Csúszni fog a Vista SP2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is úgy látom, hogy alapjait tekintve Vista marad a rendszer... csakhát itt-ott kibõvítik, kijavítják, jobban optimalizálják, registryvel szöszölnek és lehetne még sorolni mit tesznek hozzá a meglévõ alaba.... ezzel nincs is baj. Igen a gond az, hogy új op rendszerként fogják eladni, holott szerintem is jobb lenne, ha azoknak, akik már megvásárolták a Vista-t és igénylik akkor úgymond "becserélhessék" Win7-re a megvásárolt Vistájukat... esetleg még azt is el tudnám képzelni, hogy valami kevéske pénzt még kérnek is esetleg ezért.
De legyünk õszinték... kapitalista világban élünk. Próbáljunk meg kiindulni magunkból.
Sokan azért is utálják az MS-t mert pénzért árulja a termékeit. De ha valamelyikünknek van egy építõipari vállalkozása nyílván nem fog ingyen csupán jótékonyságból mindenkinek házat építeni, és a különbözõ szolgáltatásait sem ingyen fogja osztogatni a népnek. Mi emberek, fogyasztók, jobb szeretnénk mindent olcsóbban (sõt legyünk õszintén MINDENT INGYEN) de ez a világ nem így mûködik.
Tisztelem a Linux fejlesztõket, hogy programjaikhoz a felhasználók ingyenesen vagy olcsón (pl: Mandriva) hozzájuthatnak... de ez elenyészõ... és csodálkozom is, hogy létezik ilyen. Becsülendõ a Linuxosok munkája ezen nincs is mit vitázni... más dolog az a pár elvakult VérLinuxos 😛 de hagyjuk ezt most!
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
"És amikor hazamegyek az xp logóját látom a gépemen és mindíg eszembe jut hogy mekkora szar a vista és hogy soha sem lesz rá szükségem. Köszönöm neked, remélem másokat is sikerül kiszabadítanod az ms sötét markából"
szep mondat volt keves logikai bukfenccel
Turdus: Egy, ms-nél dolgozó haverom szerint (aki belelát a fejlesztésbe): "a win7 az, ami a vista lett volna, ha nem kell idõ elõtt kirukkolni valamivel"
ms-nel dolgozo haverod kobo akkora ujdonsagot mondott leszakad az allam😊
akkor szoljatok hozza a temahoz ha egy pici kozotok is van hozza😊
Asus Commando - E6600 - 4GB DDR2 Kingston HyperX 1066 - HD 4870
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Amúgy millenium... nem volt egy világrengetõ OP rendszer, de nekem jobban bejött, mint a 98, persze ez szvsz... ide ezt amúgy is égõnek számít beírni! De nemérdekel!
A mindenki által utált Millennium az XP sem lett volna olyan amilyen, mert rengeteg olyan dolog volt benne ami abban jelent meg elõször. Mondjuk ott nem volt annyira tökéletes, de amit már sokszor más is leírt elõttem evolúciós alapon fejlesztik az operációs rendszereket.
Természetesen nem a win vita miatt... hanem mert a magyar általában így áll hozzá mindenhez.. tisztelet a kivételnek!!!!
Vajon kiki antiszemitizmusáról és összeesküvés elméleteirõl meg már ne is beszéljünk!
Szar a Vista, Win7 is ugyan olyan szar lesz, mert Vista alapú... XP a király... márészrõl, mikor beszabadulnak LINUX hittérítõk akkor õk is mondják a magukét (mondom ezt úgy, hogy az egyik kedvenc OP rendszerem az Ubuntu Linux)
Hülye és szar vagy... retrdált paraszt, retardált paraszt, mert tetszik a Vista és a WIN7, vááá és még használod is ... reménytelen pszichiátriai eset. Te meg elavult szar vagy mert még midnig az XP-t isteníted. És megy a dobálás egymásra jó magyarosan. Ezért nam halad ez az ország semerre... illetve halad... bele a fosba de rendesen!
Vistát meg teljes egészében át lehet szabni grafikailag Win7-re!
Jó tudom, a GUI még nem minden, de ha a Microsoftnak van pofája egy új oprendszert teljes egészében újnak reklámozni, és a grafikai elemek másmilyensége csak annyiból áll, hogy elbaromkodnak az elõzõ oprendszer registry-jével, akkor már lehet kérdõre vonni hogy vajon a Win7 egyéb más eleme technikailag mennyiben különbözik Vistától?!
Másrészrõl anno UGYAN EZ volt az XP-vel is , ment a fikadömping mint az állat.
Sokan mondják, hogy az azért mégsem ugyan az volt mint most... de igen alapvetõen ugyan ez a hiszti volt!
Kedves elvakult XP rajongok: lassan tudomásul kellene venni, hogy eljár felette az idõ és senki nem akar már egy halottra bármilyen dolgot is írni. Ha nem akarsz Vistát használni a szíved joga. Persze tudom ez Mo. itt mindig nem vagyunk képesek leszokni a még a DOS-os programokról sem és pont az ilyen típusú emberek miatt mint ti.
Egyébként fogalmam sincs mi a bajotok a Vistával, mert nem nagyon volt olyan progi amivel gondom lett volna (max annyi mivel régi volt be kellett pipálnom, hogy futtatás mint rendszergazda ennyi). Attól, hogy lámák vagyunk nem kell szidni. Írj jobbat vagy használj linux-ot ahogy érzed.
Ami még széppé teszi a dolgot, hogy általában az olyanok a leghisztisebbek akik meg sem vették (tisztelet a kivételnek).
Windows 7
\"There is no respawn or load game in real life!\"
Hát pusztuljon a magyar férge.
Windows 7
win7 = vista
Egy, ms-nél dolgozó haverom szerint (aki belelát a fejlesztésbe): "a win7 az, ami a vista lett volna, ha nem kell idõ elõtt kirukkolni valamivel"
Azaz úgy is nézhetjük, hogy a win7 alpha-ja a vista, a win7 pedig a beta. Egyáltalán nem véletlen, hogy a háttérben annyi közös van a két rendszerben (pl driver kompatíbilitás). Annyi történt csak, hogy javítottak a vistán, és most mint teljesen új rendszer akarják elsütni. (Nem ez lesz az elsõ ilyen húzás az ms-tõl, teszem hozzá)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
egy ketmagos celeronon 2gb rammal es akar integralt DX9-es grafikaval a WIndows7 elonyben van (meg beta szinten is)
Viszont a fogadtatás volt akkora saller, hogy változtassanak egy-két dolgon...<#vigyor>#vigyor>
Van még pár probléma, amirõl tudok, pl. nem látja az XP-s gépet home network-on, nem lehet a filekiterjesztést áttenni egy másik programra, csak registry buherálással és nem mûködik pár kezdetleges applikáció. (Pl. APEH Ebevallás) Ez utóbbi azonban nem a MS hibája.
Szóval kezd kiforrni és már jobb, mint az XP.
A MUNKA SZABADDÁ TESZ
Nem lehet "mindent" "azonnal" megtervezni, leprogramozni, letesztelni.
Lehet, nagyott álmodni! De a nagy evolúciós ugrásoknak megvan az a veszélye, hogy nem lesz sikeres!
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Mi lenne ha a M$ azt csinálná hogy 1 megvásárolt licenc kulccsal több M$ OS ez lehetne felhasználni? így lehet hogy többen vennék meg 😊 (pl én)