53
-
#13 KRVNYD!! hogy torolt hozzászolás!!!! -
winnie #12 nem nézek, de a kedvedért csekkoltam a szombat estét. 2 perccel volt több közös reklám, mintha teljes random szórták volna el a blokkokat. nem is egy időben kezdődött a két film, így viszonylag kevés volt az átfedés. valószínűleg a szombat emlékeid szépítik az esetet, lehet, hogy neked úgy rémlik, hogy miközben nézted az egyik csatornát,amin reklám jött, akkor átkapcsoltál a másikra, hogy legyen mit nézned és azon is reklám volt. de az adatok nem hazudnak, a másodperc alapú bontás szerint nem volt (sokkal) több átfedés, mint egy véletleneloszlásnál. -
JL666 #10 a rtl majd megint benyom 2 Bud Spencer filmet, oszt annyi a TV2-nek -
gopher #9 Hát, én nem nézek TV-t már körülbelül 4 éve, de ez a TV2 mintha mindig csak erőlködne. Mindig azt látom, hogy majd "hű de leveri az RTL-t", aztán a nézettségi mutatók mindig mást mutatnak :D Vicces. -
Dakkon #8 Nem tudom mennyit nézel tv-t, de ha szombat este egy film megy az rtl-en, beadják a reklámot, és átkapcsolsz, reklám megy a tv2-n is! Ez persze ismétlődik a kövi reklámblokkban is, tehát egyáltalán nincs az, h egymástól rabolnának, mégha így lenne logikus is! -
#7 -Ezazzz TV2 büntesss!!
Kiált fel kéjesen RTL... -
dashed_ #6 a poker talan meg erdekelt volna , de "A játék házigazdájának Korda Györgyöt sikerült megnyerni," igy mar az se. :D -
Lipi1980 #5 Végre!!!!
Valami jó ötlet... Már ami a póker műsort illeti!
Remélem lesz akkora sikere mint a Hal a Tortánnak! -
winnie #4 "de ha reklámokról van szó akkor összebeszélve egyszerre van szünet a filmekben (szinte:))"
ez elég nagy butaság lenne, hiszen éppen az egyik reklámszünetében tud a másik nézőt rabolni - elég ritka, nagyjából a véletleneloszlással egyenértékű a reklámszünetek egybecsengése. akkor kell műsort indítani, amikor az egyik reklámoz. -
hajnaltores #3 Nem lehetne leállni ezekkel a hírekkel? Komolyan, ki nem szarja telibe ezt a két mocskos csatornát?Szánalom mind a kettő, úgy ahogy van...
Töxégyen -
bermuda3 #2 szerintem nem sokat érnek ezekkel a dolgokkal... én eddig sem néztem semmit ezután sem fogok, ha megy is a tv akkor is csak alapzajkeltés végett... najó azért a teleshopot meg a telefonálgatós hülyeségeket elkapcsolom...
ilyenekben tudnak versengeni, de ha reklámokról van szó akkor összebeszélve egyszerre van szünet a filmekben (szinte:)) -
#1 A pokerre kivancsi leszek.