A TV2 móresre akarja tanítani az RTL Klubot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Commodore Plus4 forever!
Commodore Plus4 forever!
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Hát, a zapping-effekt miatt (miszerint is a nézõk jelentõs része abban a pillanatban átvált a távkapcsolóval egy másik csatornára, mihelyst megjelenik a reklámblokk szignálja (kivéve az rtl-klubot ahol sokszor teljesen átmenet nélkül "ugrik be" a reklám)) pont nem így van. Ha különbözõ idõben megy a reklám a csatornákon, a nézõ reflexbõl átnyom egy olyanra ahol nem az megy. Ha azonban mind2 csatornán egyszerre megy a reklám, akkor a nézõ elõbb utóbb belefárad és vagy itt vagy ott, de megtekinti a reklámokat (nem kapcsol át).
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Mindkét csatorna szánalmas, de a TV2 ráadásul még lúzer is.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Öröm olvasni a winnie körül pezsgõ vitákat. 😊
Most már csak azt kellene meg tudnom, hol irogat rendszeresen, és akkor oda is járnék, hogy végre valóban a filmekrõl beszélgessünk - mert azt látom, hogy õt csak kevesen értjük meg.
Én példának okádék, tökéletesen értem az írásait.
Sõt, tovább megyek, és leegyszerûsítem azt, amit tán kevesen értettek meg:
Csak az õrült hajtogatja magáról, hogy nem õrült.
S akkor ezt lehet továbbgondolni is:
Aki azt hajtogatja magáról, hogy nem õrült, annak lehet, hogy kéne már a zubbony...
A (kereskedelmi) TV pedig igen is butít: olyan szépen szûklátókörûvé tesz, mint a sicc... ott kéne hagyni azt az egyre nagyobbképûvé és vékonyabbá váli mûanyag dobozt és kimenni a valós életbe!
Angol mániákusoknak: Get real! vagy Get a life!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"olvasd el lassan, tagoltan, ha úgy könnyebb, hangosan, amit írtam" - íme a magas ló esete. Gyorsan szállj le róla, és mivel nem ismersz engem, ne próbálj okosabbnak látszani, mint amilyen vagy!
Enterprise 128K Forever!
ez így azért nem igaz. mármint az a része, hogy nem tudna egy tévémûsor elhülyíteni valakit. talán 1 mûsor nem is, de az életmód maga, hogy hazamegy munka után, és beül a tévé elé órák hosszat, idióta értelmetlen mûsorokat néz, és ez hosszú távon, évek alatt...bizony nagyon leamortizálhatja az embert...
én örülök a house, és az ncis új részeinek is, viszont a póker érdekel engem is legjobban. remélem nem lesznek olyan mint az rtl, hogy kedden vagy mikor késõ este van és igen az idõpont késõ este, tehát vadászni kell rá vagy mi? így nehéz lenne állandó nézõket szerezni
nem tartalak ostobának, nem írtam ilyet, de abból, ahogy értelmezted amit írtam, bizony meglehet, hogy ostoba vagy. és az nem jó.
olvasd el lassan, tagoltan, ha úgy könnyebb, hangosan, amit írtam. ha nem vagy ostoba, megérted és levonod azt a következtetést, miszerint szerintem az az ostoba, aki lenézõen beszél a tévét nézõ többségrõl. aki szerint egy tévémûsor "le tud ostobítani" egy embert.
nem, csak nagyon ostoba ember gondol ilyet (kinek nem inge, ugyebár). nem tévémûsor függvénye az ostobaság, attól nem lehet butulni, sõt, szinte bármilyen tévémûsor szélesítheti az ember látókörét, gyarapíthatja az ismereteit - más kérdés, hogy a hasznos tartományba-e.
(oké, tudom, hogy divat magas lóról beszélni, divat a sznobéria, divat az "aki azt nézi, amit én nem nézek, az ostoba, én meg a szép/okos/délceg" hozzáállás. egy valamiben szerintem egyetérthetünk: az ostoba ember nem tudja magáról, hogy ostoba. ergó lehet, hogy rád már lecsapott a kór. lehet, hogy rám is. a difi az, hogy te ezt el nem tudod képzelni magadról (ld. két sorral feljebb az ostoba ember definícióját), én meg el tudom, csak bízok benne, hogy elkerültem.)
Enterprise 128K Forever!
K850i rUL3z
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
😊
(javítson ki valaki, lehet hogy én hiszem rosszul, de szerintem azok voltak az elsõ "áldozatok" között, akik azt hiszik, hogy õk megúszták (hadd ne soroljam a filmes példákat), hogy mindenkit elhülyít minden, csak õket nem, csak õk maradnak ki. pedig ez... hatalmas tévhít. persze akkor, ha létezik efféle proverbális agyatlanítás, amit valljuk meg, csak egy nagyon ostoba ember gondolhat komolyan.)
Enterprise 128K Forever!
btw, én is megelégszem a híradóval, meg néha egy-két ismeretterjesztõ filmmel a Spektrumon, a NGC-n, vagy a Discoveryn. De se a Maunikasó, se a Józsi bátya nem bír a képernyõ elé szögezni. <#vigyor>#vigyor>
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
ha sikeresek a régi sorozatok, akkor nem is kell, hogy újakat hozzanak. amúgy a tv2 tavasszal 7 új sorozatot hoz, az rtl 6-ot. szóval.
"amugy nehezen értem meg a TV2 stratégiáját pl.: megvették a Róma címû sorozatot (IMDB 9.2) ami rohadt jó és szerintem nem volt valami olcsó sorozat, és levetített szerdánként éjfél körül "
akkor az rtl-t nem érted, mert õk vették meg. amõgy meg 1. nem is lehetne leadni, mert olyan, 2. butaság lenne, hiszen az ilyen sorozat csak 23.00 után él meg. elõtte helyszínelõk meg house meg efféle kell. a róma nem kommersz, hogy elférjen 22.00-tõl.
alig hoznak valami újat, pedig az Rtl nél ott van a terminátor ami elég új és úgy hallottam jó is
amugy nehezen értem meg a TV2 stratégiáját pl.: megvették a Róma címû sorozatot (IMDB 9.2) ami rohadt jó és szerintem nem volt valami olcsó sorozat, és levetített szerdánként éjfél körül
hát ez van ezt kell szeretni vagy használod az internetet szörfözésen kívül valami illegálisra is
[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619
Viszont a pókeresre kíváncsi leszek. Maximum majd némítva nézem, ha Gyuri bácsi nem bír magával.
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.
Valami jó ötlet... Már ami a póker mûsort illeti!
Remélem lesz akkora sikere mint a Hal a Tortánnak!
ez elég nagy butaság lenne, hiszen éppen az egyik reklámszünetében tud a másik nézõt rabolni - elég ritka, nagyjából a véletleneloszlással egyenértékû a reklámszünetek egybecsengése. akkor kell mûsort indítani, amikor az egyik reklámoz.
Töxégyen