94802
-
GEMPAHUN #22984 partokban gazdag jó napot kivánok
:D
-
#22983 Itt az M1 Procar-ról és Corvette ZR1-ről is van videó :) -
#22982 Inkább T2. De micsoda hangja van... -
janihunk #22981 Ez T1 lesz?:
-
#22980 Itt egy nagyon jó összehasonlító videó.
Veyron Super Sport, GTR Premium, 911 Turbo S.
Road and track
-
#22979 Na jó attól még betehetik. a Megane is Beta óta ott volt, és milyen sokára tették be. Csak azt mondtam hogy az nem új mappa... -
#22978 Auto Club Revolution. Ingyenes online, és a tuning rendszere állítólag nagyon fasza -
doncsi1 #22977
csak annak irom aki mondta h reg ben van mara panamera a mappaban most tetek ki egy videot a facebookon a panamerarol.... -
noxwill #22976 Örömmel jelentem hogy a Nox és RedBull kiidegelő BT megkezdte üzemelését :) -
noxwill #22975 A-a
https://www.facebook.com/AutoClubRev
ACR- Auto Club Revolution
Nekem elsőre olyan World és rFaktor keveréknek tűnik... -
#22974 lövésem sinc, mi az az ACR. Ez: American college of rheumatology ? -
noxwill #22973 Szopjon gombot ez a büdös devellisz bandája.....
Ezeket nem érdekli a drift meg ilyenek.... Csak hogy minél feleslegesebb autókat minél drágábban adjanak.... -
#22972 Bizony holnap indul az ACR (vagyis az már ma van). Meglátjuk milyen, és majd kiderül van e félnivalója devellis bandájának.
T4-et ha jól emlékszem 2. születésnapra ígérték. De hát ezeknél az ígéret.... Minthogy január elején új versenyek jönnek aztán februárba nagy nehezen betettek 2 TE-t, és szevasz. Amíg veszitek a boost-ot addig nem is lesz újítás.
És már nem egyszer volt róla szó, hogy ferrari nem lesz a játékban SOHA, mert nem kapnak rá licensz-t.
-
adamatts #22971 ha lesz drift kíváncsi leszek arra hogyan oldják meg az ellenfelek nem túl ideális mozgását a pályán...
haverommal szoktam menni tőlem 1 utcára lakik hasonló internettel és olyanokat becikázik hogy rossz nézni... a lényeg hogy elég könnyen tönkreteheti a versenyt egy laggolós versenyző
(bocsánat ha vkinek nem tetszik a hozzászólásom de én így látom) -
#22970 Én is sok cuccot dobtam kukába de mióta ilyen silány a drop megnézem mit dobok el és mit nem. -
#22969 single playerben? Direkt kiemelte MdV , hogy ennek a játéknak a multiplayer, a social(közösség) az erőssége. Nem jó üzlet egy béna single playerrel kiüríteni a pályákat, mert akkor a versenyzők köszönik a nincsmit és távoznak. Ha jön a drift és nem lesz versenytárs, én is elköszönök, és nem is vagyok hardcore versenyző... Akik meg ízig-vérig versenyzők, főleg átnyergelnek máshová, ha tehetik. És tehetik, mert már indul az új szimulátor, igaz csak béta, de egy ismerősöm nem tud betelni vele, azt mondja, szenzációs. Nekem jó a world - drift és szuperautók nélkül. Azokkal együtt - necces lesz. -
#22968 én meg az ellenpélda vagyok: azonnal szétbarmolom a kocsit, ha valami nem tetszik. Lőttem már mellé, de a húdeszuperistenkirály Medion gumit is levettem a skyline R34-esről gondolkodás nélkül. -
mrredbull18 #22967 hát azt én is rohadtul várom -
xxGAbenxx #22966 prostreetbe is van am -
Failbunny #22965 Az én demokráciám az hogy Leszrom a T4et csak azt várom hogy tegyenek be új városrészt eventeket,nekem ez fontosabb mint a T4(Elnézést kérek attól akit ezzel a gondolattal megbántottam)
Amit én a legjobban várok az a drift event lenne,aztsem bánnám hacsak singleplayerben csak legyen :) -
adamatts #22964 volt bizony na az undergroundos honda civic coupénak nagyon urülnék mondjuk lehetne itt sorolni a S2000 kis jószágot az NSX-t vagy az Integrát ikon autók... erre meg nincs meg a license megvehetnék igazán a microsofttól vagy nem tom honnan ... -
mrredbull18 #22963 régebb honda volt, underground 1-2-ben a többire nem emlékszem már carbonba is mintha lett volna -
#22962 Ezért nem tunigolok át bizonyos autókat, várom hátha egyszer lehet majd ki-be pakolászni a cuccokat az autóba. -
varazslo1 #22961 Meg, mikor pl 4%-os féket cserélsz 9%ra, akkor a kicsi ne vesszen el, hanem kerüljön vissza.
Te garázsod, Te tuningolod, Te tuning cuccaid, erre automatánelveszik...
persze sokat akarunk s magunk kedvére szeretnénk alakítani a játékot, amiből semmi sem lesz -
#22960 nem csak az hanem még Honda sem lesz a büdös életben a worldban -
adamatts #22959 jól beszélsz haver :) vagy lehessen valahogy átkonvertálni más tierbe -
#22958 Megoldás lenne ha nem volna ilyen, hogy t1 vagy t3 part hanem ad egy 3kulcsos alkatrészt amit beteszel oda ahová neked jólesik. -
noxwill #22957 Az LOL erről nem is tudtam
Én leragadtam annál hogy NFsbe nuku Ferrari..... -
chris1997 #22956 legutóbb a Shiftben volt Ferrari csak X360-ra DLC-ként(mivel a ferrari a Microsoft kezében van mint videójáték licensz(ugye?)) -
noxwill #22955 Jegyezzétek meg hogy Ferrari soha a büdös életben nem lesz NFS játékban..... -
mrredbull18 #22954 föleg ha vitatkozni akarsz :P -
varazslo1 #22953 De lega fórumba illő téma vol -
mrredbull18 #22952 ha van annyi eszük akkor ugy csin... meg hogy picit megnövelik a mostani partok esését és a t4eseket is benyomják közéjük és akkor kb. aránylag türhetö lesz, de szerintem nincs nagy értelme ilyen korán a t4 dologrol besz... mivel hogy ha még a lezárt utakat se birják felnyitani meg az ilyen olyan kis játékhibákat kijavitani ..... nincs értelme ezen vitázni hogy mik lesznek t4be és mik nem és lesz-e esély a jo cuccra vagy nem dehát na lehet filozni rajta :D -
varazslo1 #22951 Nekem a T4-el csak egy a gondom. Ha berakják s nem változtatnak a part nyerés gyakoriságán, akkor alig fog esni :S
pl van 1 000 Ft-d, ha két felé osztod, akkor 500-500, de ha már 4 felé kell, akkor 250-250.
Szal értitek, kisebb lesz az esély a jó partokra, feltéve ha semmit sem változtatnak a dobásukon s amilyen balf.szok...hát... -
IDFMAXIMUS #22950 nem lenne rossz marciusban meg erkezne :D
-
GEMPAHUN #22949 T4 biztosan lesz mert ígérték a március vagy májusban lesz én a riportból aszt vettem ki
De itt is DEMOKRÁCIA VAN !!!!! -
audi s8 #22948 Így van. Nekem van Székely ismerősöm, de jobban írnak, mint a legtöbb hazai.. -
Racing824 #22947 nem az ékezetekre gondoltam
de mind1 -
IDFMAXIMUS #22946 soha nem kerdeztem olyant hogy mi az reputacio minden lvl utan noveli nem vagyok anyira hulye hogy ne lassam mi az -
IDFMAXIMUS #22945 na mi az a reputacio ??? valakivel nagyon keversz ATTILA
angol bilentyum van GABI