43
Ha egy játékot keresel, vagy csak játék fajtát akkor itt a helyed!
-
Frenky #43 Hi! Akit érdekel csatlakozzon! BlackShot Hungary
A BalckShot Hungary csoport célja, hogy olyan játékosokat gyűtjsön egy helyre, akik nem használnak semmiféle csalást vagy más egyéb segédprogramot, ami nem a saját tudását tükrözi, hanem a cheat program csinálja helyette. Nem értem azokat a játékosokat, akik önmagukat álltatják, hogy mennyire jó játékosok, miközben az AIM vagy más programot használják játék közben! Ne csatlakozz, ha csítelsz! Üdv, HUNter
A hivatalos oldal: BlackShot regisztráció és letöltés itt! -
nnemes #42 Sziasztok! Egy játékot keresek, aminek nem tudom a nevét. Katonás játék, piros, zöld és sárga várak vannak, amiket el kell foglalni. Vannak benne lovasok, gyalogok, és páncélosok. Volt benne valamiféle bástya, egyikből a másikba lehetett küldeni a katonákat. Az ellenséges várnál volt egy aranyos összecsapás, kardozással. Köszönöm! -
Lisette #41 Sziasztok!
Előzőleg nem kaptam választ, de hátha most több szerencsém lesz.. most egy mecha-s, mecha-kkal / robottak foglalkozó játék érdekelne.
Köszi a tippeket!! :) -
Lisette #40 Hali!
Épp a Falling Skies sorozaton vágom át magam, aki ismeri sejtheti hogy miféle játékot keresek :), de a lényeg:
egy olyan stratégiai játék érdekelne, ami a jelenkor magasságában játszódik, és idegenek ellen kell megküzdeni benne.
Előre is köszönöm a tippeket! :) -
Bucsek #39 Sziasztok, remélem még idetér valaki.
Keresek 1 játékot már régóta, csak a címét nem tudom.
Nagyjából arra se emlékszem, hogy miről szól, csak rémlenek dolgok.
Annyit tudok, hogy ilyen filmszerű játék volt. Élő emberes, mégis rajzolt, vagy nem is tudom, hogy írjam le. Gyilkolni kellett, és eléggé durva volt, ilyen 2d-s volt az egész. Arra tisztán emlékszem, hogy a játék legeslegeslegvégén meg kellett ölnöm a barátnőmet, és ha nem tettem meg én haltam meg. Viszont volt olyan "halálom", hogy valami rendőr hazavitt és mesét olvasott nekem, aztán újra kezdődött a játék. De volt villamosszék is.
Remélem tudtok segíteni.
Köszi :) -
Robi546 #38 Üdv!
Postal, Postal 2 ? :) -
Nikikke #37 Sziasztok!
Van egy játék, lövöldözős. Pontosabban:
Van egy lista teli feladatokkal, amiket el kell végezni. Az elején a felesége küldi el (asszem) tejért, de el kell mennie pl. a könyvtárba is. Egy férfivel kell végigmenni a pályán, aki közben magyarul beszél és/vagy káromkodik mindenféle hülyeséget a háttérben. Különféle fegyverei vannak, mint gránát, uzi, shotgun, gumibot... Közben le kell lőni a többi embert, a macskát az uzi végére lehet tenni, és akkor hangtompítóként szolgál, szóval nagyon beteg :D Nem új, tavaly májusban is játszottam már vele, csak kijátszás után letöröltem és kiment a neve a fejemből.
Köszi! -
Gaborkik #36 Helló
Keresek egy játékot:
PointnClick típusú már 7-8 éve biztos van hogy megjelent
Ha jól emlékszem egy amnéziás srácról szól aki egy kikötőben találja magát a díszlet és a játék kora is egy 17. századi kikötőt idéz...
Sőt ha mindne igaz még magyarul is beszélt a játék.
Ha valaki tudja a címét legyen szíves segíteni :)
Köszi -
nem tudtok olyan sakk programot, ami rendelkezik animációval? régen még gyerekkoromban volt egy, amiben kivégezték egymást a bábuk... -
Lacker #34 vagy pedig a lunar lander... nem tudom :)) -
Lacker #33 crazy gravity
http://www.free-games-net.com/games/crazygrav.shtml
ez lesz az? -
Lacker #32 Vágom melyikről beszélsz. :)) Nem jut eszembe a neve. Majd gondlolkodom. -
mue #31 Sziasztok!
Én is keresek egy játékot.
Elég régi DOS-os játékról van szó.
Ez egy ürhajo-szimulátor volt, egy bolygón kellett egy felülről 3szög alakú szerű ürhajoval repülni. Belülröl láttad.
Ami jellegzetes volt benne: ilyen lilás-kékes szin, és ahogy mentél elkezdett elfogyni az erő a gépedből, és elkezdtél lassan zuhanni.
Ahhoz hogy feltöltödj magas oszlopokat kellett megközelitened amiknek a tetején nagy fehér világitó gömbök voltak.
-
Lacker #30 Sziasztok.
Egy játékot keresek. A nevét nem tudom, és azt sem hogy melyik oldalon játszottam vele, mert nagyon régen volt de nagyon jó játék. :))
A játék maga felülnézetes, lövöldözős, és meg lehet venni különféle dolgokat ami erősíti a páncélzatot, sisak mellény és lehet a fegyvert is újítani. Egy bázisról indulunk kb 2 emberrel és el kell érni az ellenség (gép) bázisát. Azt hiszem le kell rombolni vagy valami ilyesmi. Nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni. Ha esetleg van információtok akkor írjatok ide, vagy ha van, és ismeritek akkor vegyetek fel xfire-re. nevem : lackeer -
Anonymus86 #29 Sziasztok!
Érdeklődnék valami multis szimulátoron.
Lehet kamionos,traktoros xD,repülős,hajós...
Végülis mind1,csak lényeg hogy multi,és szimulátor legyen
Bár az elsőnek örülnék a legjobban.
Csak haverral akarunk kicsit lámulni )
Előre is köszönöm mindenkinek!
Üdv, -
megvan -
Sziasztok. Vettem egy ilyen laptopot:
http://www.asusnotebook.hu/notebook/F5SL-AP344
Az lenne kérdésem hogy max milyen játékokkal fogok tudni játszani ezen a konfigon?
Max mi lehet a legújjab játék ami elmegy rajta?
The last renmant esetleg?
Call of duty 4?
Mass Effect?
köszi válaszokat előre is. -
oldgames #26 Helósztok nekem van 1 játék oldalam kb400 db játéknál tartok
lehet h ott megtaláljátok ami kell
DQGames -
sziasztok,én egy elég régi mászkálós játék nevére lennék kíváncsi
egy zöld földönkívülivel kellett menni,vmi bázison,és más idegeneket kellett lelőni,arra emlékszek még h amelyikkel te voltál az kopasz volt,csak a feje tetején volt fekete hosszú haja.
meg bonbákat lehetett letenni
sajnos másra már nem nagyon emlékszek belőle.
-
az első baszottjó a 2.ba mentem 20 percet megkérdeztem magamtól h miafosezagame azt töröltem is le:D -
SewerRat #23 Lehet, hogy jó, de ha valaki az alapjait nem szereti akkor az onnantól mindegy:) Egyébként halottam sok felől, hogy nagyon jó játék. -
Fasiszta #22 KOTOR az jó játék én is végigtoltam és nagyon tetszett. -
rumkola #21 :DDDD
-
pedig Kotort bűn kihagyni, főleg az első részét, az egyik leghangulatosabb játék. -
SewerRat #19 Köszi ránézek Kotor kivételével... SW-t nem szeretem. Nem szeretem annyira a soft Sci-fit. -
Need for Russia.
Nemtom milyen sose láttam ingame, csak a teszkó polcán:) -
Lada Racing Club -
Sziasztok
orosz autós játékokat tudtok nekem mondani?
UAZ 4X4 megvan
azon kívül valami jó orosz gépcsodás játék kéne -
de a port royale-ban is el lehet kalózkodni :D -
nekem 404 -
RPG: Mass Effect vagy Kotor :D
Kalózos játék: Pirates of the Carribean vagy Tropico 2 -
karajjj #12 :DDDDDDDDDDDDDD -
ez a célkereszt oylan mint egy vagina -
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1074863781&no=254
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1074863781&no=255
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1074863781&no=256 -
SewerRat #9 Balttlefieldes Pirates cucc nemigazán nyerte el a tetszésem.
Tibia: De nem is kalózos:P
Sci-fis MMOnak ott van nekem az Anarchy Online...Kalózosnak meg a Centuryt akarom kipróbálni. -
igen keresek egy ps2 emulátoros naruto játékot pc-re, ami a napokban volt idelinkelve sg-re csak vmi hiperaktív modáj törölte mielőtt lementettem volna a linkeket :'(
szal azt keresem. -
régen jó volt, most már kihalt :D -
Tibia :)
MMORPG
De nem sci-fi. -
Ezt Sci-Fire vagy Kalózosra írtad?
*Viccelt* -
LINK