CES: megjelent a Windows 7 bétája
Oldal 1 / 5Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok! Egy kérdés hogy amikor telepítettem a hangkártyát és amikor a beállítások nál tesztelem a hangkártyát, mindig valami hibát írki, pedig a tálcán ott van a hangsazoró és amikor rákattintok azt írja ki hogy "Az eszköz megfeleöen müködik", akkor meg a beállításoknal miért ír ki hibát?
Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun
Na ezt már Windows 7 alol írom. Megkaptam a kulcsot meg aktíváltam már. Egész jó. Kívéve az idõhúzást a boot elején.
x86 (32bit), csak elgépeltem
az x64 verzió az 3,15GB, az x68-nak is kb. ennyinek kelle lennie
sziasztok
nekem csak 1GB nagyságú fájlt töltött le.
Az jó??
Nem többnek kellene lennie?
nekem csak 1GB nagyságú fájlt töltött le.
Az jó??
Nem többnek kellene lennie?
szerencsére mielõtt elkezdték volna bõvíteni a szervereket, még be tudtam jelentkezni a live-id-val. kaptam egy email amiben volt egy aktiváló link, utána csak azt az oldalt frissítettem és valamikor hajnal 2-kor kaptam egy kulcsot, amivel sikeresen aktiváltam, amit tegnapelõtt töltöttem le torrentrõl.
ha mûködni fog akkor elvileg: http://technet.microsoft.com/en-gb/evalcenter/dd353205.aspx
ha mûködni fog akkor elvileg: http://technet.microsoft.com/en-gb/evalcenter/dd353205.aspx
kisjozsi #214-es hozzászólásában található linken, csak sajnos jelenleg üzemen kívûl van még.
Nem is értem ezt az egészet...
Palinko linkjérõl letöltöttem mind2-t, de csak 1,2 gigás lett mindkét install, ugyanakkorák. Ujra leszedtem, megin u.a.
Most elkezdtem neuromancerérõl... Bár Palinko linkjén sem ezt a méretet írta ki letöltés elején - mégis amit ott kiírt és amit neuromancer linkje ir letöltés kezdetekor az is más méret... :) Remélem azért jo lesz :)
Jelszóért hol lehet/ett regelni? :)
Palinko linkjérõl letöltöttem mind2-t, de csak 1,2 gigás lett mindkét install, ugyanakkorák. Ujra leszedtem, megin u.a.
Most elkezdtem neuromancerérõl... Bár Palinko linkjén sem ezt a méretet írta ki letöltés elején - mégis amit ott kiírt és amit neuromancer linkje ir letöltés kezdetekor az is más méret... :) Remélem azért jo lesz :)
Jelszóért hol lehet/ett regelni? :)
No de a neuromancer altal megadott megyen .
Windows 7 Le akartam tolteni vagy megnezni es ezt irja ki:
Thanks for your interest in the Windows 7 Beta. The volume has been phenomenal -- we’re in the process of adding more servers to handle the demand. We’re sorry for the delay and we’ll re-post the Beta as soon as we can ensure a quality download experience.
Jo mi?
Thanks for your interest in the Windows 7 Beta. The volume has been phenomenal -- we’re in the process of adding more servers to handle the demand. We’re sorry for the delay and we’ll re-post the Beta as soon as we can ensure a quality download experience.
Jo mi?
x86:
http://download.microsoft.com/download/6/3/3/633118BD-6C3D-45A4-B985-F0FDFFE1B021/EN/7000.0.081212-1400_client_en-us_Ultimate-GB1CULFRE_EN_DVD.iso
x64:
http://download.microsoft.com/download/6/3/3/633118BD-6C3D-45A4-B985-F0FDFFE1B021/EN/7000.0.081212-1400_client_en-us_Ultimate-GB1CULXFRE_EN_DVD.ISO
http://download.microsoft.com/download/6/3/3/633118BD-6C3D-45A4-B985-F0FDFFE1B021/EN/7000.0.081212-1400_client_en-us_Ultimate-GB1CULFRE_EN_DVD.iso
x64:
http://download.microsoft.com/download/6/3/3/633118BD-6C3D-45A4-B985-F0FDFFE1B021/EN/7000.0.081212-1400_client_en-us_Ultimate-GB1CULXFRE_EN_DVD.ISO
Nekem tetszik ez a Win7 :)
Olyan Vista-feeling az egész, sok különbséget nem veszek észre.
Olyan Vista-feeling az egész, sok különbséget nem veszek észre.
remélem ez jobb lesz mint a vista. bár szerencsére csak néhány alkalommal volt "szerencsém" használni... de azt soha többet, xp a bevált, és az a legjobb. teljesítmény: a hülye elcsicsázott nézet sokat levsez az op gyorsaságából (géptõl függetlenül) tessék átválltani klasszikus nézetre, startmenü/vezérlõpult/Rendszer speciálisba be/Beállítások, és a "gyakori mûveletek megjelenítése a mappákban" mellett hagyni csak a pipát oszt OK. ez csak annak szól akinek nem jó az xp mert "lassú" ;)
torrenten már elérhetõ a ver7000 x64, 30 nap alatt lesz hozzá úgyis valami amivel aktiválni lehet
Nekem a bejelentkezésnél szállt el. Azóta nem tudok eljutni újra odáig. Ha már tesznek limitet legalább nem kéne közölni, mert mindenki pánikszerûen leakarja tölteni.
Sziasztok!
Tudom, hogy nem konkrétan ebbe a topicba tartozik, amit kérdezni szeretnék, de csak remélni tudom, hogy tud valamelyikõtök segíteni :)
Tehát kérdésem lenne, hogy mekkora a differencia a 2G-s és a 3G-s mobilnet között? Tényleg fele olyan gyors a 2, mint a 3? Ha csak böngészéshez használnám, azért a 2G is elég lenne? Ahol 3G-t tudok fogni, ott 2-t is?
Lehet hogy még vmi majd eszembe jut, de azt is nagyon megköszönöm, ha ezekre válaszoltok!
Tudom, hogy nem konkrétan ebbe a topicba tartozik, amit kérdezni szeretnék, de csak remélni tudom, hogy tud valamelyikõtök segíteni :)
Tehát kérdésem lenne, hogy mekkora a differencia a 2G-s és a 3G-s mobilnet között? Tényleg fele olyan gyors a 2, mint a 3? Ha csak böngészéshez használnám, azért a 2G is elég lenne? Ahol 3G-t tudok fogni, ott 2-t is?
Lehet hogy még vmi majd eszembe jut, de azt is nagyon megköszönöm, ha ezekre válaszoltok!
Annyi a világ, amennyit beletöltesz! (Dreher)
csak most láttam az újfajt üzenetet.
azon a részen túljutottam, megkaptam az igazoló emailt, csak frissítem az oldalt.
ott ez van:
Error
The site is currently experiencing technical difficulties, please check back in the next business day.
azon a részen túljutottam, megkaptam az igazoló emailt, csak frissítem az oldalt.
ott ez van:
Error
The site is currently experiencing technical difficulties, please check back in the next business day.
Ezt a linket próbálom már fél 9 óta.
letölthetõ a win7:
http://technet.microsoft.com/en-gb/evalcenter/dd353205.aspx
túl terheltek a szerverek :), háromnegyed 7 óta próbálkozom vele.
live-id szükséges hozzá
túl terheltek a szerverek :), háromnegyed 7 óta próbálkozom vele.
live-id szükséges hozzá
Dettó ez történt mielõtt ezzel a szöveggel jött volna, csak a 64 bites verzióval.
Öööö néhány órája próbáltam de akkor még nem ez volt ott, kiválasztottam a 32 bites verziót de nem engedte letölteni mert lefagyott a szerver...
Windows 7
Valakinek sikerült már?
Nekem ezt írja ki: "Windows® 7 Beta coming soon!"
Nekem ezt írja ki: "Windows® 7 Beta coming soon!"
"Mi az a WGA?"
Windows Genui Advatenger magyarúl Eredeti Windows, valódi elõny néven fut vagy mi?
"Meg mi az a 6801?(mármint tudom h ez az egyik oprendszer build 6801 verziója, de pontosan mi ez? :) ) Én a prebétához egy Vista betatester kódot kaptam, amivel nem számol 120 napot :"
Elvileg az, hogy hanyadik építése az egésznek, ezne kívûl egyes fájlok (exe, dll, sys, ocx, stb.) további build számokkal rendelkezhetnek.
120 napból nem számol vissza a rendes sem, csak ha letelik kék halált okoz: *** STOP: END_OF_NT_EVALUATION_TIME üzenettel.
Windows Genui Advatenger magyarúl Eredeti Windows, valódi elõny néven fut vagy mi?
"Meg mi az a 6801?(mármint tudom h ez az egyik oprendszer build 6801 verziója, de pontosan mi ez? :) ) Én a prebétához egy Vista betatester kódot kaptam, amivel nem számol 120 napot :"
Elvileg az, hogy hanyadik építése az egésznek, ezne kívûl egyes fájlok (exe, dll, sys, ocx, stb.) további build számokkal rendelkezhetnek.
120 napból nem számol vissza a rendes sem, csak ha letelik kék halált okoz: *** STOP: END_OF_NT_EVALUATION_TIME üzenettel.
sziasztok.
kell a letöltéshez regisztráció vagy valami ilyesmi?
kell a letöltéshez regisztráció vagy valami ilyesmi?
még mindig semmi letöltõs link
益田せいじ
De látod, hogy nem elég. Nézz végig a fórumon, hányan döngetik a mellüket, hogy már mióta, és sokkal jobb, és egyáltalán.
jobb alsó sarokban ott virít a vízjegy:
"Windows 7
For terting purposes only. Build 7000"
"Windows 7
For terting purposes only. Build 7000"
Azért azon nem kellene meglepõdni, hogy egy rohamtempóban készülõ operációs rendszer -becslések szerint- egy évvel a kiadás elõtti bétájában hibák lehetnek. Jobb helyeken az ilyenekre oda szokták írni, hogy "Tesztváltozat, éles rendszeren használata nem ajánlott."
És akkor nem lepõdnének meg a júzerek, amikor odalesz a keservesen összelopkodott zenegyûjteményük. Például.
És akkor nem lepõdnének meg a júzerek, amikor odalesz a keservesen összelopkodott zenegyûjteményük. Például.
"Error
The site is currently experiencing technical difficulties, please check back in the next business day."
:)
The site is currently experiencing technical difficulties, please check back in the next business day."
:)
letölthetõ a win7:
itt egy cikk: http://index.hu/tech/szoftver/frrdl081104/
az még a pre-béta volt, azóta javult egy kicsit
az még a pre-béta volt, azóta javult egy kicsit
Van, aki esetleg próbálta már a win7-et gyengébb gépen? Gondoltam felrakom majd az 1.8-as cerkán hasító laptopra, csak elõtte jó volna tudni, hogy belassítja-e, tovább bírja-e vele az akksi, stb..
\"...lámák kíméljenek.\"
Volt nekem egy nagypapám, aki mindig azt hajtogatta, hogy mi volt harminc évvel ezelõtt, és szentül meg volt gyõzõdve róla, hogy ez ma is így van. Volt neki egy fia, aki az én apám volt, õ pedig ugyanezt csinálta dettó, hogy mi volt húsz éve. Ha élne, a mai napig is meg lenne gyõzõdve róla, hogy õ bemegy egy vendéglõbe, és 120 Ft-ért eszik egy babgulyást. <#crazya>#crazya>
Szép dolog a konzervativizmus, csak nem éppen a fejlõdés húzóágazata. Én is vagyok már annyira öreg, hogy bizonyos dolgokhoz ragaszkodjam, de olyanokhoz semmiképpen nem fogok, ami még csak nem is jó. Ha tényleg csak annyit javítanak ki egy oprendszerben, hogy nem hányja tele szeméttel a rendszerpartíciómat - ami miatt aztán félévente újra kell rakni az egész cuccot -, már megéri az újat használni.
És bizony a pc-ipar a hozzám hasonló lúzer júzerekre alapoz, akik nem kívánnak elmélyülni a számítógép lelkivilágában. Nem kéne elfelejteni, hogy a pc akkor kezdett futótûzként elterjedni világszerte, amikor már volt egy minimális grafikus felület, amin Jóskabátya is el tudott egerészni. Mindaddig, amíg csak egy szûkkörû elit volt képes feladatokat elvégeztetni a pc-vel, mert programnyelveken kellett kommunikálni parancssorból, nem bírt népszerû lenni. És pont az ilyen emberek prüszkölnek a legjobban az újdonságok ellen, mert úgy érzik, hogy rájuk már nincs többé szükség, ha minden fakezû számítógéphez fér, õk kiesnek a pikszisbõl. Természetesen ez nem így van; a programozókra és szakemberekre mindig is szükség lesz, sõt, minél többen használnak minél bonyolultabb gépeket, annál inkább szükség lesz rájuk. De csak azokra, akik értik is a dolgukat. A szájhõsök kora lejárt.
Szép dolog a konzervativizmus, csak nem éppen a fejlõdés húzóágazata. Én is vagyok már annyira öreg, hogy bizonyos dolgokhoz ragaszkodjam, de olyanokhoz semmiképpen nem fogok, ami még csak nem is jó. Ha tényleg csak annyit javítanak ki egy oprendszerben, hogy nem hányja tele szeméttel a rendszerpartíciómat - ami miatt aztán félévente újra kell rakni az egész cuccot -, már megéri az újat használni.
És bizony a pc-ipar a hozzám hasonló lúzer júzerekre alapoz, akik nem kívánnak elmélyülni a számítógép lelkivilágában. Nem kéne elfelejteni, hogy a pc akkor kezdett futótûzként elterjedni világszerte, amikor már volt egy minimális grafikus felület, amin Jóskabátya is el tudott egerészni. Mindaddig, amíg csak egy szûkkörû elit volt képes feladatokat elvégeztetni a pc-vel, mert programnyelveken kellett kommunikálni parancssorból, nem bírt népszerû lenni. És pont az ilyen emberek prüszkölnek a legjobban az újdonságok ellen, mert úgy érzik, hogy rájuk már nincs többé szükség, ha minden fakezû számítógéphez fér, õk kiesnek a pikszisbõl. Természetesen ez nem így van; a programozókra és szakemberekre mindig is szükség lesz, sõt, minél többen használnak minél bonyolultabb gépeket, annál inkább szükség lesz rájuk. De csak azokra, akik értik is a dolgukat. A szájhõsök kora lejárt.
A szenvedés az az, amitõl az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
http://windowsteamblog.com/blogs/MainFeed.aspx blogjukat sikerült túlterhelni már most..és holvan még este 9 ... 2,5 millió ember töltheti csak le.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
én is feltettem a 32 bites verziót (7000) 5. operációs rendszerként (xp x64, xp x86, ubuntu 8.10, osx leopard 10.5.2 és win7). persze semmi sem virtualizálva... vélemény: nagyon kellemes os egyenlõre, kényelmes, nagyon gyors, pár játék alatt, amit kipróbáltam nálam gyorsabb mint az xp... sajna amiért kipróbáltam, a maya, sokkal lassabb, mint xp x64 alatt, de ezt betudom a drivernek egyenlõre... midnenesetre elérte, hogy amikor nem dolgozok, akkor win7 legyen a használt os, pedig még béta (innen persze vezethet lefele is az út, de én bizakodok).
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
Valóban. :) Én meg a 7000-ret nyüstölöm 4 napja virtual gépen...és semmi dll gond, vagy fagyás, vagyhogy kapjambe..semmi..szépen megy..bár az emulált VGA-t alap VGA-nak ismerte csak fel 3D gyorsítás nélkül (ejnye) de van alatta net, dvd és USB támogatás..virtuális vason...hát boot idõ virtualizálva 2 perc 14 másodperc de VGA hiánynak tudom be..mert úgy is bootoltattam hogy lássam mit tölt be...ijj irgalmatlan lassú képfrissítése volt és ah végzett utána indult csak...na azt többet soha.
Egy akármilyen P4esen legalább 512 mega rammal és egy átlagos videókarival mármikor kipróbálnám...ha ilyen jó lesz a végleges is akkor uprgadelek XP rõl...ja duplamagos notimon alaban xp van..vista hát szerintem elég ganaj már nem sebességre hanem amúgy...tudtamén hogy a win7-et kikell várni..megint az a szitu mint anno millenium VS XP esetén. Sook blogban írták hogy háh dehogy nemlesz annyival jobb a win 7 ...pedig de.
Egy akármilyen P4esen legalább 512 mega rammal és egy átlagos videókarival mármikor kipróbálnám...ha ilyen jó lesz a végleges is akkor uprgadelek XP rõl...ja duplamagos notimon alaban xp van..vista hát szerintem elég ganaj már nem sebességre hanem amúgy...tudtamén hogy a win7-et kikell várni..megint az a szitu mint anno millenium VS XP esetén. Sook blogban írták hogy háh dehogy nemlesz annyival jobb a win 7 ...pedig de.
Mi az a WGA? Meg mi az a 6801?(mármint tudom h ez az egyik oprendszer build 6801 verziója, de pontosan mi ez? :) ) Én a prebétához egy Vista betatester kódot kaptam, amivel nem számol 120 napot :
Vistanál úgy volt, hogy regisztráció után küldték e-mailben a kódot, meg a letöltési linket, majd telepítés után aktiválni kellett, meg egybõl WGA-zott is. 6801-nél is ugyan ez volt. Szerinetm most se fog nagyon változni. Bár majd még meglátjuk.
Pontosabban 120 napig használható törésnélkül.
Én utoljára a 6801-et használtam huzamosabb ideig. Elsõ indításnál valóban kevesebbet evett, mint a Vistam, csak hogy mikor mindent belöttem, hogy ugyan úgy mûködjön, mint Vistan (HTTP/FTP server, SUA + SUA SDK, Analóg Óra, jegyzetek, UAC szint magasra állítása, stb.) Kb. 40 MB-tal evett többet, mint a Vista mint egy friss telepítésû Vista ugyan ezekkel a beállításokkal. Persze nem szabad elfelejteni, hogy az immáron, már kb. 2 éve használt Vistamtól még mindig kevesebb ramotz fogyaszt, de ott a Superfetch szépen be is tanult mindent, míg Win7 alatt még kiképzés alatt ál.
Várom az új verziót. Bárcsak már 9 óra lenne!
Én utoljára a 6801-et használtam huzamosabb ideig. Elsõ indításnál valóban kevesebbet evett, mint a Vistam, csak hogy mikor mindent belöttem, hogy ugyan úgy mûködjön, mint Vistan (HTTP/FTP server, SUA + SUA SDK, Analóg Óra, jegyzetek, UAC szint magasra állítása, stb.) Kb. 40 MB-tal evett többet, mint a Vista mint egy friss telepítésû Vista ugyan ezekkel a beállításokkal. Persze nem szabad elfelejteni, hogy az immáron, már kb. 2 éve használt Vistamtól még mindig kevesebb ramotz fogyaszt, de ott a Superfetch szépen be is tanult mindent, míg Win7 alatt még kiképzés alatt ál.
Várom az új verziót. Bárcsak már 9 óra lenne!
Tom hogy értette, a WMP11 is beállítóablakot küldött elsõ indításnál, de a 12esnél nem emlékszem ilyenre (attól még lehetett) - De mondom, nálam még a prebéta van fenn...
Csak 120 nap? De legalább az idõpont megvan... 120 nap indulástól, vagy telepítéstõl? :) A kódot mindenki külön kapja, vagy egy kóddal megy majd az egész?
ugyértette, hogy a windows media player elsõ indításakor, és szerintem eddig mindig volt ilyen!:) de utólag is ki lehet kapcsolni a média információk letöltését!
Este 9 tõl lez letölthetõ a Win 7 ingyen. 120 napig ingyenes.
Igen ez korrekt!
nem az ûrfelszerelés, ûrporszívóra gondoltam, hanem a távolságszámítás, bolygómodellezés stb-re, aminél kizárt hogy lassabb gépek futnának mint akármelyik desktop gép...
Ha jól emléxem, nem volt ilyen elsõ indítás menü a prebetában...
Azért akárhogy is nézzük, az Internet Explorer 8 beta meg a Windows Media Player is hozzátartozik az oprendszerhez, mivel azzal együtt kapod, persze más a hibás, de microsoftos akkor is (és ha jól tudom jelenleg ezek a progik csak win7 alatt futnak)
Azért akárhogy is nézzük, az Internet Explorer 8 beta meg a Windows Media Player is hozzátartozik az oprendszerhez, mivel azzal együtt kapod, persze más a hibás, de microsoftos akkor is (és ha jól tudom jelenleg ezek a progik csak win7 alatt futnak)
Elsõ indításkor, ha az egyéni telepítést választod, megkérdez egy csomó mindent többek között ezeket is. Ott kikapcsolhatod.
Oldal 1 / 5Következő →