24218
Modern Warfare 2
-
Grifidos #6634 Eléggé retardált vagy, de van neked egy vicc:
Fogjuk az összes cigányt és támadjuk meg velük erdélyt.
-Ha nyerünk miénk erdély, ha vesztünk minénk magyarország. -
SzinesGeza #6633
Mire gondolsz?
RPG-7, Stinger, Javelin? :)
-
Neoncsoves #6632 én csak a GL-t ismerem CoD4-ből. De az rohadt idegesítő volt. Akkor MW2-ben a riot shield is idegesítő meg a predator rakétái is :\ hát nem tudom... majd ha lesz lehetőség kikapcsolni a fegyókat/killstreakeket meg egyéb dolgokat, megveszem. -
Sztem hülyeség, engem nem zavar a GL. Nem mindenki használja, megvan annak is a hátránya... -
Neoncsoves #6630 Grifidos, ha tényleg igaz a profilodban levő életkor (kötve hiszem), akkor sajnállak. Ha nem, akkor meg szánalmas vagy.
Nem baj, menjél beárulni meg rinyálni a modiknak :D -
Egyébként, ha a gránátvetővel bajod van mert kicsit taktikázásra készteti az embert, akkor nincs bajod a drone rakétáival, ami nem 3asával hanem 10esével szedi le az embert, meg a repcsi ami fentről szorja a lőszert? A GL is igényel egy játék stílust, úgy mint a riot shield sztem meg az a szemétparszt... egyébként én azért használom a gránát vetőt mert a kemper köcsögöket :) meg lehet vele tanítani repülni... -
Joybull #6628 Sziasztok, segítene valaki, hogy tudok lőni a rakétavetővel? Mindig azt írja, hogy fogjam be a célt? Melyik gomb az? -
Én a tesómnak hoztam vele létre profilt, hogy kipróbálja a játékot és nekem működött. Miután befejezte, kilépett a játékból, majd betöltöttem a saját profilomat és az is működött, szóval nem tudom mi vele a baj, igaz ennél többször én sem használtam. -
Neoncsoves #6626 Te verd arra a faszodat hogy van GLed. nagyon pro lehetsz -
Grifidos #6625 Csak a kis hülyék rinyálnak miatta mert megzavarja az isten-komlexusukat.
Assault rifle challanges -
Gabe18 #6624 Az a baj hogy egyre többen használják GL-t.Meg ahogy mennek fel az emberek a szinteken,lassan megnyílik a rakétavető is,lesz itt még robbanás parádé...
Ezekért a dolgokért kéne a rendes szerver,ahol lehet tiltani.Bánom én ha egymás közt felrobbantják magukat 10 másodpercenként az olyan szerveren ahol van.Csak aki esetleg erre nem kíváncsi,annak is lenne lehetősége más beállításokon játszani. -
Neoncsoves #6623 nem hülye rinya. 5 méteres körzetedbe lőnek vele és megmurdelsz. ha van melletted társad akkor ő is... kicsit OP -
CoD2vel játszottam multit utoljára (CoDot... és szar volt:))... ott nem volt ilyen hogy GL... szal: miért is baj ha azt használják? Valaki kifejthetné... ténylegesen OP, vagy csak megy a fölösleges hülye rinya mint CSben az AWPért? -
Baxod, biztos van más magyarázata nem, hogy nem ottvettem meg?!
Bakker, mert én "sajnos" nem Mo.-n élek...
És itt ennyibe kerül mindenhol!
"
"
-
simán -
harmadas #6619 2 megabites nettel is megy majd a multi? -
Skyline #6618 Haggyán hogy gl-es noob...De elsőre szépen meg lett kérve. 1 mappal elötte senki nem gl-ezett...Erre bejött 2 magyargyerek és hiába kérte őket az ember,egyből: Méé nincstiltva nem?
Szépen lettek kérve és utánna még én lettem a buzi..Mennyen az ilyen az édesannyába oda.. -
Neoncsoves #6617 GL-t csak balfasz núbok használtak CoD4ben. Most is csak azok használják akik balfaszok és máshogy nem tudnak ölni csak kurva gránáttal meg GL-el. Látom a magyar közösségben még mindig vannak balfaszok -
Pár észrevétel:
-Már az előző résznél bosszantott: a kézigránát ugyanúgy "koccant". Most az baxta fel az idegem, hogy mikor meghalok,úgyanúgy "fütyűl" a szél. Baszott uncsi. Nem lehetett volna változtatni...? Ennyi energia nem volt?
-Komolyan, néhány pályán mér röhej az ellenfelek mennyisége. Ez a játék egy 90-as évekbeli arcade shooter játék stílusával vetekszik.
-A multi az szintén röhej, amikor már a 64 játékos szerverek korát éljük, járművek tömkelege ven egy BF pályán, akkor a COD még mindíg itt tart? 9 vs 9 járművek nélkül?
-Szerintem jól át van verve a játékos társadalom ismét. A sok hülye vérpisike jóllakik ezzel, de aki színvonalas játékot szeretne, jobb ha elfelejti.
Bocs.... nem hogy 10.000-et, de 34 USD-t sem ért meg...
-
ez nem is müködik tiszta hibás az egész :S -
igen, kb ennyire :) -
xfire = fail
get steam -
Olyan 4000hsz óta nem voltam, sikerült tökönszúrni magukat a fostenger multis megoldásukkal? :DSA_:?DD_:D
-
MW2 nem szereti a xfiret:S Már party hosztot sem enged, sem videó beállítást. Mér van ez? -
Grifidos #6610 Elég szomorú hogy a magyarok közt is hemzseg az olyan idióta aki nem tudja hogy a játékban a fegyverek kiegészítőit, mint például a hangtompító csak akkor kapja meg ha megcsinálja a hozzá tartozó challengeket.
Elég szomorú hogy a magyarok közt egyre jobban hemzsegnek az analfabéták akik nem tudnak olvasni. -
Skyline #6609 Elég szomorú hogy a magyarok közt is hemzseg a gl használó ostoba barom aki nemképes felfogni hogy senki nem hsaználja mert játékéálmény rombolás....Most botlottunk pár ilyenbe,csodás volt,bunkó pöcsög. -
Nem tudom volt e már, de ha nem: Modern Warfare 2 multiple profiles loader -
9999 a játék meg 999 a futár = 10998Ft és megkapod 2 napon belül, annyit nem igaz h nem lehet várni
-
elvileg az a dx van fent amit a játék rakott fel magának
-
emkaess #6605 frissítsd a dx-et.... -
Az egyik pályán folyton kilép a játékból egy ilyen hibaüzenettel:directx encountered an unrecoverable error
Vagy csak simán lefagy a gépem
Légyszi segítsetek hogy mit csináljak vele! -
Puhos #6603 Laptopok összeszedve? -
Madmano #6602 Ma végeztem a single résszel.Most jönne a multi,spec ops.Olvastam,van a Steam-on MW2_hun csapat.Ok.De közülük,közületek kit vehetek fel,aki,akik segítenének a fent említett két játékmódban?Igazság szerint nem szeretnék senkit macerálni hívatlanul.... -
emkaess #6601 mennyibekerül a tescoba a pc-s vers? -
-
De most szerinted miért vettem meg annyiért?
10k+ki a posta...számolj, és az időröl nembesezélve! -
Neoncsoves #6598 Mindjárt jönnek a Blood Steve-k és leugatnak, hogy akkor minek írsz a játék topikjába, meg biztos warezos vagy :))) -
Így pár nap játék után elég nagy csalódás
(csak multiztam az sp nem érdekel). Nem
tudom kinek miért 95% meg 9.5/10 a játék én max. 85% de akkor is sokat mondtam gondoltam ,hogy arcade de ennyire... és még eladási csúcsokat döntött. Haverokkal jó lesz tolni de ha lett volna más (Bf vagy akármi) akkor ezt biztosan nem veszem meg. -
Cingar #6596 neha tényleg kevéske az a 6vs6 főleg ha becampel a fél csapat.
a várakozásidő engem is dühit. igazán lehetne valami'redy' gomb es ha midnenki leredyzett akkor indul a jatek idotol fuggetlenul vagy ha a host redyzik akkor midnenkit bedob a jatekba 5 masodpercen belul és nem kéne egy teljes percet varni allandoan. -
ACE #6595 16ezret adtál érte és megkaptad volna 10ezerért is...