2009, avagy mely PC-s játékokat várhatjuk idén?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én várom, csak ne az új graf legyen az összes újdonság benne....
Amúgy meg Bioshock2, DNF, Mafia2, RTCW2, Starcraft2 mind jöhet... imádom az összeset. 😊
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
ez mi? 😄D
a bioshock 2-nél,
Én bízom benne hogy nem. Remélhetõleg az elsõ rész után a készítõk levonták a tanulságot, és a második részben is meglesznek az régi Mafia értékei: nagyon kidolgozott, szórakoztató karakterek, gengszterfilmek kliséire épülõ, de mégis jó történet, interaktív film jelleg. A várossal, a nosztalgikus hangulattal, a korhûséggel a képek alapján nem lesz semmi gond!
És végül, ha jól emlékszem, a Mafia2-t PC-re fejlesztik, és azt konvertálják konzolokra. A GTAIV übergagyi, alapjaiban elbaszott portolása óta ezt óriási pozitívumkénet kell kezelnünk.
Nagyon kíváncsi vagyok a Rage-re is: az infok amolyan "Fallout3 autókkal" dolgot sugallnak. Az meg nem volna rossz. 😊
DE ES FR IT RU nyelveket tartalmazza!
Next PC upgrade: 2022
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
a, rendõr ha gyorsan mentél elkapott
b, ha vminek nekimentél a hp eléggé fogyott 😛
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
https://twitter.com/foodlfg
a balettpatkány
lesz mibõl szemezni 😊
dnf-et meg felejtsük el (bár ne legyen igazam), az sose fog megjelenni, legalábbis a mi életünkben soha xD
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
Amit én várok az SC2.
Jatekbol még alpha verzió sincs és abba a trailerbe is ami fent volt neten mondtak a blizesek hogy minden scriptelve volt.
Tehát AI 0% all még, egyébként diablo 3 grafikájától én nem vagyok elájulva.
Ízelítõnek ezek is bõven jók !
Mirrors Edge-t pedig biztos ki fogom próbálni, ha lesz hozzá vasam 😊
És igen, ha válaszhatok, akkor inkább egy ilyet kérek, mint 1 új csapat orientált, lõjjük egymást játékot, amibõl annyi van, hogy dunát lehetne vele rekeszteni(és mondjuk nagyhirtelen nem látom mi miatt kellene egy BF3 a BF2 után, mi a gond a BF2-vel, ami miatt következõ rész kellene, tekintve hogy single player része jellemzõen nincs, esetleg épp az? egy campaign módos új bf?). De ugyanígy becserélném a Need for Speed széria utolsó 3 részét is 2 chapternyi Mirrors Edge pályáért.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
És igen jobban járt volna Dice , ha a Bf3 csinálja meg, mert a Dice csak a Battlefild-hez ért.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
Amúgy a Wolfenstein és a Mafia 2 érdekel, a többi nem.
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
Mihez nem értek? Ahhoz, hogy megy a sírás rívás folyamatosan, hogy a szar EA így meg úgy csak hozza az n+1. részt mindenbõl, ahelyett, hogy valami újdonságot is bemutatna?
Idén szerencsére hoztak egy Dead Space-t és egy Mirros Edge-et. Az ég adja hogy megtartsák ezen jó szokásukat, és egy fosadék x. BF rész helyett, inkább új címekkel kísérletezzenek.
A
"A játék helyszínéül ezúttal is egy fiktív amerikai nagyváros szolgál." Hát azért nem annyira fiktív az, ez is a GTA IV-hez hasonlóan New York-ról lett mintázva. Ha megnézitek a honlapján a 2. trailert, rögtön látni az elején a Chrysler Buildinget és az Empire State Buildinget.
Mente et Malleo
Egyébként voltak már korai RTCW2 képek, azokon horogkereszt helyett fekete + jel volt
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”