224
  • vajon kiki
    az átlaglúzer a gyakorlatban tudod mit kér tőlem? hetente 20ból 19 alkalommal?

azt hogy azonnal sikáljam le ezt a gagyi Visztát és rakjak fel neki egy rendes Windowst

ezek a tények barátocskám...
  • FefeeX
    LOL LOL LOL idióta
  • neuromancer
    a wind-et azért hozatm föl, mert ahhoz csak xps driverek léteznek, a hardware miatt. win7-el kisebb lett az energiafogyasztása mint xp-vel (tovább bírta az akkuja), kevésbbé akadoztak rajta a tömörített filmek
  • roliika
    Érezhető. Csak épp úgy mond véleményt valamiről, hogy nem ismeri.

Szerintem meg egy hulladék autó a Ferrari, légkondi sincs benne hangos és baromisokat eszik. Sőt túl gyors.

Persze még élőben nem ültem 1 ben sem és ha megtenném , lehet hátralévő életemben arra gyűjtenék hogy akár a legolcsóbbat is megvehessem.
  • FefeeX
    Ne írj má hülyeségeket, a terminator t-1000ben is windows xp az oprendszer!!! :)
  • vajon kiki
    senkit nem érdekel rajtad kívül a kamu 3d és kamu 3d-re épített kamushéderek...
    ha tényleg szépet akarnál csinálni akkor nem kamu poligononokból hanem valós 3d-s görbékből építenéd fel a scene-t és nem renderelnéd, hanem ray-traceelnéd

de mindez kutyát sem érdelekel csupán a perverz 3d játék fanokat, nem erről szól a világ....

és mit kezdessz a 320 megaherces telefonoddal azon kívül hogy sms-t írsz rajta és telefonálsz? mind1 ez csak költői kérdés volt mert éppúgy nem tudod kihasználni, mint az átlaglúzer a 2 magot és a több gigahercet
  • FefeeX
    OHH rátapintottál a lényegre, 100%-osan... Szóban nagy ágyú, legalábbis a maga szemében, igazat mondani nem az erőssége, ezért olyan kamu dumákat gyárt aminek van kb 0,01% valóságtartalma és próbálja bizonygatni.
  • neuromancer
    a reptereken, repülőkön, turista buszokon meg win3.11-et...

és nem hiszem hogy a hadihajókon xp lenne, esetleg a legénység saját noti-ján.
    céges környezetben kicsit más a helyzet, mivel saját programokat is használnak, amik költséghatékonyság/programozói nem odafigyeléssel más rendszeren nem lehet elindítani.
  • FefeeX
    Lerí rólad hogy a meséd 99%-át most találod ki hogy bizonyítsd a baromságaidat, mert képzettség és intelligencia híján neked ez maradt...
    Csoda hogy tudsz olvasni, mert a dolgokat olyan szinten kevered és olyan elméleteket gyártasz, szerintem egy pszichiáter 200 év alatt nem tudna kikezelni...
  • roliika
    166 os gépen flash videókat hogy nézel? Azt azért megnézném. Szoktál te értelmes dolgokat is írni..megártott a hideg, vagy szilveszteri utóhatás vagy mivanmár?

Egyébként sajnálom, hogy ilyen géped van csak. A mobilomban 2* gyorsabb a proci és ez nem vicc.

25 év múlva XP-n futó programok...nézd...20 éven belülre datálják a valós mesterséges intelligencia programokat és robotokat. Adott esetben valamiféle mű idegpálya modellel, több millió vagy milliárd processzorral. XP az olyan lesz addigra mint a Fortran..hülye hasonlat de jobbat nem tudok mert Dosnál nincs idősebb oprendszer.

Ma jelenleg 1600 shader (mag) a csúcs ami kapható. 1milliárd 912 millió tranzisztor 1 lapkán. Ez ma realitás. Radeon HD 4870 X2 személyében.

A CPU-k is elkezdtek többmagosodni, és radikális architektúra váltás akár 10 éven belül is épp ezért bekövetkezhet. Szal 25 év és XP...
  • A1274815

Ne fogalakozzatok vajon kikivel, nem érdemes amit tudonkróla, persze csak a saját elmondásai alapján: kb. 18 éves, főiskolát vagy egyetemet még csak távólról se látott.

További jelek:
    - telis-tele van szabad idővel. (dolgozik egyáltalán?)
    - szakembernek tartja magát és felsőbb rendűnek minden féle tényleges háttérnélkül (ha csak a rasszista hozzáállását nem számoljuk)
    - fúrcsa nézetei vannak
    - ha valaki ellentmond neki nem igazán tudja elfogadni
    - már vagy százszor beégett, de még mindig folytatja tovább rendületlenűl
    - lehet hogy úgy gondolja, hogy mások írigyek rá és ezért nem képessek isteniteni a kommentjei mindent tudó, őrők igazát

Szóval így elsőre azt kell, hogy mondjam sajnos nem fogják soha sem diliházba csukni, nem lehet megváltoztatni. És ha valamilyen csoportnak vagy szervezetnek a tagja, akkor lépjen ki onnant, akár milyen szervezet is az (a neo-náci szervezeteket/csoportokat is beleértve), mert hosszú távon ártani fog nekik. Persze ha ez bekövetkezik, akkor is ő marad a szuper egyén a saját szemében, hiszen mások voltak a hülyék, hogy nem ismerték el egyéniségét, különlegességét, értékét a maga egyedi nemében.

Ezek tükrében pedig foglalkozni vele teljesen felesleges. Feltűnési viszeketekségének köszönhetően mindig be fog írkálni hülyeségeket. Az egyetlen megoldás, ha nem olvassuk el azokat.
  • Adenoma
    rohaggyon meg mindenki aki XP-t használ!!! Gyújtsuk fel, égessük meg minden rokonát!!! ez nem maradhat így tovább VISTA-s testvéreim!!! keljünk fel, és igázzuk le a maradi ellenségeinket, akik szekszpét használnak!!! még nem késő, most kell odasúlytani nekik!!!!

remélem érezhető volt a szarkazmus.
  • FefeeX
    nem csak wind, nálam a notin is tökéletesen megy minden vista driverrel...
    Mindegy, biztos mindenki hülye csak ő helikopter, hm akarom mondani csepel bringa
  • vajon kiki
    nem? akkor bocs. lehet hogy egy másik Vista/Win7 topikban írtam, viszont ezt a topikot alul úgy kezdtem hogy benyomtam egy XP logót tiszteletből.

FefeeX: nem kamuzok. több gépem is van. amit most használok éppen az az a konfig amit alul látsz, teszteltem a visztát ennél erősebb gépen és a vLite-ot sem ezen toltam össze, de örülök, hogy ennyire érdekel benneteket a téma.

Azt is elárulom, hogy a fő bajom a Vistával az az hogy köntörfalaznak , beépített DVD másolásvédelemmel próbálkoznak, és hogy a a Brit hadihajókon sem azt használják, hanem az XP-t

na vajon miért ? csak nem azért mert tele van intergálva trójanokkal ? :DD

pffff
  • NintendoGC
    Elképzelhető, hogy lényegre tapintottál!
  • neuromancer
    ha így gondolkodtak volna akkor még mindig fat16 lenne, nem lett volna váltás fat32>ntfs-re
    az xp-sem volt kompatibilis 98-al, még kompatibilitási módban sem. a vistánál a visszafele kompatibilitást is sikerült elérni. win7-nél mégjobban odafigyeltek erre, drivereket is meg lehet etetni vele (msi wind).
  • FefeeX
    Jahh, de rájöttem mi a baja a vistával - aktiválni kell, és nem tudja megkerülni -> ergo XPböl könnyebben csinál kalózverziót

Szánalmas barom.
  • NintendoGC
    Nembaj 33sec alatt bebootol.... neki ez a lényeg!
  • FefeeX
    Egy pöttyet stabilabb, meg okosabb a Vista, az egyetlen dolog ami most ellene szól, hogy magasabb a gépigénye, és vajon kiki tanyasi csepelén nincsen tárcsafék...
  • FefeeX
    Szerintem te akkora kamus vagy mint az állat. Szar a géped, nem csoda hogy a vista nem fut rajt normálisan. Ezen a szaron csoda hogy az xp elfut, már milleniumot se raknék ilyen szarra...
  • neuromancer
    a maga korában tényleg jó volt (az előző 8 évben), de a MAI hardware/software-ekhez már nem feltétlenül, sőt...
  • NintendoGC
    De előtte erről nem szóltál egy szót sem!
  • vajon kiki
    én azt próbálom megértetni veletek, és a Microsofttal, hogy az XP-ből kellene kiindulniuk, hiszen az egy bevált és jó dolog volt az emberek is és a programozók is máig szeretik, használják, tehát az a minimum, hogy ha egyáltalán akarnak is csinálni bármit vagy valamit, hogy az XP-vel 110%-osan legyen kompatibilis !
  • NintendoGC
    Figyelitekelőször csak az volt az infó, hogy jó kétéve csinált egy vLite Vista-t... aztán most kiderült, hogy csinált betából simából és SP1-ből is

LOL
  • vajon kiki
    csináltam vLite-ot Vista bétából és nem bétából is... sőt még annyi esélyt adtam neki, hogy valamikor tavaly még a Vista SP1-ből is csináltam eggyet, ugyhogy nekem ne gyertek azzal, hogy nem testeltem eleget !

Nem azért hőbörgök, mert elvből gyűlölöm a Microsoftot, hanem azért mert tényleg jogos ! És nem is véletlenül hangsúlyozom, hogy az XP-t igenis jó Operéciós Rendszernek gondolom .
  • NintendoGC
    25 év múlva még fog írkálni ide? Atyaég... SZEBB JÖVŐT!!!!
  • vajon kiki
    persze és utána nem a Vista a szar.. áááá nem ... hanem én.. aki testeltem meg szoptam vele és rájöttem hogy mekkora egy rakás szar..
  • neuromancer
    2 éve a vista még csak béta volt, ami nem volt a legjobb állapotban. főleg ha a win7 bétához hasonlítom a vista bétát. 2007 nov-dec-ben vált elérhetővé.
  • WoodrowWilson
    Ez inkább úgy helyes, hogy te még 25 év múlva is a 166Mhz-es gépeden fogsz xpről az sg fórumba írkálni, amikor mi már a Windows 15-öt fogjuk használni, és szépen röhögünk a te xp-t istenítő hozzászólásaidon.
  • vajon kiki
    (mármint nem az én vLite vistámmal sz*ptak, hanem a saját "gyárijukkal")

és a teljes sika után természetesen felteszek nekik egy rendes kalóz XP-t amit átlagosan 3-4 évig használnak anélkül hogy meg se csörögnek addig és utána is maximum egy reGHost 10 perc alatt és megy ujra

• FefeeX
    Én meg tábortüzet rakok a szobámba, internet helyet füstöt eregetek, és mindenki sz*pjon le akinek ennél magasabb szintü technológia kell...

Nincs pénze a genyónak, aztán megideologizálja miért jó ez...
  • FefeeX
    Az a baj hogy az 1-2 ilyen balf@sz miatt van a Vistának olyan híre és elterjedtsége amilyen, mert próbálta egyszer, még félig béta stádiumban (ha próbálta) és azóta hiába telt el x idő, az ugyanolyan szar...

VÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • neuromancer
    nemszoktam azt írni hogy LOL, de erre mást nem tudok.

az xp támogatása legkésőbb jövő nyárra megszűnik, amit ki lehet következtetni mit jelent. két év múlva nem fogsz olyan új, nem speciális software-t látni amit XP-re is írtak volna.

de igaz, a villanykörtét is minek fedezték fel? én gyertyafény mellett is tudok tv-t nézni, gépezni
  • vajon kiki
    drága barátom készítettem volt még anno 2 éve egy vLite visztát is, igaz akkor egy másik konfigurációra, szintén 256 mega rammal és el is indult, sőt teszteltem is, de azok után hogy láttam, hogy mennyit szívnak vele a kezdő barátaim, letettem még arról is, hogy én bárkinek a vistás gépével a továbbiakban foglalkozzak: az egyetlen megoldás amit ilyen esetekre javasolok majd alkalmazok az az AZONNALI teljes SIKA, és magára vessen ha nem mentette ki az adatai.
  • FefeeX
    miről is van itt szó? nálam telepített wow ment, csak a mentéseket nem tárolta el az interface/wtf mappában (jó egyébként a neve, what the f*ck mappa:) ), de ez valami jogosultságprobléma lehetett...
  • NintendoGC
    Úgysem győzzük meg az életben soha semminek az ellenkezőjéről, amit már belevert a fejébe.

Mindenesetre a srác azt hiszi ő szarja a spanyol viszat... és mindenki más lúzer és pancser és dögöljön meg!
  • NintendoGC
    Szerintem ezzel nem éri meg személyeskedni FefeeX!

Hagyd had élvezkedjen ahogy neki tetszik a hülye dolgaival és összeesküvéselméleteivel együtt.
  • vajon kiki
    idáig is is olyam marha sok CSAK vista programot adtak ki nem? egy-két 3d DX10-11 játéktól eltekintve, amik sokkal szebben és gyorsabban futnak egy 50e Ft-os konzolon... amit inkább megvesz a pancser, mintsem hogy a rosszhírű Vistával szopjon.
  • FefeeX
    Te nyomorék, te aztán tudhatod mi mit hogy kezel a 166-os szarkupacoddal... Apám, ekkora barmot ritkán találni... Szerintem a letörnének a kezeid a fos géped mellett, mindenkinek megváltás lenne... BAROM
  • vajon kiki
    kérekszépen 25 év múlva is fog minden XP-n futni és 25 és múlva is minden XP-n fog futni, ha addig a Microfost nem ad ki egy rendes operációs rendszert, mert lehet, hogy a lúzerekkel meg lehet etetni hogy ez jó, de nem a programozókkal .. akik jusztse fognak se Vistára se Win7-re egy fél programot se írni, és te örülhetsz majd , ha az XP-re megírt program egyáltalán elindul Vistán ...