Tera Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fõleg, hogy itt van nyakunkon a neverwinter... na meg kismillió f2p mmo.
Parasite Eve 2, best game EVER!
A játékosok játszani akarnak, de az elite pack-al rendelkezõk elõnyt élveznek, melyet jó áron adnak el. Ezáltal kábé 10%-a a játékosoknak meg fogja fontolni, hogy megvegye az elite packot, csak hogy játszani tudhasson. A 10% csak egy poszt-effekt a hasamra ütésbõl, lehet akármekkora százalék; a lényeg az, hogy a játékosok látni fogják, hogy ezzel elõnyt élvezhetnek más játékosokkal szemben, és meg fogják venni.
Marketing.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Mit tudtok, arrol, hogy a PvP milyen modon fog megvaltozni a Federation update utan (KTera-n mar van asszem)?
En olyat hallottam, hogy hasonlo lesz az egyeb "frakcios" jatekokhoz, tehat az ellenseges frakciok automatikusan "PvP On" modban lesznek.
Mit tudtok errol es vajon ez a PvP es PvE szervereken mit is jelent majd pontosan?
(En amugy jobban kedvelem a Frakcio alapu PvP-t, ad valami kis keretet a PK nak. Eszrevettem, hogy az ilyen jatekoknal tobb az osszetartozas az egy frakcioban levokkel, hamarabb segitenenek, ha teged olnek. Viszont "hatranya" hogy az ellenseges frakcio sokkal nagyobb valoszinuseggel betamad, mint ha csak "sima" PK van. a "nezd, ellenseg!!!" mentalitas miatt 😊 )
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Egyébként Tomonor, a pvp és pve szerver között nincs is lényeges különbség, csak a PK !
Ez igaz. De nem minden PvE játékosra... én egyszerûen ezt jobban szeretem. PvP-t szeretem... ezért megyek PvE szerverre.
SZERK: Valóban NA. Akkor átregelek. 😄 Néztem amúgy, hogy lehet tolni gamepaddal? Mielõtt nekem estek... valaki próbálta hosszabb távon?

Az SG az egy olyan amilyen már megszoktam.
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
Sajnos PvP tanácssal nem tudok szolgálni mivel még nem volt archerem.
Archer vagyok. bármikor ha rám támad egy másik játékos, miközben én vígan végzem PvE teendõimet, nem tudok semmit csinálni ellene.
Max 1-2 tudok lõni, de az is többnyire mellé, mire õk azonnal kinyírnak.
Elfutni se tudok, mert minden szart rámvarázsolnak.
Melyik serveren található a legtöbb magyar játékos ? Hova érdemes menni ?
One more story
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein