53
  • barnie1990
    #53
    A póker tuti jó lesz csak ne tegyék nagyon későre.
  • snowkid16
    #52
    Egyedül az NCIS jó. Azon lehet nevetni :D A tv2 többi müsora gyengusz kivéve egyet-kettőt.
  • chronos75
    #51
    na én meg a szóismétlés bűnébe estem :D
  • chronos75
    #50
    Szerintem a Kovács Áron csak eljátssza, hogy ő a Balázs.. Az rtl valahogy "hitelesebb" arcokat gyűjtött maga köré, a tv2-nek csak napló csapatába sikerült, a többi egy kisség izzadságszagú SZERINTEM!
  • MrPrise
    #49
    Jó az aláírásod! :-)
  • 5c0rp330n
    #48
    egyik szánalmasabb, mint a másik. mindkettőn van hetente 1 vagy 2 darab nézhető műsor, a többi mind hulladék.
  • Atisz #47
    Ez a Kovács Áron amúgy tényleg jó fej és szimpatikus srác. Ha összehasonlítjuk az rtl-klub orrba-szájba nyomott, idétlen "Balázsával", akkor a tv2 máris nyert a vetélkedő műsorok terén.
  • Atisz #46
    "ez elég nagy butaság lenne, hiszen éppen az egyik reklámszünetében tud a másik nézőt rabolni - elég ritka, nagyjából a véletleneloszlással egyenértékű a reklámszünetek egybecsengése. akkor kell műsort indítani, amikor az egyik reklámoz."

    Hát, a zapping-effekt miatt (miszerint is a nézők jelentős része abban a pillanatban átvált a távkapcsolóval egy másik csatornára, mihelyst megjelenik a reklámblokk szignálja (kivéve az rtl-klubot ahol sokszor teljesen átmenet nélkül "ugrik be" a reklám)) pont nem így van. Ha különböző időben megy a reklám a csatornákon, a néző reflexből átnyom egy olyanra ahol nem az megy. Ha azonban mind2 csatornán egyszerre megy a reklám, akkor a néző előbb utóbb belefárad és vagy itt vagy ott, de megtekinti a reklámokat (nem kapcsol át).
  • qper
    #45
    Na majd Claudia, Áron és Tilla jól helybenhagyja a az RTL-t, mint eddig.

    Mindkét csatorna szánalmas, de a TV2 ráadásul még lúzer is.
  • MerlinW
    #44
  • IMYke2.0.0.0
    #43
    Szeretem ezeket a verbális - hú, én is le tudtam írni hibátlanul! :) - vitákat, legépelve :)))
    Öröm olvasni a winnie körül pezsgő vitákat. :)
    Most már csak azt kellene meg tudnom, hol irogat rendszeresen, és akkor oda is járnék, hogy végre valóban a filmekről beszélgessünk - mert azt látom, hogy őt csak kevesen értjük meg.
    [Remélem, nem volt nagyzolás a többes szám.]

    Én példának okádék, tökéletesen értem az írásait.
    Sőt, tovább megyek, és leegyszerűsítem azt, amit tán kevesen értettek meg:
    Csak az őrült hajtogatja magáról, hogy nem őrült.
    S akkor ezt lehet továbbgondolni is:
    Aki azt hajtogatja magáról, hogy nem őrült, annak lehet, hogy kéne már a zubbony...

    A (kereskedelmi) TV pedig igen is butít: olyan szépen szűklátókörűvé tesz, mint a sicc... ott kéne hagyni azt az egyre nagyobbképűvé és vékonyabbá váli műanyag dobozt és kimenni a valós életbe!
    Angol mániákusoknak: Get real! vagy Get a life!

  • Nortu
    #42
    "ha létezik efféle proverbális agyatlanítás, amit valljuk meg, csak egy nagyon ostoba ember gondolhat komolyan.)" - no itt áll fehéren feketén az ostobázás. Sajnos ezek szerint nem vagy tisztában a saját irományod értelmével. Egyébként ez a filozofálás nem áll jól neked, de ettől biztosan jól érzed magad. A leostobítás (ha van ilyen szó) nem azt jelenti barátom, hogy az illető buta lesz tőle, hanem azt, hogy egy burokba kerül, amin nem lát túl, és érdeklődése beszűkül egy bizonyos szintre. Éppen ezért senkit nem néztem le. Fogtad?
    "olvasd el lassan, tagoltan, ha úgy könnyebb, hangosan, amit írtam" - íme a magas ló esete. Gyorsan szállj le róla, és mivel nem ismersz engem, ne próbálj okosabbnak látszani, mint amilyen vagy!
  • UnknownAsshole
    #41
    valahogy ugyanezt akartam énis mondani :_D
  • Justil
    #40
    "az az ostoba, aki lenézően beszél a tévét néző többségről. aki szerint egy tévéműsor "le tud ostobítani" egy embert."

    ez így azért nem igaz. mármint az a része, hogy nem tudna egy tévéműsor elhülyíteni valakit. talán 1 műsor nem is, de az életmód maga, hogy hazamegy munka után, és beül a tévé elé órák hosszat, idióta értelmetlen műsorokat néz, és ez hosszú távon, évek alatt...bizony nagyon leamortizálhatja az embert...
  • Palinko
    #39
    ja meg külön szánalom hogy a tv2 lassan elzavarta a műsorvezetőit, aztán ilyen kovács áronok vezetnek minden műsort, eddig sehol sem volt most meg mindenhol. mondjuk a popdaráló jól áll neki, de az áll az alkuba gundel kéne szvsz
  • Palinko
    #38
    nekünk az ismeretterjesztők közül csak a natgeo van meg, de mostanában ahogy ismétel... nem a napon belül a probléma, hanem hogy nincs új műsor hanem a régiek jönnek fel újra, aztán meg csinálnak a régiekből heteket, napokat. pl most volt a világűr hete és akkor azt nyomatják, ez mondjuk kibírható, mert elég részletesen belemehet a témába, de akkor is ismétlés.

    én örülök a house, és az ncis új részeinek is, viszont a póker érdekel engem is legjobban. remélem nem lesznek olyan mint az rtl, hogy kedden vagy mikor késő este van és igen az időpont késő este, tehát vadászni kell rá vagy mi? így nehéz lenne állandó nézőket szerezni
  • winnie
    #37
    "Szóval, öregem te engem ostoba embernek tartasz? Akkor szerinted az mind ostoba, aki nem nézi ezt a sok vackot? "

    nem tartalak ostobának, nem írtam ilyet, de abból, ahogy értelmezted amit írtam, bizony meglehet, hogy ostoba vagy. és az nem jó.

    olvasd el lassan, tagoltan, ha úgy könnyebb, hangosan, amit írtam. ha nem vagy ostoba, megérted és levonod azt a következtetést, miszerint szerintem az az ostoba, aki lenézően beszél a tévét néző többségről. aki szerint egy tévéműsor "le tud ostobítani" egy embert.

    nem, csak nagyon ostoba ember gondol ilyet (kinek nem inge, ugyebár). nem tévéműsor függvénye az ostobaság, attól nem lehet butulni, sőt, szinte bármilyen tévéműsor szélesítheti az ember látókörét, gyarapíthatja az ismereteit - más kérdés, hogy a hasznos tartományba-e.

    (oké, tudom, hogy divat magas lóról beszélni, divat a sznobéria, divat az "aki azt nézi, amit én nem nézek, az ostoba, én meg a szép/okos/délceg" hozzáállás. egy valamiben szerintem egyetérthetünk: az ostoba ember nem tudja magáról, hogy ostoba. ergó lehet, hogy rád már lecsapott a kór. lehet, hogy rám is. a difi az, hogy te ezt el nem tudod képzelni magadról (ld. két sorral feljebb az ostoba ember definícióját), én meg el tudom, csak bízok benne, hogy elkerültem.)
  • Nortu
    #36
    "ilyenkor mindig megfordul a fejemben" - kár gondolkoznod, mert úgy látom neked ez nem megy. Szóval, öregem te engem ostoba embernek tartasz? Akkor szerinted az mind ostoba, aki nem nézi ezt a sok vackot? Mi az, ha nem agyatlanítás, mikor az emberek otthon az utcán, a munkahelyen győzikéznek, meg mónikáznak? Szerintem pedig te vagy az ostoba, mert nem látsz tovább az orrodnál. Nehogy azt hidd, hogy ez egy összeesküvés-elmélet, csak ugye te már bekerültél a darálóba.
  • winnie
    #35
    standup comedy-t, persze...
  • gaborr11
    #34
    Nem kéne sok mindent tennie a TV2-nek:indítanak a barátok közt idejére egy Stand Up Comedy szerű showt,meg a Zorró nevű blőd argentín sorozatot ki kéne dobni,helyére ismeretterjesztő műsort. Mondjuk engem hidegen hagy,szinte csak Spektrumot meg NatGeo-t nézek. na jó,néha a humor kedvéért nézek Fábry Showt,meg a Cool TV-n a Showder Klubot
  • passatgt
    #33
    az senkit nem érdekel
  • lpmaskmancick
    #32
    tv2-n úgyis csak ncis-t house-t meg néha híradót nézek :D, szal nagyon nem érdekel engem
  • Justil
    #31
    bocs, nemtom mér a te beirásodra küldte válaszként...
  • Justil
    #30
    lol, tévé? azmi?
    :)
  • donceleger
    #29
    Szerintem eléggé nehéz megítélni, hogy melyik a nézettebb csatorna. Nem lehet abból kiindulni, hogy pl az RTL Klubot nézték többen. Én pl ha érdekel a másik csatornán lévő sorozat, akkor felveszem és majd később megnézem. Szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Viszont összességéven így már elképzelhető, hogy többen nézik a TV2-es sorozatokat egyenes adásban majd felvételről. Akkor így ki is az igazi győztes??????
  • winnie
    #28
    ilyenkor mindig megfordul a fejemben a kérdés, hogy a kommentelő, hogy érti a dolgot: ő is agyatlanná lett a néppel VAGY ő megúszta, csak a nép lett agyatlan.

    (javítson ki valaki, lehet hogy én hiszem rosszul, de szerintem azok voltak az első "áldozatok" között, akik azt hiszik, hogy ők megúszták (hadd ne soroljam a filmes példákat), hogy mindenkit elhülyít minden, csak őket nem, csak ők maradnak ki. pedig ez... hatalmas tévhít. persze akkor, ha létezik efféle proverbális agyatlanítás, amit valljuk meg, csak egy nagyon ostoba ember gondolhat komolyan.)
  • Nortu
    #27
    Ez a két adó már önmagában büntetés. A szánalmasan idióta műsorok tömkelege csupán egyetlen célt szolgál, agyatlanná tenni a népet. Sajnos ez sikerül is nekik.
  • B0nFire
    #26
    Ez miféle mondat? "A TV2 újít és friss szupersorozatokkal (...) akarja megbüntetni az RTL-t." - Versenyhelyzetben a vezető rivális fél bűnt követ el azzal, hogy első merészel lenni? De rossz szöveg.

    btw, én is megelégszem a híradóval, meg néha egy-két ismeretterjesztő filmmel a Spektrumon, a NGC-n, vagy a Discoveryn. De se a Maunikasó, se a Józsi bátya nem bír a képernyő elé szögezni.
  • winnie
    #25
    "alig hoznak valami újat, pedig az Rtl nél ott van a terminátor ami elég új és úgy hallottam jó is"

    ha sikeresek a régi sorozatok, akkor nem is kell, hogy újakat hozzanak. amúgy a tv2 tavasszal 7 új sorozatot hoz, az rtl 6-ot. szóval.

    "amugy nehezen értem meg a TV2 stratégiáját pl.: megvették a Róma című sorozatot (IMDB 9.2) ami rohadt jó és szerintem nem volt valami olcsó sorozat, és levetített szerdánként éjfél körül "

    akkor az rtl-t nem érted, mert ők vették meg. amőgy meg 1. nem is lehetne leadni, mert olyan, 2. butaság lenne, hiszen az ilyen sorozat csak 23.00 után él meg. előtte helyszínelők meg house meg efféle kell. a róma nem kommersz, hogy elférjen 22.00-től.
  • Aldo Moro
    #24
    Jennifer Love Hewitt nekem kifejezetten tetszik. Más: ki tudja honnan származik a "móresre tanítani" szólás?
  • stkolmi
    #23
    hát én nem vagyok elragadtatva.
    alig hoznak valami újat, pedig az Rtl nél ott van a terminátor ami elég új és úgy hallottam jó is
    amugy nehezen értem meg a TV2 stratégiáját pl.: megvették a Róma című sorozatot (IMDB 9.2) ami rohadt jó és szerintem nem volt valami olcsó sorozat, és levetített szerdánként éjfél körül
    hát ez van ezt kell szeretni vagy használod az internetet szörfözésen kívül valami illegálisra is
  • Barpi
    #22
    Egyforma értékű a produkció mindkettő esetében (csatorna, „cikk”író), amit letesznek az asztalra. Nem kellene erőltetni egyiknek sem. :( A tv2, 10 éve erőlködik! Feleslegesen.
  • Loverman
    #21
    amúgy mindenki úgy beszél mintha 2 csatorna lenne a tvben... én a National Geographic Channelt szoktam nézni, gondolom az az értelmi szintetek felett áll
  • Loverman
    #20
    ja biztos rosszak a csatornák, te meg tökéletes vagy, főleg szép szóhasználatod meg a helyesírásod
  • Adamul
    #19
    Mintha a cikkíró kissé elfogult lenne a tv2 javára...
  • szlovákiai hun
    #18
    Ugyan mi újat tudnak ezek még mutatni a népbutitó baromságok közül, unalomig halálra ismételt filmek, győzike sók meg a rabok valaga, de egy normális műsort nem tudnak nyújtani, csodálkozik valaki, hogy a többség warezol meg torrentezik...Én megnézem a hiradót, azzal be is fejeztem a tv nézést, no nagy ritkán megy olyan ami leköt, azt megnézem még a sok idióta hazug reklámok árán...
  • xNoodlex
    #17
    Csak a legelső áll az alkut néztem. Mikor sorba álltak a táskákkal asztal mögött az már gáz volt szerintem. Most meg még Gundel helyett Kovács Áron is... hajrá.
    Viszont a pókeresre kíváncsi leszek. Maximum majd némítva nézem, ha Gyuri bácsi nem bír magával.
  • AZTA
    #16
    Ezekbol mindegyik bukó lesz, talán az áll az alku nem, amugy meg senki nem mondta még a Liptainak hogy le kéne fogyni egy jo 50est? :D
  • immovable
    #15
    így van
  • cyberdj
    #14
    na hehe...