11230
-
#7158 DVD röl mindent felraktál??
-
#7157 Örülök, hogy megtaláltuk a közös pontot. BGábor pedig leköcsögözött és egyebek, ami azt hiszem nem áll arányban az én, ehhez képes ártatlan hozzászólásommal. Amúgy ezek szerint tényleg én vagyok a The One, mert nálam nincs se fagyás, se kormánymozdulat késleltetés, se semmilyen zavaró tényező. Ez hogy lehet? Szerintem úgy, hogy nem a penge változatot választottam, nem? Ha jól láttam, elsöprő többségben azok panaszkodnak, akik lopták a cuccot. Miről beszélünk akkor? Fikázzák a rilízereket, oszt jóvan. Szerintem - saját tapasztalat, így aztán cáfolhataltan - semmi gond nincs a Shift programozástechnikai részével SEM. ;) -
Senor Chaba #7156 sajna nem a nod a hibás. megint újraindult. kiválasztotam a nyelvet, aztán volta jókívánság és bahó, kékhalál! :s -
#7155 A CoD-ok egy konzervdobozon is elmennek. Amúgy legyen igazad és 640x480-ban, minden lowon reméljük, azért futni fog a cucc. Én drukkolok. -
#7154 Jólvan ember akkor azt magyarázd már ell hogy a demo amit az EA kiadot miért nem jó az nem warez -
#7153 télleg katasztrófa mert segítek valakinek közben mások meg balhéznak -
USAMEN POWER #7152 Egyet értek, de "bgábor" hozzászólása, nem leszarozás volt, csak kijelentette hogy bugos a game... Amit nem csak ez a topik bizonyít, hanem a világon még számos fórum, és számos elégedetlen hozzászólás. -
#7151 Hi. Van Lexus IS-Fa játékban? Csak mert a listán volt, de én eddig sehol se láttam benne.. -
Akylleus #7150 nincs itt valami admin?
sracok ne itt vitatkozzunk mar legyszives.
inkabb gyertek versenyezni es ott dontsuk el ki a kiraly. -
#7149 használj mást utána de nekedis elmondom mint mindenkinek egy viruskereső nem elég! kell mellé tüzfal is a legjobb megoldás egy internet security telepitése amiben minden megtalálható véfelem szempontjából -
Senor Chaba #7148 padavan, te nagyon negatív vagy, egyik srácnak még ilyen sincs a notebookja és még a cod 4 is simán megy rajta XD -
Senor Chaba #7147 na srácok megpróbálom, aztán rátokszólok h mivan, max 10 perc! csumi :d
-
#7146 T4200??? Ez nem noteszgép véletlenül? Ha az, ne csodálkozz, hogy nem szalad a Shift rajta, egy 120-as notin örülj, ha a passziánsz megnyekken. Oké, ez erős túlzás, de szerintem tényleg tegyél le arról, hogy egy mai, friss AAA-kategóriás játék megmoccanjon egy alsókategóriás noteszgépen. -
#7145 xpsp3at használ -
#7144 tüzfal viruskereső minden kipucol és viszase rak géped nem szereti az eset nod terméekeket mert az okozta a kékhalált -
#7143 "2 magos, t4200" ezt reszletezhetned:) Milyen rendszer van rajta? -
Senor Chaba #7142 köszi, nod32-őt töröljek?! mert csak az van fent, viszont már volt vírusos a gépem és ez megmentette! -
#7141 uninstal eset termékek újra inditás géped és nem lesz kékhalál -
Senor Chaba #7140 120 ezerért vettem, akciósan! :D 2gb-os memória, 2 magos, t4200 -
USAMEN POWER #7139 Holnap megnézem még hogy mit tehetek, de estére már inkább nem szórakozok a játék fa.zságaival... -
#7138 Eset cumó a ludas megvan óldva a hiba kiolvastam minidump fájlbol -
#7137 Nem alkoholizálok még egy picit sem. Egyébként megnézted mi van? Ma bejöttem, leírtam a tapasztalataimat normálisan, erre jött egy-két mélyen frusztrált gyengeelméjű és hozták a formájukat. Ez a történet. Én nem tehetek arról, hogy
1. Tudok megfelelő hozzáállással játszani ezzel a játékkal, így nem fogok azon tombolni, hogy deszarashiftmertbénavagyok, deszarashiftmertloptamésfagy, deszarashiftmertlámavagyokésfagy.
2. Ha ilyen lúzerek NAPOK ÓTA baszogatják azokat, akiknek bejött a játék, méghozzá a saját topicjában, akkor esetleg szükséges egy ellenpont, mert a végén még amolyan anti-topiccá süllyed az egész részleg, ahol a ándergrándos pistikék osztják ezt a kitűnő és remekül futó játékot, ami egyébként köröket ver a Grid-re. ;)(igen, ez provokáció, lehet rá ugrani :D)
Még egyszer mondom, nem én rúgom be az ajtót, hogy "mi van kisköcsögök", én csupán először emberi hangon előadom a véleményemet, amire aztán jön a "kisköcsög",illetve társaik c. előadás a pistikék részéről. Ezt jó lenne ha szem előtt tartanád, főleg Te, aki ha jól emlékszem, magad is fájlaltad, hogy napi szinten vagy ötvenszer ugat be a topicba valami elhülyült majom, mert - egészen egyszerűen és tárgyilagosan megfogalmazva - vagy a gépe, vagy ő, vagy mindkettő szar a játékhoz.
Ha nincsenek ezek a beszólások, biztosra veheted, hogy jómagam is konstruktív tagja lennék a beszélgetésnek. Ahogy az elején is az voltam. Azóta gyakorlatilag védekező pozícióban vagyok, miután egyedül jómagam vállalom fel azt, hogy a saját topicjában megpróbálom megvédeni a játékot a félnótások egyébként igaztalan, oktalan támadásai ellen.
-
Senor Chaba #7136 mi a teendő? -
#7135 Mik vannak benne, irj egy listat (Hardware, Software)? 100E-ert eleg karcsunak tunik... -
#7134 Probably caused by : eamon.sys ( eamon+2746 )
eset smart security miatt kapsz kékhalált :D
-
Senor Chaba #7133 na igen, de a gépigény az fullra megvan hozzá! -
#7132 Ahogy latom, a billentyuzeteddel is gondok vannak, be van ragadva a Caps-Lock:)))
Amugy a Laptop/NoteBook es hasonlokat nem jatekra talaltak ki, a processzor es a videokartya is "barkacs", az energiagazdalkodo rendszer kotekszik, a hozzaadott rendszer meg altalaban Home-Project foss:)) Irodai hasznalatra, net-ezesre van kitalalva. -
Akylleus #7131 azert probalkozz, jo lenne versenyezni parszor :) -
Senor Chaba #7130 http://www19.zippyshare.com/v/25098242/file.html -
#7129 C:\Windows\Minidump\
.dmp fájlt töltsd fel ide
http://zippyshare.com/ -
USAMEN POWER #7128 Patchről meg annyit hogy részemről azt elbaszták... :D Első game indításnál még működött az egér a menüben, másodikra, mikor Akylleus és társaságával szerettem volna multizni, már nem, és multi se volt már a menüben... Érdekes ! -
#7127 jó de tedd fel nekem azt a fájlt mappábol tudjam mi a hiba
http://zippyshare.com/ -
Senor Chaba #7126 add meg az msn címed!!! -
#7125 Úgy látom, h őkegyelme jöhetne ebbe a topikba is. -
Senor Chaba #7124 igen, igen, ezt írta ki!!! meg még egy másik fájl-t -
#7123 C:\Windows\Minidump\
keres benne egy ehhez hasonló fájlt "Mini031208-01.dmp" tedd fel nekem ide
http://zippyshare.com/ és fél perc alat kiolvasom mi a hiba -
Senor Chaba #7122 VHOGY MÉG NEM SIKERÜLT MEGOLDANI A KÉK HALÁL PROBLÉMÁT! PLEASE SEGÍTSETEK! -
#7121 Hali, nálatok van jelentős késleltetés a kormány elforditásánál? Nálam akkora a késleltetés hogy ha rántok egyet a kormánon és vissza a játék csak akkor kezd el reagálni amikor én már visszahuztam egyenesbe. -
USAMEN POWER #7120 Pedig még az első vitáidnál, (ha jól emlékszem, az is előfordulhat hogy nem) még azt írtad hogy nem nagyon hatnak rád a "senkiházi" fórumozók sértegetései. De ezzel a magatartással, amit itt produkálsz, csak szétbaszod a topikot. Ha visszaolvasol, vannak olyan időszakok amikor te nem írsz ide, de akkor nincs is parádé. Bonts ki egy üveg sőrt, lazulj el, fölöslegesen nem kell itt feszíteni. -
Akylleus #7119 gyertek lanni. egesz jopofa.
hamacsi 1.0.1.5: szoba: NFS.Shift
pw: shift
varunk mindenkit szeretettel.