Bukás a PC-s GTA IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnarchoiD
gta4 nagy fos pc-re , bezzeg milyen siman fut 360-on.... es ott nincs szopas installalsem 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Szerintem igenis jó volt, és teljesen jól játszható. Szép grafika, ötletes program. Ennyi 😊
pepe792
Azért azt megnézném hogy 120ezer Ft-os gépen hogyan megy tökéletesen. <#nevetes2><#vigyor1>

bertino
jóhogy bukás, a roksztár toronto bassza meg a jó édes anyját.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Settlers 6 tavalyi 😊. Bar nem szerettem benne, hogyha komplexebb varosod volt, akkor nagyon gyorsan osszeomlott a gazdasag. Bar az 5 utan ujra jo iranyt vett a sorozat.

narumon
Hát szerintem az még a közepesnél is gyengébb volt. Volt még idén Settlers 6, az is egy ilyen kicsit játszható hosszútávon unalmas valami. Viszont majd most nekiállok Football Manager 2009et nyomni.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Iden nemvolt egy nagy strategia termes. Tavaly Supreme commander, World in conflict, Company of heroes kieg + polirozas, CnC 3. Iden semmi. Kaptunk egy kozepesen gyenge Red alert 3-at es kesz.

narumon
Csak megbeszéltük 😉
Hamár PC, akkor én már csak a manager meg stratégia játékokat játszom PCn.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

De ha visszaolvastok PC-rol volt szo. Fable 2-ot elhiszem, hogy lehetett a legjobb jatek, mivel mint irtam az elso resz kedvenc es gyotor erosen, hogy nincs meg PC-re. De most nem konzol volt a tema.

narumon
Pedig Fable2 szerintem is az év egyik legjobb játéka volt.

narumon
Fable2 nincs PC-re, az egyelõre Xbox only cim, illetve gondolom lesz majd ugyanúgy mint Mass Effect meg GTA is. Idõvel. Fél év egy év...

Fable 2 nincs PC-re, de nagyon varom hatha kijon (talan jovo ev kozepe, vege?). Fable 1 egyik nagy kedvenc. Xboxtol Fable 2 elott megvaltam.

zola2000
Nekem jobban tetszett a gta4nél a fable2 és asszem az is volt pcre (bár a fene se tudja én xboxon játszottam vele), érdekes hogy azt senki nem említi.

A

Mass effect nem volt rossz, bar egyszervegigjatszos. Nem igazi akarhova mehetsz RPG, de jo volt.

Dead Space akinek bejon az oruljon neki, en nem szeretem a stilusat alapbol. Hent-nek biztos jo. + egyszeri szorakozas megintcsak.

POP, szep is jo is, de rovid ideig nyujt szorakozast. Ismetlodo reszektol "falramaszik az ember" (micsoda vicc figyelitek!?). Ujrajatszas kizarva, es multi sincs.

Egyebkent GTA gepigeny ugy alakul, hogy hiaba van 8 magos, 2 videokartyas geped attol meg akadhat, de 2 magos geppel es egy kozepkategorias videokartyaval fut tokeletesen. Ki kell elobb probalni, hogy szereti e az adott gep. El van cseszve teny, de ha megy a jatek akkor orom.

En 120 ezerbol vettem gepet par honapja es tokeletesen viszi. Bar ez azon nem segit akinel nem megy rendesen.

Ja hát igen nem kell csodálkozni hogy rosszul fogy ilyen nevetséges gépigénnyel aztán meg lehet bennem van a hiba hogy az évtized játéka nekem nem jön be ok hogy van egy élõ lélégzõ város de szerintem anno a 3 sokkal nagyobb újdonság volt... év játéka ugyan már volt idén Mass Effect, Dead Space, Prince of Persia persze ezek komplexitása elhanyagolható a gta4 hez képest de miért kell mindig ilyenbe mérni a szintet ? mikor semmi máson nem múlik az hogy eltudja dönteni az ember hogy jó e neki az amivel játszink mint a játékélmény ott a pop egy mesés világot tár eléd aminek csak az ember fantáziája szab határt mass effect dead space pedig a sci-fi rajongók szivébe lophatja be magát van még fallout 3 is bár a 2 közelébe se ér egy egyedi univerzumot tár az ember elé sõt ezek még el is futnak lehet jönni azzal hogy igen ma már nem olyan nagy pénz összerakni egy erõmûvet igen csak hát kérdem én az egyszeri embernek aki bérbõl és fizetésbõl él annak mennyi felesleges pénze van a gépfejlesztésre 1 játék céljából mert ugye ezen is elkellene gondolkodnia a rockstarnak ha már "nagylelkûen" kiadta pc re kik vannak többen az átlagos felhasználok vagy a kis kocka akinek a gépe az élete arra költi a minden pénzét vagy inkább a anyu apu pénzét persze lehet mondani hogy olcsó az xbox menny vegyél azt de abban a pillanatban be is zárul a kör

Baby, you really light my fuse. Wops! &#65279;Damn, premature detonation!

Én kb a Vice Cityig élveztem a dolgot, utána már valahogy nem kötött le. Valóban elfelejtettem hozzátenni, hogy mostanában nem töltök annyi idõt offline (single player) játékokkal, mint régen. Mostanában azok a címek fognak meg, amik valami igazán újat tudnak mutatni, sajnos ezekbõl elég kevés van, inkább a régi játékoknak az X+1-edik kiegészítõjét, részét látni manapság a polcokon.
Mióta vidojáték létezik én sztem nyúzom õket, ezért lehet az, hogy jobban megfog egy jó ötlet, mint a Crysis vagy akár a GTA4 csilivili grafikája vagy az, hogy pár méteren végig húzhatom a szerencsétlent akinek épp elloptam a kocsiját.
Talan a GTA 3 utan a VC es a SA rokabornyuzogatas volt, de ez teljesen uj. Legkiforottabb GTA messze. Szerintem igen sokan gondoljak, hogy az ev jateka. Vegigtoltam XBoxon es nemsokara pc-n is vegzek vele. Nalam gyorsabb is, szebb is mint xboxomon volt es mas elmenyt nyujt az iranyitas is.

Mondd azt a rengeteg jobb jatekot PC-re. Ottvan fallout 3 ami hasonloan jo oke. Aztan kevesbe jo, foleg rovidsege miatt a crysis warhead. Far cry 2 nem nyujt normalis jatekelmenyt, de a tuz jopofa. RA3, NFS-UC elcsesztek. Cod 5 nemhozza COD 4 szinvonalat. Tetszett a mercenaries 2, de otlettelenek a missziok, bugos stb. Spore nemrossz egy ideig, de mas kategoria.

Persze gondolom vetlen vitte el a GTA 4 mindenhol a "game of the year" cimet.

Szerintem egyszerûen csak van jobb játék is PCn, mint a GTA 4. Az ég tudja már hányadik rókabõrt próbálták lehúzni róla. Ezt a casual gamerek is látják, nem, hogy a HC-k. Lehet, hogy sok emberkének gyalogolok most a lelkébe (elnézést kérek tõlük), de szerintem egyszerûen nem ér annyit amennyibe kerül.
Te most tényleg azt akarod bebizonyítani, hogy a GTA4-nek Crysis szintû grafikával kéne ekkora gép? Azért lásd be, hogy ez badarság, de ettõl függetlenül a port bûnrossz, és megérdemli a Rockstar, hogy bukott a játék. A gáz csak az, hogy mi nem érdemeljük az ilyen minõsíthetetlen portot.
"Grafika meg mindigis csunyabb lesz GTA-n a tomeg es latotavolsag miatt."

Crysis-ban 7km-et látsz elõre, szoval akkor mi ez sem teljesen igaz. Természetesen LOD-ozni kell, mint álat.

Garrett27
Nah. Mire a flém végére értem már végre vége lett mert mindjárt elrohanok röhögni rajtatok oly jót mulattam, persze majd mindenben egyetértek, hogy gány port eza gta4 meg stb. de akkor is ezt muszáj vót megemlíteni... <#nevetes2><#nevetes1>

Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315

Nem akarok parasztnak tünni de én megmondtam elõre.
bukás anyád a hó alatt télapóval a seggében
narumon
Az a szaros vas azért még a mai átlagpchez sem ótvar fos (sokan szeretnének otthonra ilyen "átlagpct", ráadásként ami a konzol nagy elõnye, hogy fix hadrver fix optimalizációval. Ezért jóval erõsebb pckkel is felveszi a versenyt. Meg kell nézni a régi xbox1et a tényleg szaros 700Mhz Intel procijával, olyan játékokat futtatott olyan minõségben amit a 1200-1500Mhz PCk ki sem tudtak nyögni magukból. Itt is ez a helyzet. A pc-nek mindig iszonyú nagy hátránya lesz, hogy ahány user annyi hardver és azon mind elkéne, hogy fusson...

Vhol olvastam, hogy a GTA4-et ps3-ról portolták PC-re nem pedig x360-ról.

Az tulzas, hogy szar jatek, messze viszi az idei legjobb jatek cimet. Grafika meg mindigis csunyabb lesz GTA-n a tomeg es latotavolsag miatt.

A tobbi az igaz.

Nem tudom melyik barom találta ki hogy külföldön szégyen a warez,de nagy idióta lehetett az tuti...a skandináv országok,az USA (többek közt) mindig is élenjárt a warezban (elég csak a menõ DC-s hubokra visszaemlékezni,manapság meg,hogy az új CAM filmekre milyen nyelven jön ki leghamarabb felirat...)
Nagen, ezt is érdemes megemlíteni... nem is emléxek a sok site közül melyiken olvastam pontosan, de X360nál szó szerint 10szer erõsebb gép szenvedett ezzel a fossal. De abban is lehet vmi, hogy nem biztos, hogy nem direkt lett ilyen - több Box fogy...

Mind1, a lényeg, h szar játék szar porttal, nevetséges gépigénnyel és nevetséges méretben - amiért amúgy semmi érdekeset/újat nem nyújt. Crysisnak hatalmas gépigénye volt, de cserébe mutatott is olyan grafikát amitõl tátva tudott maradni az ember szája; ez meg... hozzáteszem: az se biztos, h aki konzolra vette nem bánta meg utólag a pénzkiadást.
Nethyrrea
warez már csak azért sem játszik mert konzolra ugyanúgy vannak warez copyk a neten...

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Másrészt a szaros 360 hardvere a mai átlagpcéhez képest ótvar fos, ilyen gány portot összehányni bazdmeg felháborító.
Talán normálisan kellett volna portolni basszájba. Hiába tettem fel eredetiben, 17-22 fpsem van akár 800x600 low lowon, akár 1680x1050 high highon, ráadásul gecironda élsimítás nélkül, pedig a gépem crysist visítva viszi 45 fpsel high highon 1680x1050ben szóval kiszophat a rockstar izmosan. Gépigény minden leírás szerint magasan a Recommeneden felül fut, és SZAR bazdmeg.
koschwarz
a "warez miatt bukta a pc-verzió" szöveg lassan már több mint szánalmas.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Ez igaz, külföldön tényleg szégyen, igaz ott a fizetés is több. DE! Nem is vesznek meg minden szart, nem játszanak egyszerre 20 játékkal. 1-2t kiválasztanak, azt megveszik és azzal szórakoznak. Mi meg ismerjük az összes codot, gtat, hlt anyámkínját... Ezért nincs értéke sok játéknak, mert el vagyunk halmozva!

"Kerdes, hogy a crysisnak elso negyedevben mekkora eladasa volt."

Ha jól emlékszem alamivel több, mint 1 millió.

Igen ráadásul ha minden igaz a Crysis WARHEAD pedig túlteljersítette az elvárásokat valamenyível.

Balumann
Igen, a gépigény ott is lehetett volna kisebb, vagy kiadhattak volna egy kevésbé gépigényes verziót is, akkor jóval többet adtak volna el belõle.

Én mondjuk megvettem PC-re, ami megfelelõen erõs a futtatásához, mert a munkaeszközöm és a hobbim is egyben. Színtisztán szórakoztatásra alkalmas eszközre (konzolra) eddig nem költöttem és nem is tervezem, ezért nekem nagy megkönnyebbülés volt, hogy kiadták PC-re.
Szerintem az is benne lehet a gyatra eladásokban, hogy nagyon sokan megvették már konzolra, akiket érdekelt, végülis egy alap box már tényleg nem olyan drága. Nem hinném, hogy a warezolás lenne a fõ ok, hiszen ez a többi PC-s játék esetében is ugyanolyan tényezõ.

Kerdes, hogy az eladasok idore leosztva hogy alakultak. Most, hogy kijott a kieg 1 ev elteltevel, mar jobban futtatjak a gepek. Notebookon is elmegy turheto grafikaval. Kerdes, hogy a crysisnak elso negyedevben mekkora eladasa volt. Nem emlekszem, hogy nagyon fent lett volna top 10-ben. GTA 4 is valoszinuleg behozza az eladasokat jovo ev kozepere.

A Crysis szép eladásokat produkált(3 milla kieggel együtt elment), csak túl sok pénzt vártak tõle, ezért bukásnak állítják be.

+ Ne Magyarorszagol induljatok ki. Nyugatabbra szegyen a warez, de szerintem a magyarok ugyanolyan aranyban vesznek eredeti jatekot a fizetesekhez kepest, aki pedig aztmondja, hogy akinek nem telik ra az ne jatszon az kosse fel magat.

Olyan orszagokban se produkalt eladast, ahol egyebkent eredetiben veszik a jatekokat. Teoriam, hogy lassan az a normalis (nyugaton), hogy vesznek egy jodraga laptopot es egy konzolt. Most a laptop is elbir pc-s jatekokat, ami kell nekik (wow meg mittudomen), a tobbi megy konzolra. GTA 4 viszont tenyleg hardcore pc-t igenyel, ami nekik nincs, csak egy vekony retegnek, aki szarik a notebookra es konzolra. Foleg mivel iskolakban, munkahelyeken elvarjak a laptop hasznalatat. Most ez pont egy olyan idoszak amikor az asztali PC 2 tuz koze kerult, konzolok es notebookok.

De peldanak ottvan a spore pl. Kortol, nemtol fuggetlen. Tokeletesen fut laptopon, konzolon nem elerheto (egyebkent is gond lehet iranyitas megoldasa). Egybol az eladasok az egekbe. Ugyanez lesz a Sims 3, gepigeny direkt laptopokra irodott. Vagy left for dead produkalt meg szep eladasokat, ami HL 2 motorjara irodott es gepigeny a beka segge alatt.

Es ott a kedves crysis ami ugyancsak megdoglott... De ez lehet csak veletlen egybeesesek, pontos adatokat nemtudok, csak amit tapasztaltam.

Balumann
Jaj mennyetek már el ezzel a hülyeséggel valahova máshova. Van elég "vevõ" játékos PC-n is annyira, hogy megérje normális minõségben átportolni a játékokat. Sokakat áttérítettek a konzolra, mert ott nem áll fennt a veszélye a szarul átportolásnak, és így bátrabban meg is vehetik meg a játékokat, nem lesz gond vele. PC drágább, több a hiba lehetõség mind fejlesztõi, mind a programot futtató számítógép körül (de az elõnyei miatt sokan az mellett maradnak).
De, azért veszik meg kevesebben meg PC-re a játékokat, és azért váltanak egyre többen konzolra, mert igénytelenül, szarul portolják át PC-re, ráadásul nem használja ki a PC lehetõségeit (pl. azért akadnak újabb játékok, mert nem optimalizálják rendesen 2 magra, nem lehet módolni, pályákat készíteni szabadon azokhoz, nem lehet rendesen beállítani az irányítást hogy gamepaddal meg egér-billlel is, meg ilyenek). Ráadásul itt még rátettek a másolás védelemmel is, hogy az eredetivel is lehet, hogy szenvedni kell.

Rendesen kéne optimalizálni, kevés hibával kiadni, és hosszabb ideig tartó játékokat kiadni (lehetõleg lehessen kiegészítõket belerakni, módokat, pályákat, stb.), és akkor megéri megvenni azoknak is. Mindenkinek máshol van a határ, függ igénytõl, hogy mennyi pénze van vkinek és éppen mit tart fontosnak. Ez nem attól függ, hogy valaki PC-s-e vagy konzolos. Konzolon is warezolnak rengetegen. Egy jó ár/érték ajánlattal bárkit rá lehet venni, hogy megvegyen valamit. Ezt kellene megérteni és nem terjeszteni a hülyeségeket, hogy elvbõl nem vesznek meg valamit...

Ezekután csodálkozol? Kiadnak egy nagy darab szart, aztán csodálkoznak, hogy nem fogy. Elõször emészthetõvé kéne tenni(egyszerû install+átlagos gépigény), aztán várni a befolyó pénzt.
Az meg a másik, hogy a PC-re évente megjelenõ játékok legalább 90%-a rakás ótvar.
Az meg nem baj, hogy a R* leszar minket csak ne látványosan tegye.

Magyarán majd akkor fog jó portot csinálni(ne adj isten egybõl PC-re fejleszteni), ha mindenki rohan és megveszi a játszhatatlan játékot, amit aztán kitehet a polcra és ennyi??
Ugyan már! Akkor az lenne mint EA-nál: "minek fejlesszek, mikor így is viszik mint a cukrot"

A másik, hogy ekkorát már ne változzon a világ, hogy azért vegyünk meg egyes termékeket, hogy a vállalatok kedvébe járjunk.

mondhattok akármit de az az igazság h a pc-sek 90% elvbõl nem költ pénzt játékra lehet az bármilyen jó.Hogy a R* leszarja a PC-s piacot? min csodálkoztok?
NEOreg3
ha nem ennyire szartrehány port lenne ennyire idegesítõ védelemmel, akkor megvettem volna

így majd max ha lemegy az ára kb a felére, mert amennyibe jelenleg kerül, annyit nem ér

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

arty
San Andreas többet késett, mégis jobban fogyott. Ez tuti nem ok.

ldavid: sokakat ismersz, akik a gta4 pécé verzio megvétele után rohantak boxot és boxos gta4-et venni? ugyanmár!

Forza.

narumon
Hát ez megint csak azt hozza közelebb, hogy legközelebb még ennyi energiát sem forditanak a portolásba.

egyébként az egész mögött a Microsoft áll
az elsõ 25 millás DLC miatt portolta másik csapat a játékot
talán nem véletlen, hogy ilyen lett, így több box fogy... <#ravasz1>
mustang93
szép gagyi weblap,én jobbat tudok csinálni pedig nem vagyok egy profi webmester.

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit

mustang93
Üzenem a nagy Rockstar fõnõknek Dan Houser-nek hogy:ezt elcseszted fiam,a játék játékélményével nincs semmi gond,de a gépigényt túlzásba vitték,fõleg hogy 16 GB szabadhely kell hozzá,annyiból a COD 4 és COD 5-öt felteszem a gépre 6 x
,komolyan fiuk ezt a játékot kár megvenni PC-re és a gépet költeni rá a pénzt hogy elfuthasson aki meg annyira szeretné az vegyen Xbox 360-t.Elcsesztéttek Rockstar Games. <#crazya><#nevetes2><#eplus2>

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit