24218
Modern Warfare 2
-
wat? pc screenshot
-
strebacom #6513 Jó persze tudom, de azért jóó volt... -
KaOz #6512 Szotyi!
Nekem Amd 4200+ van, igaz a videókarim 8600 gts és 3 giga a ram de nálam 1024x768-ban gyönyörűen futott és nem szaggatott be. -
Köszönöm. Egy nemzetközi fórumon úgy jellemzik: "overpriced toy for nerds" -
Jó mondjuk nem neked szántam, csak megerősítettem amit mondtál xP -
strebacom #6509 Bakker ez szép monológ volt..el is mentettem ha nem haragszol érte....FAXA....TETSZETT.... 

-
Én is toltam vele már pár menetet, ma már csak mosolygok rajta:) -
polgárpukkasztás és a hülyeség között azért van különbség:) -
én a napokban nekimentem itt a warezban, de inkább abbahagytam, mielőtt banán lett volna :-)))
-
eLiXir #6505 felmerult 1 problema nalam, tegnap ota nehezebben dob be egy jatekba, barmelyik jatekmodot valasztom, het kozepe fele meg ahogy kivalasztottam egybol berakott egy jatekba. -
Grifidos #6504 Megesik. :)
Én is szeretek "polgárt pukkasztani", de csak azokat akik nem tartják a minimális tiszteletet amit én is megadok az első személyeskedésig. -
Nagyon épületes párbeszéd...
És valóban... Valaki a pénzét piára, cigire, drogra, meg egyéb dolgokra költi, aki nem az miért nem veheti meg a játékot? Ha te elszívtad a cigid, megérte? Haálodért fizetsz csikk formájában... -
kösz, azért volt jó a hozzászólás, mert kiléptem a tűzfal programból, de az ettől függetlenül blokkolt.
tehát futni kellett engedni, és akkor szépen rákérdezett a portokra.
így már megy.
de majd holnap kezdem...
egyébként sztem nagyon régen volt ennyire sokrétű pörgős játék a piacon, bár még legalább még egy Actot elviseltem volna.
le a kalappal a fejlesztők előtt, okádhat a sok warezos akármit.
savanyú szőlő, erről szól a történet, még 1x köszönöm! -
szopacska #6501 nekem simán el ment ilyen konfigon -
Sector kommentjeit olvasva általában nekem is igen komoly önuralomra van szükségem, hogy ne kezdjek el alpári módon személyeskedni:) -
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne..
Kinek van ilyen configja?
AMD4000+ x2
2gb ram
8500 gt 512 mb
Akinek ilyen van vagy ehez hasonló azt szeretném tőle kérdezni hogy hibátlanul fut neki a játék? :) előre is Thx
-
Grifidos #6498 Ezt már régebben kivesézte DarkSector, tehát felesleges volt beszólni neki.
Bár beszólásnak nem volt rossz. :) -
strebacom #6497 "háát jo gazdag lehetsz, ha ez megérte...:D".....ha kihagynál te is vagy 1-2 drogos napot akkor neked is meglenne eredetiben...

-
Grifidos #6496 Így elsőre, ellenőrizd hogy a tűzfalon át megy-e. -
TDantes #6495 Tényleg borzasztó, ahogy rászabadultak a fiatalok az internetre...pedig én se vagyok sokkal öregebb, mindössze 22 múltam, és különösebben értelmesebbnek se tartom magam.
De, ha az ember a netet figyeli, mindig kiderül ,hogy van lejjebb és lejjebb. -
én tom' láma vagyok, de hogyan lehet multizni?
az eredeti játékkal a multit inditva azt irja, hogy kapcsolodik a IWnet-hez.., oszt annyi.
hogyan es hova kellene kapcsolodni, legyszi segitsetek....
:-())))
kosz -
én se ezeket használom, ezek úgymond egy külön beállítások lennének a riot shield-es öldökléshez...
én ezeket ajánlom, használom:
perk1 - Scavenger vagy/később Blink
perk 2 - Cold Blooded
perk 3 - Ninja -
Grifidos #6492 Azért ezek a kellékek eléggé hülyén néznének ki egy riot-shieldre aggatva. Nem gondolod? -
Grifidos #6491 Ahogy én a mostani fiatalokat nézem (13-17)...részemről nem sajnálnék egy 80%-os elhullást a körükből. A maradék legalább normális lenne. -
eLiXir #6490 hmm erdekes, a marathont nem feltetlen talalom jobbnak mint mondjuk 2 weapon attachements. grenade launcher szvsz alapfelszereltseghez tartozik, emellett silencert hasznalok, olykor jobb mintha felhivnam magamra megjobban a figyelmem. bar ezek csak az en 4 napos CoD multiplayer tapasztalataim :)
van koztetek aki jobban ert ehhez? vagy megosztanatok a velemenyeteket ezekrol? es meg vmi, ki hanyas szintu? :) -
TDantes #6489 Csaknem... de komolyan, ilyennek minek a net ? Ilyen szellemi színvonallal, áh. Ez így késő este, tényleg jól esett. -
Grifidos #6488 Ezt nem szabad mert amekkora elme megteszi és még téged citálnak ide-oda hogy felbújtottad. -
jah ugy hivják, hogy belassul...ez a nagy hardware igény végett fordul elő.
lagg a multiban fordulhat elő. -
TDantes #6486 Akkor igyál hipót...attól majd nem leszel izgatott, és nyugodtam ki tudod várni -
háát jo gazdag lehetsz, ha ez megérte...:D -
Értem, köszönöm szépen a segítséget!
Amúgy hihetetlen nagy játék.:)
Neket csinál olyat a játék hogy max grafikán úgymond belaggol?
Aztán meg van mikor hibátlanul megy semmi szaggatás.. -
akkor menj és törd be a boltot. -
strebacom #6482 Húúú, na végig toltam kétszer is a singlet..nagyon jóóó game baxameg olyan nagyon jóóóó, nem bántam meg hogy meg vettem...ezért wazemegérte kiadni a pénzet..... 

-
Grifidos #6481 Régebben írtam a videó alapján.
Ólcsó utánzat a külső, 20 dolcsi/nm2-es fólia, néhány infraled az elején jó esetben 3-5 méterig láthatsz vele.
Rövidebben: igazi gagyi, de a vásárlónak lehet hogy eszmei értéket hordoz. (az eladónak pedig faint kis profitot)
Csak xbox-ra van úgy tudom. -
te kis naiv...csak szórakoznak veled...:D -
nem tom kivárni -
Me Ga #6478 Asszem ezzel mindenkinek megy, akinek gondja van:
LEAV-ETHI-STOP-ICID-IOT -
TDantes #6477 Istenem...akkor mi a halál kék eres f@szának kell neked CD kulcs? Ott lesz benne, ha megrendelted. ÁH!!!!!!!
-
Figyelj csak, vedd meg a játékot mert nem fogja senki odaadni a cd kulcsát, mivel megvette 10000ftért és csak egyszer lehet felhasználni! -
azért, mert az nem a járművek ellen van, hanem a helikopterek ellen
ezért nem tudsz lőni vele...
irányítsad azt rá egy, helikopterre, csipog, amikor bemérte, és ez után azt is leszedheted....