91
  • grebber
    Bétások írták kalap szar lett!
  • PAtr0n
    Érdekes...a W40k DoW2-t senki nem várja? Pedig korszakalkotó RTS az is. Nincs még egy olyan RTS amiben 9 nagyban! különböző faj közül választhat az ember. Az előző részekből mondjuk sztem kár volt a Solustormot kiadni a +2 fajjal, ki lehetett volna hagyni az egészet, a Dark Crusade bőven elég lett volna, ez már rókabőr volt így. Azt a +2 fajt inkább a DoW2-ben debütáltattam volna.
    Én várom, csak ne az új graf legyen az összes újdonság benne....

Amúgy meg Bioshock2, DNF, Mafia2, RTCW2, Starcraft2 mind jöhet... imádom az összeset. :)
  • Fbn Lx
    "a 2K Games illetékesei parancsba adták, hogy el kell zárni az információcsapokat, ez pedig egyelőletoltesportal.php?status=linkletoltes&refid=5415re nagyon jól működik."

ez mi? :DD
    a bioshock 2-nél,
  • gamer33
    Fura címe van a cikknek, én itt csak 2 Pc játékot látok, a többi masszív konzolos fejlesztés amelyeknek lehet Pc-s verziója is.
  • RedRiot
    "remélem a Mafia 2 nem csap át valami gagyi GTA klónba."

Én bízom benne hogy nem. Remélhetőleg az első rész után a készítők levonták a tanulságot, és a második részben is meglesznek az régi Mafia értékei: nagyon kidolgozott, szórakoztató karakterek, gengszterfilmek kliséire épülő, de mégis jó történet, interaktív film jelleg. A várossal, a nosztalgikus hangulattal, a korhűséggel a képek alapján nem lesz semmi gond!

És végül, ha jól emlékszem, a Mafia2-t PC-re fejlesztik, és azt konvertálják konzolokra. A GTAIV übergagyi, alapjaiban elbaszott portolása óta ezt óriási pozitívumkénet kell kezelnünk.

Nagyon kíváncsi vagyok a Rage-re is: az infok amolyan "Fallout3 autókkal" dolgot sugallnak. Az meg nem volna rossz. :)
  • grebber
    Na a Dark Sector is kijött pc-re pedig arról volt szó pc-s projectet törölték.

DE ES FR IT RU nyelveket tartalmazza!
  • Mike
    a másik minősítgetését lehetne mellőzni?
  • n003
    nahh te igazi ökör vagy :( mi alapon lehet a bf2-t akármelyik cod-hoz hasonlítani?? mert fps mindkettő?? :O ilyen alapon lehet mondani hogy a-s merci ugyanolyan mint az s-klasse mert csillag van mindkettő elején
  • szurka
    frankón nem értem, hogy létezhet még a 3D Realms....am idén az Overlord 2 is jó lesz
  • Cat 02 #82
    Mafia nem az eszetlen száguldásról volt ismert ^^
    a, rendőr ha gyorsan mentél elkapott
    b, ha vminek nekimentél a hp eléggé fogyott :P
  • FoodLFG
  • netrunner
    Bakker... akkor Half Life EP3 idén sem lesz?
  • HeavyDee
    Semmi nem lényeg, csak SC2 legyen már.
  • Sadun Tryst
    rage, bioshock 2, mafia 2 & starcraft 2
    lesz miből szemezni :)

dnf-et meg felejtsük el (bár ne legyen igazam), az sose fog megjelenni, legalábbis a mi életünkben soha xD
  • Griphons
    Ne rémisztgess már! Tényleg úgy fog járni a Diablo3, hogy mire kijön teljesen elavult lesz - bár legalább futni fog az akkori, valószínűleg gagyi konfigomon is :)
  • Etinger
    Én nagyon nagy Diablo fanatikus vagyok, de azért amit a Blizzard csinál az SC2-vel és meg a Diablo 3-mal ( graf már most gyengus ) azért picit már szerintem... khmm arcpirító. Nem?
  • KasztnerTokman
    De a feeling biztos jó lesz.
    Amit én várok az SC2.
  • KasztnerTokman
    emp diablo 3 2009 re felejtős 2010 vége esetleg ,de inkább 2011 eleje.
    Jatekbol még alpha verzió sincs és abba a trailerbe is ami fent volt neten mondtak a blizesek hogy minden scriptelve volt.
    Tehát AI 0% all még, egyébként diablo 3 grafikájától én nem vagyok elájulva.
  • 5c0rp330n
    mi ez a fostaliga?
  • offspring
    így van!
  • grebber
    Ez csak pár név nem kell írógatni mik maradtak ki mert vagy 30 game biztos 2009ből ha nem több :D
    Ízelítőnek ezek is bőven jók !
  • offspring
    Minek BF2 campaign, ha ott a CoD4? :)

Mirrors Edge-t pedig biztos ki fogom próbálni, ha lesz hozzá vasam :)
  • Yv@n
    Az hogy jellemzően eddig nem volt ilyen. Legjobb ismereteim szerint ez eléggé erősen kimeríti az újdonság fogalmát :)

És igen, ha válaszhatok, akkor inkább egy ilyet kérek, mint 1 új csapat orientált, lőjjük egymást játékot, amiből annyi van, hogy dunát lehetne vele rekeszteni(és mondjuk nagyhirtelen nem látom mi miatt kellene egy BF3 a BF2 után, mi a gond a BF2-vel, ami miatt következő rész kellene, tekintve hogy single player része jellemzően nincs, esetleg épp az? egy campaign módos új bf?). De ugyanígy becserélném a Need for Speed széria utolsó 3 részét is 2 chapternyi Mirrors Edge pályáért.
  • sz4bolcs
    Persze, csak ki ne adják.
  • sz4bolcs
    Duke Nukem for Ever 98 óta minden évben a legjobb játék. xDD
  • emberke
    A felsorolásból személy szerint, a BoiWare által készített Dragon Age-t hiányolom a legjobban.
  • Bogdogege
    Abban mi sok újdonság van ,hogy ugrálsz a felhőkarcoló tetején nyomkodod a space meg a shift-et, ha lőnek rád elszaladsz.Ez a Mirros Edge tipikus egyszer játszod végig game aztán megy a szemétbe.
    És igen jobban járt volna Dice , ha a Bf3 csinálja meg, mert a Dice csak a Battlefild-hez ért.
  • atlagember
  • Broafka
    az összes jöhet nekem! :)
  • atlagember
    Én csak a secondorbot várom már hogy teljesen kész legyen. (Weben, online játszható városépítő stratégiai játék.)
  • Egerwin
    Runaway 3 miért maradt ki?
    Amúgy a Wolfenstein és a Mafia 2 érdekel, a többi nem.
  • Yv@n
    Áh idén... Nyilván nem idén, hanem múlt évben.
  • Yv@n
    :D

Mihez nem értek? Ahhoz, hogy megy a sírás rívás folyamatosan, hogy a szar EA így meg úgy csak hozza az n+1. részt mindenből, ahelyett, hogy valami újdonságot is bemutatna?

Idén szerencsére hoztak egy Dead Space-t és egy Mirros Edge-et. Az ég adja hogy megtartsák ezen jó szokásukat, és egy fosadék x. BF rész helyett, inkább új címekkel kísérletezzenek.
  • balee66
    Engem csak Wolf2 érdekel, többit nem ismerem csak a maffiát, azt meg nem szerettem...
  • grebber
    Na kivácsi leszek erre a Rage re no meg a graf motorjára az idtech5-re.Vagy lehet megint hiába alkot nagyot Carmack alig fogják megint licenszelni!
  • zola2000
    Na és aztán pcre lesz starcraft2, xboxra lesz halo wars (jó az nem ér annyit de az se lesz rossz). Pcre nem lesz említésre méltó autószimulátor? Xboxra talán még idén jön a forza3, pcre csak a street fighter4et portolják, xboxra jön a tekken6. Pcre lesz egy gyengébb jrpg a last remnant (mindenhol lepontozták, azért írom hogy gyenge lett én meg nem láttam), xboxra tavasszal jön a star ocean 4 és talán még idén a final fantasy 13. Egy xbox már 40kért van, és talán lesz tavasszal árcsökkentés, és 2012ig jó, wiire meg jön a tenchu 4, fatal frame 4, monster hunter 3, castlevania, house of dead, conduit, klonoa, sadness, Grand theft auto: tokyo (még nem hivatalos), dragon quest 10 (igaz nem idén) stb... Szóval szerintem érdemes pc helyett xboxot venni, de ha pl marad a pc akkor a sok exkluzív cím miatt egy wiit.
  • Myron
    Egyértelműen a DNF a nyerő!
  • szabod
    A Mafia 2 nagyon jó lesz így a leírta és a trailerek alapján.
    "A játék helyszínéül ezúttal is egy fiktív amerikai nagyváros szolgál." Hát azért nem annyira fiktív az, ez is a GTA IV-hez hasonlóan New York-ról lett mintázva. Ha megnézitek a honlapján a 2. trailert, rögtön látni az elején a Chrysler Buildinget és az Empire State Buildinget.
  • balee66
    Ott lesznek azok a bizonyos keresztecskék, csak a képekről hiányoznak, már nem emlékszem mi volt a főok amiért a képeken kitarkarják őket, de mondták hogy a játékban benn lesznek.
    Egyébként voltak már korai RTCW2 képek, azokon horogkereszt helyett fekete + jel volt
  • balee66
    Pont ezt mondtam, hogy kimaradt az ET.