94802
  • GEMPAHUN
    partokban gazdag jó napot kivánok
    :D
  • illesgergely
    Itt az M1 Procar-ról és Corvette ZR1-ről is van videó :)
  • Ryder159
    Inkább T2. De micsoda hangja van...
  • janihunk
    Ez T1 lesz?:
  • SylarHun
    Itt egy nagyon jó összehasonlító videó.
    Veyron Super Sport, GTR Premium, 911 Turbo S.

Road and track

• Ryder159
    Na jó attól még betehetik. a Megane is Beta óta ott volt, és milyen sokára tették be. Csak azt mondtam hogy az nem új mappa...
  • Ryder159
    Auto Club Revolution. Ingyenes online, és a tuning rendszere állítólag nagyon fasza
  • doncsi1

csak annak irom aki mondta h reg ben van mara panamera a mappaban most tetek ki egy videot a facebookon a panamerarol....
  • noxwill
    Örömmel jelentem hogy a Nox és RedBull kiidegelő BT megkezdte üzemelését :)
  • noxwill
    A-a

https://www.facebook.com/AutoClubRev

ACR- Auto Club Revolution

Nekem elsőre olyan World és rFaktor keveréknek tűnik...
  • tutuhawer #22974
    lövésem sinc, mi az az ACR. Ez: American college of rheumatology ?
  • noxwill
    Szopjon gombot ez a büdös devellisz bandája.....
    Ezeket nem érdekli a drift meg ilyenek.... Csak hogy minél feleslegesebb autókat minél drágábban adjanak....
  • Ryder159
    Bizony holnap indul az ACR (vagyis az már ma van). Meglátjuk milyen, és majd kiderül van e félnivalója devellis bandájának.

T4-et ha jól emlékszem 2. születésnapra ígérték. De hát ezeknél az ígéret.... Minthogy január elején új versenyek jönnek aztán februárba nagy nehezen betettek 2 TE-t, és szevasz. Amíg veszitek a boost-ot addig nem is lesz újítás.
    És már nem egyszer volt róla szó, hogy ferrari nem lesz a játékban SOHA, mert nem kapnak rá licensz-t.

• adamatts
    ha lesz drift kíváncsi leszek arra hogyan oldják meg az ellenfelek nem túl ideális mozgását a pályán...
    haverommal szoktam menni tőlem 1 utcára lakik hasonló internettel és olyanokat becikázik hogy rossz nézni... a lényeg hogy elég könnyen tönkreteheti a versenyt egy laggolós versenyző
    (bocsánat ha vkinek nem tetszik a hozzászólásom de én így látom)
  • bboyatty
    Én is sok cuccot dobtam kukába de mióta ilyen silány a drop megnézem mit dobok el és mit nem.
  • tutuhawer #22969
    single playerben? Direkt kiemelte MdV , hogy ennek a játéknak a multiplayer, a social(közösség) az erőssége. Nem jó üzlet egy béna single playerrel kiüríteni a pályákat, mert akkor a versenyzők köszönik a nincsmit és távoznak. Ha jön a drift és nem lesz versenytárs, én is elköszönök, és nem is vagyok hardcore versenyző... Akik meg ízig-vérig versenyzők, főleg átnyergelnek máshová, ha tehetik. És tehetik, mert már indul az új szimulátor, igaz csak béta, de egy ismerősöm nem tud betelni vele, azt mondja, szenzációs. Nekem jó a world - drift és szuperautók nélkül. Azokkal együtt - necces lesz.
  • tutuhawer #22968
    én meg az ellenpélda vagyok: azonnal szétbarmolom a kocsit, ha valami nem tetszik. Lőttem már mellé, de a húdeszuperistenkirály Medion gumit is levettem a skyline R34-esről gondolkodás nélkül.
  • mrredbull18
    hát azt én is rohadtul várom
  • xxGAbenxx
    prostreetbe is van am
  • Failbunny
    Az én demokráciám az hogy Leszrom a T4et csak azt várom hogy tegyenek be új városrészt eventeket,nekem ez fontosabb mint a T4(Elnézést kérek attól akit ezzel a gondolattal megbántottam)
    Amit én a legjobban várok az a drift event lenne,aztsem bánnám hacsak singleplayerben csak legyen :)
  • adamatts
    volt bizony na az undergroundos honda civic coupénak nagyon urülnék mondjuk lehetne itt sorolni a S2000 kis jószágot az NSX-t vagy az Integrát ikon autók... erre meg nincs meg a license megvehetnék igazán a microsofttól vagy nem tom honnan ...
  • mrredbull18
    régebb honda volt, underground 1-2-ben a többire nem emlékszem már carbonba is mintha lett volna
  • bboyatty
    Ezért nem tunigolok át bizonyos autókat, várom hátha egyszer lehet majd ki-be pakolászni a cuccokat az autóba.
  • varazslo1
    Meg, mikor pl 4%-os féket cserélsz 9%ra, akkor a kicsi ne vesszen el, hanem kerüljön vissza.
    Te garázsod, Te tuningolod, Te tuning cuccaid, erre automatánelveszik...
    persze sokat akarunk s magunk kedvére szeretnénk alakítani a játékot, amiből semmi sem lesz
  • SUNNY84HUN
    nem csak az hanem még Honda sem lesz a büdös életben a worldban
  • adamatts
    jól beszélsz haver :) vagy lehessen valahogy átkonvertálni más tierbe
  • bboyatty
    Megoldás lenne ha nem volna ilyen, hogy t1 vagy t3 part hanem ad egy 3kulcsos alkatrészt amit beteszel oda ahová neked jólesik.
  • noxwill
    Az LOL erről nem is tudtam
    Én leragadtam annál hogy NFsbe nuku Ferrari.....
  • chris1997
    legutóbb a Shiftben volt Ferrari csak X360-ra DLC-ként(mivel a ferrari a Microsoft kezében van mint videójáték licensz(ugye?))
  • noxwill
    Jegyezzétek meg hogy Ferrari soha a büdös életben nem lesz NFS játékban.....
  • mrredbull18
    föleg ha vitatkozni akarsz :P
  • varazslo1
    De lega fórumba illő téma vol
  • mrredbull18
    ha van annyi eszük akkor ugy csin... meg hogy picit megnövelik a mostani partok esését és a t4eseket is benyomják közéjük és akkor kb. aránylag türhetö lesz, de szerintem nincs nagy értelme ilyen korán a t4 dologrol besz... mivel hogy ha még a lezárt utakat se birják felnyitani meg az ilyen olyan kis játékhibákat kijavitani ..... nincs értelme ezen vitázni hogy mik lesznek t4be és mik nem és lesz-e esély a jo cuccra vagy nem dehát na lehet filozni rajta :D
  • varazslo1
    Nekem a T4-el csak egy a gondom. Ha berakják s nem változtatnak a part nyerés gyakoriságán, akkor alig fog esni :S
    pl van 1 000 Ft-d, ha két felé osztod, akkor 500-500, de ha már 4 felé kell, akkor 250-250.
    Szal értitek, kisebb lesz az esély a jó partokra, feltéve ha semmit sem változtatnak a dobásukon s amilyen balf.szok...hát...
  • IDFMAXIMUS
    nem lenne rossz marciusban meg erkezne :D
  • GEMPAHUN
    T4 biztosan lesz mert ígérték a március vagy májusban lesz én a riportból aszt vettem ki
    De itt is DEMOKRÁCIA VAN !!!!!
  • audi s8
    Így van. Nekem van Székely ismerősöm, de jobban írnak, mint a legtöbb hazai..
  • Racing824
    nem az ékezetekre gondoltam
    de mind1
  • IDFMAXIMUS
    soha nem kerdeztem olyant hogy mi az reputacio minden lvl utan noveli nem vagyok anyira hulye hogy ne lassam mi az
  • IDFMAXIMUS
    na mi az a reputacio ??? valakivel nagyon keversz ATTILA

angol bilentyum van GABI