24218
Modern Warfare 2
-
az -
hogy lennék ilyen hülye... már megrendeltem xd -
Me Ga #6472 Nálam eddig ez a nap kérdése... -
TDantes #6471 Mi ez? A Rambo szlogenje? Hm. -
Prestige Edition
Igen, korábban néztem a videókat. Ezért írtam a "belépő kategóriás" jelzőt. A gyártó cégnév, és kategória-azonos modell is adott kb. fele áron. Nem 800 ezres katonai NVG. - O.K. Gyakorlati tapasztalata van-e valakinek? -
TDantes #6469 Ez tényleg ilyen hülye, hihetetlen. Ez valami elképesztő. Állítom, már évek óta nem láttam ekkora tirpákot. -
Grifidos #6468 Dehogy nem ott van minden az aláírásában... -
Puhos #6467
-
Sziasztok!
Srácok egy kis segítséget szeretnék kérni.
Hogyan kell lőni az aknavetövel?
Mikor amerikában vagyok és egy ilyen kocsit kell kilöni.
Felveszem az aknavetöt de hiába nyomom a tűz gombot nem lő.
Csak ki ir valamit. -
Szerintem elírtad! NÉZD MEG LÉGYSZI, mert a steam nem fogadja el. -
TDantes #6464 Ennyire nem lehetsz sötét. -
nagyon köszönöm, végre játszhatok! -
Puhos #6462 VEDD-MEGA-BOLT-BA!! -
Grifidos #6461 GOAN-DBUY-THEG-AMEL-OSER -
TDantes #6460 Te hülye vagy? A CD kulcsát? A lakásom kulcsát meg a bank kártyám kódját nem kéred? -
valaki megadná a cd kulcsát? kössz előre -
csak a megfelelő Perk-eket kell még hozzá választani, s akkor tényleg jó...
perk,1 Marathon
perk,2 Lightweight
perk,3 Steady Aim
holnap ki is próbálom... :) -
Ááá derossz, szerintem nincs benne semmi élvezet, de minden esetre vicces...xD
Am. meg próbálják kicselezni, mennek be mögé, gránát...^^ -
Grifidos #6456 Jaja jó cucc, nem véletlenül van külön challenge sora. :)
De azért tudni kell használni.
Ugyan ezen a mappon buliztam vele én is, ameddig lekötöttem vele 3 manust addig a többiek szépen hátba lővöldözték őket. Poén volt, ellőttek rám fejenként vagy 3 tárat meg 2 gránátot. -
ez a game über lenne, ha euphoria engine-el lenne megspékelve. Egyébként, igy is nagyon ott van, de a scriptes összeesések halál után, és a random spawnolások idegesitöek. -
Elsődleges fegyver: Riot Shield
van aki szó szerint vette.. XDD -
Neoncsoves #6453 Ugyanannyi jogom van hozzászólni az írásodhoz, mint bárki másnak. Ugyanis nem PM-ben küldted neki. fail -
Imádom hogy a fél társaság csak azért jön hogy szídja a jatákot... 
Ha nem tetszik, és nem érdekel, útálod, akkor menyj innen könyörgöm...
Nekem sem tetszik csomó játék, mégsem megyek oda ócsmárólni, milyen érdekes...
-
Grifidos #6451 Neked ki osztott itt lapot csövi?
Vagy beszélgessünk arról milyen videókat láttál ami alapján tudod milyen a multi? -
Neoncsoves #6450 És ha nem vette meg akkor mivan? Ha valami nem tetszik az embernek, minek vegye meg? úristen, olyan elkurvult egy gondolkodásmód van ebben a kibaszott világban... komment alapján meg nem nagyon lehet biztosra venni hogy nem vette meg... Mivan ha egy csalódott vásárló? -
Grifidos #6449 Azt hogy ki az a hülye aki egy olyan fps-el játszik ahol lőni és ölni kell amikor ez őt zavarja.
A fegyverek egyformák? Végül is azok, pukkannak, és van torkolat tűz.
Olyan apróságokkal ne foglalkozz, hogy mások a lő tulajdonságok, a szórás és a kinézetük sem egyforma.
Scriptnek éppen scriptes, de sokkal "találékonyabb" a script mint a cod4-ben és a cod5-ben.
A kommented alapján te sem vetted meg.
Jogod van hogy véleményed legyen ezt tiszteletben tartom, na de ekkora marhaságokkal dobálózni. -
Nemtom mit röhögsz, továbbra is az a véleményem, hogy játéknak egy fostomlő, hihetetlenül primitív, lineáris, szarrászkriptelt, agyatlan. Ha még egyszer végigjátszom, az nem azért lesz, mert olyan kurvajó, hanem mert nagyon látványos. -
rexsimus #6447 Semtexet dobsz rá, és ha mákod van berohan a társaihoz :D -
Grifidos #6446 Flash+gránát nincs ott gond, többen döglenek. -
Gabe18 #6445 Igen,ha egyedül jön jó.Csak mikor 2 pajzsos beáll a célépület ajtajába,és mögüle 2 fegyveres ossza az áldást minden arra járóra (akiket igy esélytelen volt megsebezni) az kicsit meredek volt. -
Grifidos #6444 ah.
flash+futás és késeled.
Lábát lövöd, ha feláll és nem gugol.
Mögé dobsz egy gránátot, vagy fut és lábon lövöd vagy megfordul és hátba, vagy úgy marad és robban.
Ezen kívül biztos van még pár ötlet... -
gl:) -
Grifidos #6442 Na megmondtam hogy sírás lesz belőle. :)
Mi a gond vele? Meg van a taktika amivel hatástalanítani lehet. -
Gabe18 #6441 Nem tudom,ez a pajzs szerintem nem hiányzott multiba.Mikor a fele csapatok ezzel rohangálnak elég idegesítő.
Vagy legalább az a perk ami a falon jobban átviszi a golyót hatna erre is. -
-
Grifidos #6439 rofl 
-
<object width="425" height="279"><embed src="http://media.xfire.com/swf/embedplayer.swf" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="279" flashvars="videoid=18cc6b"></embed></object> -
Na jó, végigjátszva nem volt olyan szar azé', de csak a filmszerűsége miatt. Maga a játék, hogy 3 másodpercenként le kell lőni valakit, meg hogy a fegyverek gyakorlatilag tökegyformák, az gáz. A sztori, a filmszerű jelenetek, meg a grafika azért kárpótolt... -
Grifidos #6436 Szerintem ott a gond hogy megy a steam a telepítés elött, és nem a setup indítja el külön a steam setupját. -
most akkor mivan? alapból nem a dvd-ről akarja telepíteni hanem netről letölteni?