German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Játék közben változnak majd a városok valmelyest, vagy tényleg végig csak ebbõl a néhány utcából fog állni egy-egy város, ami alapból megvan? Mert ezek nagyon kicsik a korábbi 18WoS sorozatokhoz képest. Sõt, nem is városok...
Azért nem látszanak mert a videokártyád az adott renderelési módban nem támogatja a reflection-t. Ajánlom, hogy próbáld meg a másik renderelési módban, és nézd meg. Ha úgy sem látod a tükrözõdést, akkor sajnos ez nem fog megjelenni nálad.
Valaki tudna abban segíteni hogy miért van az amikor az elkészült skint vissza akarom raktározni,nem engedi!Mit csinálok rosszul?<#help>#help><#help>#help>
win7nek nincs köze hozzá... nekem is azvan és megy... igaz szaggat de elfér..
nálam látszanak!
Ja nekem nincs laptopom csak egy hordozható mini DVD-ém a felsõ szekrényben! 😉
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
valaki egy mûködõképes man tgx xlx et be tudna nekem linkelni?
Hát igen az internet nem hiányozhat! <#vigyor5>#vigyor5>
még csak a Internet USB hiányzik..de azt is akarok tenni..<#circling>#circling>
Subaru Impreza & Hummer
config-ban az uset_g consol 0-át átiród 1-re,usetg_devolper 0-át is egyre,elmented,belépsz a játékba,megnyomod a 0-át,beírod: cheat monez.és kapsz cash-t.
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
Jól fel vagy szerelkezve a pihenõkben biztos nem foksz unatkozni! <#vigyor3>#vigyor3>
Ezt szebben nem is kérhetted volna...<#zavart2>#zavart2>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Hali vaki írja már le nekem hogy hogyan tudok pénzt csalásal szerezni??
Kállai Gábor szeretek focizni traktort vezetni de mégjoban a gépezés
tomikahh, feltöltenéd ezt a mant ?
ha netalántán találsz olyan vidit létszi küld már el majd a linkjét<#rolleyes>#rolleyes>most kezdek rájönni h hogyan is kell rárakni cumókat😄annyit valaki tudna esetleg segíteni,h h tudom arrébrakni az egész kamiont,hogy ha berakom mellé a pótot akkor ne legyenek egymásba<#confused>#confused><#idiota>#idiota>
к.ιηтнуα.
olyan sok gázolajat adott el h minuszos lett a fuvar :L
egyébként nekem B-s DAF-al jár mind a 3 alkalmazottam és még egyszerse csináltak minuszos fuvart...és õk is 1 csillagosak...szal nem tom
egyébként nekem B-s DAF-al jár mind a 3 alkalmazottam és még egyszerse csináltak minuszos fuvart...és õk is 1 csillagosak...szal nem tom
www.szobi.picturepush.com
Lenne megint kérdésem a tapasztaltabb játékosoktól.
Elsõ sofõröm ügyesen csinált egy -1.560 eurós fuvart. Ezt hogyhogy?
Egy csillagos a manusz és egy C-s MAN-al közlekedik? Vegyek neki jobb kamion-t?
(profibb sofõrök még nem elérhetõk számomra az "internetkávézóban")
Elsõ sofõröm ügyesen csinált egy -1.560 eurós fuvart. Ezt hogyhogy?
Egy csillagos a manusz és egy C-s MAN-al közlekedik? Vegyek neki jobb kamion-t?
(profibb sofõrök még nem elérhetõk számomra az "internetkávézóban")
Þór vígi þessi rúnar
hova kell mentenem amit leszedek a zmodelerhez?Kiegészitõket honnan tudok letölteni?? Segítsen valaki
Ez nekem is a bajom
Valki tudna adni egy olyan vidit, amiben benne van hogy kell zmodban fölrakni a textúrát a kamionra?
Kapnod kellene e-maileket igen...
Szerzõdtél már valamelyik céggel?
Megvan a saját gépem de miért nemtudok Berlin ben 1 fuvart se felvenni 1 cégnél sem??Rá állok a nyílra és nincs lista hiába kattingatok pls help!!!!
FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die
Regular
CB: Kis Lámpás Jimy
"regular download"<#wink>#wink>
к.ιηтнуα.