91
  • Rincewind
    Hat ez eleg sovanyka egy lista, tele multiplatform cimekkel, konzolon mar megjelent jatekkal, es spekulaciokkal.
  • Vogel
    Tisztaszégyen... Nem is mondok többet mert elszáll az agyam.
  • uniu
    biztosan lesz hozza majd egy "antiszemita patch" :))
  • Legend Killer
    LOOOL, télleg má :D. ez így fos lesz :D.
  • Sanyix
    A wolfensteines képeken hol vannak az zászló közepéről a keresztecskék? Nehogymár a szélsőlibsik ebbe is belekössenek!
  • Spirit
    Milyen igaz :) Ez a batman hogy kerülhetett be ide, azt nem tudom, ezzel az erővel a következő Barbie-s játékot is berakhatnák, bezzeg az Alien:Colonial Marines nem került be, ami már egészen biztos,hogy nyár előtt be lesz fejezve.Jah, és még a Diablo 3 megjelenésének is nagyobb az esélye idén,mint a DNF_nek :D
  • Vorpal
    Hát ez a cikk nem mutat alapos felkészültséget...
  • FlyingV
    talán StarCraft 2... Bár amióta bejelentették a Diablo III-mat, azóta nem is érdekel annyira (főleg, hogy úgy néz ki kb mint az 1, csak nem pixeles.. nagyon szar.. játékélményben lehet jó, de kicsit izzadtságszagú nekem a kinézet, ami azért számít, mert ez most egy kirívó eset..). Én csak és kizárólag a Diablo III-mat várom, hátha igaz az egyik másik-pletyka, jöjjön ki még idén! Vagy nyáron! Vagy tavasszal! Vagy HOLNAP! :)
  • Pluskast
    Olvasva a hivatalos fórumot, szerintem nagyon jó lesz. Teljesen más koncepciója lesz mint az eddig MTW sorozatoknak amikben valljuk be igazából csak grafikai külömbségek voltak. A játékmenet a csata/gazdasági rendszer 80-90%-ban megegyezett. Itt pl eleve az, hogy már lesznek tengeri csaták teljesen új élményt ad. De ez csak egy a számtalan változások közül.
  • Rage47
    attól még lehet sikeres pc-n :)
  • Rage47
    én úgy tudom, lesz :)
  • Legend Killer
    valamint Wolfensteinnél a RtCW után kifelejtette az Enemy Territoryt, az is egy szép darab... én jáccok azzal.
  • Legend Killer
    kimaradt Aleins: Colonial Marines! :P én azt várom a legjobban :D.
  • Molnibalage
    Talán még ez érdekel, de az MTW2 fényében erős kétségeim vannak.
  • opeca
    Bionic Commando? Nem mondják, hogy nem lesz PC-re?
  • galocza
    deus ex3?
  • Dragooon #35
    starcraft 2 gyere máááár
  • Andrew01
    Igen hol az Empire:Total War?????
    Szvsz egy ekkora játékot nem szabadott volna kihagyni a sorból.
    2 játék miatt fogok márciusban új gépet venni, abból az egyik az Empire:Total war a másik pedig a Starcraft 2.
  • BaliBoy
    Nah, király. Csak én nem követem ennyire a játékokat így abból indultam ki amiket itt soroltak fel a cikkben. De örülök neki, hogy mégis lesznek. :)
  • Mike
    máris érdekel
  • 5c0rp330n
    lesz 1-2 durva cím. ezekből is a legnagyobb valószínűleg az SC2 és a Rage lesz, Mafia 2 és DNF is nagyon nagyot robbanthat, Mirrors Edge fasza kis játék, lesz sikere sztem, de nem lesz kirobbanó.
  • Abu85
    Hogyne lenne ... itt lesz a Battleforge és a Stormrise, mint két ígéretes cím. A bemutatókon nagyon meg voltak elégedve azok akik kipróbálták.
  • Bogdogege
    Már 2 hónapja kint van konzolon, ott sem aratott nagy sikert, pc sem fog.
    Amihez meg nem értesz ne dumálj bele .
  • Yv@n
    Az EA DICE páros épp most villantott egy Mirrors Edge-et ami egy igen kellemes cucc lett. Némileg többet ér, mint egy századik lehúzott rókabőr a BF-ről...
  • Bogdogege
    Aliens: Colonial Marines

Az EA DICE páros meg menjen az a..ába
  • Molnibalage
    Őszintén szólva évek óta nem csinálnak olyan játékot ami lázba hozna. A G3 volt az utolsó amit nagyon vártam.

Az utóbbi pár évből is alig van pár olyan amit egyáltalán kipróbálásra alkalmanak nyilváítanék. NWN2, Medieval Total War 2 (az alapjáték szerintem el lett kúrva, de rendesen), de szigorúan csak moddal. CiV IV (egy ideig toltam), de szintén csak modokkal.

Point & click játékkal esetleg játszanék, de nincs időm rá, pénzt nem költenék, warezhez meg nem fűlik már a fogam.
  • balee66
    RtCW után még volt egy Wolfenstein rész, nem kellett volna kihagyni.
  • Falconer
    "...ráadásul a realizmus talaján maradva egy komolyabb falnak csapódáskor, vagy egy üldözéses jelenet során bevitt pontos találattól biztosan felrobban a benzintank..."

Ez mitől realizmus talaja? A benzintank soha nem szokott felrobbanni, max kigyullad. A NASCAR versenyeken kívűl szinte sehol nincs olyan, hogy egy ütközéstől belobban vagy akár felrobban egy autó.
  • Weis
    Diablo 3? A Blizzardot ismerve idén tuti, hogy nem játszunk vele. Örülhetünk, ha a Starcraft 2 még karácsony előtt a polcokra kerül. Nem szokták elkapkodni a kiadást, de legalább nem fenyeget az a veszély mint a gta 4 esetében. Elkapkodott pc-s átirat tele bug-al meg elbaltázott optimalizálással. A Street fighter 4 PC-s kiadásának viszont kifejezetten örülök. Hajrá!
  • Pluskast
    Hmmmm és az Empire Total war?? Vagy a Hearts of Iron 3???? Azért ezt a 2 játékot illett volna berakni....
  • Sanyix
    hát én ezek közűl csak a mafia2-t... meg a raget úgy techdemo-ként
  • DaveJr
    Hát a Mafia 1et elnéze inkább a GTA csaphatna át vmi Mafia klónba:D
  • koschwarz
    félő...ruházkodás, evés...minek ez? ja, a casual rétegnek ez kell...
  • Mike
    azt mondják nem lesz februárban Fable2, sőt semmikor
    vagy ez mikori info?
  • torcipepe
    remélem a Mafia 2 nem csap át valami gagyi GTA klónba.
  • neuromancer
    a fable2 kimaradt, 2009.feb
  • koschwarz
    veled vagyok, brada!

azé mafia2 jöhet. tolom a melóhelyen az elsőt
  • Rage47
    tegnap jelent meg -.-

magus: a street figher 4-t már a legelejétől pc-re is tervezték :)
  • BaliBoy
    Elég szomorú, hogy idén sem lesz túl sok RTS. :(
  • gfreak
    Egy kicsit jobban is össze lehetett volna szedni a 'várva várt' címeket ;)