29
-
#29 majd beszívva végigtolom közben 1 pár liter pia is lecsúszikXD -
A1274815 #28 "az ha ki is próbálja, nem fog lecsúszni, sőt, valszeg szerez pár szép élményt amitől teljesebb élete lesz."
Zéró értékkel, ugyan is mind képzelgés és hazugsák, kb. ugyan azt a hatást érte volna el, ha jól fejbe vágja magatás és minden hülyeséget álmodk tölle. És mitől lenne teljesebb élete. Ugyan ne ugrassd itt az embereket!
"aki meg soha életében 1 füves cigit el nem szívott, az ne ugasson, előbb próbálja ki, aztán mondja, hogy halálos méreg ami megrontja a társadalmat..."
No comment! -
A1274815 #27 "Aki aztmondja rossz füvetni, az nem élvezte még ( ami sajnálatos )."
Soha sem szoktam ilyeneket mondani, de te kiérdemleted a fentivel, főleg a sajnálatos szócskával: elmehetsz ezért melegebb tájakra. Ilyen nézetű emberek miatt van ennyíre problematikus a dolog.
Ha rajtam múlna a dilelek és a termesztők, akár "fű" akár LSD, mind holtak lennének, aztán majd meglátnánk mennyíre tudnak drogozni a jómadarak akár csak alkalmilag is. És azt hiszem kárörvendően röhögnék az elvonási tűneteiken, mivel ezt az egész gubancot maguknak okozták, csak mert rövidlátó idióták és élvhajhászok voltak, nem mertek a valóságban maradni. Ráadásul ami számomra röhelyessé teszi az egészet, hogy egy csomó komplikációtól menekül meg és erre siránkozik a komplikációk után. -
xizor #26 Aki aztmondja rossz füvetni, az nem élvezte még ( ami sajnálatos ).Ez se azt jelenti hogy napi 5g-t el kell tolni.Aki meg valami igazán durvával szórakozik, az magára vessen.A prevenciós órák se kedvet se elutasítást nem adnak, csak általában elmagyarázzák mi lesz belőled ha teljes függő leszel. -
Loverman #25 na ide jött a sok füves, lol -
Justil #24 az emberek akik a törvényeket hozzák nem értenek semmit se. nem fér abba a töpörödött agyukba, hogy a narkó egész addig népszerű és keresett lesz, amíg be van tiltva. mindenkinek a tiltott gyümölcs kell, főleg a serdülőknek. van ezen mit csodálkozni?
aztán meg, lécci ne keverjük már össze az alkalmi fogyasztókat, akik néha elmennek vmi partyba szétesni, vagy az egyetemista szubkultúrát, ahol igen népszerű a vicces cigi, azokkal a sötét, alvilági bűnöző egyedekkel, akiknek a drog nem élmény, hanem eszköz és életforma.
remélem minden épeszű ember érzi a különbséget a kettő között.
és persze a "szakértők" legnagyobb tévedése az, hogy az első csoportból a másodikba a drog mutatja az utat. nem azt mondom, előfordul, hogy valaki rossz társaságba keveredik, aztán belőle is ilyen kétes egyén lesz, és a drogok erősen hajtják a háttérben, de ez nem mérvadó. az alkalmi fogyasztók többsége meg is marad az alkalmi fogyasztásnál, és ebben a tekintetben semmivel sem jobb az a sokmillió ember, aki prédikál, de közben dohányzik, alkoholista vagy akár szerencsejátékos.
mellesleg szent igaza van annak, aki azt mondta, hogy a drogprevenció elsősorban a családi nevelés része kell hogy legyen. akinek megtanítják, hogy becsülje a saját és embertársai életét, és akibe nevelnek emberi méltóságot, az ha ki is próbálja, nem fog lecsúszni, sőt, valszeg szerez pár szép élményt amitől teljesebb élete lesz.
aki meg soha életében 1 füves cigit el nem szívott, az ne ugasson, előbb próbálja ki, aztán mondja, hogy halálos méreg ami megrontja a társadalmat... -
Gorgonka #23 Sajnos a magyar felvilágosító (meg sztem a többi országban is így van) foglakozásokon vagy mik azok, csak annyit mondanak, hogy a "drog rossz, érteeem...", meg persze hazudnak is sokat. Ha tetszik ha nem a fiatalok sem hülyék és amikor rájönnek, hogy átverték őket, annál inkább ki akarják próbálni a drogokat. Sztem a drogok valós veszélyeire kellene felhívni az emberek figyelmét, nem azt szajkózni, hogy egy füves cigitől függő, bűnöző, rabló-gyilkos lesz a delikvens, mert ezt csak egy bizonyos réteg hiszi el (az előző rendszerben felnőttek), akik aztán mennek követ dobálni, meg sípot fújni (ez utóbbit megnéztem volna :)) egy bizonyos szervezet tüntetésére... -
Loverman #22 a németek nem idióták? olvasol te gamestar-t? volt egy konferencia a játékokról, 10 "szakemberből" 8 azt mondta hogy igenis a játékoktól lesznek erőszakosak a fiatalok. ennyit a németekről. kb már alig lehet ott játékot kiadni ha nem éppen a Viva pinatáról van szó. -
Loverman #21 lol, inkább csak drogozzanak, legalább több lesz a munkahely a normális embereknek, aztán meg egyszer véletlenül többet szívnak a kelleténél és volt probléma, nincs probléma :D -
#20 Alig 100 évvel vagy lemaradva a prevenció módszereit illetően. Szerencsére a németek nem ilyen idióták már. -
smaszi #19 Bár én is próbáltam, de: NO DRUGS!!! -
#18 már 2x is próbálták :) -
#17 drugs are bad, okay? -
A1274815 #16 Hangsúlyozom nem az én ötletem, nem tartom elegendően hatékonynak, de ugyan akkor jó ötletnek tartom.
Nekem a más elképzelésem van a témát illetően. Lásd #7 kiegészítve drog dilelek utcán való tarkón lövésével, drogbárok palotájában az ölébe hulló 21 tonnás bombával. Működne. Egész biztos visszaszorulna a drogfogyasztás mértéke. -
#15 Van ilyan gáma fps-be is? -
kukacS3K #14 szavazzuk ki a németeket a bolygóról -
Renegade #13 Ugyanmár, amíg a csapból is az folyik, hogy igyál, mert az menő és a cégvezetőtöl a diákig az emberek 95% iszik, dohányzik, drogozik esetleg kellő arányban keveri, addig mit ias várunk?
Elrettentőt meg minek? A haverok meg bemutatják, pár multis menedzsernek, akik bizony drogoznak és tessék, hova jutottak, na hova? havi 600Knettó +. -
Zoliz #12 Játssz, ne drogozz! Persze drogozva is lehet játszani. Éljen a neoliberális SZDSZ, nálunk mindent lehet csinálni következmények nélkül! -
#11 Szerintem hívni kéne a "Szexuális zaklatás pandát" a szószparkból, az ott is hatásos volt, hátha ebben a témában is működne!?;DDD -
teddybear #10 A spártaiaknál tökrészeg, magát összehugyozott, összeszart helótákat mutogattak a kiképzés során a fiúknak. Hatásos volt. -
#9 ez nem igazán jó, ha az ember félelemből nem tesz meg valamit az szar dolog... nem is működik sok esetben... ellenben ha megfelelően foglalkoznának a gyerekekkel a szülők és nem tv-znének minden este, nem a barátokkal lógnának míg a kölkökre egy "vadidegen" ember felügyel, talán nem kéne annyit hazudni nekik... stbstbstb... inkább úgy kéne megelőzni a "baj(?)"-t, hogy figyelünk egymásra, nem úgy hogy pont leszarjuk egymást... -
#8 erre csak annyit tudok mondani hogy: PFFFFF ÉS SZÁNALOM,látszik hogy kezd megbukni világszerte a drogpolitika,és a hozzánemértés a témához. -
A1274815 #7 "Ahelyett hogy az gyerek arcába nyomnák a legdurvább kábítószeres tragédiákat, tönkrement életeket, hogy rossz álmai legyenek."
Ez se tökéletes, de legább a többségnél működne. -
endrev #6 Éppenhogy nem elrettenti, hanem felkelti az érdeklődést. Statisztika, hogy a magyar felvilágosító foglalkozások után a legtöbb diák éppenhogy kedvet kap kipróbálni. Mert JÁTÉKOS. Meg KEDÉLYES. Ahelyett hogy az gyerek arcába nyomnák a legdurvább kábítószeres tragédiákat, tönkrement életeket, hogy rossz álmai legyenek. EKKOR nem kapna kedvet hozzá.
De "ez túlságosan sokkoló a szegény gyereknek"...! -
A1274815 #5 Érdekes ötlet, de nem hiszem, hogy elrettentene bárkit is ezktől a szerektől.
Talán az egyetlen komoly elrettentő erejű az, lenne, ha a lefoglat drogokba valami komoly tartos kellemetlenséget okozó anyagot kevernének, aminek károsító hatása amúgy nincs és visszajuttatnák a "piacra". És legalább kapásból az összes fogyasztó csapdába is kerülhetne, lehetne vinni őket kényszer elvonó kúrákra. -
#4 Az meg ,hogy sokan töltik le nem jelent semmit mert kb 80% csak poénból szedi le a 15% aggódó szülű vagy pedagógus. -
#3 HAHAHAHA
Szart sem fog érni de nem baj. Talán a szülőknek kéne gyermeknevelő programot kiadni. -
MrBlowfish #2 Asszem ezt végigtolom. Beszívva. -
Myron #1 király, kérdés persze h lehet e multiban tekerni a gammában, különben nem ér semmit