143580
Maffiózó
-
#8091 tényleg,egyébként az örökbefogadással mit lehet csinálni? van valami értelme? -
Neoncsoves #8090 Egyébként amit bemásoltam most az zsebtolvajkodás volt:) -
Neoncsoves #8089 Nem tom én haveroknak adtam linket azok kattoltak 1x, de volt 2 haverom aki regelt is a linkemről, úgyhogy van most 2 örökbefogadottam :DDDDDd -
#8088 hát igen,de azért óvatosan ezzel,mert pl ha lopsz kocsikat,postázod és utána úgy gondolod,hogy eladsz gyorsan hármat és beteszed a bankba a pénzt,közben simán kirabolhatnak azalatt a pár perc alatt. -
#8087 a link se húz le senkit -
#8086 nemhiszem mert ezt mindig addja
igaz csak 1x teszteltem még lvl1-en:) -
#8085 sry
és amugy a link? -
#8084 nem hiszem,mert akkor simán lehetnének ezres lehúzások is :) szerintem ugyanolyan,mint a nagymamás :D -
#8083 Ameddig nincs semmim és a pénzem is bankban van sok vesztenivalóm nincs, ha vkinek az autóját megrongálom nem? Max kórházba küld nem? -
#8082 ez nem a link -.-
ez bűnözés... -
#8081 nesűrűn használd:)
de tényleg most ez a link szúrópróba szerüen húz le vkit? -
Neoncsoves #8080 én is bankban tárolom a pénzem :D -
Neoncsoves #8079 Sikeresen kizsebeltél valakit. Szereztél: 14 XPt És kerestél: $27-t
micsoda összeg -
#8078 én tegnap akartam Viktoriától visszalopni a pénzem,meg a garázsában is randalíroztam kicsit talán és rámküldte a haverjait,aztán az össze pénzem betettem a bankba ő meg még 3 haverjával ki akart rabolni,pénz nélkül kellett távozniuk :D -
Neoncsoves #8077 lol.
A kocsi kerekei lyukasak.
A szélvédő már be van törve.
A kocsi már össze van karcolva.
A kocsi már ki van égve.
:DDDDDD -
#8076 aha -
Janika114 #8075 Hát sztem ha innen vkin bosszut akar állni akkor utánna még páran szétszedik... -
Neoncsoves #8074 Azért mert összekarcoltam a verdáját kapok XP-t? -
Neoncsoves #8073 igazából ha t1kic engem akar támadni, támadgasson:D úgyse tud tőlem semmit elvenni... :P -
#8072 :DDDDdddddddd -
Janika114 #8071 Sikeresen betörted t1kic autója szélvédőjét, ezzel 20% sérülést okoztál az autónak.
-
#8070 amúgy érdekes,hogy ilyenkor bezzeg van baseballütőm,ha meg megtámad valaki,akkor meg nincs :D
milyen olcsó és jó fegyvereket ajánlotok? ha elérem a 10-es szintet tuti beruházok valami komoly cuccra,hogy ne küldjenek kórházba! -
Neoncsoves #8069 Sikeresen összekarcoltad t1kic autóját, ezzel 24% sérülést okoztál az autónak.
-
#8068 lol
szegény nagyitól több xp-t kaptam mint zsét:D
biztos hó vége volt és fogy a nyugdíj:D -
#8067 Nem sikerült betörnöd t1kic autójának szélvédőjét, mikor oda sétáltál egy baseballütővel a kocsihoz, ő benne ült és hívta a rendőröket :( -
#8066 büntetem.
edit: nálam már törött a szélvédő! -
Janika114 #8065 Olaszba garázsa. -
#8064 USA? -
Janika114 #8063 Am lehet jönni segiteni nyugodtan megint nem sikerült.Garázs feltörve csak rongálni kell:D -
#8062 köszi:) -
Janika114 #8061 Sikeresen feltörted t1kic garázsát!
Nem sikerült kilyukasztanod t1kic autójának kerekeit, amikor éppen lehajoltál jött ki a bárból és látta meg az arcod és rádhívta a rendőröket. :(
Nem baj még probálkozok olaszban...
-
#8060 akinek bunyózhatnéka van,az üsse már meg ezt a gyereket :D t1kic,usában van,feltörte a garázsomat,megkarcolta a kocsit,szerencsére a szélvédőt már nem sikerült betörnie. nem hogy örülne,hogy kihúztam a listából a nevét :D (visszaloptam a részem) -
#8059 nincs kedved majd olyan 3 óra múlva szervezni egy szb-t? :) -
#8058 együttérzek:) 02:57:52 -
Janika114 #8057 Most olvasgattam vissza kicsit látom nagy bulikbol maradtam ki tegnap este:( -
#8056 mégse,kicsit elszámoltam magam :S
Szervezett Bűnözés
Kicsit pihenned kell mielött újra bűncselekményt követnél el... hátralévő idő: 03:03:32 -
#8055 Ok.
Cherios: szervező
Hubasser: robbantós
DonEscobar: fegyveres
Carlos: sofőr.
Márcsak Chelios kell... :D -
#8054 oké,leszek robbantós (még nem voltam robbantós :D) -
#8053 a tegnapi óta azért kissé rámszálltak,még 3-an akartak kirabolni meg az egyik fel akarta törni a garázsomat,szerencsére nem járt sikerrel :D -
#8052 nekem mind1. De van ott egy rakat autóm. Szóval leszek sofőr.