2009, avagy mely PC-s játékokat várhatjuk idén?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Szvsz egy ekkora játékot nem szabadott volna kihagyni a sorból.
2 játék miatt fogok márciusban új gépet venni, abból az egyik az Empire:Total war a másik pedig a Starcraft 2.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Amihez meg nem értesz ne dumálj bele .
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Az EA DICE páros meg menjen az a..ába<#levele>#levele>
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Az utóbbi pár évbõl is alig van pár olyan amit egyáltalán kipróbálásra alkalmanak nyilváítanék. NWN2, Medieval Total War 2 (az alapjáték szerintem el lett kúrva, de rendesen), de szigorúan csak moddal. CiV IV (egy ideig toltam), de szintén csak modokkal.
Point & click játékkal esetleg játszanék, de nincs idõm rá, pénzt nem költenék, warezhez meg nem fûlik már a fogam.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ez mitõl realizmus talaja? A benzintank soha nem szokott felrobbanni, max kigyullad. A NASCAR versenyeken kívûl szinte sehol nincs olyan, hogy egy ütközéstõl belobban vagy akár felrobban egy autó.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
vagy ez mikori info?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
azé mafia2 jöhet. tolom a melóhelyen az elsõt<#hehe>#hehe>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Racism is a weapon of mass destruction!
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
jó, ha pár említésre méltó cím megjelent
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Mafia 2 érdekel még, esetleg Starcraft 2. És ennyi.
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"