224
  • underground2
    #224
    Sziasztok! Egy kérdés hogy amikor telepítettem a hangkártyát és amikor a beállítások nál tesztelem a hangkártyát, mindig valami hibát írki, pedig a tálcán ott van a hangsazoró és amikor rákattintok azt írja ki hogy "Az eszköz megfeleöen müködik", akkor meg a beállításoknal miért ír ki hibát?
  • A1274815
    #223
    Na ezt már Windows 7 alol írom. Megkaptam a kulcsot meg aktíváltam már. Egész jó. Kívéve az időhúzást a boot elején.
  • neuromancer
    #222
    mydigital life

    innen van meg 2 napja
  • neuromancer
    #221
    x86 (32bit), csak elgépeltem
  • neuromancer
    #220
    az x64 verzió az 3,15GB, az x68-nak is kb. ennyinek kelle lennie
  • rrbm
    #219
    sziasztok
    nekem csak 1GB nagyságú fájlt töltött le.
    Az jó??
    Nem többnek kellene lennie?
  • neuromancer
    #218
    szerencsére mielőtt elkezdték volna bővíteni a szervereket, még be tudtam jelentkezni a live-id-val. kaptam egy email amiben volt egy aktiváló link, utána csak azt az oldalt frissítettem és valamikor hajnal 2-kor kaptam egy kulcsot, amivel sikeresen aktiváltam, amit tegnapelőtt töltöttem le torrentről.

    ha működni fog akkor elvileg: http://technet.microsoft.com/en-gb/evalcenter/dd353205.aspx
  • A1274815
    #217
    kisjozsi #214-es hozzászólásában található linken, csak sajnos jelenleg üzemen kívűl van még.
  • FefeeX
    #216
    Nem is értem ezt az egészet...
    Palinko linkjéről letöltöttem mind2-t, de csak 1,2 gigás lett mindkét install, ugyanakkorák. Ujra leszedtem, megin u.a.
    Most elkezdtem neuromanceréről... Bár Palinko linkjén sem ezt a méretet írta ki letöltés elején - mégis amit ott kiírt és amit neuromancer linkje ir letöltés kezdetekor az is más méret... :) Remélem azért jo lesz :)

    Jelszóért hol lehet/ett regelni? :)
  • kisjozsi
    #215
    No de a neuromancer altal megadott megyen .
  • kisjozsi
    #214
    Windows 7 Le akartam tolteni vagy megnezni es ezt irja ki:

    Thanks for your interest in the Windows 7 Beta. The volume has been phenomenal -- we’re in the process of adding more servers to handle the demand. We’re sorry for the delay and we’ll re-post the Beta as soon as we can ensure a quality download experience.

    Jo mi?
  • neuromancer
    #213
    x86:
    http://download.microsoft.com/download/6/3/3/633118BD-6C3D-45A4-B985-F0FDFFE1B021/EN/7000.0.081212-1400_client_en-us_Ultimate-GB1CULFRE_EN_DVD.iso

    x64:
    http://download.microsoft.com/download/6/3/3/633118BD-6C3D-45A4-B985-F0FDFFE1B021/EN/7000.0.081212-1400_client_en-us_Ultimate-GB1CULXFRE_EN_DVD.ISO
  • balee66
    #212
    Nekem tetszik ez a Win7 :)
    Olyan Vista-feeling az egész, sok különbséget nem veszek észre.
  • Palinko
    #211
    hmm :
    http://www.downloadwindows7beta.com/
  • Jerry90
    #210
    remélem ez jobb lesz mint a vista. bár szerencsére csak néhány alkalommal volt "szerencsém" használni... de azt soha többet, xp a bevált, és az a legjobb. teljesítmény: a hülye elcsicsázott nézet sokat levsez az op gyorsaságából (géptől függetlenül) tessék átválltani klasszikus nézetre, startmenü/vezérlőpult/Rendszer speciálisba be/Beállítások, és a "gyakori műveletek megjelenítése a mappákban" mellett hagyni csak a pipát oszt OK. ez csak annak szól akinek nem jó az xp mert "lassú" ;)
  • neuromancer
    #209
    torrenten már elérhető a ver7000 x64, 30 nap alatt lesz hozzá úgyis valami amivel aktiválni lehet
  • A1274815
    #208
    Nekem a bejelentkezésnél szállt el. Azóta nem tudok eljutni újra odáig. Ha már tesznek limitet legalább nem kéne közölni, mert mindenki pánikszerűen leakarja tölteni.
  • Engösz
    #207
    Sziasztok!
    Tudom, hogy nem konkrétan ebbe a topicba tartozik, amit kérdezni szeretnék, de csak remélni tudom, hogy tud valamelyikőtök segíteni :)

    Tehát kérdésem lenne, hogy mekkora a differencia a 2G-s és a 3G-s mobilnet között? Tényleg fele olyan gyors a 2, mint a 3? Ha csak böngészéshez használnám, azért a 2G is elég lenne? Ahol 3G-t tudok fogni, ott 2-t is?

    Lehet hogy még vmi majd eszembe jut, de azt is nagyon megköszönöm, ha ezekre válaszoltok!
  • neuromancer
    #206
    csak most láttam az újfajt üzenetet.
    azon a részen túljutottam, megkaptam az igazoló emailt, csak frissítem az oldalt.

    ott ez van:
    Error
    The site is currently experiencing technical difficulties, please check back in the next business day.
  • A1274815
    #205
    Ezt a linket próbálom már fél 9 óta.
  • neuromancer
    #204
    letölthető a win7:
    http://technet.microsoft.com/en-gb/evalcenter/dd353205.aspx

    túl terheltek a szerverek :), háromnegyed 7 óta próbálkozom vele.

    live-id szükséges hozzá
  • A1274815
    #203
    Dettó ez történt mielőtt ezzel a szöveggel jött volna, csak a 64 bites verzióval.
  • Ravkin
    #202
    Öööö néhány órája próbáltam de akkor még nem ez volt ott, kiválasztottam a 32 bites verziót de nem engedte letölteni mert lefagyott a szerver...
  • A1274815
    #201
    Valakinek sikerült már?

    Nekem ezt írja ki: "Windows® 7 Beta coming soon!"
  • A1274815
    #200
    "Mi az a WGA?"

    Windows Genui Advatenger magyarúl Eredeti Windows, valódi előny néven fut vagy mi?


    "Meg mi az a 6801?(mármint tudom h ez az egyik oprendszer build 6801 verziója, de pontosan mi ez? :) ) Én a prebétához egy Vista betatester kódot kaptam, amivel nem számol 120 napot :"

    Elvileg az, hogy hanyadik építése az egésznek, ezne kívűl egyes fájlok (exe, dll, sys, ocx, stb.) további build számokkal rendelkezhetnek.

    120 napból nem számol vissza a rendes sem, csak ha letelik kék halált okoz: *** STOP: END_OF_NT_EVALUATION_TIME üzenettel.
  • rrbm
    #199
    sziasztok.
    kell a letöltéshez regisztráció vagy valami ilyesmi?
  • PetiX87
    #198
    még mindig semmi letöltős link
  • gothmog
    #197
    De látod, hogy nem elég. Nézz végig a fórumon, hányan döngetik a mellüket, hogy már mióta, és sokkal jobb, és egyáltalán.
  • neuromancer
    #196
    jobb alsó sarokban ott virít a vízjegy:
    "Windows 7
    For terting purposes only. Build 7000"
  • gothmog
    #195
    Azért azon nem kellene meglepődni, hogy egy rohamtempóban készülő operációs rendszer -becslések szerint- egy évvel a kiadás előtti bétájában hibák lehetnek. Jobb helyeken az ilyenekre oda szokták írni, hogy "Tesztváltozat, éles rendszeren használata nem ajánlott."
    És akkor nem lepődnének meg a júzerek, amikor odalesz a keservesen összelopkodott zenegyűjteményük. Például.
  • Pintyőke
    #194
    "Error

    The site is currently experiencing technical difficulties, please check back in the next business day."

    :)
  • neuromancer
    #193
    letölthető a win7:
    http://technet.microsoft.com/en-gb/evalcenter/dd353205.aspx
  • neuromancer
    #192
    itt egy cikk: http://index.hu/tech/szoftver/frrdl081104/
    az még a pre-béta volt, azóta javult egy kicsit
  • Kovász
    #191
    Van, aki esetleg próbálta már a win7-et gyengébb gépen? Gondoltam felrakom majd az 1.8-as cerkán hasító laptopra, csak előtte jó volna tudni, hogy belassítja-e, tovább bírja-e vele az akksi, stb..
  • B0nFire
    #190
    Volt nekem egy nagypapám, aki mindig azt hajtogatta, hogy mi volt harminc évvel ezelőtt, és szentül meg volt győződve róla, hogy ez ma is így van. Volt neki egy fia, aki az én apám volt, ő pedig ugyanezt csinálta dettó, hogy mi volt húsz éve. Ha élne, a mai napig is meg lenne győződve róla, hogy ő bemegy egy vendéglőbe, és 120 Ft-ért eszik egy babgulyást.

    Szép dolog a konzervativizmus, csak nem éppen a fejlődés húzóágazata. Én is vagyok már annyira öreg, hogy bizonyos dolgokhoz ragaszkodjam, de olyanokhoz semmiképpen nem fogok, ami még csak nem is jó. Ha tényleg csak annyit javítanak ki egy oprendszerben, hogy nem hányja tele szeméttel a rendszerpartíciómat - ami miatt aztán félévente újra kell rakni az egész cuccot -, már megéri az újat használni.

    És bizony a pc-ipar a hozzám hasonló lúzer júzerekre alapoz, akik nem kívánnak elmélyülni a számítógép lelkivilágában. Nem kéne elfelejteni, hogy a pc akkor kezdett futótűzként elterjedni világszerte, amikor már volt egy minimális grafikus felület, amin Jóskabátya is el tudott egerészni. Mindaddig, amíg csak egy szűkkörű elit volt képes feladatokat elvégeztetni a pc-vel, mert programnyelveken kellett kommunikálni parancssorból, nem bírt népszerű lenni. És pont az ilyen emberek prüszkölnek a legjobban az újdonságok ellen, mert úgy érzik, hogy rájuk már nincs többé szükség, ha minden fakezű számítógéphez fér, ők kiesnek a pikszisből. Természetesen ez nem így van; a programozókra és szakemberekre mindig is szükség lesz, sőt, minél többen használnak minél bonyolultabb gépeket, annál inkább szükség lesz rájuk. De csak azokra, akik értik is a dolgukat. A szájhősök kora lejárt.
  • Palinko
    #189
    meg ez is összeomlott:
    http://www.microsoft.com/windows/windows-7/

    nevetségesek....
  • roliika
    #188
    http://windowsteamblog.com/blogs/MainFeed.aspx blogjukat sikerült túlterhelni már most..és holvan még este 9 ... 2,5 millió ember töltheti csak le.
  • Magnificat
    #187
    én is feltettem a 32 bites verziót (7000) 5. operációs rendszerként (xp x64, xp x86, ubuntu 8.10, osx leopard 10.5.2 és win7). persze semmi sem virtualizálva... vélemény: nagyon kellemes os egyenlőre, kényelmes, nagyon gyors, pár játék alatt, amit kipróbáltam nálam gyorsabb mint az xp... sajna amiért kipróbáltam, a maya, sokkal lassabb, mint xp x64 alatt, de ezt betudom a drivernek egyenlőre... midnenesetre elérte, hogy amikor nem dolgozok, akkor win7 legyen a használt os, pedig még béta (innen persze vezethet lefele is az út, de én bizakodok).
  • roliika
    #186
    Valóban. :) Én meg a 7000-ret nyüstölöm 4 napja virtual gépen...és semmi dll gond, vagy fagyás, vagyhogy kapjambe..semmi..szépen megy..bár az emulált VGA-t alap VGA-nak ismerte csak fel 3D gyorsítás nélkül (ejnye) de van alatta net, dvd és USB támogatás..virtuális vason...hát boot idő virtualizálva 2 perc 14 másodperc de VGA hiánynak tudom be..mert úgy is bootoltattam hogy lássam mit tölt be...ijj irgalmatlan lassú képfrissítése volt és ah végzett utána indult csak...na azt többet soha.

    Egy akármilyen P4esen legalább 512 mega rammal és egy átlagos videókarival mármikor kipróbálnám...ha ilyen jó lesz a végleges is akkor uprgadelek XP ről...ja duplamagos notimon alaban xp van..vista hát szerintem elég ganaj már nem sebességre hanem amúgy...tudtamén hogy a win7-et kikell várni..megint az a szitu mint anno millenium VS XP esetén. Sook blogban írták hogy háh dehogy nemlesz annyival jobb a win 7 ...pedig de.
  • FefeeX
    #185
    Mi az a WGA? Meg mi az a 6801?(mármint tudom h ez az egyik oprendszer build 6801 verziója, de pontosan mi ez? :) ) Én a prebétához egy Vista betatester kódot kaptam, amivel nem számol 120 napot :