11230
  • erieskrisz
    Bazzeg ez nem egy értelmes válasz
  • Carloska
    jah de ha ezzel a raid tollal betudja tölteni játék videoit akkor játékon belül is látszodni kell :D

• erieskrisz
    Egyébként nállam videok lejátszásánál soha nem fagyot ki a játék rajt után kb3 másodperc de PADAVAN azt is elmondja nekünk hogy miért vann az ha restartolom a gépet ujra indul a játék fagyás nélküll orrák hosszára vagy ha állitgatom a felbontást stb miért fagy ki ésha kitörlöm a graphic config filét miért lessz jó ujra a játék ahh tudom már me ezer éves a windowsom és telle van szeméttel, nah akkor format C
  • BIZ0906
    thx a választ :)
  • USAMEN POWER
    Az oké de ha felraksz (vagy sem) egy Ace Mega, vagy egy Lite kódek packet, annak semmi köze a játékhoz.
  • padavanHUN
    Oké.
  • padavanHUN
    Kicsit googliztam a hibáddal kapcsolatban és ezt dobta ki a gép:

"I found a solution for blue screen of death. Firstly check your driver version. Mine's version was 6.14.25.50 and it's the reason of this problem. Install the version 6.14.10.4704 and there won't be any problem gl."
  • erieskrisz
    Nyelvtan orrán rég voltam már viszont kurvára leszarom nem dolgozatott irok nyelvtanból de te még bitztos soha nem irtál helytelenül bár a kérdésemre választt még nem adtál csak a saját hülyeségedet hajtod
  • Carloska
    .bik aza bink video cumoja
    a játékban lévő videokhoz eza codec felelős amit felis lehet akár frissiteni

http://www.free-codecs.com/RAD_Video_Tools_download.htm
  • erieskrisz
    Jó az aláirásodd
  • padavanHUN
    Oké, bocsánat a rossz tippért, tényleg csak egy tipp volt.
  • padavanHUN
    Nem tudom a hibád okát. Én szanaszét állítgathatom a felbontást és semmi gond nincs. Te viszont inkább játsszál kevesebbet és figyelj jobban a nyelvtan órákon, mert ebben a formában az írásod sajnos életképtelen. Az "ell" az pl. egy darab "l". Jól jegyezd meg.
  • Carloska
    ez egy nagyon fontos kellék amugy egyből meglehet tudni mi a hiba
  • padavanHUN
    Na tessék, akkor most mi van? Nálad még a warezos is remekül fut. A lopást pedig csak azért fogalmazom meg így, hogy pattogjanak az arcok, amúgy egyetértünk, én pl. demózásra használom a lopóközpontok adta lehetőségeket. Aztán megyek vásárolni - ha megérdemli az adott termék. Ha nem, 24 órán belül simán megvan a törlés.

Akkor Te is 3-as szinten vagy még? Épp azon agyalok, hogy át kéne építtetni ezt a fullos Lamborghinit, de rohadt drága, gyakorlatilag semmi pénzem nem maradna, viszont alig valamivel nőne a kocsi teljesítménye. Bár, ha jobban belegondolok, ebben a játékban ömlik a pénz, pár kör után megint tele van az ember, ha első helyeken végez. Á, még töprengek rajta, ma már úgysem veszem elő.
  • USAMEN POWER
    A gépen lévő kodekeknek semmi köze a játékon belül lejátszódó videókhoz, intrókhoz, mivel a játék nem használ külső lejátszót, (Pl.: Media Plyer) a videofileok lejátszásához.
    Meg ha jól láttam a videók / intrók .bik kiterjesztésű fileokban vannak benne, amiknek végképp nincs köze a számítógépen lévő videó kodekeknek.
  • Carloska
    Debugging tools for windows :)
  • erieskrisz
    Hát ember te aztán kötöd az ebet a karohoz neked azt se lehet megmagyarázni hogy a 10=10 ell bazzeg rakok én is videot youtubra ha kell de attol erz a program még szar a játék jó szerettem nem azzal van a baj hanem a fagyások kékhalál stb. Jah és ha már ilyen okos vagy áruld már ell nekem ha a videobeállitásoknál babrálok miért fagyizik a játék ha meg nem piszkálom miért jó???
  • BIZ0906
    Ezt mivel nézted meg?
  • padavanHUN
    Lehet, hogy az van, hogy a játék több videomemóriát szeretne magának, mint amennyi ki van osztva a VGA-chipnek a rendszermemóriából kihasítva. És ezért áll le az egész kóceráj. Vagy fordítva és maga a rendelkezésre álló szabad rendszermemória mennyisége kevés neki?
  • Alexease
    Nem szivatsd mar szerencsetlent;) Ez az ujgeneracios formazd le es uj rendszert, ez manapsag valami vicc:)))))
  • padavanHUN
    Bizonyára. A Youtube-ra is kamu videókat raktam fel róla. Mák? Nem kérlek, ez nem mák. Természetes, hogy nem okoz hibákat egy program.
  • USAMEN POWER
    Nálam sincs semmi probléma, pedig warez verzióval már eljutottam 22 -es szintig, és nagyon tetszik a game...
    Az hogy a torrentezés lopás vagy sem, arról külön lehetne vitázni, főleg hogy a ThePirateBay kapcsán volt egy hatalmas botrány, és a zenekiadók is pereskedtek hogy lopják a zenéket a torrent használok, a vége meg az lett hogy ez az egész nem hogy lehúzza a zeneipart, hanem inkább fellendítí...
    A torrentezés, egy külön kategória, semmiképp se sorolnám a lopás kategoriába. Lopás az, mikor a másik javait a beleegyezése nélkül elszeded, kisajátítod.
  • erieskrisz
    De szerintem te shiftet csak videon láttad vagy 1 vagy a egymillióból akinek mákja van
  • Senor Chaba
    hát köszi azért srácok, megyek mert 8tól előadásom van 2ig. meg este 6tól fél8ig. jóéjszakát, a padaizé meg egy nagy hottentotta, hokizzál arra h eredetid van aztán cső. biztos ragad már a lemez XD
  • Carloska
    és mivel leszedted viruskeresődet akkor driver hiba lesz
  • Carloska
    Általába driverhiba, vagy tűzfal okozza. Formázd le a winyót + újra az XP-t
  • Alexease
    Pontos gep tipust meg mindig nem irtal, lehet hogy azon el sem fog indulni... Vagy ha igen, ertelme nem lesz.
    Pl.: Acer eMachines E725-423G25Mi
  • erieskrisz
    Érdekes hogy ezt csak a shift játsza ell nem csak nállam töb száz ezer tizezer százezer egymillió embernél
  • padavanHUN
    Tuti, mert nálam az eredeti teljes játék tökéletesen hibamentes. :) Szóval marad az, hogy azért nem jó nálad a demó, mert valamiben, ami a géppel kapcsolatos, láma vagy. :) Mert hogy nálad már az sem megy. :) Nálam meg de. :)))
  • Carloska
    Probably caused by : igxpdx32.DLL ( igxpdx32+7177a )
  • Senor Chaba
    http://www27.zippyshare.com/v/20342746/file.html
  • erieskrisz
    Vagy én vagyok a hülye LOL
  • padavanHUN
    Akkor jönne az első videó. Milyen codecekkel van teletömve az a szegény rendszer? Lehet, hogy hülyeség, de próbáld meg azt, hogy leszedsz minden videós dekódert meg esetleg fennlevő codec csomagot és úgy hátha elindul. Fura, hogy pont a videóbejátszáskor akad ki, nem? - mondom, lehet, hogy kozmikus hülyeség, de egyéb ötlet hiányában talán megéri kipróbálni.
  • erieskrisz
    Nem te vagy láma de ha a demo fagy akkor a teljes játék tuti jó
  • Carloska
    a mappábol ha több van idörendi sorrendben legfrisebb fájlt lökjed mivel azaz utolsó kékhalál reportod
  • kraven81
    Kell valamit állitani hamachin mert 2en probalunk jatszani de nem látjuk egymást
  • erieskrisz
    OMG ember te nem vagy 100% már bocs de elolvasnád a (#7137) hsz-t
  • Senor Chaba
    melyiket, megint ugyan azt lökjem fel?
  • padavanHUN
    deszarashiftmertlámavagyokésfagy?
  • Carloska
    adjál minidumpot megint idörendi sorrendben legfrisebet