltak arra h vki olyan maradi, hogy billel játszik autós játékkal -.-
Érdemes kipróbálni?😄
Lehet tunningolni benne az autókat?
Jobb mint a Grid?
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Másrészt a Tuningot ajánlom mindenkinek, azon belül is a Tippet. Qrwa nagy dolog az, segítségével beállítottam egy szar irányítású Nissan 350 z-t, és amit nem tudtam megnyerni versenyeket, azoknak megint nekiestem, és megnyertem mindet. 😊
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
tettem fel új rendszert,mindenbõl a legújabb drivert,directx-et.túljutottam az elsõ versenyen,mostmár a másodiknál csinálja ugyanezt.
szerintetek mitõl lehet? xp sp3-am van
Ha néhány óra latt megint ki lehet akasztani akkor bekaphatják...
All hail the double x!
A játék csak nekem tölt aránylag sokat (tehát többször is lemegy ugyanaz a töltõ kép)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Amúgy sztem szép lett grafikailag. Én csak közepesen tolom, de még így is az. Hát még milyen lehet high-on.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Annyi volt csak a telepítés után, hogy a tesztverseny elött folyton újrajátszotta a bevezetõ videót. Annak elég volt az hogy újraindítottam a gépet... szvsz.
ezután a verseny után nekem is kifagyogat :-(
Ami meg számomra érdekes, hogy a Fordom is megy 300 -at, és kíválóan lehet tartani. A Bugatti Veyron futamon, azt az autót meg már 200 nál is alig lehetett tartani, és úgy tudom hogy az megy 400 at. Képzelem hogy milyen lehet...
Vagy ez ennyire kormányra lett kitalálva? -de hát BOX-n is tolják pad-al.
@ atikahsuperstar.picturepush.nl