143580
Maffiózó
  • F1re
    bazmeg csiter :D am hallod mennyi xp kell neked most 1 szint lepeshez ? marmint osszesen, jah es naponta mennyi xpt szedsz ossze ?
  • maarkikemp elek
    Szintet léptél! Új szinted: 8. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerő: +50, Éberség: 0, Energia: +1, Bátorság: +1

lassan de biztosan :D:D
  • gyuri00
    én mennék söfőrnek
  • Darkboy
    ja igen 2 ember kell :D
  • Darkboy
    valaki szervezettre most? tel: 75459
  • autoszimulator
    jah, nem működik a szöktetés...
  • Drephis
    kísérletezek egy-két dologgal az oldalon :D

videos idõpont: 2009 Mar.7. - 0:56:15

videos sikeresen megszöktetett a börtönből!
    Opciók: Törlés

az a poén, hogy még ezután is benn voltam
  • autoszimulator
    nem hiszem el hogy nem sikerül :D
    de hogy kaptál olyan sokat? :D
  • Drephis
    thx, hogy próbálgatod a szöktetést :D
  • Busy
    hát banyek ez ilyen...én is furcsálom,hogy ennyire fejlődsz,de ha utána számolgatok,akkor télleg nem olyan nagy dolog ez...de azért remélem befoglak 1x :D na csövi, mentem szunyálni,jó 8!
  • autoszimulator
    hát látod. de azért a egykettő nevű helpdeskes csoda fenyeget, hogy álljak le (lol), mert zárolják a profilom. egyszer már beszopattak, és elvették a skillpontjaimat, ha mégegyszer megjátszanak valami ilyet, akkor tuti hagyom a francba.

De megint valaki csak feldobott szerintem, mert tegnap egy srác 4x akarta feltörni a garázsom, megkerestem, kicsit megkínoztam, megtámadtam kétszer, feltörtem a garázsát, meg a kocsiját lenulláztam. Erre jött sms-ben sírni meg ilyenek, aztán onnan meg adminhoz gondolom. Múltkor is ebből robbant ki a dolog, hogy megvertem jó pár tagot. De kérdem én, akkor mi az értelme a játéknak? star meg tonymontana is naponta 2-3x elvert, mikor gyengébb voltam, mint ők, mégsem sírtam sehol...
  • Busy
    huhh :D hát 66 már télleg egész jól töltődik...1 perc alatt visszajön 2,6... :D hát így télleg könnyű!

de amúgy én is megfigyeltem,hogy egyre gyorsabban lépem a szinteket,mert a szintek közötti különbség nem nő annyival(+500),mint amennyivel több xp-ket kapsz a dolgokért...jobban szenvedtem a 10 alatti szintekkel,mint most!
  • autoszimulator
    Energia: 28/66 [42%]

Éberség: 154/240 [64%]

Bátorság: 4/66 [6%]

szerinted a 66os bátorság elfogy valaha is, ha így bűnözök? :D
  • Busy
    pfff bakker mennyi bátorságod van neked? nekem 33-as szinten van 41...tudom hogy qrva kevés,de nem adja a duplákat...
  • autoszimulator
    hát mert bazi sokat ad, és nagyon gyorsan tölt a bátorság, szimplán ezért. hiába kell 27 ezer egy szinthez, 1500 xp-s bűnözéssel max 20 kell, met úgyis mind sikeres. és mivel max 10 perc egy feltöltődése a bátorságnak, így könnyen lehet számolgatni. És ha nem az 55ös-t csinálom, attól csak még gyorsabban megy fel, mert pl 20on valahányas bünözés is majd egy ezrest ad, és annál várni sem kell feltöltődésre.
  • Busy
    oksi :D már rájöttem,csak az átutalásoknál nem írta ki az utolsóhoz,hogy elküldtem-e ,de ahogy figyeltem az első 10 és nem frissíti,szóval nem az utolsó 10 fogadott és küldött van,hanem az első 10 :D és ez kavart be
  • Busy
    jahaaa te vagy a piTTa... huhh gekkó...én se értem,hogy miért fejlődsz ilyen gyorsan :D mivel én is átlagba napi 12-14 órát tolok,kivéve mikor nem :D és ahogy figyelem csak húzol el előlem :D m1 na gratula...
  • ixub
    Presidente: valamiért nem megy most az sms, megkaptam a zsét köszi jó volt:D
  • ixub
    Szintet léptél! Új szinted: 5. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerõ: +50, Éberség: 0, Energia: +1, Bátorság: +2

Itt van nálam egy táska $505,192-al

Köszi: Presidente
  • autoszimulator
    gyúrásba nem nagyon, szintben meg 46os. de még az adminok sem értik szerintem, hogy mikor egy 55ös bűnözésre 1500xp-t ad, szervezettre 3000et, akkor kicsit könnyű lépkedni.
  • ixub
    úton vagyok, mindjárt átveszem a meghívót
  • Busy
    miért? hanyas szintű vagy? vagy mibe fejlődsz ennyire? gyúrás?
  • toysoldier
    én lehet tudok menni

szerk: mégse...
  • autoszimulator
    omg már megint fenyegetnek a modik, hogy zárolják a profilom. látom aki itt fejlődik, azt zárolják, nice
  • ixub
    busy hova kéne menni? 77577 - ixub
  • Busy
    szervezett bűnözés most? valaki? ha sikerül több mint 2000xp jár érte,mert 33as vagyok! a legfullosabb fegyvert kell venni! sms: 5429
  • FZoleee
    Szintet léptél! Új szinted: 24. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerő: +50, Éberség: 0, Energia: +1, Bátorság: +1

ez már vicc, megint nem adott több bátorságot...
  • mocoroga
    Bocs mégse... Nem otthon vagyok és nem tudok belépni a bankba h vegyek ki pénzt...sorry
  • mocoroga
    Kínába szervezek balhét! Aki akar jöjjön!
  • bubu13
    Szerevezettre mennék bárminek és bármit tudok venni
    név: Booka
    tel. szám: 3478
  • maarkikemp elek
    nem tudná vki megmondani h az oldamikor lesz teljes mértékben kész?
    (autoverseny,szervezettbünözés,etc..)

köszii : )
  • Maximus4
    Szerintem ez is egy hiba.Nekem 4 férőhelyes a garázsom és 5 kocsi van benne
  • Bence2006
    jj bocsi de elbuktuk:S de se baj a köv jobb lesz
  • bubu13
    Miért nem tudok kocsit venni? Egyszer kiírja hogy nincs elég hely a garázsban egyszer meg semmit nem csinál
  • Maximus4
    Még szerencse,hogy két kocsim van hollandba mert látom egyszer már kiléptél.
  • Maximus4
    Használjátok légyszíves a"válasz erre" gombot!Sokszor olyan átláthatatlan az egész mert mindenki írkál mindenkinek,aztán lehet bogarászni kinek is szólt valójában.Köszi!
  • Bence2006
    pill mi emg szenvedünk mindjá indulunk már
  • itamragy
    kell még ember valahova?
  • Maximus4
    Tőlem mehetünk.
  • Maximus4
    Hát neked is csak azt tudom írni,hogy olvass lefelé egy kicsit:)de inkább leírom:maximus