143580
Maffiózó
-
F1re #2769 bazmeg csiter :D am hallod mennyi xp kell neked most 1 szint lepeshez ? marmint osszesen, jah es naponta mennyi xpt szedsz ossze ? -
maarkikemp elek #2768 Szintet léptél! Új szinted: 8. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerő: +50, Éberség: 0, Energia: +1, Bátorság: +1
lassan de biztosan :D:D -
gyuri00 #2767 én mennék söfőrnek -
Darkboy #2766 ja igen 2 ember kell :D -
Darkboy #2765 valaki szervezettre most? tel: 75459 -
#2764 jah, nem működik a szöktetés... -
#2763 kísérletezek egy-két dologgal az oldalon :D
videos idõpont: 2009 Mar.7. - 0:56:15
videos sikeresen megszöktetett a börtönből!
Opciók: Törlés
az a poén, hogy még ezután is benn voltam -
#2762 nem hiszem el hogy nem sikerül :D
de hogy kaptál olyan sokat? :D -
#2761 thx, hogy próbálgatod a szöktetést :D -
Busy #2760 hát banyek ez ilyen...én is furcsálom,hogy ennyire fejlődsz,de ha utána számolgatok,akkor télleg nem olyan nagy dolog ez...de azért remélem befoglak 1x :D na csövi, mentem szunyálni,jó 8! -
#2759 hát látod. de azért a egykettő nevű helpdeskes csoda fenyeget, hogy álljak le (lol), mert zárolják a profilom. egyszer már beszopattak, és elvették a skillpontjaimat, ha mégegyszer megjátszanak valami ilyet, akkor tuti hagyom a francba.
De megint valaki csak feldobott szerintem, mert tegnap egy srác 4x akarta feltörni a garázsom, megkerestem, kicsit megkínoztam, megtámadtam kétszer, feltörtem a garázsát, meg a kocsiját lenulláztam. Erre jött sms-ben sírni meg ilyenek, aztán onnan meg adminhoz gondolom. Múltkor is ebből robbant ki a dolog, hogy megvertem jó pár tagot. De kérdem én, akkor mi az értelme a játéknak? star meg tonymontana is naponta 2-3x elvert, mikor gyengébb voltam, mint ők, mégsem sírtam sehol... -
Busy #2758 huhh :D hát 66 már télleg egész jól töltődik...1 perc alatt visszajön 2,6... :D hát így télleg könnyű!
de amúgy én is megfigyeltem,hogy egyre gyorsabban lépem a szinteket,mert a szintek közötti különbség nem nő annyival(+500),mint amennyivel több xp-ket kapsz a dolgokért...jobban szenvedtem a 10 alatti szintekkel,mint most! -
#2757 Energia: 28/66 [42%]
Éberség: 154/240 [64%]
Bátorság: 4/66 [6%]
szerinted a 66os bátorság elfogy valaha is, ha így bűnözök? :D -
Busy #2756 pfff bakker mennyi bátorságod van neked? nekem 33-as szinten van 41...tudom hogy qrva kevés,de nem adja a duplákat... -
#2755 hát mert bazi sokat ad, és nagyon gyorsan tölt a bátorság, szimplán ezért. hiába kell 27 ezer egy szinthez, 1500 xp-s bűnözéssel max 20 kell, met úgyis mind sikeres. és mivel max 10 perc egy feltöltődése a bátorságnak, így könnyen lehet számolgatni. És ha nem az 55ös-t csinálom, attól csak még gyorsabban megy fel, mert pl 20on valahányas bünözés is majd egy ezrest ad, és annál várni sem kell feltöltődésre. -
Busy #2754 oksi :D már rájöttem,csak az átutalásoknál nem írta ki az utolsóhoz,hogy elküldtem-e ,de ahogy figyeltem az első 10 és nem frissíti,szóval nem az utolsó 10 fogadott és küldött van,hanem az első 10 :D és ez kavart be -
Busy #2753 jahaaa te vagy a piTTa... huhh gekkó...én se értem,hogy miért fejlődsz ilyen gyorsan :D mivel én is átlagba napi 12-14 órát tolok,kivéve mikor nem :D és ahogy figyelem csak húzol el előlem :D m1 na gratula... -
#2752 Presidente: valamiért nem megy most az sms, megkaptam a zsét köszi jó volt:D -
#2751 Szintet léptél! Új szinted: 5. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerõ: +50, Éberség: 0, Energia: +1, Bátorság: +2
Itt van nálam egy táska $505,192-al
Köszi: Presidente -
#2750 gyúrásba nem nagyon, szintben meg 46os. de még az adminok sem értik szerintem, hogy mikor egy 55ös bűnözésre 1500xp-t ad, szervezettre 3000et, akkor kicsit könnyű lépkedni. -
#2749 úton vagyok, mindjárt átveszem a meghívót -
Busy #2748 miért? hanyas szintű vagy? vagy mibe fejlődsz ennyire? gyúrás? -
#2747 én lehet tudok menni
szerk: mégse... -
#2746 omg már megint fenyegetnek a modik, hogy zárolják a profilom. látom aki itt fejlődik, azt zárolják, nice -
#2745 busy hova kéne menni? 77577 - ixub -
Busy #2744 szervezett bűnözés most? valaki? ha sikerül több mint 2000xp jár érte,mert 33as vagyok! a legfullosabb fegyvert kell venni! sms: 5429 -
#2743 Szintet léptél! Új szinted: 24. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerő: +50, Éberség: 0, Energia: +1, Bátorság: +1
ez már vicc, megint nem adott több bátorságot... -
#2742 Bocs mégse... Nem otthon vagyok és nem tudok belépni a bankba h vegyek ki pénzt...sorry -
#2741 Kínába szervezek balhét! Aki akar jöjjön! -
#2740 Szerevezettre mennék bárminek és bármit tudok venni
név: Booka
tel. szám: 3478 -
maarkikemp elek #2739 nem tudná vki megmondani h az oldamikor lesz teljes mértékben kész?
(autoverseny,szervezettbünözés,etc..)
köszii : ) -
#2738 Szerintem ez is egy hiba.Nekem 4 férőhelyes a garázsom és 5 kocsi van benne -
Bence2006 #2737 jj bocsi de elbuktuk:S de se baj a köv jobb lesz -
#2736 Miért nem tudok kocsit venni? Egyszer kiírja hogy nincs elég hely a garázsban egyszer meg semmit nem csinál -
#2735 Még szerencse,hogy két kocsim van hollandba mert látom egyszer már kiléptél. -
#2734 Használjátok légyszíves a"válasz erre" gombot!Sokszor olyan átláthatatlan az egész mert mindenki írkál mindenkinek,aztán lehet bogarászni kinek is szólt valójában.Köszi! -
Bence2006 #2733 pill mi emg szenvedünk mindjá indulunk már -
#2732 kell még ember valahova? -
#2731 Tőlem mehetünk. -
#2730 Hát neked is csak azt tudom írni,hogy olvass lefelé egy kicsit:)de inkább leírom:maximus