Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lunatic83
energia ital...

Xbox Live: Lunatic HUN

mascarun
Ez valami söci?

Lunatic83

Xbox Live: Lunatic HUN

Palesz2

Benny04
ok.

Csirke4
<#wilting>
Azthittem ennél gyermetegebb már nem lehetsz... -.-
Benny04
teis.<#smile>

Kulee
Ittvan

Fél perc sem kellett hogy megtaláljam, google a barátod😉

bldzr
Sziasztok ! Valahol olvastam a MW2 gépigényét csak már nem tudom hogy hol ha valaki tudná , leírná nekem ? Elõre is köszi . Bldzr & RyC5800

AMD 4000+ | 2GB RAM | WINFAST 8500GT | SENHEISER PROGITEC + | RAZER DIAMONDBACK

tommygear
kicsi vagy még ezekhez
Benny04
<#wow2>
nem is tudtam.

Kulee
LoL<#wilting>

Mind1, én biztos nem fogom használni...^^

csuszi
minden codban benne van.
konzol: /cg_thirdperson 1

úgy tálalják mintha valami csoda lenne, közben gondolom ez motor függõ (lehet tévedek), és az mivel változatlan, ezért benne is van.

MJ rulz Pink Team The Only One

mascarun
Modern Warfare 2 - tényleg lesz TPS mód

http://www.pcdome.hu/hirek/17614/modern_warfare_2_tenyleg_lesz_tps_mod

tommygear
és ezt hogy lehet megcsinálni?
még 1 kis célkereszt kéne középre és elég imba lenne 😊

csuszi

hülye.

Benny04
hazucc.

Csirke4
Mindegyik codban van TPS nézet.
Lacee86
Jé tényleg. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Lassan tetszik hogy tellik az idö.Ez már gyorsan elmegy.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

hungary27
neked 2pár xD
hungary27
csak kicsi xD
Lacee pókered van. <#vigyor3>

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

csuszi
konzolból kellet elõhívni. volt ott mindenhol.

Tények:

1. EZ MÉG CSAK PLETYKA
2. HA MÉGSEM PLETYKA, NEM LESZ KÖTELEZÕ ÍGY JÁTSZANI
3. CSAK MULTIPLAYERBEN, CSAK 2, DIREKT ERRE A CÉLRA KITALÁLT JÁTÉKMÓDBAN LESZ HASZNÁLHATÓ
4. NEM RONTJA A COD ÉLMÉNYT, HISZEN A RÉGI JÁTÉKMÓDOK MEGMARADNAK!

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

ewuk
na úgy oké, én nem emlékszem tps nézetre a régi codokban, hacsak nem a spectatorra és a tank/kocsi vezetésre gondolsz, de amúgy engem az se izgat, ha van benne, mondtam, ha nem tetszik nem használja az ember. ennyi.
csuszi
multiban tiltva van.
és ez a fórum tökéletes iskolapéldája annak, hogyan csinál egy bolond százat. kezdõdött a dedicated hergeléssel, most ez. adjátok egymás alá a lovat, a semmi miatt. sok faszkalap. nem baj, hogy az összes eddigi codban volt tps nézet? ja nem mégse, az árral kezdõdött, kár hogy az eddigi legolcsóbb cod lett.

Falcon87
Nem értem, miért baj ez. Eddig is meg lehetett ezt csinálni.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

ewuk
engem nem izgatna a tps, mert, ha nem tetszik, nem használom, viszont a kameramozgással, ha ügyeskedik az ember látja mi van a fal túloldalán, ami viszont multinál nem túl fer dolog.
tommygear
balfaszok <#szomoru2>
Ti egyszerûen betegek vagytok.
Jobb is hogy a hozzátok hasonlóak nem veszik meg, sokkal kevesebb idióta lesz fent a multiban...ehm-ehm!
Igazán csalódhatnátok a cod4-ben is, ott is sokan vagytok, fõleg akkor izléses amikor német szerverre ahol kúltúrált játék folyik, feljön a paraszt nevében ott virít a HUN felirat és anyázik...amikor rájön hogy a többség nem érti mit pofázik akkor vált fuck/noob a kirúgásáig.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Synchronous
A videó alapján leszûrve elég jó a karakterek mozgása, kíváncsi vok mennyire lesz testspecifikus a játékmenet, vagyis mennyire érzed úgy hogy egy valódi testben vagy és nem csak egy kamerát mozgatsz az egérrel.
A Mirrors Edge-nek annak idején többnyire sikerült megvalósítani ezt a szimulációt, jó lenne ha itt is hasonlóképp lenne. A vidik mindenképp bizakodásra adnak okot.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

nonicks
meg gránáttal lehetne kézilabdázni is😄
sõt helikopterrel lehetne helikopter szimulátor is 😄 (vadászgépekrõl már ne is beszélve😄)

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Lacee86
Ha meg épp nem jön ellenség, lehetne tolni egy focimeccset is. 😊

nonicks
azt várom hogy kiderüljön hogy startégia játék is lesz benne😄 milyen állat lenne felülnézetbõl irányítani a katonákat?😄

nonicks
ez tényleg az év játéka lesz ..mert magában foglalja az év összes játékát😄

Kulee
Najó, én eddig még 1x sem nyafogtam hogy jaj ez most nem tetszik a játékba, de eeez<#falbav>
Mivan, sok az idejük? Dikk...-.-"

Bokafix2
Jaj olyan figyelmetlen vagy... Ez egy kép a MW2 elsõ pályájából csak nagy a köd mert tél van. <#hehe>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Palesz2
<#idiota>

Cumshot
Ez tökjó, csak nem látni semmit.

i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

berlinboy6329
Szerintem egész jó 5let lett volna a TPS,ha ugy oldották volna meg,mint a konzolos TPSekben,h a aszi a kamrea egyik oldalán van,pl Gears of War,REsident evilek ilyesmi..Azokat szeretm.igy olyan gagyi..Ott fut Ott fut ÁÁÁ EMGHALSZ,és rácélzok,az emberm eltakarja,aztán meg elforditom az egeret h lássam a csávót és csodálkozok h közben eltünt,bebujt vhova..:C

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Lacee86
Én sem értem, mit fáj nekik ez... Akinek nem tetszik, FPS-ként játssza. A f*szért kell mindenbõl ekkora ügyet csinálni! <#wow3>

nonicks
és lassan kiderül hogy anime figurák lesznek benne 😄
és a fegyvereket lecserélik láncfûrészekre...
és lassan mindent vegyíteni fog😄

Ami kéne azt kikapcsolják,ami teljesen felesleges azt bekapcsolják.Ez a baj...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Bokafix2
TPS mi? 😄 Oldalnézetes mászkálós legyen, mint a cod1 végén levõ animáció.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

HappyHunter
Nem értem hogy mit akarnak most már bojkottálni. Szerintem a játék már csak széthordásra vár..

Be happy. :) Running!

ProGabe
most már amiatt is sír a szátok, ha bekapcsolható, egy, már a COD1 óta meglévõ ficsõr? ideje, hogy a gyógyszeretek után guruljatok...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

balee4
Városépítõ mód nem lesz benne?<#shakehead>

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord