143580
Maffiózó
  • bubu13
    Valaki ismeri ezt a felhasználót: okecsapogi?
    Ha valaki egy kicsit meggverné vagy csinálna valamit vele azt egy kis pénzzel is jutalmaznám.
  • bubu13
    Szervezett bűnözésre mennék bárminek és bármit meg tudok venni
    Név: Booka
    Tel. szám.: 3478
  • tsss
    esetleg vki szervez bankrablást,mert szívesen mennék
  • Janika114
    Majdnem több XP-t tudok szerezni egy sikertelen rablással mint egy sikeressel.xDxD
  • maarkikemp elek
    wáááááááááááá XDDDD

csinájjuk meg :D:D
  • tsss
    vagy beköpni vmi cigányvajdának h ő szervezi a molotovkoktélos támadásokat xD
  • Darkboy
    jólvan kész. én leszarom ez a gamet. bolka egy nyomorék.
  • maarkikemp elek
    :D vagycsak elvágni az internyet kábejjét osz' leadni more : O

:D
  • autoszimulator
    sokat nem vesztett értelméből, mert olybá mindegy hogy 20 30 40 100as a szinted, mert nem kapsz sokmindent pluszba.. kb 20ig vannak növekedések százalékban, meg funkciók, és vége.
  • Busy
    hát már nem sok...kicsit be kéne fűteni a bolka gyereknek...valami hacker belenyúlhatna kicsit :D vagy akár le is lőhetné :D
  • maarkikemp elek
    van értelme a játéknak még?
  • toysoldier
    akkor annak se sok értelme van mostantól..
  • gismoone
    kondi utan meg a bunozest is elkurjak, nagyon jo. 35 batorsagpontos bunozesert kaptam 175xp-t.
  • autoszimulator
    szervezett is felezve
  • Busy
    úgy látom a felére vette vissza,mint elötte
  • FZoleee
    "Sikeresen eladtál egy rakomány csempészett cigit. Szereztél: 110 XPt És kerestél: $347-t"

Mi az, túl drasztikus volt a csökkentés, egy kicsit feljebb vették?
  • szne
    1 ember kéne c4esnek
  • Darkboy
    Ezt a csicskát :D
  • tsss
    ugylatom az értékeléseket is levette 0-ra
  • Darkboy
    Inkább cod2-zök bazmeg :D
  • Darkboy
    De esküszöm ez a bolka nagyon nyomorék :D
  • tsss
    a szvb-nél is csökkenti az xp-t?
  • Busy
    nevetséges kis suttyó ez,nemhogy örülne,hogy ennyien akarnak játszani a játékával,azt erre ellehetetleníti a dolgokat...élvezhetetlen...ha lenne dolgom lesz*rnám magasról a gamit,de mivel itthon vagyok ezé nincs mit tennem
  • Busy
    azért voltak eddig ezek a minimlaizálások,mint pl piac,vagy árverés,hogy gyorsabb legyen...de ezek már nem a gyorsaságot szolgálják....
  • gyuri00
    engem is érdekel szvb-re lopott kocsi kell??
  • autoszimulator
    ugyis levonja a skillemet 10-re, ebbe biztos vagyok. de akkor ott én abba is hagytam.
  • tsss
    ahelyett hogy azzal foglalkozna hogy megcsinálná a konditermet,meg hogy gyorsabb legyen az oldal,de nem ő ilyenekkel foglalkozik.Csak nemtom ez mitől lett jobb igyis ugyis egyenlőek voltak az esélyek a fejlődésre :@
  • Busy
    lol nevetséges amit művel ez a kis ge*i...lassan olyan már mint a teveclub...semmit se lehet csinálni.... viszont pitta így behozhatatlan előnyre tettél szert :D
  • szati83
    Szervezett bűnözés érdekel, bármely pozíció! Tel számom 94147
  • autoszimulator
    Megláttál egy nagymamát ahogy jön ki a piacról, elkezdtél rohanni, kikaptad a kezéből a szatyrát és rohantál tovább. Szereztél: 31 XPt És kerestél: $79-t

Sikeresen megfenyegettél és kiraboltál egy stricit. Szereztél: 43 XPt És kerestél: $268-t

Sikeresen eladtál egy rakomány csempészett cigit. Szereztél: 44 XPt És kerestél: $321-t

igen, ezeket visszavették, régen ebből a háromból kb 6 perc alatt összeszedtem min 2000xp-t.
  • toysoldier
    Sikeresen kizsebeltél valakit. Szereztél: 17 XPt És kerestél: $19-t

azzzzigen.
  • Busy
    lol hát ez a bolka elmegy a qrva anyjába...mi ez bazd meg? teljesen tönkre bassza a játékot...legalább gondolkodott volna logikusan kb 2 hónapja...de így...
  • autoszimulator
    nekem az 55-re továbbra is 1500 xp-t ad
  • autoszimulator
    27ezer kell most per pill, azt meg nemtudom mennyit szedek össze, most speciel egyáltalán nem nyomkodom, kiváncsi vagyok, mit akarnak kihozni a dologból. de ha odaülök 3-4 percenként egy ezrest simán össze tudok szedni.
  • maarkikemp elek
    arra azért kivi lennék h egy nagymama szatyráért mennyi xp-t meg kesst kapsz
    :D
  • FZoleee
    Sikeresen eladtál egy rakomány csempészett cigit. Szereztél: 49 XPt És kerestél: $322-t

ez meg mi? eddig több xp-t adott rá, remélem nem változtattak rajta...
  • toysoldier
  • szne
    sebaj..
  • toysoldier
    válasz erre gomb nem dísznek van.
  • szne
    én is jelentkezem