143580
Maffiózó
  • hunbasser
    tényleg,egyébként az örökbefogadással mit lehet csinálni? van valami értelme?
  • Neoncsoves
    Egyébként amit bemásoltam most az zsebtolvajkodás volt:)
  • Neoncsoves
    Nem tom én haveroknak adtam linket azok kattoltak 1x, de volt 2 haverom aki regelt is a linkemről, úgyhogy van most 2 örökbefogadottam :DDDDDd
  • hunbasser
    hát igen,de azért óvatosan ezzel,mert pl ha lopsz kocsikat,postázod és utána úgy gondolod,hogy eladsz gyorsan hármat és beteszed a bankba a pénzt,közben simán kirabolhatnak azalatt a pár perc alatt.
  • toysoldier
    a link se húz le senkit
  • CheAteR88 #8086
    nemhiszem mert ezt mindig addja
    igaz csak 1x teszteltem még lvl1-en:)
  • CheAteR88 #8085
    sry
    és amugy a link?
  • hunbasser
    nem hiszem,mert akkor simán lehetnének ezres lehúzások is :) szerintem ugyanolyan,mint a nagymamás :D
  • ForzaInter
    Ameddig nincs semmim és a pénzem is bankban van sok vesztenivalóm nincs, ha vkinek az autóját megrongálom nem? Max kórházba küld nem?
  • toysoldier
    ez nem a link -.-

ez bűnözés...
  • CheAteR88 #8081
    nesűrűn használd:)

de tényleg most ez a link szúrópróba szerüen húz le vkit?
  • Neoncsoves
    én is bankban tárolom a pénzem :D
  • Neoncsoves
    Sikeresen kizsebeltél valakit. Szereztél: 14 XPt És kerestél: $27-t

micsoda összeg
  • hunbasser
    én tegnap akartam Viktoriától visszalopni a pénzem,meg a garázsában is randalíroztam kicsit talán és rámküldte a haverjait,aztán az össze pénzem betettem a bankba ő meg még 3 haverjával ki akart rabolni,pénz nélkül kellett távozniuk :D
  • Neoncsoves
    lol.
    A kocsi kerekei lyukasak.
    A szélvédő már be van törve.
    A kocsi már össze van karcolva.
    A kocsi már ki van égve.

:DDDDDD
  • CheAteR88 #8076
    aha
  • Janika114
    Hát sztem ha innen vkin bosszut akar állni akkor utánna még páran szétszedik...
  • Neoncsoves
    Azért mert összekarcoltam a verdáját kapok XP-t?
  • Neoncsoves
    igazából ha t1kic engem akar támadni, támadgasson:D úgyse tud tőlem semmit elvenni... :P
  • hunbasser
    :DDDDdddddddd
  • Janika114
    Sikeresen betörted t1kic autója szélvédőjét, ezzel 20% sérülést okoztál az autónak.
  • hunbasser
    amúgy érdekes,hogy ilyenkor bezzeg van baseballütőm,ha meg megtámad valaki,akkor meg nincs :D

milyen olcsó és jó fegyvereket ajánlotok? ha elérem a 10-es szintet tuti beruházok valami komoly cuccra,hogy ne küldjenek kórházba!
  • Neoncsoves
    Sikeresen összekarcoltad t1kic autóját, ezzel 24% sérülést okoztál az autónak.
  • CheAteR88 #8068
    lol
    szegény nagyitól több xp-t kaptam mint zsét:D
    biztos hó vége volt és fogy a nyugdíj:D
  • hunbasser
    Nem sikerült betörnöd t1kic autójának szélvédőjét, mikor oda sétáltál egy baseballütővel a kocsihoz, ő benne ült és hívta a rendőröket :(
  • Carlos
    büntetem.

edit: nálam már törött a szélvédő!
  • Janika114
    Olaszba garázsa.
  • Carlos
    USA?
  • Janika114
    Am lehet jönni segiteni nyugodtan megint nem sikerült.Garázs feltörve csak rongálni kell:D
  • hunbasser
    köszi:)
  • Janika114
    Sikeresen feltörted t1kic garázsát!

Nem sikerült kilyukasztanod t1kic autójának kerekeit, amikor éppen lehajoltál jött ki a bárból és látta meg az arcod és rádhívta a rendőröket. :(
    Nem baj még probálkozok olaszban...
  • hunbasser
    akinek bunyózhatnéka van,az üsse már meg ezt a gyereket :D t1kic,usában van,feltörte a garázsomat,megkarcolta a kocsit,szerencsére a szélvédőt már nem sikerült betörnie. nem hogy örülne,hogy kihúztam a listából a nevét :D (visszaloptam a részem)
  • hunbasser
    nincs kedved majd olyan 3 óra múlva szervezni egy szb-t? :)
  • CheAteR88 #8058
    együttérzek:) 02:57:52
  • Janika114
    Most olvasgattam vissza kicsit látom nagy bulikbol maradtam ki tegnap este:(
  • hunbasser
    mégse,kicsit elszámoltam magam :S

Szervezett Bűnözés
    Kicsit pihenned kell mielött újra bűncselekményt követnél el... hátralévő idő: 03:03:32
  • Carlos
    Ok.

Cherios: szervező
    Hubasser: robbantós
    DonEscobar: fegyveres
    Carlos: sofőr.

Márcsak Chelios kell... :D
  • hunbasser
    oké,leszek robbantós (még nem voltam robbantós :D)
  • hunbasser
    a tegnapi óta azért kissé rámszálltak,még 3-an akartak kirabolni meg az egyik fel akarta törni a garázsomat,szerencsére nem járt sikerrel :D
  • Carlos
    nekem mind1. De van ott egy rakat autóm. Szóval leszek sofőr.