Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért úgy elképzelem mikor ezt a jelenetet lejátszották valami vakbuzgó cenzúra mániásnak.Mi megdöbbenés lehetett...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

tommygear
jeee <#eplus2><#eplus2>
Kandurex
<#vigyor1>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Falcon87
Beindultál a civilhentre, mi?😄

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Kandurex
ûûû...mondjuk az eddig is biztos volt, h a single az király lesz..! <#eljen>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Falcon87
Egyébként a megjegyzéseden felröhögtem 😄

Falcon87
lol fail

Davidus
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

V9ykn8_TZL0

Falcon87
Mivel egy pár lelkes angol nyelvû fiatal csinált hozzá gyorsan egy részleges "angolítást". Mellesleg a stalker nem a trendi grafikabuziknak való, ennek a játéknak a hangulata visz mindent. Egy szerencsétlen ukrán kiadó fejleszti, akik mögött nem áll egy microsoft, sony vagy ea, akik pénzelik õket, így nem tudnak akármilyen csilli-villi grafikát készíteni. Kevés pénzbõl alkotnak rohadt jót. Ráadásul a Clear Sky-nak aránylag fasza grafikája is volt, a Call of Pripyat pedig egy félkész bétaverzió, amit az oroszoknak adtak ki. Sokkal jobb grafikája lesz.

Falcon87
Mivel oroszországban már kiadták.

Falcon87
Ironikus voltam, csak a nagy kiadók mindig ezzel jönnek, hogy "nem lesz gow2 pc-re mert warez vóót, de persze boxon nincs", meg ilyesmik.

Palesz2
jól teszik 😄 had tõccsék<#beka2>

morphologu
Ezt a sok gyökér embert. Nem bírnak ki 9 napot <#violent>

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

mascarun
ja torrenten is most láttam hogy fennvan már xbox ra!
azon 7.5Gb

Hát mondjuk ez változó.Teljesen kiszámíthatatlan.Nekem volt az elsõ 360-am,azt az elsõ bann hullám elsõ napján levágták.Aztán az végleg tönkre ment,másfél éve vettem egy másikat,az vígan elvan Live-on a mai napig.Vannak ott is mindenféle patchelések a lemezre különbözõ verziókhoz amik "elvileg" megvédenek a kibannolástól,de mondjuk én nagyon sose foglalkoztam ezzel.

Nem fake,fenn van mindenhol 360-ra mostanra...
Remélem lebanolnak mindenkit aki játszik vele 10 elött...😄

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

berlinboy6329
Én csak azt nem értem mi értelme konzolra warezolni.Fõleg egy ilyen játékot,amit fõleg a multi visz el a hátán,warezolttal meg nem lehet.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

micsoda?😄 ki próbáltam, hát kb olyan minimum grafikán cod1 szintet talán elérte 😄 viszont a gépet úgy húzta mint az állat... vmit el cseszhettek ott.

mascarun
De már volt hozzá angol felirat! nekünk állítólag még kb 3 hónap mire az magyar szinkronnal ideér!
Amúgy grafikailag az egy nagy nulla volt! mint az elsõ rész minimumon úgy nézett ki ez maximumon!

nagyon nem 😊 a call of pripyatot se adták ki (uj stalker) de az oroszok már megszerezték 😄

mascarun
Két hét múlva elcsattogtok a legközelebbi lelõhelyre és megveszitek!
Ennyi...
Vagy megvárjátok mikor törik fel!

nonicks
FAKE!

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Snexi
én annó a gta4 pc-s változatát a megjelenés napján megtudta venni az 576-ban

hányszor írjam még le, hogy BOLTOKBA nem jelenik meg a megjelenés napján, 2-3 napot minimum várni kell, hogy a boltokba kerüljenek, ettõl függetlenül a cdgalaxisban szerintem már ott lesz megjelenés napján 😊

DarkSector
ps3-on nincs.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
na látom box-ra már kidobták!!!
😄 ez hamar volt...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

csuszi
<#love11><#szeret><#puszi>

MJ rulz Pink Team The Only One

zzeN
Boxon már régóta van.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Falcon87
Konzolon pedig nincs is warez :S

Akinek 360-a van és rapidshare-s kódja az szedheti INNEN

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Cumshot
Majd lövök én egy cumshotot a szájuk szélére.

i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X

Lunatic83
360ra
cd galaxis 12.990 ft
576 12.999 ft

Xbox Live: Lunatic HUN

Synchronous
Nem... valószínûleg csúszni fog, de ne izgulj, mert megkapod helyette ezt.<#idiota>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Daell Drow
Elvileg igen, ha kozbe nem jon valami.
srácok elõrendeltem cd galaxisban a játékot

november 10-tõl akkor megvásárolható?

The Protector
Köszi a válaszokat.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Prof81
Csuszinak:http://sendables.jibjab.com/view/9YhKyfozLUiHGKIH

nonicks
jaj majd 1 nap a kiadás elõtt lesz nyugodj meg😄

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

berlinboy6329
Lassan 10 nap alá érünk és még mindig nincsenek dedikált szerverek..:C

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Egyelõre nincs Xbox-ra sem.Bár nforce-on már voltak fotók MW2-vel csomagolt Xbox360 géprõl,úgyhogy ha olyan valóban van már "közkézen" akkor bármi megtörténhet.

Snexi
nem tartalmazza de nem veszes,ezer forint körül van a postakölcség
nekem 10 percre van a sulim az 576-tól,szóval inkább ott veszem meg

Daell Drow
bocs a szar linkert, sneyi-e ben maradt 😊
na itt a jo link 😊
Daell Drow
En inenn rendeltem elo. Te dontod el hogy be mesz erte vagy kikuldjek postan. En pl postazom mert zala kicsit meszze van.
ti melyik oldalrol rendeltetek elõ és ha megjön a game akkor postázzák vagy érte kell menni?az ár tartalmaz postaköltséget is esetleg?

Snexi
http://www.thesource.hu/index.sqn?md=news&id=5554

remélem hogy fake,bár már csak 1,5 hét van az igazi megjelenésig

Marad a Zsíroskenyér,és megveszem<#eljen>

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

csuszi
lehet a világ legbecsületesebb embere, de biztos nem kockáztatok pár százasért...8500-at mondott mail-ben, 9000-ért láttam netes rendelésen, 500ft nem éri meg. nem mintha lenne olyan ár, hogy elõre utaljak neki. de ettõl még lehet rendes a tag, csak ez így nem tetszik😊

Pretorian
*Arról nem is beszélve, hogyha ez tényleg egy játékkereskedõ lenne, nyilván tudná, hogy bármennyit is rendeljen be belõle ilyen áron, biztosan el fog fogyni mind, tehát nem marad a nyakán + lenne rá tõkéje is, hogy saját pénzbõl rendelje be a játékokat. Ha az lenne. De nem az. Sõt, még egy 1000-1500 forintot rá is dobhatna nyugodtan, mert aki nem neten rendeli elõ, az premier után legalább 13k-t kell hogy kicsengessen majd, Steam-en meg 15-öt.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Pretorian
Sejtettem egyébként, azért köszi! Sajnos csak azt nem irta oda, hogy csak elõre utalás után rendeli be a cuccot. Más dolog elõre utalni, ha már megvan a cumó, és megint más 2 héttel elõtte. Szerintem arra játszik, hogy befog egy-két madarat, akik elõre utalnak, aztán tényleg lelép a dellával. Ha csak hárman-négyen beszopják, már jól keresett a gyerek. Ilyen figurának csak úgy utalnék, ha elõtte a személyiét is látom, és leirom a személyes adatait.
Egyébként hardverapro.hu-t érdemes majd csekkolni premier utáni napokban, biztosan lesz CoD 2-3-4 ronggyal olcsóbban, bontatlanul. Mindig van.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

csuszi
elõre utalásos, miután nála a cash, azután rendeli. azt hittem személyesen is lehet bonyolítani az üzletet, részemrõl ez így off, ennyi erõvel lakhatnék Bécsben is.