Bukás a PC-s GTA IV

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
Kellett volna még fél év a Toronto-i R*-nak. Egyébként a portoló Toronto-i R* is honlapja sokat elárul a minõségrõl... 😄
Aki megvette fél éve konzolra, az minek vegye meg utána PC-re is?
Daffit
Haverom az a fajta, aki "minek vegyem meg, ha le is tölthetem", de azt mondta, annyi élményt adott neki eddig a GTA sorozat, hogy megvette. Nincs nagyon erõs gépe, de azért gyengének sem mondhatnám, persze játszhatatlanul megy csak. Miután megnéztem a gépén, úgy döntöttem még letölteni sem érdemes (fõleg, hogy 16 giga).

Üzenem: R* elcsesztétek!

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

schrank
"Nekem a konzolos sem tetszik, olyan grafikaja van ..." <#lama><#banplz>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Nekem a konzolos sem tetszik, olyan grafikaja van mint egy elhasznalt alsogatyanak 😊 szintelen es lehangolo. A Cobra 11-es jatek jobban nez ki es meg eromu sem kell hozza, igaz hogy ott nem lehet gyalog maszkalni de az engem nem is erdekel. A GTA mar nem ugyanaz mint regebben volt.

Olyan gépigénye van, hogy annyi pénzért már vehetek egy viperát, egy berettát, egy ladát és GTAzhatok élõben. Még maradna pénz a bírságokra is. 😊

Hihetetlenül trehány portolás, körülményes install (regisztrálni kell még a kelet-szingaléz gyeplabda-válogatott honlapjára is), nagy gépigény.
(akik szerint ez a gépigény indokolt, azért vegyék hozzá, hogy mindez AntiAliasing nélküli grafikához kell!!! 2008 végén no-AA: epic fail)

Maga a játék zseniális, de a körítést ettõl rosszabbul nem lehetett volna elkészíteni.

Tinman
Nálad a pont.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

pedig igazuk van a warezzal kapcsolatban. az emberek letoltik ingyen, kiprobaljak es dontenek. tehat a wareznak koszonheto, hogy az emberek idejekoran rajottek arra hogy szar es nem vettek meg
CybeRick
Hát persze hogy a Warezra fogják... Aki eddig megvette a PC-s részeket, kétszer is meggondolja bevállalja-e a IV. részt. Nem a játék kerül sokba, hanem a futtatásához szükséges gép. Nem mindenkinek van otthon erõmûve, de akinek az van az is átértékeli a gépe teljesítményét ha ez a game kerül szóba. Ezt a R* elcseszte.

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"

Az a vicces milyen lett volna ha fel evvel ezelott jon ki? A gepigeny meg nagyobb problema lett volna.
edios
A két ok: késés, és rossz portolásnak köszönhetõ magas gépigény

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

pepe792
gépigény... nem kell magyarázni a bizonyítványt.

A késés annyira nem probléma.
Az optimalizálás annál inkább. Szerintem ilynn grafika nem indokolna ekkora gépigényt.
Nem félévvel késõbb kellett volna kiadniuk...Lehet hogy erõs gép kell hozzá, ezt már a játék megjelenése elõtt is gondolhatta mindenki. Megvettük eredetiben mert érdemesnek tartottuk rá.Én nem vettem benne észre semilyen hibát(nem dobott ki, stb.)Egy játék amit sztem megérte megvenni.
R* hülyének nézte az embereket.
Meglett az eredménye.
Erre csak annyit reagálnék, hogy a R* magának köszönheti a siralmas eredményeit. De a legszebb az lesz, hogy ezek után majd kijelentik, hogy ilyen eladások mellett nem fognak több részt PC-re kihozni. Máris körbeért az ördögi terv...

hehe lehet 😄
Narxis
Csak reggelig kell várni.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Folosleges, mindenki tudja, hogy miert nem kel.

FragStaR
Miért nincs még szétflameelve ?

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

← ElőzőOldal 3 / 3