91
-
Bétások írták kalap szar lett! -
Érdekes...a W40k DoW2-t senki nem várja? Pedig korszakalkotó RTS az is. Nincs még egy olyan RTS amiben 9 nagyban! különböző faj közül választhat az ember. Az előző részekből mondjuk sztem kár volt a Solustormot kiadni a +2 fajjal, ki lehetett volna hagyni az egészet, a Dark Crusade bőven elég lett volna, ez már rókabőr volt így. Azt a +2 fajt inkább a DoW2-ben debütáltattam volna.
Én várom, csak ne az új graf legyen az összes újdonság benne....
Amúgy meg Bioshock2, DNF, Mafia2, RTCW2, Starcraft2 mind jöhet... imádom az összeset. :) -
Fbn Lx #89 "a 2K Games illetékesei parancsba adták, hogy el kell zárni az információcsapokat, ez pedig egyelőletoltesportal.php?status=linkletoltes&refid=5415re nagyon jól működik."
ez mi? :DD
a bioshock 2-nél, -
gamer33 #88 Fura címe van a cikknek, én itt csak 2 Pc játékot látok, a többi masszív konzolos fejlesztés amelyeknek lehet Pc-s verziója is. -
RedRiot #87 "remélem a Mafia 2 nem csap át valami gagyi GTA klónba."
Én bízom benne hogy nem. Remélhetőleg az első rész után a készítők levonták a tanulságot, és a második részben is meglesznek az régi Mafia értékei: nagyon kidolgozott, szórakoztató karakterek, gengszterfilmek kliséire épülő, de mégis jó történet, interaktív film jelleg. A várossal, a nosztalgikus hangulattal, a korhűséggel a képek alapján nem lesz semmi gond!
És végül, ha jól emlékszem, a Mafia2-t PC-re fejlesztik, és azt konvertálják konzolokra. A GTAIV übergagyi, alapjaiban elbaszott portolása óta ezt óriási pozitívumkénet kell kezelnünk.
Nagyon kíváncsi vagyok a Rage-re is: az infok amolyan "Fallout3 autókkal" dolgot sugallnak. Az meg nem volna rossz. :) -
Na a Dark Sector is kijött pc-re pedig arról volt szó pc-s projectet törölték.
DE ES FR IT RU nyelveket tartalmazza! -
a másik minősítgetését lehetne mellőzni? -
n003 #84 nahh te igazi ökör vagy :( mi alapon lehet a bf2-t akármelyik cod-hoz hasonlítani?? mert fps mindkettő?? :O ilyen alapon lehet mondani hogy a-s merci ugyanolyan mint az s-klasse mert csillag van mindkettő elején
-
szurka #83 frankón nem értem, hogy létezhet még a 3D Realms....am idén az Overlord 2 is jó lesz
-
Cat 02 #82 Mafia nem az eszetlen száguldásról volt ismert ^^
a, rendőr ha gyorsan mentél elkapott
b, ha vminek nekimentél a hp eléggé fogyott :P -
FoodLFG #81
-
netrunner #80 Bakker... akkor Half Life EP3 idén sem lesz? 
-
HeavyDee #79 Semmi nem lényeg, csak SC2 legyen már. -
rage, bioshock 2, mafia 2 & starcraft 2
lesz miből szemezni :)
dnf-et meg felejtsük el (bár ne legyen igazam), az sose fog megjelenni, legalábbis a mi életünkben soha xD -
Ne rémisztgess már! Tényleg úgy fog járni a Diablo3, hogy mire kijön teljesen elavult lesz - bár legalább futni fog az akkori, valószínűleg gagyi konfigomon is :) -
Etinger #76 Én nagyon nagy Diablo fanatikus vagyok, de azért amit a Blizzard csinál az SC2-vel és meg a Diablo 3-mal ( graf már most gyengus ) azért picit már szerintem... khmm arcpirító. Nem? -
KasztnerTokman #75 De a feeling biztos jó lesz.
Amit én várok az SC2. -
KasztnerTokman #74 emp diablo 3 2009 re felejtős 2010 vége esetleg ,de inkább 2011 eleje.
Jatekbol még alpha verzió sincs és abba a trailerbe is ami fent volt neten mondtak a blizesek hogy minden scriptelve volt.
Tehát AI 0% all még, egyébként diablo 3 grafikájától én nem vagyok elájulva. -
mi ez a fostaliga? -
offspring #72 így van!
-
Ez csak pár név nem kell írógatni mik maradtak ki mert vagy 30 game biztos 2009ből ha nem több :D
Ízelítőnek ezek is bőven jók ! -
offspring #70 Minek BF2 campaign, ha ott a CoD4? :)
Mirrors Edge-t pedig biztos ki fogom próbálni, ha lesz hozzá vasam :) -
Yv@n #69 Az hogy jellemzően eddig nem volt ilyen. Legjobb ismereteim szerint ez eléggé erősen kimeríti az újdonság fogalmát :)
És igen, ha válaszhatok, akkor inkább egy ilyet kérek, mint 1 új csapat orientált, lőjjük egymást játékot, amiből annyi van, hogy dunát lehetne vele rekeszteni(és mondjuk nagyhirtelen nem látom mi miatt kellene egy BF3 a BF2 után, mi a gond a BF2-vel, ami miatt következő rész kellene, tekintve hogy single player része jellemzően nincs, esetleg épp az? egy campaign módos új bf?). De ugyanígy becserélném a Need for Speed széria utolsó 3 részét is 2 chapternyi Mirrors Edge pályáért. -
Persze, csak ki ne adják.
-
Duke Nukem for Ever 98 óta minden évben a legjobb játék. xDD -
emberke #66 A felsorolásból személy szerint, a BoiWare által készített Dragon Age-t hiányolom a legjobban. -
Abban mi sok újdonság van ,hogy ugrálsz a felhőkarcoló tetején nyomkodod a space meg a shift-et, ha lőnek rád elszaladsz.Ez a Mirros Edge tipikus egyszer játszod végig game aztán megy a szemétbe.
És igen jobban járt volna Dice , ha a Bf3 csinálja meg, mert a Dice csak a Battlefild-hez ért. -
-
az összes jöhet nekem! :) -
Én csak a secondorbot várom már hogy teljesen kész legyen. (Weben, online játszható városépítő stratégiai játék.) -
Egerwin #61 Runaway 3 miért maradt ki?
Amúgy a Wolfenstein és a Mafia 2 érdekel, a többi nem. -
Yv@n #60 Áh idén... Nyilván nem idén, hanem múlt évben. -
Yv@n #59 :D
Mihez nem értek? Ahhoz, hogy megy a sírás rívás folyamatosan, hogy a szar EA így meg úgy csak hozza az n+1. részt mindenből, ahelyett, hogy valami újdonságot is bemutatna?
Idén szerencsére hoztak egy Dead Space-t és egy Mirros Edge-et. Az ég adja hogy megtartsák ezen jó szokásukat, és egy fosadék x. BF rész helyett, inkább új címekkel kísérletezzenek. -
balee66 #58 Engem csak Wolf2 érdekel, többit nem ismerem csak a maffiát, azt meg nem szerettem... -
Na kivácsi leszek erre a Rage re no meg a graf motorjára az idtech5-re.Vagy lehet megint hiába alkot nagyot Carmack alig fogják megint licenszelni! -
Na és aztán pcre lesz starcraft2, xboxra lesz halo wars (jó az nem ér annyit de az se lesz rossz). Pcre nem lesz említésre méltó autószimulátor? Xboxra talán még idén jön a forza3, pcre csak a street fighter4et portolják, xboxra jön a tekken6. Pcre lesz egy gyengébb jrpg a last remnant (mindenhol lepontozták, azért írom hogy gyenge lett én meg nem láttam), xboxra tavasszal jön a star ocean 4 és talán még idén a final fantasy 13. Egy xbox már 40kért van, és talán lesz tavasszal árcsökkentés, és 2012ig jó, wiire meg jön a tenchu 4, fatal frame 4, monster hunter 3, castlevania, house of dead, conduit, klonoa, sadness, Grand theft auto: tokyo (még nem hivatalos), dragon quest 10 (igaz nem idén) stb... Szóval szerintem érdemes pc helyett xboxot venni, de ha pl marad a pc akkor a sok exkluzív cím miatt egy wiit. -
Myron #55 Egyértelműen a DNF a nyerő! -
A Mafia 2 nagyon jó lesz így a leírta és a trailerek alapján.
"A játék helyszínéül ezúttal is egy fiktív amerikai nagyváros szolgál." Hát azért nem annyira fiktív az, ez is a GTA IV-hez hasonlóan New York-ról lett mintázva. Ha megnézitek a honlapján a 2. trailert, rögtön látni az elején a Chrysler Buildinget és az Empire State Buildinget. -
balee66 #53 Ott lesznek azok a bizonyos keresztecskék, csak a képekről hiányoznak, már nem emlékszem mi volt a főok amiért a képeken kitarkarják őket, de mondták hogy a játékban benn lesznek.
Egyébként voltak már korai RTCW2 képek, azokon horogkereszt helyett fekete + jel volt -
balee66 #52 Pont ezt mondtam, hogy kimaradt az ET.