24218
Modern Warfare 2
-
solikka11 #6554 Sziasztok!
Nem tudjátok hogy a hivatalos Modern Warfare 1 szerverekből mennyi van még? Mennyien játszanak még multiban vele? Meddig várható még, hogy sokan fognak játszani vele? Most, hogy megjelent a 2. része. Mert eléggé lement az ára és lehet megvenném a multi miatt. -
Sziasztok!
Gyors kérdés!
Modern Warfare 2 PC-s verziójában lehet kontrollerrel is játszani? -
Grifidos #6552 Ha játszottál volna a multival akkor tudnád, hogy hülyeséget írtál.
Nem kell ehez varázsgömb csak elég amit leírtál. -
nem lehet -
pirosBoci #6550 ez az igazi cod...egy hét után már mindenki csitaearearr :D. am. csak elmondom a VAC kb.17 és fél millioszor jobb mint a punkbuster nevezetü ramzabáló valami az engem a cod 2 ben egy mezei ingyenes wh val meg egy no recoilos exe vel egyszer sem dobott ki...aztán meguntam és letöröltem a codot... -
barmi #6549 De jó lenne már F.A.Q. ... -
Kajczy #6548 Azt áruljátok el hogy hogyan lehet tört verzióval multin játszani? mert olvastam hogy van már szerver de nem tudom hogyan érem el - xfire nem látja a játékot :S
Help plz! -
"Azok a nyomorékok pedig nem, akik nem akarnak a fegyverükre hangtompítót és egyéb extrákat tenni."-nem tudom, hogy ezzel mit akartál mondani. Egyébként meg van egy varázsgömböd ami mutatja hogy ki warezol és ki nem? -
wednes #6546 Ez így van. COD 4-be én is így játszottam. Eldobáltam a gránátokat 90%-ba vaktába, bedobtam vagy átdobtam valahova. Az esetek 80%-ba senkit nem öltek meg, mert nem volt ott senki. De minek tartogassam, eldobáltam, mivel akkor is többre mehetek vele, mint, hogy aztán lelőnek és még gránátot nem is használtam.
Vagy a könnyű géppuskánál pl: az első 200-as tárat egyszerűen kilőttem ami a csövön kifért,(főleg mikor bekapcsolt az UAV) főleg kis pályákon. Ez átlagba volt mikor 2-3 kill-t is jelentet. -
Mondjuk Cod4-ben volt már nem is egyszer olyan hogy valakit le csítereztek,pedig látszott hogy inkább pró mintsem csíternek!Persze engem is csítereztek nem egyszer,és hát magamról csak tudom hogy semmit nem használok!
Úgy hogy van benne valami! -
chooselee #6544 Igen, én is láttam hasonló gyanús dolgokat tegnap, de előtte nem...
Bennem is a cheat merült fel, és nem is egy embernél... -
hidd el kapok. 6 év cod után tudom hogy 1000 esetből egy cheat és egy kill-ből vágom és ez nem túlzás. én is így tdm ezek, megyek lövök, szarrá lövök mindent, és minden szobába úgy ugrok hogy vannak lövök megyek tovább, ugrok nincs senki, megyek tovább ugrok sarok, nincs senki, ugrok tovább vannak célzok lövök, mi ebben a nagy szám? mindenhová úgy kell menni hogy ott van 10 ellen, max nincs. veszem pénzért a golyót, hogy ne lőjem széjjel a bokrot faLAt, hogy spóroljak vele vagy mi a szösz? lehet ezért van az hogy kevesebb játékkal én 60 vagyok te 42 és nem bántásból. -
MURopi #6542 hát nemtom, a 120-130 játék alatt még csak most szúrtam ki ilyet, láttam már profit aki ki ugrált sarkokba az tényleg jó volt és öröm volt nézni ahogy játszott. de ez a srác mint valami gép csak ment előre jobbra fordul céloz 3 kill megy tovább... na mind1 hiába beszélek hozzád úgy se érted meg, majd ha te is ki kapsz ilyeneket akkor már te is érezni fogod :) -
MURopi #6541 reménykedjünk... a semmiért? sztem iw szarik a fejünkre, pcről még 1 embert se tiltottak ki, konzolról már ezreket... vajon miért? mert szarnak ránk? -
maradjunk annyiban, hogy azon felhasználók táborát gyarapítjátok akik farkast kiáltanak farkas nélkül. nem volt ott semmi cheat csak nem gondoljátok végig a lehetőségeket és finom voltam.
killcam alkalmatlan cheat megállapítására.
nincs kedvem ezer lehetőséget leírni, csak egyet a sok közül.
lát 12 mp-el előtte bemenni valahová, és az utadból kikövetkezteti merre haladsz tovább, vár a sarkon és a kemény 10mp-es killcamből te levonod a következtetést ez a gyökér mit vár itt. de sorolhatnék másik 100 lehetőséget, tényleg egy utolsó:
tdm: lelövöd haverját, az ts en vagy játékban közli hol vagytok.
na jó még egy:): te lövöd le, azért vágja merre haladsz.
- spawnrendszer, egy idő után az ember ha figyelmes, észreveszi hogy lelő x helyen és tudja hova rak a gép.
uav-nak vége volt, de attól még látja a mozgásirányt ha már vége is.
- mákja volt.
- most őszintén, én minden sarokra úgy megyek be, hogy valaki van ott. és a kretén aki baszogat hogy wh és honnan tudtad, annak le se esik, hogy előtte x szobába, x sarkon úgy ugrottam be hogy árnyékra vetődtem.
-megérzés.
soroljam még, vagy veszitek az adást, hogy 1000cheaterezésből 1 a valós, kibaszott unalmas egy idő után. és több 100 példát mondhatnék, amikor engem baszogattak, ritkán van kedvem leírni honnan vágtam ki merre, és akkor elnézést is kér a delikvens. nem ártana eszetek is használni. érdekes én 1-el se találkoztam az elmúlt pár napban. -
Pb alatt is mindig voltak csíterek,úgy hogy ezzel még jobban járunk,talán majd el fogynak az olyanok akik beáldozzák a kulcsukat! -
MURopi #6538 PB ennyivel is jobb volt, az a 2 hét alatt annyi embert be szopat a csaló, hogy 10 ezer ember el haggya a játékot... mindig lesz így valaki aki le szedi a csítet és csal aztán bannolják de mindig lesz helyette más ember... ez így olyan fos... bár legalább szívnak a csalók is :D 10k forint minden csalásuk -
MURopi #6537 de tegyenek már valamit érte könyörgöm! én nem a singleplayerért és a spec-opsért fizettem 10k-t... első 4 napban tök jó volt most meg már szánalmas... -
Grifidos #6536 A vac késleltetett bannolási rendszert használ, majd 2 hét múlva észre veszed, hogy hipp-hopp kibannoltak röpke pár ezer felhasználót.
Bebukik a csít és nem csinál semmit a rendszer csak begyűjti a használókat, megcsinálják az ellen lépést kibannolják a használókat és megy a frissítés. -
A VAC régóta szar, cs-be is sok a csíter, itt is elfognak szaporodni. -
MURopi #6534 ezt persze a havas pályán csinálta ami elég nagy ahhoz, hogy ne az legyen, hogy 1ik sarokban be fekszel campelni és 5 percig csak ölsz non-stopban... de a repülőgép roncsos maroknyi pályán is ezt csinálta kő mögött ül a srác ki jöttem a repülőből és már lő... de ezt mind ump-val szal még heartbeatre se foghatná... -
MURopi #6533 hát a vac az eléggé szar... 1ik szobában srác aimbotozott rpdvel onnan le léptem másikban olyan volt, hogy megyünk 3man haverral nem lövünk semmi srác UMP és uavja sincs szal nem tudhatta, hogy jövünk persze közben hentelta a srác ezerrel (előttünk még 2 embert le lőtt) oda érünk a sarokra ding 20 golyót végig ránt rajtunk és mind 3man fekszünk killcamból nézve végig várt minket hát bammeg köszi IW ezt a jó anti-cheatot... -
Grifidos #6532 Azok a nyomorékok pedig nem, akik nem akarnak a fegyverükre hangtompítót és egyéb extrákat tenni. Szvsz nálad is csak a wrz verzió figyel különben nem írkálnál ekkora baromságokat. -
p90-t talán most tényleg visszafogták, de gl-t még mindig csak a nyomorékok használják akik máshogyan nem tudnak ölni. -
ja bocs... nemtom hogy kell-e ennek a gémnek shader 3.0 mind a wawnak vagy elég neki 2.0 mint az mw1-nek? előre is thx :) -
0 mert nemmegy a gépemen ^^ -
MURopi #6528 1 gyors körkérdés: ki hányas szintű? én asszem 42 -
ezt a pajzsos hisztit nem értem részetekről, igen nehéz class, tudni kell vele bánni. és ami be volt linkelve videó, azok elég pancserok voltak, guggolnak a sarokban miközben kapják az ütést. simán le lehet őket kapni, nem a pajzsot kell lőni eszetlenül, hanem a kilógó részeket, vagy mögé kell mozogni. vagy stun. vagy flash. vagy semtex. vagy granyó. vagy stb. eddig egyetlen elbalanszozott dolog van benne szerintem és az a gl. még a p90 is jó most, nem túl erős. -
van telefon.... -
És ha megkérhetném akkor egyet tetessen félre Németh Szabolcs névre.Mindenkép kell ez a game!!!
Köszönet aki megteszi!
-
Sziasztok!
Harkányból mennék megvenni a pécsi tecsóba.Itt olvastam a tegnapi hozzászólásokban hogy ott még van.Megtudná vki nézni ha arra jár hogy tényleg van e?Ne kelljen feleslegesen felmennem.576-ban sajna nincs.
THX -
nesztek -
santibi #6522 Végigvittem én is bő 5 óra alatt. Hát nem vagyok elájulva tőle. Az első rész sztem jobb volt. Itt csak a hentelés végig szinte izgalom nem sok:). -
mert nem vitted végig se hardened se veterán módban és a spec ops küldiket sem teljesítetted -
Notram #6520 Végigvittem a Campaign-t, volt stáblista is, azonban a főmenüben még csak 50,3%-on van a completion... Miért?
-
nem tudom hogy te melyik játékkal játszottál, de most elég nagy baromságot írtál. -
Heh, hát ja, tényleg van géppuska, karabély/géppisztoly, meg sniper. Kb ennyi. Onnantól kezdve, hogy hangtompítós MP5K-val is ugyanúgy fekszenek a rövid sorozattól középtávon, mint az AK-tól, asszem nincs miről beszélni...
Attól meg hadd ne fossam már össze magam, hogy máshogy néz ki.
És mégis mit számít az, hogy eredeti-e? Hm? Megnéztem, nem tetszik túlságosan, így pénzt nem szánok rá, meg a multija sem érdekel. -
madmanic #6517 tajgetosz.. -
Grifidos #6516 Szerintem jobb lenne ha csak a linket tolnát be a képfeltöltésről.
Aki megnézi az rákattint és nyitja új lapon/ablakban, de nem cumiztatod be a lassabb nettel rendelkezőket.
Meg minket a domain banned bejegyzéssel.
-
Grifidos #6515 Találó. Az IW biztos örült neki. :))