Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuszi
meg. de elõtte megvárjuk mi a pálya, gyerek gyanúsan olcsó. de ki tudja, lehet kevesebbel beéri mint a boltok, tököm tudja nem értek hozzá. minden esetre nekem nem rizikós, megnézem, csekkolom a csomagolást, a kulcsot ellenõrzöm neten és csak azután fizetek.

MJ rulz Pink Team The Only One

Pretorian
Hallod, ha minden zsir, meg tudunk játszani egy olyat, hogy átutalok neked lóvét elõre postaköltséggel együtt, te meg feldobod nekem postán Pestre? Azért téged már jobban ismerlek, mint a noname debreceni akárkit, aztán nem akarom beszopni a nyalókát, hogy elõreutalok, a gyerek meg eltûnik a zsugával.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

csuszi
ja amúgy én ránézek a srácra aki árulja a cod6-ot, debreceni vagyok, csalódás nem nagyon érhet. majd elmondom mi a helyzet.

csuszi
ahhoz képest hogy nem fogott meg, azért volt klánod cod2-ben, aláírásodban codos nick, játszottál vele gondolom nem keveset. ez egy idõsebbtõl szimplán igénytelen...😞

cod6ban crackelt szerver nem igen lesz.

Eddig egy COD-játékot sem vettem meg.Nem azért mert sajnálom rá a lovét,hanem nem tud annyira megfogni.Ha nagyon tetszik,és nincs normális Szerver,haver csinál.Clán volt régen is COD2-ben,szerver is.Lehet toborzást irok ki megint.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

ProGabe
5-ösbe csak akkor menjél, ha pár ezressel drágábban akarod megvenni. rendeld elõ mondjuk galaxisban, de ne kiszállítást kérj, hanem azt válaszd, hogy te mész érte. ilyenkor ugyanúgy megkapod a kedvezményt a elõrendelés miatt, ráadásul biztosan vár rád majd egy példány a boltban

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Falcon87
Komolyabb játékkereskedések. Mondjuk a Mass Effectemet a megjelenés után asszem egy-két nappal vettem a Cora-ban, tehát érdemes benézni ilyen helyekre is.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Barcelona009
Debrecen nekem is messze van. Csak 250 km.

Barcelona009
Ha neten rendeled ÁLTALÁBAN olcsóbb.

Barcelona009
Én a játékokat leszoktam tölteni, ezt is csak azért veszem meg, mert csak eredetivel lehet multiplayer-t játszani.

Barcelona009
De olcsóbban. Nekem különben is tök8.

NEOreg3
netes rendelés

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

The Protector
Hy.Én nagyon nem vagyok olyan játékos h ha vmi kijön már egybõl meg is veszem.De ha én a megjelenés napján meg akarom venni a játékot akkor hova érdemes menni?(gondolom inkább 576 mintsem tesco.)
Most a netes rendelést ne vegyük bele.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Ez mind szép,csak az a gáz vele,hogy nekem kicsit messze van Debrecen,és amire oda érnék érte,arra itthol is kapható.A Másik meg az hogy amire megjelenik nálunk,arra a Srác is meghozza.

FAKE!!!!!!

Barcelona009
Naja, csak külföldön nem igazodnak a magyar megjelenéshez!

Barcelona009
Milyen az "tökösök" nagy társasága??

Barcelona009
Ha nem hisztek benne, akkor el kell menni Debrecenbe. De ti dolgotok.

Barcelona009
De van csak nem ülök itt egész nap. http://www.expressz.hu/szamitastechnika/szoftver/hirdetes-14340128/

HappyHunter
Nincs semmilyen hirdetés...

Be happy. :) Running!

Oszt mond meg hol van az a hirdetés More!!!!

Vagy te is az "tökösök"nagy társaságához tartozol?

Mivel én egy szemétláda vagyok.

Remélem lesz valaki olyan hülye, hogy apuka kártyájával fizet és majd nem érti, hogy miért lett üres a számlája...

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

na ja itt valami nem koser...
gondolom nem kapjuk meg a hirdetés linkjét?<#kerdes>

Hát igen a világpremier elött 10 nappal, a bolti árnál olcsobban ráadásul külföldröl...Hallottunk már ilyen lehúzásos játékról régebben is.

Hidretést akarunk!!!

hol az a hirdetés?

Barcelona009
De van sok más ithon be nem szerezhetõ játék is.

Barcelona009
Heló mindenkinek!
Tegnap ráakadtam egy hirdetésre, hogy vannak Modern Warfare 2-k 8300-ért postaköltséggel együtt! Érdekel valakit? Külföldrõl vannak behozva, tehát nem kell rá a megjelenésig várni!

De tényleg valós 😊

Lacee86
Miért kéne?! Nem köteles megadni semmilyen adatát. Bár az igaz, h azzal h az életkorát meg nemét megadja, nem történik semmi. De inkább álljon tök üresen, mint ilyen "[email protected]" és hasonló színvonalú dolgok álljanak benne...<#wow3>

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Ki kellne zárni azokat aki nem töltik ki rendessen a Felhasználói adatlapot.{tisztelet a kivételeknek}.

Falcon87
Ja, már kolis (õ olvasatában kóólesz)? Akkor 14.

Falcon87
12 éves hülyegyerekek elárasztják a topikot. Úgy.

mascarun
Ezek a képek hogy kapcsolódnak ide?

ejj de randa feje van xD
hmmm asszem lekéne cserélnem a nickképemet... <#wow3>

Felratkoztam 576-ban meg spóroltam nagyjából 10 ezeret a kóleszba szal
"11-nap iiiiiiiiiii!

Falcon87
<#wow3>

zotya10002
11-nap azt iiii!:-))

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Ha lehetne akkor C-t 😊

Firerock
Crysis😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Falcon87
XM8-at a népnek. Szarrá módosítható fegyver, tökéletes lenne ebbe a játékba.

Ezt?

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

G36 ot hiányolok a játékból 😞
SCAR nagyon jó fegyver 😊

Pretorian
Most, hogy lesz FN SCAR, szerintem megvan az új kedvencem, remélem nem basszák el azt a fegyvert a játékban. A SCAR-alapjaira épitett Magpul Masada, és annak utódja a Bushmaster ACR fogja valszeg váltani az M4-et az USA hadseregében, majd valamikor. Aki szerette az M4-et, az szerintem imádni fogja ezt a fegyvert.

Pretorian
Jaja, én sosem kérdõjeleztem meg a Black Isle érdemeit.
A Vistát én csak megjelenés után kezdtem el utálni, de akkor nagyon.
Annyira, hogy a Win7-hez is bizalmatlanul közeledtemem, de kellemesen csalódtam, méghozzá jó nagyot. Amekkora fos volt a Vista, legalább olyan jó lett a Win7, és ha lejár a licence-e az RC-nek jövõre, tuti megveszem, és ez lesz az elsõ Mikrofos oprendszer, amit megveszek, viszont remélem nem az utolsó.

A balanszhoz visszatérve: azért az már nekem is sok, hogy a DE pontosabb és erõsebb, mint egy gépkarabély, Barrett 50-esbõl meg néha 2(!) lövést is meg kell ereszteni, hogy megzuhanjon az ellen.
A Barrett-rõl azt kell tudni, hogy kb. olyan a tûzereje és a sebzése, amilyennek azt a John Rambo c. filmben ábrázolták nemrég. Sõt, ha már CoD2, a Karabiner 98k tûzereje is bõven elegendõ ahhoz, hogy szó szerint leszakitsa egy ember fejét, ahogyan az meg is történt anno a II. VH-ban, nem kevésszer. Ennek tükrében szerintem van értelme a balance-ról beszélni. Én is nagyra becsülöm az IW "gameplay mindenek felett" -hozzáállását, de azért ekkora lolságokat néha nehezen vesz be a gyomrom.

Ez nagyon igaz.Egyetértek.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

csuszi
cod2 is megérne egy misét - sniperrel közelharc egy álom😉 sose szartam be ha rám jöttek waron BÁRMILYEN fegyverrel, de az azért kap egy 9-est nálam😊 igaz nagyjából ezzel ki is fújt a negaTívum, többi fegyver nagyjából egálban van. ismétlem ezt nem úgy kell érteni ahogy griffidos érti, hogy bármivel mehetsz tök8, épp ellenkezõleg, mindegyik másra jó, ezért lesz sokszínû a játék, egy 5v5-ben van sniper, shotgun, puskás, "kis golyószórós", "nagy golyószórós".

nem mindenki ugyanazzal megy, és úgy néztek rám mint egy marslakóra, mert csakazértis mp5-el mentem.

tökéletesen látszott ez a dolog cod4ben a high skilled serveren, ahol a statisztika megmondta, hogy a kill-ek 90%-ért ugyanaz a 3 fegyver volt a ludas. ugyanez a szerver cos2-ben kb 20 fegyvert mutatott. na ez a nem mindegy.

csuszi
a balansz épp az, hogy nem egy fegyverrel megy mindenki, mert mindnek más jó tulajdonsága van. pl cod1 vagy commodban cod5.
nem felevszem a scorpiot (ki is baszták cb-rõl) mert az jó távolra is közelre is. hanem van egy ppsh ami kurva nagy rate-el bír, de pontatlan, könnyû vele futni, de pár méteren belül halálos. van a thomson nagyon közelre lassú a rate, kicsit pontatlanabb, távolra szar. mp44 kicsit nehezebb, kicsit lassabban lõ, kicsit pontosabb stb
nem deserttel lövöm át a pályát, és azzal rohangálok, mert pontosabb mint egy puska.

egy balanszos játékban minden fegyvernek van értelme, mindegyik másra jó, mindnek van hátránya és nem overpowered semmi. lásd scorpio és p90 desert.
juggernauttal se lenne semmi baj, ha a stopping power átlõné. mindenki választhatna, jól lõ, vagy inkább kell a több hp. de hogy a juggernaut nem hal egy riflébe stoppinggal sose? ez nem nevetség?😊
és erre jöhet az ellenérv, te is felveheted, igen, de ez a nem balanszos, ha az eredmény a fontos, akkor van egy tuti séma, jugger p90 desert és mindnekinek ezzel kellene mennie. ezért nem balanszos, de az is igaz, hogy a cb és a többi versenymod ott hibázott, hogy kivettek fegyvereket, és leszûkítették a lehetõségeket, ahelyett hogy balanszoztak volna, meghagyva ezzel a játék sokszínûségét, és a jó ötletek megvalósulhattak volna. nincss emmi baj a perkekkel, sõt nagy ötlet, de finomítani kellett volna hogy ne legyen egy "tuti" skill tree.

de az is biztos hogy ez azért van, hogy kedvezzenek a balfasz játékosoknak, a jók meg úgyis kínlódnak a bénább perkekkel elvbõl.

Miért?
Azzal nem kell célozni, hogy eltaláljon?

a durván 100 méteres pályán nem nagyon kell még a légmozgást se bele számítani 1 lövésnél, meg húzod a ravaszt és kb 200milisec alatt be is csapódott a golyó, ilyen közelrõl a barett golyójának a lökéshulláma feldönt, de amúgy jó lenne ha nem így lenne balanszolva mert mindenki p90el lámul ami azért kurvanagyskill...

Szerintem ez a balansz dolog a következõ baromság.
Most õszintén bakker nem tök mindegy neked, hogy mivel talál el ha egyszer eltalál.
Ha nem így lenne balanszolva akkor a kutya sem használna bizonyos fegyvereket illetve minden pályán mindenki azonos fegyverekkel rohangálna és akkor aztán tényleg egyhangú és unalmas lenne.
Másrészt ha átszabod a pályák méreteit valós méretre akkor sincs túl nagy probléma (mondjuk ebben az esetben is gáz amikor pisztolyal kiosztok pár fejest a pálya másik végére), de szerintem jó poén hogy mit káromkodhat a delikvens a deadcam-nál. 😊
Akkor sírnátok csak igazán szerintem ha normálisan számolna a progi ballisztikát.