Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pont ezért nem szeretem ha mindenki csak lehúz egy játékot, mert akkor aki gondolkodik a kipróbálásán, annak a kedvét is elveszik tõle. Haverom is csak azért nem játszott a Wolfensteinel mert mindenki lehuzta, pedig jo gamma lett az is.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
csak csúszkálva lehet bevenni a kanyarokat, ez eleinte idegesítõ volt számomra, de megszokod nem zavar nagyon.
a Grafika az szép és jó, viszont ATI-s játékosoknál elõfordulnak gondok (fagyás, alacsony FPS, miegyéb)
Igazából az AI meg a fizika az amire jobban ráfeküdhettek volna a fejlesztõk, ezeken kívül nincs lényegesebb gond a játékkal. (bár szvsz nem éri meg a 10k-t)
Grafika az szerintem szép, csak nekem a többi dolog tökre elveszi a kedvem a játéktól!Nem tudok szórakozni, élvezni a játékot mert nem lehet irányítani az autót nagyon figyelni kell meg kapkodni.
Volt egy Evo X-em 2es tuningal és lehagyott mindenki!Nem tudtam a mezõnyt utólérni <#idiota>#idiota>
Tömören tõlem ennyi.
Ja igen, azt többen is írták, hogy õk csak drift-elnek, mert az az egyetlen jó a játékban!
Hát eddig nem lettem okosabb... (legalábbis nem annyira, hogy rohanjak beszerezni)
Ha kérdésed van nyugodtan tedd fel, aki tud válaszol rá.
You\'ll Never Walk Alone
Igy van jó 'géjm' ez.
Ez megy itt 6000 oldalon keresztül? Én kettõnél tovább nem bírtam visszalapozni!
Na további jó off-olást!
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)
http://f1game.hu
i7 azt szevasztok :P
Primitív hülyegyerek...
afféle fizikai chip, a Geforce cuccosokba integrálják bele.
A colint is úgy próbáltam ki ,hogy õ nem volt otthon..
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Egyébként én megértem azt, hogy a fejlesztõknek nem volt elég idejük mindenre, nem is velük van a probléma. Hanem a kiadóval.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
I've got similar issues, while even my laptop runs Shift better than my pc:
Intel C2Q 9450 @ Stock / 3,4ghz OC (Didn't change at all, def not a CPU problem)
8 gigs of ddr2 1066
Radeon 4870 512megs @ stock
Latest drivers installed.
Whereas my laptop:
AMD Athlon X2 sumthinsumthin 1,9ghz
4gb ddr2 800
Nvidia 9600M
Szerintem összességében nagyon jó kis játék lett ez. Nekem pont bejön, hogy pályaversenyek vannak legálisan. Irányítással semmi gond nincsen. Sõt... Nagyon is jó. Game padal tökéletes. Sok beállítási lehetõség van és igy mindenki az ízlésének megfelelõen be tudja állítani.(bár az MI kicsit szélsõséges lett) A grafika szép és nvidiára jol van optimalizálva. Az én gépemen is 1440*900on max beállításokkal simán fut.
Az elején vagyok még és eddig nagyon rövid versenyek voltak. A sima versenynél is csak 20 körig lehet állítan, ami szerintem mehetne 999ig😄
A zenék is egész jók benne.(1-2 kivétel van azért)
Hibái persze vannak, mert hát meghatározott idõ van a játék elkészítésére és nem tudnak mindenre odafigyelni. Jönnek majd a patchek szépen és meg lesznek oldva a gondok😊 Sajnos nem tudok már játszani vele, mert törtet szedtem le és hazavágja az op. redszert pár óra játék után...
Annak az oka, hogy szinte mindenki szidja az, hogy az uj játékoktól valami egetrengetõ újdonságot várnak.(meg ez tipikus magyar, hogy ami van az mindig s.ar) Ugyan ez volt a Wolfensteinel is. Pedig az tipikus jo Wolf lett uj köntösben. Ez is egy jó játék és remélem még sokat játszhatok vele, amint kijött valami játszható tört verzióba.
Másrészt már nagyon unalmas hogy ez a téma már 100x át lett rágva, jópár emberrel le lett tárgyalva külön külön, de még mindig megjelenik valaki más, akivel ugyanazt le kell tárgyalni, csak mert fel van háborodva, és háth a vége mindegyiknek ugyanaz. "A Grid jobb" Szánalmas !
Hogy mér dob ki a játék az asztalra...és hogy mi erre a megoldás?
Sokkal jobban fut ez tény de hogy jobb játék lenne ...
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Nekem egy fórum a vélemények, és a problémák megvitatásának a helye. Simán belefér, hogy valaki a nemtetszését patetikusan fejezi ki. Na és? Fáj ez neked, vagy mi a fasznak kell személyeskedni mindjárt? Azt hiszem elég érthetõen kifejtettem mi a problémám a Shiftel...
Értem én, hogy májernek érzed magad, mert a sok kis tapló között szocializálódtál akik egy összetett mondatot értelmezni sem tudnak, nemhogy megalkotni. Ettõl még maximum csak nekik tûnsz értelmesnek...
Tudod van egy bölcs mondás: A VÉLEMÉNY SZABAD, DE A STÍLUS NEM!
Bunkó...
There\'s no replacement for displacement
Igen hát mint sokaknak nekem is az ati gond,plusz ez a borzalom "irányítás"...
A játék peddg amúgy marha szép és ha ez a két gond nem lenne akkor ez is bekerülhetne a grid és a gtr 2 után a legjobb autósjátékok listájába.
Na de majdcsak jön egy vagon patch ugyebár íjééé gázgémsz?<#mf2>#mf2>
van valami megoldás arra a problémára,hogy a 2.bajnokságnál mindig kidob a játék az asztalra?
A válaszokat elõre is köszönöm.
<#banplz>#banplz>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |