CES: megjelent a Windows 7 bétája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egyébként a nasa-nál az ûreszközökhöz tényleg hasonló kaliberû gépeket használnak.
de csak teljesítményre hasonlít, a különbség csak a felépítésében van és az alkatrészek minõségében

Igen igen... ám tudni illik, ez nem a Win7 rendszer hibája... a WMP12-ben volt a hiba amit az UPDATE-el már korrigáltak...

kiki: én elhiszem, hogy szerinted az XP-bõl kellett volna kiindulni.
Érdekes, anno az MS is pont így gondolta. El is kezdték csinálni, tudod, ez volt a Longhorn. Aztán csinálgatták 1-2 évig, és lám, rájöttek, hogy nem lesz ez mégsem jó. Kikukázták az egészet, új alapokra helyezték, ebbõl lett a Vista, és pont ezért tartott ennyi ideig, mert pár évig õk is az XP-t akarták továbbgondolni, mielõtt belátták, hogy zsákutca.

Amúgy érdekes ez az SG.HU ha röhögn akarok tuti feljövök ide valamelyik cikk topicjába... mert vajon kiki-hez hasonló érdekes egyén rengeteg van erre, de õ még közülük is kiemelkedik!

Errõl még nem hallottam, mondjuk ez elég nagy gáz :) Sajnos mondjuk maradnak ilyenek gyakran még a végleges progikban is... Nagyon nehéz mindent tökéletesre tesztelni... Mondjuk én azt is utálom, hogy a média player egyáltalán elkezd infókat keresni a zenémhez, semmi köze hozzá, csak játssza le oszt csókolom :)
Sõt az egész világunk csak egy modell, akár a mátrixban és az Õ gépérõl fut. <#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor2>

A NASA is vajon kiki 166-osát használja a komolyabb számításokra, mert olyan szinten veri a szuperszámítógépeket... A Bluegene pl a 166osa mellett egy kalap szar. A 166-osa valós idõben számolja az összes csillag mozgását, sõt mindenki víselkedését is modellezi egyidõben, és 12%-os a processzorterhelés eközben...
Megjelent a Vista Service pack 2 Beta. hamar csinaljak a service pack-eket.Vista Service Pack 2 Beta

Jahh, jobb az akksival a Vistánál, mondjuk ebben nálam az XP a nyerõ, de az igazán legjobb meg XP+RMClock... De azért kényszerülök ilyenre, mert x1600 van benn és eszi az akksit rendesen...
"Tõled? Érdekes lenne ha már életben valaki egyáltalán szóba állna veled, nem hogy még kérjen is valamit... TÕLED???"

A valóéletben elsõ N alkalommal nem így viselkedik, hanem kedves, megértõ, segítõkész, illedelmes. Majd az N+1. alkalomtól kezdõdõen kezd kicsit furcsább lenni: arógánsabb, hazudozás/hazugságok leleplezõdése, felsõbbrendûségének a kihangsúlyozása, majd egyre rosszabb lesz, a végén teljes pompájában láthatjuk, talán nagyából, mint most. Persze mások(külvilág) felé még a kedves, rendes ember és ha valakinek panaszkodunk róla azt hiszik nekünk van valami bajunk.
Sõt egy idõ után, ha csak nincs valamilyen B-Csoportos személyiségzavarból néhány jelllegzetes viselkedés mintánk, mi magunk is elkezdünk kételkedni saját épelmélyûségünkben.

lows

azon is xp-t futtat, még az 1soros alcatelen is... És színesen jön rajt neki az Igo 10 :)
mi ez az mp3 probléma? Én winampot használok, nem találkoztam még problémával... Már prebéta állapotban is ownage volt, bár én a Vistám is nagyon szeretem. Kár hogy az AMD még nem tud tökéletes drivert írni x64-re...
http://devportal.hu/blogs/news/archive/2009/01/08/let-246-lthet-a-windows-7-beta-1.aspx aki ért englisül megértheti mit nyújt a Win7 az XP és Vistával szemben. Pl Hosszabb akksi élettartam noti esetén..vista azért ette rendesen. Személyes megjegyzés..ezt láthatóan már nem temetkezési vállalkozók tervezték (nem full fekete)

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

Szerintem te a régi bunkofon féltégla NOKIA-kon is megcsinálnád ezt akkora májer vagy!!

skype, netezés (nem wap)

futass igo8-at 100Mhz :)

én papíron is elnavigálok

te kezedben GPS antenna is van beépítve, gondolhattam volna... Az agyad helyén meg egy kalóz XP fut, látszik is, elég sok vírust beszívhattál, mert elég gázül mûxik...
JAja jó kis rendszer ez már beta1 állpotban is látszik rajta.... amúgy akink fennáll az MP3 probléma a WMP 12-vel... már létezik rá hivatalos UPDATE!

vajon kiki
Ez az utolsó hozzászólásom ebben a topikban és ezzel lezárom a vitát:

Én fogok itt mindenkit , de elsõsorban a Microsoftot megkövetni, hogy agyba-fõbe pocskondiáztam az új operációs rendszerét,az elõítéleteim alapján, ha
valóban sokan és sok helyrõl fogják mindennek az ellenkezõjét állítani.

TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s

Elindul a Win7 Commodore 16-on?
Ha nem akkor ne istenitsed, mert sz@r. Az XP kalóz edisön by kiki the king lazán fut amigán is, és ott 10mp alatt bootol.
vajon kiki
OFF: nagyon ügyes vagy.. de én ezt egy gagyi jávás motorolán is megcsinálom 100 megahercen

TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s

egyébként remélem érzed hogy nem ellened írtam, csak már kezdem elveszíteni az önkontrollom a baromságaitol és nem lehet szerkeszteni az üziket...
Vagy 3 napja telepitettem a Windows 7-est. Szeretem ahogy muzsikál. Az XP-t és a Vistát otthagyja ahol találja. De persze ez lehet gépfügg is.Nekem bejött.

Áhh te nyomorék vagy, mi a fasznak ilyen, õ az orra után megy, az is elvezeti mindenhova, ha nem elõbb hát utóbb, és nem fogyaszt áramot, valamint levegõt is tud venni rajt... :)
Például GPS navigálok hogy ne akadjon, adott esetben élõ videó streamet nézek rajta. Ez meg csak költõi válasz.

Tõled? Érdekes lenne ha már életben valaki egyáltalán szóba állna veled, nem hogy még kérjen is valamit... TÕLED???
Jah, Ferrarit csak a b*zi k*csögök vesznek, az istenkirály a trabant 601S, legyorsulja, kényelmesebb, az övében légkondi is van, és egyszer látott már képen Ferrarit, de az annyira szar volt, fõleg a motorhangja, hogy azóta rá se bír gondolni ^^
"az átlaglúzer a gyakorlatban tudod mit kér tõlem?"

Talán jobb lenne ha semmit nem kérne...

ÁMEN

vajon kiki
az átlaglúzer a gyakorlatban tudod mit kér tõlem? hetente 20ból 19 alkalommal?

azt hogy azonnal sikáljam le ezt a gagyi Visztát és rakjak fel neki egy rendes Windowst

ezek a tények barátocskám...

LOL LOL LOL idióta
a wind-et azért hozatm föl, mert ahhoz csak xps driverek léteznek, a hardware miatt. win7-el kisebb lett az energiafogyasztása mint xp-vel (tovább bírta az akkuja), kevésbbé akadoztak rajta a tömörített filmek

Érezhetõ. Csak épp úgy mond véleményt valamirõl, hogy nem ismeri.

Szerintem meg egy hulladék autó a Ferrari, légkondi sincs benne hangos és baromisokat eszik. Sõt túl gyors.

Persze még élõben nem ültem 1 ben sem és ha megtenném , lehet hátralévõ életemben arra gyûjtenék hogy akár a legolcsóbbat is megvehessem.

Ne írj má hülyeségeket, a terminator t-1000ben is windows xp az oprendszer!!! :)
vajon kiki
senkit nem érdekel rajtad kívül a kamu 3d és kamu 3d-re épített kamushéderek...
ha tényleg szépet akarnál csinálni akkor nem kamu poligononokból hanem valós 3d-s görbékbõl építenéd fel a scene-t és nem renderelnéd, hanem ray-traceelnéd

de mindez kutyát sem érdelekel csupán a perverz 3d játék fanokat, nem errõl szól a világ....

és mit kezdessz a 320 megaherces telefonoddal azon kívül hogy sms-t írsz rajta és telefonálsz? mind1 ez csak költõi kérdés volt mert éppúgy nem tudod kihasználni, mint az átlaglúzer a 2 magot és a több gigahercet

OHH rátapintottál a lényegre, 100%-osan... Szóban nagy ágyú, legalábbis a maga szemében, igazat mondani nem az erõssége, ezért olyan kamu dumákat gyárt aminek van kb 0,01% valóságtartalma és próbálja bizonygatni.
a reptereken, repülõkön, turista buszokon meg win3.11-et...

és nem hiszem hogy a hadihajókon xp lenne, esetleg a legénység saját noti-ján.
céges környezetben kicsit más a helyzet, mivel saját programokat is használnak, amik költséghatékonyság/programozói nem odafigyeléssel más rendszeren nem lehet elindítani.

Lerí rólad hogy a meséd 99%-át most találod ki hogy bizonyítsd a baromságaidat, mert képzettség és intelligencia híján neked ez maradt...
Csoda hogy tudsz olvasni, mert a dolgokat olyan szinten kevered és olyan elméleteket gyártasz, szerintem egy pszichiáter 200 év alatt nem tudna kikezelni...
166 os gépen flash videókat hogy nézel? Azt azért megnézném. Szoktál te értelmes dolgokat is írni..megártott a hideg, vagy szilveszteri utóhatás vagy mivanmár?

Egyébként sajnálom, hogy ilyen géped van csak. A mobilomban 2* gyorsabb a proci és ez nem vicc.

25 év múlva XP-n futó programok...nézd...20 éven belülre datálják a valós mesterséges intelligencia programokat és robotokat. Adott esetben valamiféle mû idegpálya modellel, több millió vagy milliárd processzorral. XP az olyan lesz addigra mint a Fortran..hülye hasonlat de jobbat nem tudok mert Dosnál nincs idõsebb oprendszer.

Ma jelenleg 1600 shader (mag) a csúcs ami kapható. 1milliárd 912 millió tranzisztor 1 lapkán. Ez ma realitás. Radeon HD 4870 X2 személyében.

A CPU-k is elkezdtek többmagosodni, és radikális architektúra váltás akár 10 éven belül is épp ezért bekövetkezhet. Szal 25 év és XP...

Ne fogalakozzatok vajon kikivel, nem érdemes amit tudonkróla, persze csak a saját elmondásai alapján: kb. 18 éves, fõiskolát vagy egyetemet még csak távólról se látott.

További jelek:
- telis-tele van szabad idõvel. (dolgozik egyáltalán?)
- szakembernek tartja magát és felsõbb rendûnek minden féle tényleges háttérnélkül (ha csak a rasszista hozzáállását nem számoljuk)
- fúrcsa nézetei vannak
- ha valaki ellentmond neki nem igazán tudja elfogadni
- már vagy százszor beégett, de még mindig folytatja tovább rendületlenûl
- lehet hogy úgy gondolja, hogy mások írigyek rá és ezért nem képessek isteniteni a kommentjei mindent tudó, õrõk igazát

Szóval így elsõre azt kell, hogy mondjam sajnos nem fogják soha sem diliházba csukni, nem lehet megváltoztatni. És ha valamilyen csoportnak vagy szervezetnek a tagja, akkor lépjen ki onnant, akár milyen szervezet is az (a neo-náci szervezeteket/csoportokat is beleértve), mert hosszú távon ártani fog nekik. Persze ha ez bekövetkezik, akkor is õ marad a szuper egyén a saját szemében, hiszen mások voltak a hülyék, hogy nem ismerték el egyéniségét, különlegességét, értékét a maga egyedi nemében.

Ezek tükrében pedig foglalkozni vele teljesen felesleges. Feltûnési viszeketekségének köszönhetõen mindig be fog írkálni hülyeségeket. Az egyetlen megoldás, ha nem olvassuk el azokat.

rohaggyon meg mindenki aki XP-t használ!!! Gyújtsuk fel, égessük meg minden rokonát!!! ez nem maradhat így tovább VISTA-s testvéreim!!! keljünk fel, és igázzuk le a maradi ellenségeinket, akik szekszpét használnak!!! még nem késõ, most kell odasúlytani nekik!!!!

remélem érezhetõ volt a szarkazmus.

nem csak wind, nálam a notin is tökéletesen megy minden vista driverrel...
Mindegy, biztos mindenki hülye csak õ helikopter, hm akarom mondani csepel bringa
vajon kiki
nem? akkor bocs. lehet hogy egy másik Vista/Win7 topikban írtam, viszont ezt a topikot alul úgy kezdtem hogy benyomtam egy XP logót tiszteletbõl.

FefeeX: nem kamuzok. több gépem is van. amit most használok éppen az az a konfig amit alul látsz, teszteltem a visztát ennél erõsebb gépen és a vLite-ot sem ezen toltam össze, de örülök, hogy ennyire érdekel benneteket a téma.

Azt is elárulom, hogy a fõ bajom a Vistával az az hogy köntörfalaznak , beépített DVD másolásvédelemmel próbálkoznak, és hogy a a Brit hadihajókon sem azt használják, hanem az XP-t

na vajon miért ? csak nem azért mert tele van intergálva trójanokkal ? :DD

pffff <#fejvakaras><#taps><#lama><#banplz>

Elképzelhetõ, hogy lényegre tapintottál!

ha így gondolkodtak volna akkor még mindig fat16 lenne, nem lett volna váltás fat32>ntfs-re
az xp-sem volt kompatibilis 98-al, még kompatibilitási módban sem. a vistánál a visszafele kompatibilitást is sikerült elérni. win7-nél mégjobban odafigyeltek erre, drivereket is meg lehet etetni vele (msi wind).

Jahh, de rájöttem mi a baja a vistával - aktiválni kell, és nem tudja megkerülni -> ergo XPböl könnyebben csinál kalózverziót

Szánalmas barom.
Nembaj 33sec alatt bebootol.... neki ez a lényeg!

Egy pöttyet stabilabb, meg okosabb a Vista, az egyetlen dolog ami most ellene szól, hogy magasabb a gépigénye, és vajon kiki tanyasi csepelén nincsen tárcsafék...
Szerintem te akkora kamus vagy mint az állat. Szar a géped, nem csoda hogy a vista nem fut rajt normálisan. Ezen a szaron csoda hogy az xp elfut, már milleniumot se raknék ilyen szarra...