94802
  • Racing824
    nem akarok belefolyni de szerintem kár ezen vitázni..

amugy helyesirás az nagyon jó idf...gratulálok
  • audi s8
    Na jó..egy végsón szó :D Hozzám ne fordulj, mert én Neked nem segítek. Nálam akkor kiverted itt a biztosítékot, mikor ötvenes létedre, nem tudtad, hogy mi az a repultáció. Talán Krisztián mondta meg. Más reagálni valóm nincs a továbbiakban a listádra.
  • IDFMAXIMUS
    ATTILA de hat mindenki nem lehet oly anyira bolcs es okos mint TE !!! micsinaljon most az ember ha ugyetlen es nem erti hogy melyik gyorsabb es melyik lassabb auto nem gond majd ezutan hozzad fordulok segitsegert ..........nem gondoltam igy fel haborotsz a T4 listan hisz csak egy jatek !!!!! ahogy te mondod
  • audi s8
    Nem vagyok Attilácska! Van rendes nevem, tanuld meg, vagy le se írd! Nem vagyok ideges, nekem ez csak 1 játék. A Te morzsáidból falatok? Mikor beraknak egy új autót és megkérdezed 2 perc múlva, hogy jobb-e mint az mr2? Ha neked ez jelenti a falatot, lakj jól vele. Na itt nekem vége is az eszmefuttatásnak
  • IDFMAXIMUS
    ATTILACSKA nem szabad ideges lenne ha gondolod be masolom a T5 listat is ? (majd a morzsabol lesznek az igazi falatok )
  • tutuhawer #22939
    a kritika jogos, a húdenagy listákban biztosan nagy hézagok lehetnek, szerintem is felesleges votl bevágni, a hiba pedig a tényként való közlés volt. A tény csak az, amit kigurítok a garázsból. ami nem más, mint a silvia S15 autóm, amivel a T1 pályákon nyomok pár komoly futamot, komoly időre. Akinek van silviája, megnézheti, az övé mit tud a T1-es pályákon. Az én időim itt vannak:
    link
  • audi s8
    Nem kijavítani kell azt a listát, egyszerűen be sem kellett volna tenned. De szokásod szerint csak innen-onnan szerzel egy morzsát, és már májerkodsz, hogy Te ezt tudod. Holott, most kaptad meg az nfs fórumának a linkjét is, mert azt sem tudtad. Mr nagyokos
  • tutuhawer #22937
    Az ilyen találgatásokban szerintem nincs mit kijavítani, hozzászólni, vagy akármi. Megmondom, miért, mert bemondom, hogy hülyeség, és pont annyira van igazam, mint bárkinek, aki észérvekkel alátámasztja a mondandóját. Mondok egy példát:
    A: jön majd a bugatti T4-be meg a Ferrari "fasztudjamicsoda"
    THawer: hülyeség
    és igazam van. Mert miért lenne igaza A-nak? Felesleges találgatni, 20 éve nem tippelek autókra, mert minek?
  • IDFMAXIMUS
    na majd meg latjuk mi hogy lesz a T4-be adig persze hogy sokkan sokkfelet mondanak meg talalgatnak en sem mondtam erre a listara hogy 100% bisztos EZ !!! nem majd kesobb meg latjuk
  • IDFMAXIMUS
    ATTILACSKA hat igy van te vizsgald meg es ha nem tetszik javisd ki egyszeru na de legalabb van tema a forumon
  • chris1997
    Ennyi ferrari(már inkább 1 ferrari) Lehetetlen szinte... ha 1 is bejön......
  • bboyatty
    Ferrari? Azt, hogy? Nekem ez elég hihetetlen.
  • audi s8
    Azt se tudod, mit másoltál ki egy fórumról jóember LOL
  • IDFMAXIMUS
    ja ja ertem igy van de a T4 listanak a megvaltosztatasanak a jogat fen tarthatjak a PRODUCEREK nemde ??
  • chris1997
    már sehol ugyebár........
    De már T3-ként van néhány embernek
  • Failbunny
    Ebben a listában erősen kételkedem :(
  • IDFMAXIMUS
    hol van a GT3 RS
    ?
  • IDFMAXIMUS
    nem tudni :( pontosat sokkan mondanak sokk felet de meg konkretum dautmot nem adtak ki a producerek
  • chris1997
    csak találgatások ezek...
    és régiek.
    MP412C: benn
    GT3RS: benn

és hibás
  • janihunk
    Mikor jön?
  • IDFMAXIMUS
    TIER 4 CARS

Mercedes C63 AMG Black Series Coupe
    Mclaren MP4-12C
    Mclaren F1
    Lamborghini Aventador
    Lamborghini Reventon
    Gumpert Apollo
    Mercedes SLS AMG
    Koenigsegg Agera
    Bugatti Veyron Supersports
    Ferrari Enzo
    Ferrari 458 Italia
    Ferrari FXX
    Ascari A10
    Porsche Carrera GT
    Zonda Cinque
    Maybe Zonda R
    Zonda Tricolore
    Saleen S7 Twin Turbo
    Aston Martin Virage
    Mercedes SL65 AMG Black Series
    Ultimate Aero SSC Twin Turbo
    Noble M600
    Jaguar XJ220
    Maserati Quattroporte
    Maserati MC12
    Porsche 911 GT2-RS
    Porsche 911 GT3-RS
  • B13A6
    "bőven jó hogy így adagolják"-hogy adagolnak mit adagolnak?nem adagolnak semmi használhatót..
  • varazslo1
    Olvass lejebb, az este lett bemásolva :)
  • mrredbull18
    olvass vissza, levan irva magyarul is :p
  • IDFMAXIMUS
    Mik lettek most az legutolso pach-ben ujitasok valki el tudja mondani ??
  • rav3n319
    ha ez mind bent lenne, jövőre milyen frissítést várnál? bőven jó hogy így adagolják, kitolják az élettartamot...
  • varazslo1
    xDDDD

sry, csak nem bírtam kihagyni :P am jó kis off téma :D :D :DXD
  • mrredbull18
    várj kimaradt az xDDDD xD
  • mrredbull18
    jaaaj száj már le arrol a témárol lol, csak besz... vele semmi extra, na meg szorakoztunk .... most mivan -.- jo lehet hogy volt extrém vicc is benne de naaa nem kell mindent fére érteni ....
  • varazslo1
    xDDDD RB ezt megszítad remélem Roxikával több szerencséd lesz c(:
  • mrredbull18
    huuuuuuuu biztos hogy ez a kensington zár? o.O o.O hát ez nem tricikli vagy bicikli :O
  • bboyatty
    Tessék!
  • varazslo1
    sry, nem segíthetek :( csak PC-kben vok otthon.
  • mrredbull18
    Ide is megkell irjam mert már sehol se kapok választ.... mi az a kenzington zár laptopoknál (a biztongási résznél van) , ( laptopot akarok venni megint -.-)
  • CortezK2
    Üdv újfiú XD Jó hogy idetaláltál. De ha fórumozni van időd, akkor igazán jöhetnél versenyezni is, rég mentünk! :)
  • steelers90
    Az jó lenne:) Játekbeli nick-em is STEELERS90 :) Szabi kérnék egy World profilt :) Előre is köszi!!
  • varazslo1
    Üdv Néked is!! :)

Ha azt szeretnéd, hogy Neked is World profilod legyen, csak írbe a nicked s Szabi beállítja.
  • steelers90
    Hellosztok!
    NFS: Wolrd-ben már régi vagyok, de itt fórumon még új :)
    Üdvözlet Mindenkinek!
  • mrredbull18
    pffu hát akkor szerintem még a nagyszülök is a gépelött ülnének xDDD
  • GEMPAHUN
    ezek mik lenének VFERI ?