24218
Modern Warfare 2
-
Én pl 59.99€-ért vettem meg fr.o-ban!
-
ACE #6593 Ezek hülyék egyébként, 60 Euró steam-en az MW2, boltokban meg 10ezer Ft dobozba mindennel együtt, ezek meg többért adják azt, amikor csak letöltöd, meg adnak egy cdkulcsot? Fele annyiba kéne kerülnie Steam-en (vagy még kevesebbe), és már venném is meg... -
najó,ez a multi egy szar
6vs6?lol
legjobb esetben is 6 emberből 2 kempel,és akkor így legyen izgalmas a játék
meg az hogy semmit nem lehet állítani a mapon kivűl,pff
hc-ba is miért nem lehet kikapcsolni az ff-et?
nameg mindenegyes meccs után 1 perc várakozás a lobby-ba,nem tudom hogy gondolták ezt -
kpali888 #6591 nekem strict van, és mégis coopztunk most :P -
Akkor állitsd be azokat a portokat, amik ott vannak!
Küldök pü-t, hogy nekem hogy van... -
barmi #6589 Engedélyeztem az UPNP-t de ugyanúgy strict maradtam :( -
nanemond
-
Jaja, a visszajátszások elég gázosak, aztsem mindig mutatta már a kod4-ben sem, hogyha pl a másik épp lött arra aki leszedte!
Meghát sajnos nekem 1 megás fos netem van, és nemazért, mert nemlenne rá keret, hanem mert "messze van a szerver" (3km)...szal ien egy környéken lakom, és a pingem is néha (soxor) 150 felé megy, ami ugye online nagyonnnagyon gáz, már 3 billentyüzetet vertem emiatt szét4 év alatt!:) -
Skyline #6586 Lehet,szerintem már láttam rá példát a napokban....Legalábbis nagyon röhögtünk ahogy fordult a gyerek,meg a reakciókra...:D
-
Skyline #6585 A kóóóperatívot nyomhatod multi nincs és nem is lesz warezzal amíg iwnet. bb. -
Skyline #6584 Esetleg még ami killcamból lejöhet a norecoil,de mivel killcam kicsit bugos még a cod4ben is így nehézkes...
Hja egyébként sokan huppognak hogy így szar a találat érzékelés úgy szar...Ezt a lassított vég visszajátszásból?:) Mert tegnap nézegettük,nem is a valós eseményt játsza vissza,van hogy többet lő/kevesebbet lő/nem is az lő először akit visszajátszásban látsz/elrepül a cél a francba pedig nem repült/totál nem oda célzott amit lassításos szar mutat. A lassított visszajátszás rettenetes bugos.:) -
Faxom, most leltem valami kodhat csitet egy torrentoldalon! 

-
peterrhymes #6582 valaki tudja már h lehet törttel multizni? úgyhallottam és olvastam hogy már feltörték (: pls vki XD -
Skyline #6581 Killcamból max azt lehet megtudni ha valaki aimozik,mert látványosan átmenet nélkül ugrál az embereken a kép...
Kb ennyi,nem több,esetleg gyanús lehet ha rajtunk van némafutás,ráadásul gugiolva megyünk valahova,az ellenfélnek sem UAV sem semmi,és rálő pont oda a falra ahol vagyunk. (Tegnap én így jártam,csőka feküdt pult mögött erre lőtt a pult falára egyet ahol voltam nem ment át a skuló felállt gyorsan és lőtt még1et--> lelőtt...De még itt sem csítereztem bár qrva gyanús volt)...
Egyébként minden mást nézve killcamból...Nem lehet megmondani. Nekem is számtalanszor van hogy hang alapján tudom honnan jön/hol az ellen. Vagy a tipikus eset amikor látod hogy befut valaki valahova,elécélzol...Vársz nemjön ki de célzol oda. Aztán kijön durr...És a killcamnál mivel rövid időt rögzít csak annyit látsz: Oda célzott amerről jössz.:)
-
Vki segítene?????????????????????--->#6569
-
Szeva! Elég sokan játszák még pl én is!:D Biztos lehetsz benne h nem zárják be me eléggé népszerű game sok tört is nem tört szeróvan! (de miért nem töltöd le a f***ba?) -
A routeredben bekell kapcsolni az "UPNP" (plug 'n play)-t!
És utána a strict helyett open leszel! -
Talán ott kéne kérdezni
-
solikka11 #6576 Sziasztok!
Nem tudjátok hogy a hivatalos Modern Warfare 1 szerverekből mennyi van még? Mennyien játszanak még multiban vele? Meddig várható még, hogy sokan fognak játszani vele? Most, hogy megjelent a 2. része. Mert eléggé lement az ára és lehet megvenném a multi miatt.
Előre is köszi a választ -
-
wow. egy ember a 700000-ből. hagyjál már, admin voltam cod1-2-4-ben és mást se hallgattam a kreténektől csak hogy ez csal meg az csal, gondolkozzatok aztán dumáljatok. killcamből ítélet gratulálok, pb shot vagy demo az valami. nem egy szaros pub-on kill cam.
de tőlem csiterezzetek éjjel nappal aki jobb az csal. ennyi. inkább értelmezd amit írtam, nem azt mondom hogy nincsen cheat hanem hogy az esetek 99%ban nem bírják az emberek elfogadni hogy jobb az ellenfél, és bele se gondolnak vajon hány oka lehet még cheat-en kívül hogyan jön rá az ellenfél hol van ő.
az aimot ezer méterről minden fasz kiszúrja még csak ennyit okostojás. legátlátszóbb az összes közül. -
barmi #6573 Össze tudnádd foglalni magyarul néhány lépésben mit kell tennem
akár privátban is mert ezt így nem vágom :(( -
atomkrumpli #6572 Harrierek állt. meghívásuk után esnek is lefele egyből, termo-szenzorra meg ott a hidegvérű perk osz jóvan :-) gunship az durva de az is ki lehet kempelni -
Tess! -
MURopi #6570 tartsd nyomva ne ütögesd xD -
Sziasztok! Olyat szeretnék kérdezni, h én felraktam a gamet és a betüket a menüben ill. game közbe nem jeleníti meg rendesen(színes alakzatok és vonalak), ez lenne a kissebbik baj. Elkezdtem játszani és meg is csináltam az első (akadály) pályát de utánna állandóan amikor tölt be kiír egy olyan h DirectX error-os baromságot!( DirectX encountered an unrecorverable error. Chack the readme for passible solutions.)
Vki segítsen könyörgöm me erre a gamera vártam má régóra! Előre is köszönöm! -
akkor kezdődik a lényeg:) -
boomsly #6567 Lassan nem is érdemes csalni: Barrett, termo, szenzor és csak hasalsz a lezuhant Herkules felett az Afgán pályán...
Aztán jönnek a kill streak-ek, egyszerre akár kettő is. Mondjuk egy gunship és egy Harrier aztán meg van baszva a napod.
Kell vennem egy új bill.-t. Beszakadt a W-m. Rám senki ne mondja, hogy campalak! -
Van még... -
Mokus1 #6565 A börtönös rész után még mennyi van?:) -
jaaaaja, fedezhetnénk egymást, meg gyahh.. O.o
De ott a sec ops...:D -
Mondjuk még az lenne jó, ha ketten lehetne végigvinni a singlit
-
Igaz, pár pályánál énsem tudtam hogy kivan velem, vagy én kivagyok, és hol, merre kell menni, miért....
Úgyhogy azthiszem én hétfőn elkezdem kiakasztani megint, és jóbban fogom érteni, és talán jóbban fogok tájékozódni is.. -
birom az ilyen hu de pro vagyok hozzaszolasokat, meg hogy senki sem csal.
ehhez mit szlsz oreg, meg ahhoz is, hogy a cod jatekoknol kerulnek ki a legtobb csalok.
soha senki nem csal, persze. lofaszt! -
hát igen.engem is idegesít ez az özönlés dolog.ezért ha megunom a serious sam modern warfare-t akkor csak előre futok mint atom és rögtön el is tűnnek az ellenfelek.nehéz fokon meg fedezékról fedezékre kell menni.de a legjobb az volt mikor 3an dobtak rám egyszerre gránátot és kikergettek a fedezékből,lehet h ez véletlen volt vagy tényleg így akarták.mondanom sem kell szarrá lőttek. -
barmi #6559 Mit is kell állítani a routeren hogy ne ez legyen?? ::
(visszaolvastam néhány oldalt de nem lelem)
Köszi ;] -

-
Na végigvittem a játékot és felemások az érzéseim mert a grafika a hangok a történet minden tetszik , de egy kicsit nekem tul sok és tul gyors, hogy igazán jo legyen.
És mint a legtöbb codban ha nem mész elöre akor állandoan jönnek az ellenfelek amig meg nem unod, igy meg csak rohánás van végig a pályákon nem lehet tájékozodni, hogy ki kivel van.
Ugy érzem hogy néha a kevesebb több lett volna játékélmény szempontbol . -
Most már tényleg kiváncsi vagyok, hogy "p90-t talán most tényleg visszafogták, de gl-t még mindig csak a nyomorékok használják akik máshogyan nem tudnak ölni." ebben mi a hülyeség?
Csak úgy megjegyzem hogy eredetim van
-
Unreal1942 #6555 Mazohista vagy?