53
  • jaspercry
    KRVNYD!! hogy torolt hozzászolás!!!!
  • winnie
    nem nézek, de a kedvedért csekkoltam a szombat estét. 2 perccel volt több közös reklám, mintha teljes random szórták volna el a blokkokat. nem is egy időben kezdődött a két film, így viszonylag kevés volt az átfedés. valószínűleg a szombat emlékeid szépítik az esetet, lehet, hogy neked úgy rémlik, hogy miközben nézted az egyik csatornát,amin reklám jött, akkor átkapcsoltál a másikra, hogy legyen mit nézned és azon is reklám volt. de az adatok nem hazudnak, a másodperc alapú bontás szerint nem volt (sokkal) több átfedés, mint egy véletleneloszlásnál.
  • JL666
    a rtl majd megint benyom 2 Bud Spencer filmet, oszt annyi a TV2-nek
  • gopher
    Hát, én nem nézek TV-t már körülbelül 4 éve, de ez a TV2 mintha mindig csak erőlködne. Mindig azt látom, hogy majd "hű de leveri az RTL-t", aztán a nézettségi mutatók mindig mást mutatnak :D Vicces.
  • Dakkon
    Nem tudom mennyit nézel tv-t, de ha szombat este egy film megy az rtl-en, beadják a reklámot, és átkapcsolsz, reklám megy a tv2-n is! Ez persze ismétlődik a kövi reklámblokkban is, tehát egyáltalán nincs az, h egymástól rabolnának, mégha így lenne logikus is!
  • Vogel
    -Ezazzz TV2 büntesss!!
    Kiált fel kéjesen RTL...
  • dashed_
    a poker talan meg erdekelt volna , de "A játék házigazdájának Korda Györgyöt sikerült megnyerni," igy mar az se. :D
  • Lipi1980
    Végre!!!!

Valami jó ötlet... Már ami a póker műsort illeti!
    Remélem lesz akkora sikere mint a Hal a Tortánnak!
  • winnie
    "de ha reklámokról van szó akkor összebeszélve egyszerre van szünet a filmekben (szinte:))"

ez elég nagy butaság lenne, hiszen éppen az egyik reklámszünetében tud a másik nézőt rabolni - elég ritka, nagyjából a véletleneloszlással egyenértékű a reklámszünetek egybecsengése. akkor kell műsort indítani, amikor az egyik reklámoz.
  • hajnaltores
    Nem lehetne leállni ezekkel a hírekkel? Komolyan, ki nem szarja telibe ezt a két mocskos csatornát?Szánalom mind a kettő, úgy ahogy van...
    Töxégyen
  • bermuda3
    szerintem nem sokat érnek ezekkel a dolgokkal... én eddig sem néztem semmit ezután sem fogok, ha megy is a tv akkor is csak alapzajkeltés végett... najó azért a teleshopot meg a telefonálgatós hülyeségeket elkapcsolom...
    ilyenekben tudnak versengeni, de ha reklámokról van szó akkor összebeszélve egyszerre van szünet a filmekben (szinte:))
  • LeventeV
    A pokerre kivancsi leszek.