German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de figyelj itt mire kell kattintani?<#confused>#confused>
1:
Jumbo Curtainsider letöltése.
2:
Tréler Pack letöltése.
rarpass: BY VOLVOCU
3:
Krone Coolliner letöltése
4:
Krone Profiliner letöltése
U.i.: bocs a sok képért
Don\'t worry, be HOPI!
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Ha valaki van fent adjon már egy kamion készítõ programot!
Elõre is kösz!
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
к.ιηтнуα.
Üdv:Buszosman (Dani)
The Truck Is My Life
ha vannak alkalmazottaim., honnan tudom, milyen fuvarokat csinálnak, merre járnak ? ui: raktam bele kamiont, melyik boltban találom? mert volt olyan, ahol csak a gyári magnumokat rakta be.
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
A spoiler se rossz😊
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
No music, no life....
én is elkészültem a MAN-al...megjavitottam a kabin tetejét,a spoiler nem világos,a felsõ helyezet jelzõket ledesre cseréltem..
Subaru Impreza & Hummer
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
No music, no life....

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ott van jobb oldalt hogy válasz erre akinek akarsz válaszolni azéra kattints!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Köszönöm!
egyébként pedig a szerzõdést nem te kötöd, hanem a cégek küldenek neked e-mailt...
www.szobi.picturepush.com
Nemsokára már én is aszfalton leszek! 😄
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep