German Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ahan köszönöm szépen a segítséget hát azért megpróbálok skinezni ám a mappában a zenéket átt írtam ogg kiterjesztésbe így már láttom a játékba de hiába indítom el nem indítja el😞 De mivel német nem bírok szerzádést kötni mert halványlilaibolyám sincs hogyan kell ha angol lenne nem rinyálnék ám még angol versio sincs😞
Fasza lett Peti! <#eljen>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Bermen-Hamburg fuvar!
Indulás:

Érkezés:

Félember
elkészültem az új gépsassal... szerintem baszott jó lett😛
képek:

vélemény jöhet...😄
skint ne nézzétek az az alap szar😄

luspaydavid
Átnéztem, bepakoltam és holnap indulok is. <#vigyor5>

The Truck Is My Life

Penge88
Jah, volt hogy egy fuvart mentem egy cégnél, mert a fuvar felénél már jött a jobb ajánlat csúcs kamionnal... 😄

Thank God, I\'m a Lada owner!

Vagy azért nem látod mert nem OGG Vorbis a berakott zene formátuma...
baly94
Beleraktam egy 64MB-s vidikártyát a gépbe a tönkrement helyett, és cseppet sem lepõdtem meg, h mikor megpróbáltam elindítani a GTS-t ezt írta ki:

Azé fasza mi?<#idiota> Má tisztára elvonási tüneteim vannak xD
Penge88
Kérdésem volna: vettem egy garázst, 2 kamajont, 2 embert felvettem, be is tette õket a garázs 2 slot-jába. Ezt a Notebook management menüpontja alatt csináltam. Ennyi volna az emberek alkalmazása? És õk automatikusan mennek fuvart vállalni?

Szobi30
1:szerzõdéseket kötnek veled a cégek, de elõször alkalmazott vagy és a gép mondja meg hogy honnan mit vigyél hova
2:modellezni Zmodeler segítségével tudsz, ha még nincs benne tapasztalatod szerintem bele se kezdj! bár próba szerencse(sok szerencsét hozzá)
3:skinezni DXTbmp segítségével tudsz és kell hozzá még egy képszerkesztõ program(paint is megteszi, bár azzal nem tudsz szép skint csinálni)
4:eddig még nincs, de meg fog jelenni a játék magyar nyelven is!
5:nem még! de ETS-hez van textúra pack abból lehetne csinálni ehhez is...de egyenlõre még nincsen

#3846:megelõztél:X xDDD 😄

#3849😮GG formátumba kell betennia music mappába!

www.szobi.picturepush.com

Köszi a segítséget csak nem értettem...
Penge88
Lehet nem r gombra van téve a rádió... Vagy ha bejön az ablak és a zeneszámok nem, akkor lehet nem ogg kiterjesztésûek... Több ötletem nincs.

Télleg és ha beteszek zenét és r-t nyomok miért nem látom?😛
1: Béna vagy.
2: Zmodeler kell hozzá.
3: DXTBmp+Paint vagy PS. mind1
4: Nincs(még)
5: csinálsz vagy beírod googléba hogy" Free Road Texture"
6: Sok sikert!

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Helló!!!
Na akkor egybe leírom a mondandómat..😊
1. Miért nem bírok fuvarozni nem tudok fuvart válalni egyetlen cégtõl se..
2. Modelezni hogy tudok?
3. Skinezni de mind a kettõ egyéni
4. Magyararosítás van hozzá?
5. Road texturát hol tudok tölteni?
6.Bocsi hogy ennyire benga vok de nem értem eddig mindig töltöttem modot kamiont pótot és most egyénit szeretnék
További szép napot mindenkinek sziasztok és várom a válaszotokat..
Fasza!<#eljen>

Road Texturát lehet tölteni?
lorci
Idáig nem rossz, kitartást remélem egyszer kész lesz...<#vigyor5>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

hi! man tgx xlx et lehet valahonnan tölteni, mert nem találtam sehol:S

Na ácsi😊 #3834 üzenetes ember😊 Nem nagyon fágom az ilyet cod4=Call of Duty 4 hez vágom a skinezést de itt az alapoktól kezdjük kérlek ám msn-re ha felveszel gyorsabb és egyszerûbb lehet
msn-en:[email protected]
Szobi30
<#eljen>
fasza a hegy textúrája 😄

www.szobi.picturepush.com

Ricsi234
Sziasztok!Elsõ saját kamionom!Nem nagy cucc de nekem meg teszi!!!100000 THX Blum-nak!!!!

Modell:Ricsi234
Konvert:BLUM!

Építgettem 😛 (Lengyelország)

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Szó szerint,mintha A NAGY BIBLIÁBÓL olvasták volna fel <#hehe>

SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide

Vannak olyan kamionok amelyeket utólag konvertáltak/készítettek a játékhoz a modderek, és ezek általában ezt a flarepack-ot használják. Ha egy ilyen modell van bent, és nincsen meg hozzá ezen flarepack akkor a kamionon a fények nem fognak világítani...
szóval te modellezni is akarsz meg skinezni is😄modellezéshez Zmodeler,skinezéshez DXTBmp😄tudtam segíteni?<#idiota>

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

Tomika001
Nincs mit!
És köszi! 😄

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

attila49
Kösz neked is!!

FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die

Carlos
és ez mit csinál?

Þór vígi þessi rúnar

Teljesen jó, nekem is bent van... 😉
attila49
Ó hát köszönöm szépen 😊(még mindíg szép a vas)

attila49
Igen,ETS bõl jó a GTS be is???

Tomika001

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

Hmm.. elõször nézd meg a germantrucks nevû log fájlt, hátha abból kiderül hogy mi nem tetszik a játéknak. Nagy valószínûséggel egy mod okozhatja a problémát, de nem biztos...

#3824: Samson féle flarepackra gondolsz?
Ám miért van az hogy akár melyik céghez megyek hogy szállítsak árut semelyiknél se tudok😊
attila49
Valaki tudna linket adni Flare Pack ról? Megköszönném!!!!!!!!

Meg színezni a pótot és magyarítás még nincs hozzá jó a béta is
Nem én pl: a pótra azt hogy Lukács a vezeték neve és pl: azt hogy Lukács Trans meg a kamion elejére a fülkébe meg pl: egy laptop egy plazma tv sajét cigiz doboz meg ilyeneket így egyénit
csipa94
ez nemtudjátok miért lehet?
folyamatosan ezt csinálja :S

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

mármint akkor te most mit akarsz<#confused>lehet hogy én nem tudom értelmezni...na szóval te festést akarsz rá,vagy pl szúrókat,meg ilyeneket akarsz rátenni a cumókra?

Sziasztok szeretném kérni a segítségeteket nem tudjátok hol kell saját kamiont csinálni leszedtem a photoshop-ot és rá akarok minden féle cussot írkálnioszóval sajátot, még belsõt szeretnék baból is sajátot, meg pótot és nem tudom magyarosítás van már hozzá és ha igen akkor hol tudom leszedni elõre is köszönöm és további szép napot kívánok mindenkinek ám ez a game kurva jó😊 Játszottam az ETS-sel is csak oda is csak szedtem le kamionokat meg pótot és interiolt de itt mind a 3-ból szeretnék egyénit mindenkinek a segítségét kérném hogy segítsen... Sziasztok
hungaro
Meg találtam a gondot,hogy miért fagyott ki a játék,a megoldás egyszerû, a trailer pack az oka mindennek!😊

Hivatás az Életért!

Freddycom
TradeAux felajánlja, h dolgozzak náluk 17.8 %-os részedésért.
Kérdem én, hol fogadom el?

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

üdv! megpróbáltam leszedni zmodelert, de nem volt jó!! win7-em van,arra nem jó??
nm!<#wink>
MURFITTS:elvileg nem

az alkalmazottaknak, csak a gyári verdákat lehet adni ???
Carlos
Köszönöm!

Þór vígi þessi rúnar

elvileg magától fog dolgozni,vagyis én csak megvettem õket,és a játék közben kiírja h mennyit keresett egy fuvarral<#wink>

csipa94
Nah grafikai problémáim megoldódtak,Köszi Blum! 😊
Újra,szebb minõségben:

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

Carlos
No, megvan...
Nekem egy kicsit másképp kellett felvenni embert és kamiont, mint ahogy a leirásban volt. De van két sofõröm és két verdám. (legolcsóbbak persze).

Hogy kell melóba állítani az embereimet? Próbálgattam, nyomogattam, nem találtam...

Þór vígi þessi rúnar