11230
  • erieskrisz
    DVD röl mindent felraktál??
  • padavanHUN
    Örülök, hogy megtaláltuk a közös pontot. BGábor pedig leköcsögözött és egyebek, ami azt hiszem nem áll arányban az én, ehhez képes ártatlan hozzászólásommal. Amúgy ezek szerint tényleg én vagyok a The One, mert nálam nincs se fagyás, se kormánymozdulat késleltetés, se semmilyen zavaró tényező. Ez hogy lehet? Szerintem úgy, hogy nem a penge változatot választottam, nem? Ha jól láttam, elsöprő többségben azok panaszkodnak, akik lopták a cuccot. Miről beszélünk akkor? Fikázzák a rilízereket, oszt jóvan. Szerintem - saját tapasztalat, így aztán cáfolhataltan - semmi gond nincs a Shift programozástechnikai részével SEM. ;)
  • Senor Chaba
    sajna nem a nod a hibás. megint újraindult. kiválasztotam a nyelvet, aztán volta jókívánság és bahó, kékhalál! :s
  • padavanHUN
    A CoD-ok egy konzervdobozon is elmennek. Amúgy legyen igazad és 640x480-ban, minden lowon reméljük, azért futni fog a cucc. Én drukkolok.
  • erieskrisz
    Jólvan ember akkor azt magyarázd már ell hogy a demo amit az EA kiadot miért nem jó az nem warez
  • Carloska
    télleg katasztrófa mert segítek valakinek közben mások meg balhéznak
  • USAMEN POWER
    Egyet értek, de "bgábor" hozzászólása, nem leszarozás volt, csak kijelentette hogy bugos a game... Amit nem csak ez a topik bizonyít, hanem a világon még számos fórum, és számos elégedetlen hozzászólás.
  • Nathan66
    Hi. Van Lexus IS-Fa játékban? Csak mert a listán volt, de én eddig sehol se láttam benne..
  • Akylleus
    nincs itt valami admin?
    sracok ne itt vitatkozzunk mar legyszives.
    inkabb gyertek versenyezni es ott dontsuk el ki a kiraly.
  • Carloska
    használj mást utána de nekedis elmondom mint mindenkinek egy viruskereső nem elég! kell mellé tüzfal is a legjobb megoldás egy internet security telepitése amiben minden megtalálható véfelem szempontjából
  • Senor Chaba
    padavan, te nagyon negatív vagy, egyik srácnak még ilyen sincs a notebookja és még a cod 4 is simán megy rajta XD
  • Senor Chaba
    na srácok megpróbálom, aztán rátokszólok h mivan, max 10 perc! csumi :d
  • padavanHUN
    T4200??? Ez nem noteszgép véletlenül? Ha az, ne csodálkozz, hogy nem szalad a Shift rajta, egy 120-as notin örülj, ha a passziánsz megnyekken. Oké, ez erős túlzás, de szerintem tényleg tegyél le arról, hogy egy mai, friss AAA-kategóriás játék megmoccanjon egy alsókategóriás noteszgépen.
  • Carloska
    xpsp3at használ
  • Carloska
    tüzfal viruskereső minden kipucol és viszase rak géped nem szereti az eset nod terméekeket mert az okozta a kékhalált
  • Alexease
    "2 magos, t4200" ezt reszletezhetned:) Milyen rendszer van rajta?
  • Senor Chaba
    köszi, nod32-őt töröljek?! mert csak az van fent, viszont már volt vírusos a gépem és ez megmentette!
  • Carloska
    uninstal eset termékek újra inditás géped és nem lesz kékhalál
  • Senor Chaba
    120 ezerért vettem, akciósan! :D 2gb-os memória, 2 magos, t4200
  • USAMEN POWER
    Holnap megnézem még hogy mit tehetek, de estére már inkább nem szórakozok a játék fa.zságaival...
  • Carloska
    Eset cumó a ludas megvan óldva a hiba kiolvastam minidump fájlbol
  • padavanHUN
    Nem alkoholizálok még egy picit sem. Egyébként megnézted mi van? Ma bejöttem, leírtam a tapasztalataimat normálisan, erre jött egy-két mélyen frusztrált gyengeelméjű és hozták a formájukat. Ez a történet. Én nem tehetek arról, hogy

1. Tudok megfelelő hozzáállással játszani ezzel a játékkal, így nem fogok azon tombolni, hogy deszarashiftmertbénavagyok, deszarashiftmertloptamésfagy, deszarashiftmertlámavagyokésfagy.

2. Ha ilyen lúzerek NAPOK ÓTA baszogatják azokat, akiknek bejött a játék, méghozzá a saját topicjában, akkor esetleg szükséges egy ellenpont, mert a végén még amolyan anti-topiccá süllyed az egész részleg, ahol a ándergrándos pistikék osztják ezt a kitűnő és remekül futó játékot, ami egyébként köröket ver a Grid-re. ;)(igen, ez provokáció, lehet rá ugrani :D)

Még egyszer mondom, nem én rúgom be az ajtót, hogy "mi van kisköcsögök", én csupán először emberi hangon előadom a véleményemet, amire aztán jön a "kisköcsög",illetve társaik c. előadás a pistikék részéről. Ezt jó lenne ha szem előtt tartanád, főleg Te, aki ha jól emlékszem, magad is fájlaltad, hogy napi szinten vagy ötvenszer ugat be a topicba valami elhülyült majom, mert - egészen egyszerűen és tárgyilagosan megfogalmazva - vagy a gépe, vagy ő, vagy mindkettő szar a játékhoz.

Ha nincsenek ezek a beszólások, biztosra veheted, hogy jómagam is konstruktív tagja lennék a beszélgetésnek. Ahogy az elején is az voltam. Azóta gyakorlatilag védekező pozícióban vagyok, miután egyedül jómagam vállalom fel azt, hogy a saját topicjában megpróbálom megvédeni a játékot a félnótások egyébként igaztalan, oktalan támadásai ellen.
  • Senor Chaba
    mi a teendő?
  • Alexease
    Mik vannak benne, irj egy listat (Hardware, Software)? 100E-ert eleg karcsunak tunik...
  • Carloska
    Probably caused by : eamon.sys ( eamon+2746 )

eset smart security miatt kapsz kékhalált :D
  • Senor Chaba
    na igen, de a gépigény az fullra megvan hozzá!
  • Alexease
    Ahogy latom, a billentyuzeteddel is gondok vannak, be van ragadva a Caps-Lock:)))

Amugy a Laptop/NoteBook es hasonlokat nem jatekra talaltak ki, a processzor es a videokartya is "barkacs", az energiagazdalkodo rendszer kotekszik, a hozzaadott rendszer meg altalaban Home-Project foss:)) Irodai hasznalatra, net-ezesre van kitalalva.
  • Akylleus
    azert probalkozz, jo lenne versenyezni parszor :)
  • Senor Chaba
    http://www19.zippyshare.com/v/25098242/file.html
  • Carloska
    C:\Windows\Minidump\

.dmp fájlt töltsd fel ide

http://zippyshare.com/
  • USAMEN POWER
    Patchről meg annyit hogy részemről azt elbaszták... :D Első game indításnál még működött az egér a menüben, másodikra, mikor Akylleus és társaságával szerettem volna multizni, már nem, és multi se volt már a menüben... Érdekes !
  • Carloska
    jó de tedd fel nekem azt a fájlt mappábol tudjam mi a hiba

http://zippyshare.com/
  • Senor Chaba
    add meg az msn címed!!!
  • Lacee86
    Úgy látom, h őkegyelme jöhetne ebbe a topikba is.
  • Senor Chaba
    igen, igen, ezt írta ki!!! meg még egy másik fájl-t
  • Carloska
    C:\Windows\Minidump\

keres benne egy ehhez hasonló fájlt "Mini031208-01.dmp" tedd fel nekem ide

http://zippyshare.com/ és fél perc alat kiolvasom mi a hiba
  • Senor Chaba
    VHOGY MÉG NEM SIKERÜLT MEGOLDANI A KÉK HALÁL PROBLÉMÁT! PLEASE SEGÍTSETEK!
  • Magnum PI
    Hali, nálatok van jelentős késleltetés a kormány elforditásánál? Nálam akkora a késleltetés hogy ha rántok egyet a kormánon és vissza a játék csak akkor kezd el reagálni amikor én már visszahuztam egyenesbe.
  • USAMEN POWER
    Pedig még az első vitáidnál, (ha jól emlékszem, az is előfordulhat hogy nem) még azt írtad hogy nem nagyon hatnak rád a "senkiházi" fórumozók sértegetései. De ezzel a magatartással, amit itt produkálsz, csak szétbaszod a topikot. Ha visszaolvasol, vannak olyan időszakok amikor te nem írsz ide, de akkor nincs is parádé. Bonts ki egy üveg sőrt, lazulj el, fölöslegesen nem kell itt feszíteni.
  • Akylleus
    gyertek lanni. egesz jopofa.
    hamacsi 1.0.1.5: szoba: NFS.Shift
    pw: shift
    varunk mindenkit szeretettel.