24218
Modern Warfare 2
  • kuci06
    wat? pc screenshot
  • strebacom
    Jó persze tudom, de azért jóó volt...
  • KaOz
    Szotyi!

Nekem Amd 4200+ van, igaz a videókarim 8600 gts és 3 giga a ram de nálam 1024x768-ban gyönyörűen futott és nem szaggatott be.
  • TitaniumRR #6511
    Köszönöm. Egy nemzetközi fórumon úgy jellemzik: "overpriced toy for nerds"
  • Kulee
    Jó mondjuk nem neked szántam, csak megerősítettem amit mondtál xP
  • strebacom
    Bakker ez szép monológ volt..el is mentettem ha nem haragszol érte....FAXA....TETSZETT....
  • MerlinW
    Én is toltam vele már pár menetet, ma már csak mosolygok rajta:)
  • MerlinW
    polgárpukkasztás és a hülyeség között azért van különbség:)
  • Frank99
    én a napokban nekimentem itt a warezban, de inkább abbahagytam, mielőtt banán lett volna :-)))
  • eLiXir
    felmerult 1 problema nalam, tegnap ota nehezebben dob be egy jatekba, barmelyik jatekmodot valasztom, het kozepe fele meg ahogy kivalasztottam egybol berakott egy jatekba.
  • Grifidos
    Megesik. :)
    Én is szeretek "polgárt pukkasztani", de csak azokat akik nem tartják a minimális tiszteletet amit én is megadok az első személyeskedésig.
  • Kulee
    Nagyon épületes párbeszéd...
    És valóban... Valaki a pénzét piára, cigire, drogra, meg egyéb dolgokra költi, aki nem az miért nem veheti meg a játékot? Ha te elszívtad a cigid, megérte? Haálodért fizetsz csikk formájában...
  • Frank99
    kösz, azért volt jó a hozzászólás, mert kiléptem a tűzfal programból, de az ettől függetlenül blokkolt.

tehát futni kellett engedni, és akkor szépen rákérdezett a portokra.
    így már megy.

de majd holnap kezdem...

egyébként sztem nagyon régen volt ennyire sokrétű pörgős játék a piacon, bár még legalább még egy Actot elviseltem volna.

le a kalappal a fejlesztők előtt, okádhat a sok warezos akármit.
    savanyú szőlő, erről szól a történet, még 1x köszönöm!
  • szopacska
    nekem simán el ment ilyen konfigon
  • MerlinW
    Sector kommentjeit olvasva általában nekem is igen komoly önuralomra van szükségem, hogy ne kezdjek el alpári módon személyeskedni:)
  • bldzr
    Sziasztok!
    Egy kérdésem lenne..
    Kinek van ilyen configja?
    AMD4000+ x2
    2gb ram
    8500 gt 512 mb
    Akinek ilyen van vagy ehez hasonló azt szeretném tőle kérdezni hogy hibátlanul fut neki a játék? :) előre is Thx
  • Grifidos
    Ezt már régebben kivesézte DarkSector, tehát felesleges volt beszólni neki.
    Bár beszólásnak nem volt rossz. :)
  • strebacom
    "háát jo gazdag lehetsz, ha ez megérte...:D".....ha kihagynál te is vagy 1-2 drogos napot akkor neked is meglenne eredetiben...
  • Grifidos
    Így elsőre, ellenőrizd hogy a tűzfalon át megy-e.
  • TDantes
    Tényleg borzasztó, ahogy rászabadultak a fiatalok az internetre...pedig én se vagyok sokkal öregebb, mindössze 22 múltam, és különösebben értelmesebbnek se tartom magam.

De, ha az ember a netet figyeli, mindig kiderül ,hogy van lejjebb és lejjebb.
  • Frank99
    én tom' láma vagyok, de hogyan lehet multizni?

az eredeti játékkal a multit inditva azt irja, hogy kapcsolodik a IWnet-hez.., oszt annyi.

hogyan es hova kellene kapcsolodni, legyszi segitsetek....

:-())))

kosz
  • Lunatic83
    én se ezeket használom, ezek úgymond egy külön beállítások lennének a riot shield-es öldökléshez...

én ezeket ajánlom, használom:
    perk1 - Scavenger vagy/később Blink
    perk 2 - Cold Blooded
    perk 3 - Ninja
  • Grifidos
    Azért ezek a kellékek eléggé hülyén néznének ki egy riot-shieldre aggatva. Nem gondolod?
  • Grifidos
    Ahogy én a mostani fiatalokat nézem (13-17)...részemről nem sajnálnék egy 80%-os elhullást a körükből. A maradék legalább normális lenne.
  • eLiXir
    hmm erdekes, a marathont nem feltetlen talalom jobbnak mint mondjuk 2 weapon attachements. grenade launcher szvsz alapfelszereltseghez tartozik, emellett silencert hasznalok, olykor jobb mintha felhivnam magamra megjobban a figyelmem. bar ezek csak az en 4 napos CoD multiplayer tapasztalataim :)

van koztetek aki jobban ert ehhez? vagy megosztanatok a velemenyeteket ezekrol? es meg vmi, ki hanyas szintu? :)
  • TDantes
    Csaknem... de komolyan, ilyennek minek a net ? Ilyen szellemi színvonallal, áh. Ez így késő este, tényleg jól esett.
  • Grifidos
    Ezt nem szabad mert amekkora elme megteszi és még téged citálnak ide-oda hogy felbújtottad.
  • DarkSector
    jah ugy hivják, hogy belassul...ez a nagy hardware igény végett fordul elő.
    lagg a multiban fordulhat elő.
  • TDantes
    Akkor igyál hipót...attól majd nem leszel izgatott, és nyugodtam ki tudod várni
  • DarkSector
    háát jo gazdag lehetsz, ha ez megérte...:D
  • daf xf
    Értem, köszönöm szépen a segítséget!
    Amúgy hihetetlen nagy játék.:)
    Neket csinál olyat a játék hogy max grafikán úgymond belaggol?
    Aztán meg van mikor hibátlanul megy semmi szaggatás..
  • DarkSector
    akkor menj és törd be a boltot.
  • strebacom
    Húúú, na végig toltam kétszer is a singlet..nagyon jóóó game baxameg olyan nagyon jóóóó, nem bántam meg hogy meg vettem...ezért wazemegérte kiadni a pénzet.....
  • Grifidos
    Régebben írtam a videó alapján.
    Ólcsó utánzat a külső, 20 dolcsi/nm2-es fólia, néhány infraled az elején jó esetben 3-5 méterig láthatsz vele.
    Rövidebben: igazi gagyi, de a vásárlónak lehet hogy eszmei értéket hordoz. (az eladónak pedig faint kis profitot)
    Csak xbox-ra van úgy tudom.
  • DarkSector
    te kis naiv...csak szórakoznak veled...:D
  • stonesour
    nem tom kivárni
  • Me Ga
    Asszem ezzel mindenkinek megy, akinek gondja van:
    LEAV-ETHI-STOP-ICID-IOT
  • TDantes
    Istenem...akkor mi a halál kék eres f@szának kell neked CD kulcs? Ott lesz benne, ha megrendelted. ÁH!!!!!!!
  • TaRka0107
    Figyelj csak, vedd meg a játékot mert nem fogja senki odaadni a cd kulcsát, mivel megvette 10000ftért és csak egyszer lehet felhasználni!
  • Lunatic83
    azért, mert az nem a járművek ellen van, hanem a helikopterek ellen
    ezért nem tudsz lőni vele...

irányítsad azt rá egy, helikopterre, csipog, amikor bemérte, és ez után azt is leszedheted....