94802
  • tutuhawer #23025
    természetesen nem neked címzem, hanem mindenkinek címzem, aki foglalkozik a csaba-üggyel. Szerintem ez 100% trollkodás, 100% bohóckodás, amitől biztosan van, akinek jobb lesz a játékélmény, én ezt nem tudom. Én annyit kérem anno mindenkitől, hogy akár fusson egy kört, akár a világranglistára tekintsen és kommentáljon egyet. Ezt bebuktam, ami nem baj, mert most ugyanúgy versenyeztem a Nissan Silviámmal, mint bármely másik autómmal korábban, Mentem mindenki után, mint az őrült és 2:17.7-ig jutottam union and hollison, ami szerintem marha erős idő a géppel. Tehát én a magam ügyét rendbe tettem fejben, és újra tisztességesen, lelkesen nyomom a gázt, csak valami hihetetlenül bosszantó csalókkal kapcsolatos hozzászólásokat olvasnom a fórumokban. De még ezen is túl teszem magam akkor, amikor bemegyek groupba nem egy, hanem 3 kiváló játékostársammal és mindegyikük hozzáteszi a maga dumáját, hogy előre tudjak lépni. Ezért épek túl még a fórumos csalós okoskodáson.
    Lezárom ezt is, mondom az új témát. 2:17.7-es időm van union and hollison Nissan S15-tel powerupokkal, kinek milyen ideje van a valaha volt T1 királlyal? Akinek komoly, azzal holnap versenyeznék szívesen.
  • patrikhun97
    Hello mindenkinek:) én Egy kis segítséget szeretnék kérni tegnap worldben mindenki rá volt kattanva a sponsorpayre ezt énis megnéztem de a boostot Nem kaptam meg... Meg csak 3offer van es mindenkinek így van? A válaszokat elöre is köszi:)
  • mrredbull18
    Pffu megnéztem hogy ma a worldosok milyen vidit tettek közzé hát azon a porsche panamera van nagyobb szempontban nem csak a többi porsche ugy hogy szerintem holnap vagy szombaton a panamera fog bejönni és amit még a porschek közül hiányolok nagyon és szeretném is ha betennék az a porsche carrera gt na még az a jo kis gép
  • Ryder159
    És ha sikerül is elérned, hogy bannolják, akkor mi van? 2 perc alatt regisztrál egy új acc-ot, és már folytatja is ugyanott ahol volt... Felesleges rajta mérgelődni. Inkább versenyezz..
  • mrredbull18
    nekem csak 1 cayman sem van az se fullos csak 1 kis selejt xD tehát én nem tudtam volna letesztelni amit akkor kértél tehát ezért nem is értem mért célzol erre ennyire keményen.... az igaz hogy az EA elöbb utobb kitalál valamit a csalok ellen és azt akarom elérni ezzel hogy csaba se maradjon ki közülük még véletlenül se !!!
  • chris1997
    Csabát le kell szarni, Blokkolni kell, nem foglalkozni vele.....
    Legyen csaló, de előbb-utóbb az EA ki fog vmit találni erre.
  • tutuhawer #23019
    most pedig este meló.... remélem, lesz hozzászólás, mire újra jövök. szevasztok
  • tutuhawer #23018
    csabát nem lehet megváltoztatni sajnos, nem kell vele menni, le lehet blokkolni. Nem is vitatható az ő ügye, egyértelmű. szánalmas dolognak tartom a vele történő foglalkozást annak tudatában, hogy én korábban egy szívességet kértem: guruljanak be a versenytársak X és Y páylára, és egy pár szavas vélemény itt vagy a játékban dobjanak nekem. Erre jött a válasz nagyon sokaktől , hogy "akkor mit érsz el vele?" stb. Én tudom, hogy mit szerettem volna, de hogy itt ti mit szeretnétek, a facebookkal vagy a fórummal mit vártok... passzolom
    Szánalmas, felháborító, gusztustalan, undorító.
    Én egy pozitív dolgot szerettem volna elérni, itt a többség bohóckodik, nevetgél csabám, ami előre nem visz. Ez bezzeg téma, na ez a botrányos innen nézve :( elkeserírő volt olvasni a sok negatív hoszzászólást majd' mindegyik fórumban, de jó volt látni pár embert, aki vette a fáradságot és begurult pár futamra. Nekik bizony jár a tiszteletem és a piros pont. Kértem egy szívességet, és nem haboztak segíteni. Fordítva is várhatja mindenki, nem vitás
  • varazslo1
    Nekem fél éjjelt átsírta csabi, amikor beugrasztottátok, hogy az egyeseket azért kapja, mert rájöttek, hogy csaló s bannolva lesz xDDD
  • B13A6
    az a gyerek már annyiszor "berezelt",hogy azt is eltudom képzelni,hogy direkt csinálja és rajtatok röhög :D
  • xxGAbenxx
    oxgabenxo :D
  • mrredbull18
    hidd el ha nem 1 ember süketel 1dül akkor utánna néznek ök is a dolognak, annyira nem hülyék :D mindenütt többnyire igy megy :D és hogy még én is 1 kicsit téged kiábránditsalak arrol hogy lebeszélj rola az hogy csabamagyarnak alig mondtuk el hogy megy world official fb oldalra és majd repül már be is szart és kezdte hogy ha abba hagyja akkor békén hagyjuk meg ilyen olyan dolgok amik arra érvelnek hogy nagyon berezelt csak a szövegtöl és ezért én nem is fogok megállni ennyivel :P
  • FishNoRba
    RB, és NOX:

Értem én, hogy tenni akartok valamit, és örültök, hogy most meg tudtátok fogni csabát, de ki kell ábrándítsalak Titeket. Még csak a legjobb esetben is, ugyan az lesz a sorsotok, a képpel együtt, mint a többi pár ezernek. Mégpedig, közlik veletek, hogy ők ezzel nem tudnak itt foglalkozni, és egyszerűbb és gyorsabb, ha a játékon keresztül jelentitek az illetőt.

Abba most nem folyok bele, hogy a játékba épített report, kalap szart nem ér, és a boostos játékosok, még mindig felmentettek, ahogyan csaba is.

Jobb, ha nem is hergelitek magatokat, csabamagyart, nem fogjátok semmilyen arckönyves összefogással kitenni.
  • mrredbull18
    már kiis javitottam, kössz az észrevételt és a véleményt , helyes volt :D :D :D
  • mrredbull18
    ja tényleg elfelejtettem hogy az ronda lesz igy, tükrözés nélkül nézzétek xD
  • B13A6
    felirat tükrözve.... mínusz 89 458 254 987 pont
  • mrredbull18
    Na kész van a BMW m3 csiribinek, igaz elfelejtettem csin.. 1 képet hogy milyen volt de elmondom röviden és tömören, nem volt ablakfestés se neon és 1 terepes festés volt rajta, és ilyen lett xD jo kis ribis kocsi ^^

• varazslo1
    Aztán imátkozzatok :P hogy MO.ra kerüljek...még feb. elején adtam be a pályázatom a Merci gyárba s tegnap hívtak fel, volt egy telefonos interjú meg blablabla s szolnak, amint lesz valami
    majd csinálok pár Merci kocsit a Worldbe is :D :D xD
  • xxGAbenxx
    jogos :D
  • mrredbull18
    az éhezöket táplálni kell ^^
  • xxGAbenxx
    xD minden csoronak adtok ebédet? :D
  • mrredbull18
    jaja 1 picit bepöccent xD de ám 1 probát igyis ugyis megér tehát én neki állok kitenni öt a játékbol és ezért kértem hogy segitsetek ti is ha van valami bajotok vele na meg persze hogy segitsetek feltölteni fb oldalukra :P mindj mutatom mindenkinek a mai alkotásom csiribinek :D :D :D
  • noxwill
    Hajnali 3kor egy élmény
    Nagyon belett szarva amikor leesett neki hogy RB esetleg kibannoltathatja :D
    Akkor már felakart minket kerestetni és szétakart verni minket
    Mondtam is neki ha délig ideér még ebédet is kaphat
  • mrredbull18
    ez pl. 1 FLOODot ábrázol :P
  • FishNoRba
    Ádám, valamit valamiért. Én, ha meg is szakadok se kapok partot versenyen.

Feri, fogalmam sincs, elgépelhettem...

RB, egyrészt, a képről nem derül ki semmi, másrészt, az FB- re feltöltött képeket, pont annyira leszarják, mint amiket email-ben kapnak.
  • mrredbull18
    pfffu hát megint 1 élmény volt misz csabamagyarral összefutni :D ugye nox? :P :P
    és itt van még 1 :D az lenne a kérésem hogy valaki feltudná tölteni az nfsworld fb official oldalára? mert én nem vagyok az a nagy FBs és nem tudom pontosan hogy hogyan kell, de láttam hogy nemrég valaki töltött fel oda képet és ide is linkelte volt... hogy mért akarok feltöltetni oda? azért hogy kirakjuk végre csabamagyart a worldböl aki szeretne csatlakozni azt most szoljon és majd tegye is oda magát ;)
  • nfsmw4ever
    Szasz Mindenki! Hát (bár így nem kezdünk mondatot) nem egyedi jelenségbe futottál Adamatts. "Sajna". Tegnap pont fordítottba is szaladtam. A dájmondendjunionon lvl50-es bácsi, MR2-vel nyomta az én toyotácskám ellen és a 31lvl-emmel stabil másodikként értem be kb 15 mp hátránnyal. Jött a meglepi: Én lettem az első és az aranykártyát is fordíthattam. Talán az egyetlen bug ami jól esett.
  • Ryder159
    Ursa fehér kerék????? az hogy jött össze?
  • adamatts
    felettébb különös történt ma velem ... mondom nyomok már pár multit erre meg ez fogad

fényévekkel vertem a Silviás csávót és a pálya közepén vettem észre hogy vmi nem stimmel az órával...
    utána Baumgartner pajti jött hogy szemügyre vegye és megint ez volt a téma... remélem újraindítással orvosolom a problémát
  • adamatts
    koma neked elég szépen adogatja a partokat :) te biztos nem gondolkozol abban hogy újrakezd :D na de hallgattak az istenek rám hogy itt szajkóztam és kaptam egy T3 Ursa sport turbót :D
  • IDFMAXIMUS
    BMW M1 PROCAR nem tunik egy lusta gepnek ?! :D
  • chris1997
    Szerintem ma/holnap az M1 ProCar jön(mindig tévedek úgyis... szal nem az M1 jön... ha igen, tökönszúrom magam)
  • IDFMAXIMUS
    Szerintetek meg erkezik holnap a PANAMERA ??
  • FishNoRba
    Visszanéztem a kedvedért:

101:T1 8-6-0 Ursa zöld turbo
    102:T1 3-6-8 Medion fehér kerék
    105:T2 6-9-0 Velocicom kék turbo
    109:T3 9-7-0 Ursa zöld turbo
    110:T1 6-4-9 Ursa zöld rugó
    110:T3 3-3-6 Ursa fehér kerék
    118:T1 0-0-6 Ursa zöld kerék
    122:T2 0-0-9 Ventura piros fék
    123: T1 0-0-8 Medion zöld fék
    134: T2 6-3-8 Ursa zöld rugó
    138: T2 6-9-4 Velocicom kék váltó
    141: T2 4-6-9 Velocicom kék rugó
    147: T3 9-7-0 Ventura piros motor
    150: T1 0-0-6 Velocicom kék fék
    155: T1 9-6-3 Ursa zöld váltó
    155: T1 0-0-9 Ventura piros fék
    160: T3 0-0-12 Ventura piros fék
    162: T1 4-6-9 Medion kék kerék
    164: T1 9-9-0 Medion kék motor
    166: T2 0-0-9 Ventura piros fék
    167: T1 0-0-9 Ventura piros fék
    169: T1 4-4-7 Ursa fehér kerék
    185: T3 9-7-0 Ventura piros motor
    186: T1 9-6-3 Ursa zöld váltó
    190: T1 6-9-0 Velocicom kék motor
    193: T1 4-4-7 Ursa fehér kerék

Ma se jött semmi, de kétszáz környékén, várok valamit.

• adamatts
    én is vezetek és mik a tapasztalatotok 100. nap után?? nekem eddig adott a 105. egy velo tuned rugót T3 azóta semmi... ma teljesíteném a 119. napot
  • FishNoRba
    Én.
  • adamatts
    ennek a 3 kocsinak piszok jól eltalálták a hangját :D
    és egy kérdés...
    ki vezet TH listát??
  • noxwill
    Sztem az T2....
    Legalábbis erről a videóról annak látszik....
  • SUNNY84HUN
    na ilyen golf 1 lehet letolná a Hondám golf mk1 golf mk1 videó 2
  • Undertaker189
    a ZR1nek nagyon ott van a hangja :D