224
-
A1274815 #184 Vistanál úgy volt, hogy regisztráció után küldték e-mailben a kódot, meg a letöltési linket, majd telepítés után aktiválni kellett, meg egyből WGA-zott is. 6801-nél is ugyan ez volt. Szerinetm most se fog nagyon változni. Bár majd még meglátjuk. -
A1274815 #183 Pontosabban 120 napig használható törésnélkül.
Én utoljára a 6801-et használtam huzamosabb ideig. Első indításnál valóban kevesebbet evett, mint a Vistam, csak hogy mikor mindent belöttem, hogy ugyan úgy működjön, mint Vistan (HTTP/FTP server, SUA + SUA SDK, Analóg Óra, jegyzetek, UAC szint magasra állítása, stb.) Kb. 40 MB-tal evett többet, mint a Vista mint egy friss telepítésű Vista ugyan ezekkel a beállításokkal. Persze nem szabad elfelejteni, hogy az immáron, már kb. 2 éve használt Vistamtól még mindig kevesebb ramotz fogyaszt, de ott a Superfetch szépen be is tanult mindent, míg Win7 alatt még kiképzés alatt ál.
Várom az új verziót. Bárcsak már 9 óra lenne! -
FefeeX #182 Tom hogy értette, a WMP11 is beállítóablakot küldött első indításnál, de a 12esnél nem emlékszem ilyenre (attól még lehetett) - De mondom, nálam még a prebéta van fenn... -
FefeeX #181 Csak 120 nap? De legalább az időpont megvan... 120 nap indulástól, vagy telepítéstől? :) A kódot mindenki külön kapja, vagy egy kóddal megy majd az egész? -
shaq #180 ugyértette, hogy a windows media player első indításakor, és szerintem eddig mindig volt ilyen!:) de utólag is ki lehet kapcsolni a média információk letöltését! -
roliika #179 Este 9 től lez letölthető a Win 7 ingyen. 120 napig ingyenes. -
NintendoGC #178 Igen ez korrekt! -
FefeeX #177 nem az űrfelszerelés, űrporszívóra gondoltam, hanem a távolságszámítás, bolygómodellezés stb-re, aminél kizárt hogy lassabb gépek futnának mint akármelyik desktop gép... -
FefeeX #176 Ha jól emléxem, nem volt ilyen első indítás menü a prebetában...
Azért akárhogy is nézzük, az Internet Explorer 8 beta meg a Windows Media Player is hozzátartozik az oprendszerhez, mivel azzal együtt kapod, persze más a hibás, de microsoftos akkor is (és ha jól tudom jelenleg ezek a progik csak win7 alatt futnak) -
A1274815 #175 Első indításkor, ha az egyéni telepítést választod, megkérdez egy csomó mindent többek között ezeket is. Ott kikapcsolhatod. -
neuromancer #174 egyébként a nasa-nál az űreszközökhöz tényleg hasonló kaliberű gépeket használnak.
de csak teljesítményre hasonlít, a különbség csak a felépítésében van és az alkatrészek minőségében
-
NintendoGC #173 Igen igen... ám tudni illik, ez nem a Win7 rendszer hibája... a WMP12-ben volt a hiba amit az UPDATE-el már korrigáltak... -
Failure #172 kiki: én elhiszem, hogy szerinted az XP-ből kellett volna kiindulni.
Érdekes, anno az MS is pont így gondolta. El is kezdték csinálni, tudod, ez volt a Longhorn. Aztán csinálgatták 1-2 évig, és lám, rájöttek, hogy nem lesz ez mégsem jó. Kikukázták az egészet, új alapokra helyezték, ebből lett a Vista, és pont ezért tartott ennyi ideig, mert pár évig ők is az XP-t akarták továbbgondolni, mielőtt belátták, hogy zsákutca. -
NintendoGC #171 Amúgy érdekes ez az SG.HU ha röhögn akarok tuti feljövök ide valamelyik cikk topicjába... mert vajon kiki-hez hasonló érdekes egyén rengeteg van erre, de ő még közülük is kiemelkedik! -
FefeeX #170 Erről még nem hallottam, mondjuk ez elég nagy gáz :) Sajnos mondjuk maradnak ilyenek gyakran még a végleges progikban is... Nagyon nehéz mindent tökéletesre tesztelni... Mondjuk én azt is utálom, hogy a média player egyáltalán elkezd infókat keresni a zenémhez, semmi köze hozzá, csak játssza le oszt csókolom :) -
A1274815 #169 Sőt az egész világunk csak egy modell, akár a mátrixban és az Ő gépéről fut. -
FefeeX #168 A NASA is vajon kiki 166-osát használja a komolyabb számításokra, mert olyan szinten veri a szuperszámítógépeket... A Bluegene pl a 166osa mellett egy kalap szar. A 166-osa valós időben számolja az összes csillag mozgását, sőt mindenki víselkedését is modellezi egyidőben, és 12%-os a processzorterhelés eközben... -
NintendoGC #167 MP3 probléma WMP12-ben WIN7 alatt KATT IDE!!! -
kisjozsi #166 Megjelent a Vista Service pack 2 Beta. hamar csinaljak a service pack-eket.Vista Service Pack 2 Beta -
FefeeX #165 Jahh, jobb az akksival a Vistánál, mondjuk ebben nálam az XP a nyerő, de az igazán legjobb meg XP+RMClock... De azért kényszerülök ilyenre, mert x1600 van benn és eszi az akksit rendesen... -
A1274815 #164 "Tőled? Érdekes lenne ha már életben valaki egyáltalán szóba állna veled, nem hogy még kérjen is valamit... TŐLED???"
A valóéletben első N alkalommal nem így viselkedik, hanem kedves, megértő, segítőkész, illedelmes. Majd az N+1. alkalomtól kezdődően kezd kicsit furcsább lenni: arógánsabb, hazudozás/hazugságok lelepleződése, felsőbbrendűségének a kihangsúlyozása, majd egyre rosszabb lesz, a végén teljes pompájában láthatjuk, talán nagyából, mint most. Persze mások(külvilág) felé még a kedves, rendes ember és ha valakinek panaszkodunk róla azt hiszik nekünk van valami bajunk.
Sőt egy idő után, ha csak nincs valamilyen B-Csoportos személyiségzavarból néhány jelllegzetes viselkedés mintánk, mi magunk is elkezdünk kételkedni saját épelmélyűségünkben. -
sh0x #163 lows -
FefeeX #162 azon is xp-t futtat, még az 1soros alcatelen is... És színesen jön rajt neki az Igo 10 :) -
FefeeX #161 mi ez az mp3 probléma? Én winampot használok, nem találkoztam még problémával... Már prebéta állapotban is ownage volt, bár én a Vistám is nagyon szeretem. Kár hogy az AMD még nem tud tökéletes drivert írni x64-re... -
roliika #160 http://devportal.hu/blogs/news/archive/2009/01/08/let-246-lthet-a-windows-7-beta-1.aspx aki ért englisül megértheti mit nyújt a Win7 az XP és Vistával szemben. Pl Hosszabb akksi élettartam noti esetén..vista azért ette rendesen. Személyes megjegyzés..ezt láthatóan már nem temetkezési vállalkozók tervezték (nem full fekete) -
NintendoGC #159 Szerintem te a régi bunkofon féltégla NOKIA-kon is megcsinálnád ezt akkora májer vagy!! -
neuromancer #158 skype, netezés (nem wap)
futass igo8-at 100Mhz :)
én papíron is elnavigálok
-
FefeeX #157 te kezedben GPS antenna is van beépítve, gondolhattam volna... Az agyad helyén meg egy kalóz XP fut, látszik is, elég sok vírust beszívhattál, mert elég gázül műxik... -
NintendoGC #156 JAja jó kis rendszer ez már beta1 állpotban is látszik rajta.... amúgy akink fennáll az MP3 probléma a WMP 12-vel... már létezik rá hivatalos UPDATE! -
#155 Ez az utolsó hozzászólásom ebben a topikban és ezzel lezárom a vitát:
Én fogok itt mindenkit , de elsősorban a Microsoftot megkövetni, hogy agyba-főbe pocskondiáztam az új operációs rendszerét,az előítéleteim alapján, ha
valóban sokan és sok helyről fogják mindennek az ellenkezőjét állítani. -
FefeeX #154 Elindul a Win7 Commodore 16-on?
Ha nem akkor ne istenitsed, mert sz@r. Az XP kalóz edisön by kiki the king lazán fut amigán is, és ott 10mp alatt bootol. -
#153 OFF: nagyon ügyes vagy.. de én ezt egy gagyi jávás motorolán is megcsinálom 100 megahercen -
FefeeX #152 egyébként remélem érzed hogy nem ellened írtam, csak már kezdem elveszíteni az önkontrollom a baromságaitol és nem lehet szerkeszteni az üziket... -
kisjozsi #151 Vagy 3 napja telepitettem a Windows 7-est. Szeretem ahogy muzsikál. Az XP-t és a Vistát otthagyja ahol találja. De persze ez lehet gépfügg is.Nekem bejött. -
FefeeX #150 Áhh te nyomorék vagy, mi a fasznak ilyen, ő az orra után megy, az is elvezeti mindenhova, ha nem előbb hát utóbb, és nem fogyaszt áramot, valamint levegőt is tud venni rajt... :) -
roliika #149 Például GPS navigálok hogy ne akadjon, adott esetben élő videó streamet nézek rajta. Ez meg csak költői válasz. -
FefeeX #148 Tőled? Érdekes lenne ha már életben valaki egyáltalán szóba állna veled, nem hogy még kérjen is valamit... TŐLED??? -
FefeeX #147 Jah, Ferrarit csak a b*zi k*csögök vesznek, az istenkirály a trabant 601S, legyorsulja, kényelmesebb, az övében légkondi is van, és egyszer látott már képen Ferrarit, de az annyira szar volt, főleg a motorhangja, hogy azóta rá se bír gondolni ^^ -
NintendoGC #146 "az átlaglúzer a gyakorlatban tudod mit kér tőlem?"
Talán jobb lenne ha semmit nem kérne... -
NintendoGC #145 ÁMEN