Bukás a PC-s GTA IV
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kellett volna még fél év a Toronto-i R*-nak. Egyébként a portoló Toronto-i R* is honlapja sokat elárul a minõségrõl... 😄
Aki megvette fél éve konzolra, az minek vegye meg utána PC-re is?
Haverom az a fajta, aki "minek vegyem meg, ha le is tölthetem", de azt mondta, annyi élményt adott neki eddig a GTA sorozat, hogy megvette. Nincs nagyon erõs gépe, de azért gyengének sem mondhatnám, persze játszhatatlanul megy csak. Miután megnéztem a gépén, úgy döntöttem még letölteni sem érdemes (fõleg, hogy 16 giga).
Üzenem: R* elcsesztétek!
Üzenem: R* elcsesztétek!
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
"Nekem a konzolos sem tetszik, olyan grafikaja van ..." <#lama>#lama><#banplz>#banplz>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Nekem a konzolos sem tetszik, olyan grafikaja van mint egy elhasznalt alsogatyanak 😊 szintelen es lehangolo. A Cobra 11-es jatek jobban nez ki es meg eromu sem kell hozza, igaz hogy ott nem lehet gyalog maszkalni de az engem nem is erdekel. A GTA mar nem ugyanaz mint regebben volt.
Olyan gépigénye van, hogy annyi pénzért már vehetek egy viperát, egy berettát, egy ladát és GTAzhatok élõben. Még maradna pénz a bírságokra is. 😊
Hihetetlenül trehány portolás, körülményes install (regisztrálni kell még a kelet-szingaléz gyeplabda-válogatott honlapjára is), nagy gépigény.
(akik szerint ez a gépigény indokolt, azért vegyék hozzá, hogy mindez AntiAliasing nélküli grafikához kell!!! 2008 végén no-AA: epic fail)
Maga a játék zseniális, de a körítést ettõl rosszabbul nem lehetett volna elkészíteni.
Hihetetlenül trehány portolás, körülményes install (regisztrálni kell még a kelet-szingaléz gyeplabda-válogatott honlapjára is), nagy gépigény.
(akik szerint ez a gépigény indokolt, azért vegyék hozzá, hogy mindez AntiAliasing nélküli grafikához kell!!! 2008 végén no-AA: epic fail)
Maga a játék zseniális, de a körítést ettõl rosszabbul nem lehetett volna elkészíteni.
Nálad a pont.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
pedig igazuk van a warezzal kapcsolatban. az emberek letoltik ingyen, kiprobaljak es dontenek. tehat a wareznak koszonheto, hogy az emberek idejekoran rajottek arra hogy szar es nem vettek meg
Hát persze hogy a Warezra fogják... Aki eddig megvette a PC-s részeket, kétszer is meggondolja bevállalja-e a IV. részt. Nem a játék kerül sokba, hanem a futtatásához szükséges gép. Nem mindenkinek van otthon erõmûve, de akinek az van az is átértékeli a gépe teljesítményét ha ez a game kerül szóba. Ezt a R* elcseszte.
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
Az a vicces milyen lett volna ha fel evvel ezelott jon ki? A gepigeny meg nagyobb problema lett volna.
A két ok: késés, és rossz portolásnak köszönhetõ magas gépigény
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
A késés annyira nem probléma.
Az optimalizálás annál inkább. Szerintem ilynn grafika nem indokolna ekkora gépigényt.
Az optimalizálás annál inkább. Szerintem ilynn grafika nem indokolna ekkora gépigényt.
Nem félévvel késõbb kellett volna kiadniuk...Lehet hogy erõs gép kell hozzá, ezt már a játék megjelenése elõtt is gondolhatta mindenki. Megvettük eredetiben mert érdemesnek tartottuk rá.Én nem vettem benne észre semilyen hibát(nem dobott ki, stb.)Egy játék amit sztem megérte megvenni.
R* hülyének nézte az embereket.
Meglett az eredménye.
Meglett az eredménye.
Erre csak annyit reagálnék, hogy a R* magának köszönheti a siralmas eredményeit. De a legszebb az lesz, hogy ezek után majd kijelentik, hogy ilyen eladások mellett nem fognak több részt PC-re kihozni. Máris körbeért az ördögi terv...
hehe lehet 😄
Folosleges, mindenki tudja, hogy miert nem kel.
← ElőzőOldal 3 / 3