Tera Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nyugi, a PvP egy sokkal izgalmasabb élményt nyújt. A PvE a kezdõ játékosoknak való, akik nem szeretik a kihívást.

A PvP törvényei szerint amint eljutsz Velikába, ott kapsz majd egy "Outlaw Decleration" papírt, melyet ha elolvasol, berakja az azonos nevû képességet az ability eszköztáradba. Ha késztetést érzel a vér szagára, akkor aktiválod a képességet, vörös leszel te is, és PvP zónában azt ölsz meg, akit akarsz (a radar bal oldalán egy véres tüskekerítés-szerûség van, ha PvP zónában vagy).

Ha valaki megöl civilként, akkor nem veszítes semmit, csak az életpontod, manád és staminád lesz minimális respawn után. Ha outlawként ölnek meg, akkor asszem a cuccaid közül vesztem valamennyit (nem tuti). Mindesetre az outlaw vadászat jövedelmezõbb, mint outlawnak lenni.

Ha túl sokszor ölnek meg, vagy nem hagynak fejlõdni egy adott helyszínen, egyszerûen channel-t váltasz (jobb felsõ sarok).

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

ajaj...

véletlenül PvP szerveren kezdtem új karakert.

Ez miben különbözik a PvE szeróktól?
Azt észrevettem hogy útonálló pirosnevûek leölnek, de ennyi?
én a level 37 berserkeremrt hagytam ott és átmentem Arcadiára:(
CalebJoe
Kénytelen az ember mivel egész nap nem akar beengedni, én márpedig most akarok játszani nem egy hónap múlva.
Kíváncsi leszek a B&S-ra ha kijön mennyien mennek majd rá, bár fizetõs lesz tuti.
hát lehet hogy akkor új karit csinálok egy új szerveren.

pedig már lvl 23 voltam...
:S

ez a level 60-as limit nem gáz? hamar el lehet érni? miért nem emelik lvl 300 -ra a limitet és tesznek még be szörnyeket???
Semmi baj a netemmel, mások visszajelzése alapján írtam. De akkor 140 vs. 40 ms... van különbség, PvP-ben elég sok.
Nem tudom hogy te hol laksz vagy mi a baj a neteddel, de nekem NA Tera-n az erõforrás figyelõ 140ms-t jelez felsõhangon. Ez még papíron sem hangzik nagynak.

Másik dolog, hogy mind a két Tera-n van acc-om, mindkettõt alaposan kipróbáltam mielõtt véglegesen döntöttem, de a Gameforge szervereinek állandó leterheltsége nekem nem gyerebe. Arról meg nem is beszélve, hogy az Enmasse változata olcsóbb, csakis a Tera-ra koncentrál (Gameforge nevéhez több megbukott F2P játék is tartozik), aktívak a GM-ek, a devek Reddit-en válaszolnak a kérdésekre, stb stb.

És, ráadásul mi Európaiak olyan elõnyben vagyunk, hogy választhatunk, hogy hol játszunk a két változat közül (KTera-t és JTera-t nem beleértve).

David9317
Vki tervezi, hogy az új szervereken kezdene játsszani?:)

Laza
Még :)

Mondjuk azok a boost cuccok elég durvák. A régi rendszerhez képest lassították a fejlõdést és azt boostolják, vagy minden az eredeti, és ezen felül lehet még gyorsabban fejlõdni meg aranyat gyûjteni?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Nincs az itemshopban olyan tárgy, ami érdemi elõnyben részesítene bárkit is akár PvE-ben, akár PvP-ben.

Variance - Tera Hungary: http://tera.variance.hu/ - Tera Hungary fórum: http://terahun.hu/ The Secret World Hungarian Blog: http://tsw.hu/

Iceman
Xp boost-ot.

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Laza
Na, 540-es sor ... kb 20 perc. Alatt meg azt írja, hogy ha 10 percnél tovább kell várni, kapok vmi ajándékot.
Mit ad?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

cataflam02
A fizetõs játékosok elõnyben lesznek a free usereknél ?
Értem itt arra, hogy ha nem fizetek levernek pvp-ben a custom itemekkel etc ?
Elõre is kösz.

One more story

Fec papa
Regisztrálj újra? Szerintem evidens.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

FuRiONight
Értem, de akkor mit kéne tennem h be tudjak loggolni?

[PC GAMING]

BoneDragon
Mivel már f2p, nem is fogja elfogadni.

FuRiONight
1.Navigate to account.tera-europe.com and create your account.
2.After you have confirmed your email address, log into your account and click on “Enter Code”, then submit the following code:

PLAY-TERA

You can now download the client by clicking on “Download Game”.
Once the download has finished, you can begin to enjoy the world of TERA!

Beirom h PLAY-TERA és nem fogadja el.. :(

[PC GAMING]

Átlag innen 200ms NA-n vs. átlag 60ms EU-n. NA kevésbé laggos, ha innen játszol.
Oh, wait...
Laza
Nem lehet, hogy túl korán csináltad az accot? Nem lehet átváltani free-re, vagy hasonló?
Én tegnap regeltem és simán beengedett.

FuRiONight
Hali

Végre lejött a játék, az accountot meg megcsináltam egy hónapja.

A probléma: nem tudok belépni, az irja h vegyem meg a játékot vagy irjam be a reedem code-ot.

Az oldalon be tudok lépni, és csináltam is nicknevet, de ezután sincs változás.

Mi lehet a probléma?

[PC GAMING]

rosszul latod, nem ez a draga, az na olcsobb annyival..:D
Fec papa
Nemtudom, lehet én valami kivételezett lettem, de én egész délelõttõl kezdve mostanáig játszottam, kisebb-nagyobb megszakításokkal, ki-be lépkedve, és sose kaptam sort.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Nem, sõt, az NA szerverei sokkal erõsebbek, mint az EU-é.

A sorba állásban a veterán accosok elõnyt élveznek, de itt megint kiemelném, hogy az NA verzióban egyszer sem álltam sorba, az EU-ba viszont ez többször is megtörtént (az utóbbi hetekben - a mai napot el sem merem képzelni, de láttam, hogy több ezres nagyságú a sor).

Holnap nyitnak 3 új szervert (2pve/1pvp) viszont a probléma gyökerét nem tudom,hogy fogják orvosolni. A visszatérõ játékosok akik mind más szerveren játszottak most 1 helyre vannak benyomorítva a merge miatt.
BoneDragon
Ma lett f2p. Biztos tenni fognak az ügy érdekében nem kell egybõl falra hányni a borsót. Az ilyen kommentek miatt terjed a rossz...

antgecc
Ilyen viszonyok közt még a free játékosokat is elvesztik....

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Az szép én 500 nál tartok nég 15 perc
Nekem sikerült 3400+ sorba beállnom ami kb 4-5 órás várakozást jelent egy f2p játékosnak.
Az nem 30 perc nekem már másfél órája annyiXD
Az még nem is vészes.Nézd meg Tera Club játékost:)
Akkor b kell szereznem innél hamarabb mer így felejtõsXD
CalebJoe
1357-ik vagyok várjak 30percet anyád, ezek se készültek fel a rohamra.
Elvileg a veteránok magasabb prioritási jogokat kapnak a sorban mint a f2p accosok.
antgecc
NA serverek nem lagosak/pingesek innen?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Ohhh... De nem úgy van h a veteránokat elöbbre veszi??
ha megveszed akkor is várni kell szerintem .. .:/ nem azért vársz mert nem olyab az acc hanem mert sokan csatlakoznak ... :P

Sziasztok valahol meg lehet venni még a játékot a veterán akkér, mer ez a váró sor valami borzalom.
Doom 4
Akkor lehet ,hogy jobban megérné oda menni. De viszont akkor lehet újra letölteni a játékot.

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Igen az US es szerón olcsóban tudod megvenni az extra cuccokat ... Mondjuk nem tudom hol van több magyar ... De szerintem EU ba ...

Doom 4
ok köszi a választ. És amúgy van valami különbség a két régió között? Akár gameplayben vagy vásárlásban?

BoneDragon
Haverod NA szerveren van.

Doom 4
Oi!
Mivel ingyenes lett gondoltam neki kezdek én is a Terának. Illetve egy osztály társam is csak õ már játszik egy ilyen free accounton. És abba a problémába ütköztem, hogy teljesen más szervereket látunk. Õ erõsködik hogy azok a jó szerverek, de én úgy emlékszem, hogy amikor anno én is kipróbáltam én is azokat a szervereket láttam, de mostmár nem azokon "kell" játszani nem?
Én szervereim

Oszt. társ szerverei

Sziasztok!
ha valaki unatkozik, és társaságra vágyik, vagy esetleg segítségre, szívesen segítek amiben tudok, ezen a ts3-on el értek a TERA online szobába...
87.229.116.71:3679

üdv, és jó játékot!
BEAST
Én beléptem az egyik serverre és csak azt láttam, hogy global chaten 2-3 magyar szidta egymást. A szövegkörnyezetbõl az derült ki, hogy nem f2p játékosok voltak.

Idióták mindenhol vannak, nem kell ehhez ingyenes játék.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

antgecc
Na, ez van, mikor a sok csíra kis huggyos rászabadul egy új free mmo-ra. A chat dugig spammelõ nyomorékokkal, saját nyelvükön káromkodó gyökerekkel (lengyel kurva = kurwa). Borzalom. Nekem így el is ment a kedvem. Még adok neki egy kis esélyt, de lehet inkább 1 hónap múlva lesz érdemes visszanézni.

"I am sorry you EU players have to put up with this shit. It is absolutely unfair." Ez a komment. ^^

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein

WhiteStar
ok, ennyi kellett még pont hogy instant uninstall az egészre :D

gl&hf mindenkinek :D

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

Csak egy apróság az új játékosoknak: a Tera EU egy cseppett drágább az NA változatnál. Egész pontosan 982%-al :D

http://www.reddit.com/r/TeraOnline/comments/17xp0w/europe_item_shop_prices_982_higher_than_na/

én azért nem Fraya ra mentem D:
hanem a low rates re .. úgy is full os lesz az is nemsoká :D

ZOLCHI
Na ez franko lesz. Free playerek várakozhatnak órákig. :(

Ha az emberi agy elég egyszerû lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerûségünkben erre már nem leheténk képesek.