143580
Maffiózó
-
tsss #8290 Mit követett el? -
#8289 Indítunk össznépi támadást Viktória ellen? -
#8288 -
#8287 :DDDDddddddddd -
#8286 rendesen adózom !! hogy meri a rendörséget ilyen helyzetbe hozni? kérem utalja a pénzt és nem csinálunk belöle nagy ügyet.[/div]
sajnálom, de nem gondolom, hogy igaza lenne, kérném ezen ügy peres úton történő elintézését, ahol az igazságszolgáltatás fog dönteni a pénz felett! köszönöm! -
#8285 jajderossz,ezeket már csak azért is jelenteni kéne bolkának....:D ha kibannolnák a karakterét,vajon tényleg jönne bunyózni?
az összes újpesti aki Viktoria spanja nagyon komolyan veszi,mind azt mondta nekem is,hogy menjek holnap újpestre,meg sok cifraságot írtak,és khmm,engem kockáztak le...:_ ezmimár...:D bagoly mondja verébnek. ha nem lennének kockák,nem vennék ennyire komolyan a játékot :D -
#8284 hát ez az. úgy emlékeztem olaszba küldtem. ott nem ír semmit. de sms sem jött hogy visszarántották volna. -
#8283 engem is megtalált:
[div:dark]Válasz: Feladó: tomi601 - 65123 Dátum:2009 Mar.31. - 18:16:58:[br]Jó napot kivánok!! Baranya megyei rendörkapitányságról keressük önt mert gyorshajtás miatt le lett fénylépezve. 200ezer kézpénz és el van intézve. elöre is köszönöm[/div]
Üdv, itt az APEH. Úgy tűnik, önnek 500ezer dollár adóhátraléka van az előző évi adóbevallásából, mely feltehetőleg a beszedett büntetésekből maradt. Kérjük haladéktalanul utalja át számunkra a fenti összeget, vagy kénytelenek leszünk lefoglalni az ingó és ingatlan tulajdonait, ezen kívül pénzbehajtó verőembereink által a kórházban marasztalni pár napig. És mivel a egészségügyi ellátás sem ingyenes, így további szankciókra számíthat. -
#8282 A Harc kimenetele
CarlosGenovese vs. tomi601
CarlosGenovese a gyorsabb, ezért ő kezd,
Macheta-t használva eltalálod tomi601-t 1912 sebeztél rajta!
A nyertes: CarlosGenovese!
Súlyosan megsebesítetted tomi601-(e)t és ezzel megnyerted a harcot!
/szerencsétlen, remélem nekem is küld valami guszta SMS-t/ -
#8281 Ha elutazol oda ahova postáztad akkor ott ki fogja írni mikor érkezik meg. -
#8280 :D Ilyen szinten komolyan venni ezt a játékot még nem láttam senkit.Teljesen azonosult a virtuális karakterével,ha elverték akkor szerintem fájt is neki aztán gondolom otthon megverte az asszonyt is:) -
#8279 Üthetem? -
#8278 hollandból postáztam egy kocsit olaszba. ha esetleg hamarabb érek oda az autólopáson belül látnom kéne hogy mikor érkezik nem?
meg tudom nézni hogy egyáltalán jó helyre küldtem? :S -
#8277 magyar közoktatás csiszolatlan gyémántja -
#8276 -
#8275 A Harc kimenetele
Danee vs. tomi601
Danee a gyorsabb, ezért ő kezd,
Katana-t használva eltalálod tomi601-t 30993 sebeztél rajta! -
Gabosh #8274 :D:D:D cseles. -
#8273 Ez a mai,előzmény csak egy vigyorgó smiley volt:
még erre se írsz semmit te kutya g..i mekkora csicska vagy tejóég...gyászos nagy csicska vagy .. KÖP k...a anyád... -
#8272 Hi!
"Küldő: tomi601 - 65123 Időpont:2009 Mar.31. - 18:11:32
szeva itt a baranya megyei rendörség !! gyorshajtás miatt megbüntettek utalj a számlára 100ezret mert beviszünk.elöre is köszi"
-
#8271 azokat is kirakhatnák már,kár hogy töröltem az sms-eket :S de gondolom nektek még meg van 1-2 szép irodalmi mű tőlük :D -
#8270 Azért a tegnapi újpestiektől én még ma is kaptam egy szép sms-t:) -
#8269 ő már párszor elverte azt mondta :D
adott ennek a tomiizének 3ezret és az nem adta vissza D:
amúgy majd estefelé írok bolkának, hogy csináljon a gyerekkel valamit, mert olyan szépeket ír :D -
#8268 jó gyors volt :( -
#8267 Megelőztek:)Ez van az adatlapján:
Kölcsön nem adok, köszönheted tomi601-nek. Ha mégis adnék (bár kicsi az esélye), és nem adod meg, elverlek mint őt, minden nap... -
#8266 Akkor csináld te előbb! -
tsss #8265 majd ha végeztetek szóljatok, most szivesen megyek vendégségbe -
#8264 Engem jól kihagytál, de nem érdekel. -
tsss #8263 ország/korház menüpontban megtood nézni hogy meddig van még tolószékben -
#8262 jólvan :D Max után a tiéd, de aztán én jövök -
#8261 ;]
most írt:
Ne bántsd a Magyart!!!!
:D -
#8260 nem üthetném ki kövinek én? rég nem küldtem kórházba senkit :D -
#8259 ok!
Csak majd told be az eredményt, hogy lássam mikor kapott. -
#8258 oroszban is van neki,de az is üres :\ megyek kínába,hátha ott van a kocsija -
#8257 Köszi^^,akkor utánad kiütöm aztán a tied:) -
#8256 adhatsz neki, ha akarsz :] -
Énis megpofozhatom majd utánnatok? -
#8254 Az első verés után adhatok neki én is vagy rögtön neki ugrasz újra? -
#8253 donskate itteni? :D -
#8252 Üres:( -
#8251 köszi megyek
Max: akkor franciába is ellátogatok majd x)