93
  • Kaadi
    a windows Xp mar csak azoknak nyujt elonyt akik regi vason gepelnek (512mb ram, lassu, egymagos proci, nem directx9-es videokartya).
    egy ketmagos celeronon 2gb rammal es akar integralt DX9-es grafikaval a WIndows7 elonyben van (meg beta szinten is)
  • NintendoGC
    Volt ő már sokminden... legutóbb cickány2 néven huszárkodott!
  • jeti00
    minden eredetis vistás ingyen letöltheti majd a teljes win7-et :)
  • Polllen
    Ha megnézed a számokat (és teljesen mindegy, hogy gép mellé adták vagy sem, mert "A pénznek nincsen szaga.") így is marad bőrfotelre a managment-nek...;)

Viszont a fogadtatás volt akkora saller, hogy változtassanak egy-két dolgon...
  • tom..
    na meguntad a vajon kiki nicket?
  • JTBM
    Nekem teljesen jól működik mára a Vista.
    Van még pár probléma, amiről tudok, pl. nem látja az XP-s gépet home network-on, nem lehet a filekiterjesztést áttenni egy másik programra, csak registry buherálással és nem működik pár kezdetleges applikáció. (Pl. APEH Ebevallás) Ez utóbbi azonban nem a MS hibája.

Szóval kezd kiforrni és már jobb, mint az XP.
  • gettoharcos2
    [b]Fogalmazzunk inkább úgy, hogy sokkal kevésbé trágya, de az XP-hez képest még mindig nagyságrendekkel trutyibb...
  • Theodora
    Azért azt be kellene látni, hogy a szoftverfejlesztésben is van evolúció!
    Nem lehet "mindent" "azonnal" megtervezni, leprogramozni, letesztelni.

Lehet, nagyott álmodni! De a nagy evolúciós ugrásoknak megvan az a veszélye, hogy nem lesz sikeres!
  • mousee
    Vista egyértelműen az MS legnagyobb pofára esésére sikerült. Ezt az egészet el kéne felejteni, és úgy ahogy van, minden vistát win7-re cserélni. Annak ellenére, hogy nem vagyok éppen MS párti, a win7 idáig nagyon jónak ígérkezik, remélem nem rontják el, mire kiadják... Amúgy Win7 beta teszt.
  • barii
    micsoda üzletpolitikád van...
  • chm
    hát ha megvetted az elég nagy szopás ... :D
    Mi lenne ha a M$ azt csinálná hogy 1 megvásárolt licenc kulccsal több M$ OS ez lehetne felhasználni? így lehet hogy többen vennék meg :) (pl én)
  • Kaadi
    kit erdekel a Vista? a windows 7 betaja jobbra sikerult mint a vista sp1 vagy sp2.
  • jeti00
    az ilyen hírek kb. azóta érdekelnek mióta eredeti windowst használok (de h miért?..) és nagyon tud idegesíteni h megvettem ezt a szutykot és nem is foltozzák össze :@