2009, avagy mely PC-s játékokat várhatjuk idén?

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
én úgy tudom, lesz 😊
Legend Killer
valamint Wolfensteinnél a RtCW után kifelejtette az Enemy Territoryt, az is egy szép darab... én jáccok azzal.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
kimaradt Aleins: Colonial Marines! 😛 én azt várom a legjobban 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Molnibalage
Talán még ez érdekel, de az MTW2 fényében erõs kétségeim vannak.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Bionic Commando? Nem mondják, hogy nem lesz PC-re?
deus ex3?

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Dragooon
starcraft 2 gyere máááár

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Igen hol az Empire:Total War?????
Szvsz egy ekkora játékot nem szabadott volna kihagyni a sorból.
2 játék miatt fogok márciusban új gépet venni, abból az egyik az Empire:Total war a másik pedig a Starcraft 2.
BaliBoy
Nah, király. Csak én nem követem ennyire a játékokat így abból indultam ki amiket itt soroltak fel a cikkben. De örülök neki, hogy mégis lesznek. 😊

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Mike
máris érdekel

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

5c0rp330n
lesz 1-2 durva cím. ezekbõl is a legnagyobb valószínûleg az SC2 és a Rage lesz, Mafia 2 és DNF is nagyon nagyot robbanthat, Mirrors Edge fasza kis játék, lesz sikere sztem, de nem lesz kirobbanó.

Hogyne lenne ... itt lesz a Battleforge és a Stormrise, mint két ígéretes cím. A bemutatókon nagyon meg voltak elégedve azok akik kipróbálták.

Bogdogege

大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯

Az EA DICE páros épp most villantott egy Mirrors Edge-et ami egy igen kellemes cucc lett. Némileg többet ér, mint egy századik lehúzott rókabõr a BF-rõl...

Bogdogege
Aliens: Colonial Marines <#eljen>

Az EA DICE páros meg menjen az a..ába<#levele>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Molnibalage
Õszintén szólva évek óta nem csinálnak olyan játékot ami lázba hozna. A G3 volt az utolsó amit nagyon vártam.

Az utóbbi pár évbõl is alig van pár olyan amit egyáltalán kipróbálásra alkalmanak nyilváítanék. NWN2, Medieval Total War 2 (az alapjáték szerintem el lett kúrva, de rendesen), de szigorúan csak moddal. CiV IV (egy ideig toltam), de szintén csak modokkal.

Point & click játékkal esetleg játszanék, de nincs idõm rá, pénzt nem költenék, warezhez meg nem fûlik már a fogam.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

RtCW után még volt egy Wolfenstein rész, nem kellett volna kihagyni.

Falconer
"...ráadásul a realizmus talaján maradva egy komolyabb falnak csapódáskor, vagy egy üldözéses jelenet során bevitt pontos találattól biztosan felrobban a benzintank..."

Ez mitõl realizmus talaja? A benzintank soha nem szokott felrobbanni, max kigyullad. A NASCAR versenyeken kívûl szinte sehol nincs olyan, hogy egy ütközéstõl belobban vagy akár felrobban egy autó.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Diablo 3? A Blizzardot ismerve idén tuti, hogy nem játszunk vele. Örülhetünk, ha a Starcraft 2 még karácsony elõtt a polcokra kerül. Nem szokták elkapkodni a kiadást, de legalább nem fenyeget az a veszély mint a gta 4 esetében. Elkapkodott pc-s átirat tele bug-al meg elbaltázott optimalizálással. A Street fighter 4 PC-s kiadásának viszont kifejezetten örülök. Hajrá!
Pluskast
Hmmmm és az Empire Total war?? Vagy a Hearts of Iron 3???? Azért ezt a 2 játékot illett volna berakni....

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Sanyix
hát én ezek közûl csak a mafia2-t... meg a raget úgy techdemo-ként

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Hát a Mafia 1et elnéze inkább a GTA csaphatna át vmi Mafia klónba😄

koschwarz
félõ...ruházkodás, evés...minek ez? ja, a casual rétegnek ez kell...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Mike
azt mondják nem lesz februárban Fable2, sõt semmikor
vagy ez mikori info?

remélem a Mafia 2 nem csap át valami gagyi GTA klónba.

a fable2 kimaradt, 2009.feb

koschwarz
veled vagyok, brada!<#ticking><#eljen>

azé mafia2 jöhet. tolom a melóhelyen az elsõt<#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Rage47
tegnap jelent meg -.-

magus: a street figher 4-t már a legelejétõl pc-re is tervezték 😊
BaliBoy
Elég szomorú, hogy idén sem lesz túl sok RTS. 😞

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

gfreak
Egy kicsit jobban is össze lehetett volna szedni a 'várva várt' címeket 😉

Racism is a weapon of mass destruction!

kód9-t mindenkinek!!

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

magus
street fighter 4 pc-re? oO

Mike
2008 gazdag? :o
jó, ha pár említésre méltó cím megjelent

Alan Wake?

Hejjj! És a Diablo III ? Az már kijött? Vagy 2009-ben sem lesz kész?
De jó végre itt is olvasni, hogy egyre többen (Renátó1985-el együtt ketten már biztosan 😄 ) veszünk eredeti játékot 😊
Beyond Good & Evil 2. Akkor lesz majd számomra "öjömbódottá" 😊

Mafia 2 érdekel még, esetleg Starcraft 2. És ennyi.

Én konzollal tolom kb 2 és fél éve, de a StarCraft II: Wings of Liberty miatt most veszek 1 új gépet. És persze a játékot is eredetiben veszem meg 😛

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

mousee
Mafia 2. Csak el ne csesszék. 1 még most is fenn van 😊

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

schrank
4 év után mi is akarunk új battlefield-et EA<#gunyos1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Teppik Amon
Duke nukem majd kész lesz amikor kész lesz 😊
Mafia2, Bioshock meg a Wolf tényleg várós!

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

← ElőzőOldal 2 / 2